Revisió de Hostinger: és possible tenir un allotjament bo i barat?

Abans d’escriure aquesta ressenya, vam comprar els serveis que Hostinger havia d’oferir. L’hem utilitzat per a la
Tot un any i encara l’utilitzem abans que decidíssim reflexionar sobre els nostres pensaments. Hem fet un seguiment de la secció
el rendiment de l’amfitrió (temps de càrrega i temps de càrrega mitjana). Per garantir una revisió genuïna, hem utilitzat de veritat
dades com ara temps de càrrega, temps de càrrega, funcions clau, cost i atenció al client. Després de tenir en compte aquests factors, varem fer aquesta revisió imparcial.


Avaluació general

4,3 / 5

Característiques
8/10

Usuari amable
9/10

Preu
9/10

Assistència
9/10

Fiabilitat
9/10

Descomptes Hostinger
Consulteu ofertes

Horaris

99,97%

Temps de càrrega

384 ms

Hostinger promet proporcionar serveis d’allotjament fiables, fàcils d’utilitzar i amigables per als desenvolupadors. Ofereix funcions estel·lars, a més de seguretat i excel·lent velocitat. Un altre punt més és la gran atenció al client. El millor potser és que els serveis estiguin disponibles a un preu assequible. En definitiva, Hostinger ofereix paquets immillorables per a aquells que busquen allotjament de pressupost.

L’amfitrió també ofereix un alt accés a aquells que ja tenen experiència. Al mateix temps, permet als principiants iniciar també el seu lloc web amb facilitat. Com que es gasten diners mínims en personal i màrqueting, Hostinger és capaç de posar els seus recursos en l’elaboració de productes i serveis excel·lents.

En aquesta revisió, en detallarem i conclourem si val la pena provar-ho. Sense gaires detalls, mireu la revisió de Hostinger.

Característiques clau

 • Nombroses funcions i gairebé cap molèstia
 • Els panells de gestió del compte són sensibles, són fàcils d’utilitzar i són impressionants
 • Tutorials de desenvolupament web en profunditat
 • El creador de llocs web personalitzat inclou diverses plantilles de lloc web gratuïtes
 • Planes rics en característiques amb bona velocitat disponibles a un preu barat
 • Optimitzat per a WordPress
 • Suport de xat disponible 24 hores al dia

Espai de disc
10 gb

Ample de banda
100 gb

Tornar diners
30 dies

Domini Lliure
No

SSL gratuït

Plans d’allotjament
www.hostinger.com

Revisió Hostinger: Informació de fons

Iniciat el 2004, Hostinger té més d’una dècada d’experiència en hosting. Tenen l’objectiu d’oferir a la gent una manera de gestionar els seus llocs amb un pressupost reduït. El millor és que està disponible a un cost baix sense límits.

En aquell moment, la companyia va trobar una escletxa al mercat de hosting i se’n va aprofitar. Al principi, van crear una plataforma d’allotjament web gratuïta. Ben aviat, es van convertir en un amfitrió web popular.

El 2012, Hostinger s’havia expandit internacionalment. També va tenir una nova incorporació a Xipre el mateix any. Al gener de 2017, més de 29 milions de persones s’havien inscrit als seus serveis.

Actualment, prometen funcions d’alta qualitat a un preu baix. Donen servei a 178 països i tenen, de mitjana, fins a 15 quilòmetres nous cada dia.

hostinger-background-info

La captura de pantalla va ser presa de web.archive.org – 12.11.2012.

Estadístiques d’allotjament del lloc web & TLDs

Disposa de 12 plans d’allotjament diferents, Hostinger ha acollit 280.838 dominis. El domini .com constitueix el percentatge més gran de dominis allotjats. Altres inclouen .info, .org, .us i .biz. En conjunt, la companyia ha experimentat un augment del 3% any rere any.

hostinger-hosted-domains

hostinger-Tlds-Stats

Actuació, temps de funcionament & Temps de càrrega

Per tal de provar el rendiment, ens vam registrar als serveis Hostinger i vam instal·lar WordPress. A continuació, hem creat un lloc fictici amb el tema predeterminat. També vam omplir el nostre lloc perquè funcioni com un lloc web real de mitjana de WordPress.

