10 Instrumente de monitorizare a defecțiunilor site-urilor Web pentru o mai bună securitate

Defacement este una dintre celebrele tehnici de atac pentru a da jos site-ul și a răni afacerea.


Mii de site-uri devin defacate în fiecare zi. O statistică interesantă arată că peste 270.000 de site-uri au fost defacate în 2019.

Ce este defacementul site-ului web?

După cum înseamnă cuvântul „deface”, hackerul schimbă conținutul, aspectul vizual al întregului site, al paginii de pornire sau al unei pagini web particulare. Depinde de intenția hackerilor, dar mai ales văzută ca pagina de pornire înlocuită cu textul, logo-ul și imaginea lor.

Tehnic, acest lucru este posibil atunci când întrerupeți serverul web sau luați registratorul DNS în control. Iată câteva dintre cele mai populare site-uri web defacate în trecut.

Google Palestina site web în 2013

google-palestina

Lenovo site web în 2015

lenovo

Aeroportul Delhi site web în 2013

 Indira-gandhi-desfigurată

Microsoft Office Blog în 2014

 Microsoft-blog-desfigurată

Vedeți că, dacă există un sistem de monitorizare în loc, vă va anunța instantaneu când site-ul va fi defecat, astfel încât impactul reputațional și de afaceri nu este unul sau minim. Să aruncăm o privire la următoarea soluție.

Fluxguard

Primiți o alertă imediat când se schimbă pixelul, DOM și conținutul paginii dvs. web.

Fluxguard este un cloud, capabil să redea toate tipurile de pagini web, inclusiv un tablou de bord protejat cu parolă și acțiuni de formă.

Alături de monitorizarea defacementului, Fluxguard vă poate ajuta cu automatizarea QA, tranzacția sintetică, regresia vizuală și monitorizarea performanței aplicației.

Puteți elimina testarea manuală după fiecare modificare, comparând capturile de ecran, codul și conținutul paginii web. Următoarele sunt o listă incompletă de caracteristici.

 • Monitorizați automat linkurile recent găsite
 • Se acceptă mai multe browser și rezoluție
 • Nu doar engleză, dar poate monitoriza chineză, coreeană, japoneză, inclusiv Emoji

Fluxguard arată promițător și poți începe-l GRATUIT pentru a urmări 75 de pagini. Încearcă să vezi cum funcționează.

Sucuri

Sucuri Oferiți monitorizare, protecție, copiere de siguranță a site-ului în site, împreună cu avantajele de performanță.

Știți când site-ul dvs. are probleme imediat. Nu doar atunci când este desfăcut cu multe alte lucruri ca mai jos.

 • Când înregistrarea DNS se schimbă
 • Infecție de scripturi cross-site
 • Când un site este listat negru de Google și alte motoare de căutare
 • Site-ul este deturnat / hacked / down
 • Redirecționări condiționate
 • Cod rău-ascuns
 • Infecții JavaScript disfuncționale
 • Se modifică certificatul SSL
 • Spam SEO
 • si multe altele…

Funcționează cu orice moment al site-urilor, inclusiv WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Bulletin, phpBB, etc..

IPVTec

IPVTec este un instrument online de servicii de monitorizare care vă ajută să vă informați dacă site-ul dvs. web este defecat.

ipvtec

Puteți configura pentru a primi notificări prin e-mail, SMS sau ambele. IPVTec vă ajută, de asemenea, să vă alertați în scenariul următor.

 • Certificatul SSL expiră
 • Site-ul web nu este disponibil
 • Hijacked
 • Lista neagră
 • Detectarea programelor malware

Site 24 × 7

Site 24 × 7 oferă servicii de monitorizare end-to-end, iar detectarea defacementului face parte din „Monitorizarea site-ului Web”.

Există un număr considerabil de combinații pe care le puteți configura pentru a fi avertizate atunci când site-ul dvs. este defacut. Unele dintre ele sunt enumerate mai jos.

site24x7

 • Verificați cuvântul cheie prezent în răspunsul HTTP
 • Efectuați o căutare cu cuvinte cheie sensibile la majuscule și minuscule
 • Monitorizați din mai multe locații
 • Notificați atunci când este modificat un anumit procent de conținut
 • Notificați când se schimbă dimensiunea imaginii, numărul de imagini depășește
 • Notificați când dimensiunea scriptului, numărul CSS depășește

Visualping

Vă permite să selectați zona de site pe care doriți să o monitorizați și să primiți notificări cu privire la orice modificări detectate.

Este mai mult ca o comparație vizuală să declanșeze alerte cu privire la modificări minuscule, medii sau semnificative la un interval de zi, oră sau săptămânal.

Deci, dacă doriți să monitorizați o anumită zonă a paginii dvs., visualping merită să încercați.

OnWebChange

OnWebChange vă ajută să selectați mai multe zone din pagina dvs. web și să notificați orice modificări detectate. Împreună cu o pagină web, puteți monitoriza, de asemenea, fișiere precum PDF, imagini, videoclipuri, text simplu, etc..

Aveți o opțiune pentru a configura modul în care doriți să fiți notificat prin e-mail, pushover, teamstinct sau callback HTTP.

onwebchange

WebOrion

Monitor WebOrion oferă schimbare vizuală, conținut & monitorizarea integrității. Aveți o opțiune de a primi notificarea prin e-mail, SMS sau Webhooks.

Serviciul de monitorizare WebOrion este disponibil pe Cloud (SaaS), pe dispozitiv sau pe o aplicație virtuală.

Versionista

Versionista parcurge întregul site pentru a monitoriza modificările și notificările prin e-mail sau slack. Nu doar HTML, dar și Versionista este capabil să urmărească modificările în PDF, text și conținut dinamic.

Un e-mail de alertă conține un raport detaliat de monitorizare pentru a vă oferi informații complete despre ceea ce a fost schimbat. Fiecare pagină configurată este arhivată pentru urmărirea detaliată. Puteți compara paginile cot la cot.

Monitis

Una dintre cele mai populare platforme de monitorizare a site-urilor oferite de cloud oferă monitorizare listă neagră și desfășurare.

Monitis verifică la fiecare 12 ore și notifică orice posibilitate ca un site să fie dezamorsat sau listat negru.

Wachete

Monitorizați GRATUIT o anumită zonă sau un întreg site la fiecare 24 de ore. Și, dacă trebuie să creșteți frecvența, atunci faceți upgrade pentru a verifica în fiecare oră de la 4,90 USD pe lună.

Wachete este capabil să monitorizeze pagina protejată prin parolă, pagina dinamică și se integrează bine cu produse terțe.

Wachete și-a obținut aplicațiile mobile pentru Android, Windows și iOS pentru a urmări modificările și a primi notificări push.

Concluzie

Sper ca instrumentele de mai sus să vă ajute să monitorizați site-ul dvs. pentru defacement. Cei mai mulți dintre ei oferă un proces GRATUIT, așa că aș sugera să încercați câteva și să vedeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs..

Rămâi securizat!

ETICHETE:

 • Monitorizarea

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map