Prova de rendiment (Pingdom)

Un amfitrió web ràpid assegura un lloc web ràpid. Per aquesta raó, primer vam provar la velocitat d’Hostinger amb Pingdom. Com podeu veure, el temps de càrrega és gairebé un quart de segon, força impressionant.

pingdom-hostinger-time-load

Horari del servidor & Temps de càrrega (UptimeRobot)

Per a la nostra propera prova, vam analitzar la disponibilitat general d’Hostinger. Per fer-ho, vam fer un seguiment del temps d’aturada i del temps de resposta. Tal com mostren els resultats, l’amfitrió ha estat mantinguda durant més de tres mesos. El temps mitjà de resposta és fins i tot inferior a un quart de segon, força rar!

hostinger-uptime

Horari Hostinger & Temps de càrrega dels darrers tres mesos (UptimeRobot)

Mes
Estadístiques d’horari
Estadístiques de temps de càrrega
Abril 2020100%145 ms
Març del 2020100%171 ms
Febrer del 2020100%157 ms

Temps de resposta del servidor (Bitcatcha)

Les eines Pingdom o similars mostren com es carreguen les dades del vostre lloc. Inclou el material que triga més temps a carregar-se que el text sencer. Per obtenir un temps de resposta més exacte del servidor, varem recórrer a Bitcatcha. Amb aquesta eina, és possible provar el temps de resposta del servidor sense carregar les dades.

Els resultats van ser excepcionals, particularment als EUA. En altres llocs, les estadístiques són impressionants. Tots els servidors responen en un quart de segon.

temps-resposta hostinger-bitcatha

Plans i funcions d’allotjament

Hostinger té bàsicament quatre allotjaments diferents disponibles per atendre un públic més ampli. Aquests tres inclouen allotjament web compartit, allotjament en núvol, allotjament VPS i allotjament exclusiu per a creadors de llocs web.

Hosting compartit

Aquest tipus d’allotjament és adequat per a usuaris intermediaris d’allotjament web. Es tracta principalment d’aquells que no vulguin invertir tot el seu pressupost en solucions d’allotjament. Hi ha tres plans d’allotjament compartits. Aquests inclouen Single, Premium i Business.

Solter: Al preu de 0,99 dòlars al mes, el pla us permet allotjar 1 lloc web. També inclou un compte de correu electrònic, 10 GB SSD i 100 GB d’ample de banda.

Premium: A partir d’un preu de 2,89 dòlars mensuals, aquest pla ofereix llocs web il·limitats, espai SSD de 20 GB i amplada de banda il·limitada. També inclou còpies de seguretat setmanals.

Negocis: Amb un preu de 3,99 dòlars al mes, obté tots els avantatges del pla premium més una mica més. Les característiques addicionals d’aquest pla inclouen còpies de seguretat diàries i un certificat SSL gratuït.

Nom dels paquets
Solter
Premium
Negocis
Preu inicial0,99 $ / mes2,89 dòlars / mes3,99 dòlars / mes
Preu de renovació2,15 dòlars / mes3,49 dòlars / mes7,95 dòlars / mes
Llocs web1Il·limitatIl·limitat
SSD Disk Space10 GB20 GB100 GB
Ample de banda100 GBIl·limitatIl·limitat
Comptes de correu electrònic1Il·limitatIl·limitat
Bases de dades MySQL1Il·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS InclososNo
Certificat SSL GRATUT

paquets compartits per hostinger

WordPress Hosting

Hostinger ofereix allotjament de WordPress barat i eficient. És fàcil d’instal lar i de configurar. A més, permet una exposició en línia immediata. Hi ha tres plans de hosting de WordPress disponibles. Es tracta d’únics, Premium i empresarials.

Individual: amb un cost de 2,15 dòlars mensuals, aquest pla inclou llocs web il·limitats, espai de disc de 20 GB i amplada de banda il·limitada. També inclou un gestor d’accés fàcil d’utilitzar, domini gratuït amb SSL, potent quadre de control i fàcil creador de llocs web.

Premium: aquest pla costa 7,45 dòlars el mes i inclou un nombre il·limitat de llocs web, amplada de banda il·limitada i espai de disc SSD de 100 GB. Altres funcions inclouen el nom de domini gratuït amb el pla anual, un creador de llocs web fàcil i un potent quadre de control.

Negoci: a 14,95 dòlars el mes, aquest pla té totes les característiques del pla Premium amb un emmagatzematge SSD de 140 GB. Algunes de les funcions addicionals inclouen còpies de seguretat diàries, assistència en viu de luxe i certificat SSL gratuït.

paquets hostinger-wordpress

Hosting al núvol

Hostinger té la seva única infraestructura de núvols única. Com a resultat, pot oferir serveis excel·lents a preus baixos sense comprometre el rendiment. Quan es tracta de hosting al núvol, hi ha tres plans diferents. Es tracta de Startup, Professional i Enterprise.

Inici: Amb un pla de 7,45 dòlars, amb aquest pla, podeu obtenir una adreça IP dedicada, 2 nuclis de CPU i una amplada de banda il·limitada. Altres funcions inclouen 100 GB d’espai en disc i 3 GB de memòria RAM.

Professional: Aquest pla costa 14,95 dòlars el mes i inclou una adreça IP dedicada juntament amb un espai de disc de 140 GB i una amplada de banda il·limitada. També inclou 6 GB de RAM i 4 nuclis de CPU.

Empresa: A banda d’amplada de banda ilimitada i adreça IP dedicada, aquest pla inclou 8 nuclis de CPU, 16 GB de RAM i 200 GB d’espai en disc. Tot això està disponible a un preu de $ 37,00 / mes.

Cada pla d’allotjament al núvol inclou un nom de domini COMPLETAMENT GRATU FREET.

paquets hostinger-núvol

Hosting VPS

L’amfitrió compta amb nombrosos paquets d’allotjament VPS, cadascun amb funcions diferents. Tots els plans tenen funcions útils que asseguren un rendiment excel·lent.

El primer pla amb 1 nucli té una memòria d’1 GB, 2 GB de memòria RAM i 20 GB d’emmagatzematge. A més, obteniu un ample de banda de 1000 GB amb aquest pla al preu de 3,95 dòlars al mes.

El segon pla amb 2 nuclis costa 8,95 dòlars el mes. Inclou 2 amplades de banda de TB, 40 GB d’emmagatzematge, 4 GB de memòria RAM i 2 GB de memòria.

El següent pla amb 3 nuclis costa 12,95 dòlars el mes. En aquest pla s’inclouen una amplada de banda de 3000 GB, un emmagatzematge de 60 GB, una memòria RAM de ràdio i 3 GB de memòria.

D’altra banda, el pla bàsic de 4 i 4000 GB va costar 15,95 dòlars el mes. També inclou 8 GB de memòria RAM, 4 GB de memòria i 80 GB d’emmagatzematge.

Un altre pla és un que inclou 6 nuclis i un ample de banda de 6.000 GB. Costa 23,95 dòlars al mes. Amb aquest pla, podreu obtenir altres funcions d’emmagatzematge de 120 GB, memòria RAM de 12 GB i memòria de 6 GB.

L’últim pla és el pla de vuit nuclis amb un ample de banda de 8000 GB que té un cost de 29,95 dòlars el mes. També inclou 160 GB d’emmagatzematge i 8 GB de memòria.

paquets hostinger-vps

Hosting del creador de llocs web

El creador de llocs web està disponible per a tots aquells que s’hi allotgen. Per utilitzar el creador, no calen coneixements tècnics o de codificació previs. De fet, segons Hostinger, el vostre lloc web pot estar a poc més de cinc minuts.

hostinger-lloc web-constructor

Hostinger Basic (Pla compartit) en detall

El pla compartit més bàsic que ha d’oferir l’amfitrió és el pla d’allotjament compartit únic. Inclou la majoria de les funcions que algú que començava a requerir.

Plans & Preus detallats

Analitzem detalladament els plans i els preus. Com s’ha esmentat anteriorment, hi ha tres plans disponibles. El primer és el pla bàsic d’allotjament compartit. No obstant això, per a aquells que en desitgin més, també hi ha disponibles altres dos plans amb funcions addicionals. Aquests són els paquets compartits Premium i Business.

Què s’inclou als paquets compartits?

Allotjament compartit únic: Aquest és el seu pla més barat. Inclou funcions com un lloc web, 10 GB d’espai en disc i 100 GB. També s’inclouen un instal·lador automàtic i un creador de llocs web. El preu inicial d’aquest pla és de 0,99 dòlars mensuals. Per a la renovació, haureu de pagar 2,15 dòlars al mes.

Allotjament compartit premium: Es pot considerar que és un centre del pla d’allotjament en línia. Aquest pla inclou un espai de disc SSD il·limitat, amplada de banda, comptes de correu electrònic i diversos llocs web. A més, amb el pla anual, també podeu obtenir un nom de domini gratuït i un creador de llocs web fàcil. El preu inicial d’aquest pla és de 2,89 $ / mes.

Web d’allotjament comercial: Aquest és el millor pla d’allotjament que tenen. Inclou llocs web il·limitats, espai de disc SSD, amplada de banda i comptes de correu electrònic. Altres funcions inclouen un nom de domini gratuït, un creador de llocs web i còpies de seguretat diàries. També inclou quatre vegades la potència de processament i certificat SSL gratuït. El preu inicial d’aquest pla és de 3,99 $ / mes.

Principals característiques
Solter
Premium
Negocis
Preu inicial0,99 $ / mes2,89 dòlars / mes3,99 dòlars / mes
Preu de renovació2,15 dòlars / mes3,49 dòlars / mes7,95 dòlars / mes
Llocs web1Il·limitatIl·limitat
SSD Disk Space10 GB20 GB100 GB
Ample de banda100 GBIl·limitatIl·limitat
Comptes de correu electrònic1Il·limitatIl·limitat
Dominis (s) allotjats1Il·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos
Certificat SSL GRATUT
Creador de llocs GRATU SiteT
phpMyAdmin
Còpies de seguretat setmanals
Còpies de seguretat diàries
Bases de dades MySQL
Cronjobs1Il·limitatIl·limitat
RAM256 MB512 MB1 GB
Garantia de devolució de diners30 dies30 dies30 dies

A partir & Preus Taules

Com s’ha esmentat anteriorment, els plans d’allotjament d’Hostinger són bastant barats. Per al seu pla més bàsic, haureu de pagar 0,99 dòlars al mes. A un preu tan baix, obté accés a nombroses funcions. Mentrestant, el pla de prima comença des de 2,89 dòlars durant un mes. A més, el pla d’allotjament web empresarial té un cost de 3,99 dòlars durant un mes. Tanmateix, tingueu en compte que el preu baix només està disponible si opteu pel pla de 48 mesos. Altres plans amb un termini de pagament més curt costaran més.

Període / Pla de pagament
(només per a usuaris nous)
Solter
Premium
Negocis
12 mesos2,99 dòlars / mes5,99 dòlars / mes6,99 $ / mes
24 mesos1,59 dòlars / mes3,99 dòlars / mes4,99 dòlars / mes
48 mesos0,99 $ / mes2,89 dòlars / mes3,99 dòlars / mes

Preus de renovació

Si bé els preus inicials són baixos, els preus de renovació són lleugerament elevats. El preu de renovació del pla bàsic d’allotjament compartit bàsic és de 2,15 dòlars el mes.

Període / Pla de pagament
(preus de renovació)
Solter
Premium
Negocis
12 mesos3,25 dòlars / mes5,84 dòlars / mes9,99 dòlars / mes
24 mesos2,85 dòlars / mes4,84 dòlars / mes8,96 dòlars / mes
48 mesos2,15 dòlars / mes3,49 dòlars / mes7,95 dòlars / mes

Característiques principals en el detall

Vegem breument les principals característiques que ofereix Hostinger amb tots els seus plans. Conèixer-los us ajudarà a determinar si aquest host web és el més adequat per vosaltres!

Nom de domini & Correu electrònic

S’inclouen correus electrònics gratuïts amb els tres plans. Podeu obtenir noms de domini gratuïts tant amb allotjament premium com empresarial durant un any. A la llarga, això ajuda a estalviar molts diners. Tanmateix, tingueu en compte que haurà de pagar un import addicional per a dominis addicionals.

Els comptes de correu electrònic il·limitats estan disponibles gratuïtament amb els dos primers plans. Mentrestant, només s’inclou gratuïtament un pla de correu electrònic al pla bàsic.

Espai web & Ample de banda

Tant l’espai web com l’amplada de banda estan limitats al pla bàsic. Inclou espai web de 10 GB i ample de banda de 100 GB. Tot i això, per a un principiant, són més que suficients. Mentrestant, els dos plans de nivell superior tenen amplada de banda ilimitada i espai web.

Instal·lació d’un clic de WordPress

Hostinger ofereix una instal·lació d’un clic. Només cal obrir el tauler de control de l’allotjament i introduir-ne els detalls. Aleshores, feu clic en un botó i s’instal·larà WP. Tanmateix, si voleu tenir un lloc WP, podeu optar per l’allotjament de WordPress. D’aquesta manera, també obtindreu un munt de funcions addicionals. Inclouen actualitzacions automàtiques, SSL gratuïtes, migració i instal·lació gratuïta.

Constructor de llocs web

Una cosa que fa que Hostinger superi altres hostes web és el seu creador de llocs web. Ajuda els usuaris a construir un lloc web completament únic des de terra. Ho fan evitant els temes estàndard que fan que tots els llocs web semblin gairebé iguals. El constructor inclou una interfície d’arrossegar i deixar anar. A més, us pot ajudar a crear llocs web adaptats per a mòbils. En qualsevol cas, el servei d’assistència al client està disponible tot el dia.

hostinger-web-builder-speed

Altres característiques

Podeu obtenir nombroses altres funcions, a part de l’allotjament barat. Aquestes funcions inclouen la transmissió d’àudio i vídeo, tasques de Cron per a la planificació de tasques i 50 scripts d’instal·lador automàtic.

Fiabilitat (Opcions de seguretat)

Hostinger se centra molt en la seguretat. Malgrat els seus plans barats, tot és d’actualitat. Algunes de les funcions de seguretat que s’ofereixen inclouen:

Protecció de privadesa de domini

Podeu activar la privadesa del domini des de la secció de dominis del vostre compte Hostinger. Tot i així, hauràs de pagar 5 dòlars / any per la privadesa del domini. De forma alternativa, podeu optar per Cloudflare Protection per només 9,95 dòlars de tota la vida. Amb això, podreu obtenir protecció i seguretat de DDoS. Al mateix temps, podeu gaudir dels avantatges de la velocitat de CDN.

Certificat SSL

Tots els plans d’Hostinger inclouen un certificat SSL de forma gratuïta. Un certificat SSL ajuda a mantenir les dades del vostre lloc segures.

IP dedicada

La IP dedicada no està disponible amb els plans compartits d’Hostinger. Tot i això, podeu obtenir-ho amb els vostres plans VPS.

Còpies de seguretat

Les còpies de seguretat diàries s’inclouen de forma gratuïta al pla d’allotjament compartit empresarial. Però les còpies de seguretat setmanals són gratuïtes en tots els plans.

Altres característiques

Per aquest motiu, Bitninja s’inclou a tots els plans. Es tracta d’una suite de protecció tot-en-un en temps real. Ajuda a prevenir la injecció de script, XSS, força bruta i programari maliciós. Tots els plans també vénen amb SpamAssassin. Aquest és un filtre de correu brossa que escaneja i elimina els missatges de correu brossa de forma automàtica.

Facilitat d’ús

Hostinger és molt agradable per a principiants. Un dels motius d’això és a causa de la seva facilitat d’ús. Anem a veure les funcions incorporades en aquests serveis que els fan tan fàcils d’utilitzar!

Facilitat de registre

Registrar-se a l’amfitrió és una brisa. És senzill, per tant no tindreu cap problema aquí. N’hi ha prou amb triar el pla d’allotjament desitjat i introduir les teves dades. A continuació, introduïu els detalls sol·licitats per fer un compte. Finalment, un cop hàgiu introduït les dades de pagament, us convindrà.

Mètodes de Pagament

Aquí s’accepten nombroses opcions de pagament. Aquests inclouen PayPal, MasterCard i fins i tot Bitcoin.

Activació del compte

L’activació del compte amb Hostinger és força senzilla. Un cop esteu al carret, només heu de seleccionar el paquet d’allotjament que vulgueu. A continuació, només podeu procedir al pas de pagament i el vostre compte s’activarà en poc temps.

Panell de control i experiència del Tauler de control

La plataforma utilitza cPanel per a tots els seus paquets d’allotjament. Essencialment, té el concepte de rajoles de Microsoft. Podeu veure la categoria i la imatge fàcilment per obtenir un coneixement de la seva funció. Les icones grans també faciliten trobar una opció determinada. L’amfitrió no intenta ocultar les funcions per tenir un espai més net. En canvi, tot es posa al seu abast.

Ubicació del servidor

Hostinger té servidors ubicats als EUA, Europa (Regne Unit) i Àsia. Tots els servidors estan connectats a línies de connexió de 1000Mbps. Com a resultat, s’asseguren tant fiabilitat com alt rendiment. A més, amb la seva col·laboració amb BitNinja, els seus servidors estan més protegits dels atacs cibernètics.

Atenció al client (assistència)

El servei d’assistència al client d’Hostinger està disponible en diversos idiomes. Així, han fet accessibles els seus serveis a tot el món. Hi ha bàsicament dos canals de comunicació disponibles. Es tracta d’assistència d’entrades i de xat en directe.

assistència client-hostinger

Xat en directe

L’experiència de xat en directe és força bona. Els usuaris registrats tenen l’historial de xats registrat. Per tant, poden accedir-hi en qualsevol moment. A més, els representants dels clients ofereixen excel·lents consells que poden resultar útils.

Entrades

El servei d’entrades està a l’altura. S’envia una resposta útil en un termini adequat.

Telèfon

Una cosa que manca d’Hostinger és l’assistència telefònica. Això és problemàtic per a aquells que prefereixen contactar directament per telèfon.

Recursos educatius (Base de coneixement)

Hostinger té una àmplia base de coneixement. Inclou guies de vídeo, informació general, tutorials i guies. Totes aquestes són eines útils, especialment per a aquells nous a la plataforma d’allotjament. Podeu aprendre a resoldre un problema particular amb vostès guies detallats.

hostinger-help-base de coneixement

Garantia de devolució de diners (política de reembossament)

Hostinger ofereix una garantia de devolució de 30 dies. Si trobeu que el rendiment no arriba a la marca, podeu demanar un reembossament. No obstant això, no tots els productes es poden retornar. A més, alguns productes inclouen termes especials de devolució.

Per qui és millor Hostinger?

Tenint en compte tots els plans i característiques, Hostinger sembla ser el millor per a:

 • Aquells que busquen excel·lents necessitats bàsiques d’allotjament a un preu baix
 • Per a empreses petites, botigues de comerç electrònic i per als que fan de blocs com a hobby

Tingueu en compte que no és per a empreses que vulguin majors garanties de temps de vida.

PROS
CONTRES

 • Una excel·lent base de coneixement que guia les difícils tasques
 • El pla de negocis senzill, compartit, així com el de negoci disponible a un preu barat
 • Tots els plans compten amb excel·lents funcions d’alta qualitat que gairebé no estan disponibles a un preu tan baix
 • Com que Hostinger no té allotjament dedicat, no és adequat per a llocs grans que necessiten més recursos
 • Els plans compartits no inclouen migracions gratuïtes que poden ser problemàtiques

Us recomanem Hostinger?

Considerem la velocitat sòlida i els preus barats, us recomanem que Hostinger. A més, el temps de funcionament, a més de la velocitat de càrrega de pàgines, és superior a la mitjana del sector. També podeu recuperar els vostres diners dins dels primers 30 dies si no esteu satisfets. El seu servei d’atenció al client és amable, sensible i coneixedor també.

Esperem que aquesta revisió detallada us ajudi a arribar a una decisió informada. Què en penses? Tens alguna experiència amb Hostinger? Fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map