11 Firewall pentru aplicații web pentru a compara pentru asigurarea afacerii tale online

Atacurile cibernetice sunt frecvente în zilele noastre.


Pentru a proteja aplicațiile web de malware sau de alte atacuri, va fi necesar pe scurt un firewall sau WAF pentru aplicații web. WAF-uri, vă ajută să vă protejați aplicațiile web de atacuri, astfel încât să puteți lucra fără probleme.

Există multe firewall-uri pentru aplicații web disponibile. În acest articol, le vom restrânge la o listă de cele mai bune servicii WAF disponibile pe piață.

Firewall site Sucuri

Când vine vorba de liste de comparație pentru firewall-uri web, Sucuri Website Firewall este un concurent serios. Acesta oferă protecție împotriva hackerilor care încearcă să exploateze vulnerabilitățile OWASP Top 10, inclusiv SQLi, XSS și CSRF.

Acesta include, de asemenea, atenuarea atacurilor de refuz de distribuție (DDoS), susținute de monitorizare continuă. Firewall site Sucuri interceptează și inspectează toate cele primite Site-ul solicitări HTTP / HTTPS.

Deși nu oferă reguli personalizate, are o politică rapidă de răspuns vulnerabilități de zero zile. Pe măsură ce și când vulnerabilitatea este făcută publică, inginerii Sucuri vă plasează mediul pentru a bloca atacurile care încearcă să exploateze acea vulnerabilitate.

AppTrana

AppTrana combină scanarea, firewall-urile pentru aplicații web gestionate complet, CDN și servicii de monitorizare într-o singură soluție. Detectează amenințările din stratul de aplicație, inclusiv cele mai bune vulnerabilități OWASP Top 10 și Zero-Day, accelerează resursele web și protejează împotriva exploatărilor și oferă reguli gestionate în mod continuu pentru a fi la curent cu noi riscuri și vectori de amenințare..

Monitorizarea în timp real asigură, de asemenea, aplicații web de atacuri DDoS și BOT.

Ceea ce o face utilă pentru întreprinderile mici și mari este faptul că WAF nu doar corectează vulnerabilitățile cu sincronizarea scanării aplicațiilor web, ci și monitorizează activitățile hackerilor din aplicație pentru a învăța noi modele de atac și modalități de detectare și protecție împotriva lor.

Cloudflare WAF

Când vine vorba de aplicația de protecție firewall, CloudflareInteligența colectivă este o caracteristică utilă de examinat. În afară de cele mai bune reguli de protecție și personalizare OWASP, acest WAF are în vedere aplicarea regulilor personalizate către toți clienții, dacă este necesar. Acest lucru înseamnă, în esență, că site-ul dvs. web primește informații de securitate și de pe alte site-uri.

Acest lucru înseamnă, în esență, că site-ul dvs. web primește informații de securitate și de pe alte site-uri.

Compania monitorizează internetul pentru noi tipuri de vulnerabilități, iar inginerii lor studiază fiecare pentru a înțelege ce reguli personalizate vor rezolva cel mai bine problema.

Cloudflare susține că alimentează un milion de domenii și, prin urmare, are o mulțime de date despre informațiile de securitate și despre cum poate afecta afacerea sau / și clienții săi.

AWS WAF

La fel ca în cazul altor servicii ale Amazon Web Services (AWS), plătiți doar pentru ceea ce utilizați pentru serviciile lor WAF. Blochează toate atacurile standard de nivel 7 care compromit securitatea sau disponibilitatea aplicațiilor.

În plus, firewall-ul AWS poate fi implementat fie pe Application Load Balancer (ALB), fie pe Amazon CloudFront.

Avantajele acestui WAF includ filtrarea traficului (bazată pe adrese IP, anteturi HTTP, corp HTTP sau șiruri URI), integrare și asistență cloud AWS și analize practic în timp real.

AWS WAF este o soluție ideală pentru persoanele fizice și întreprinderile care doresc să își gestioneze WAF-ul în Consola de administrare AWS.

Akamai WAF

lui Akamai Firewall pentru aplicații web Kona reduce riscul de furt de date, timpul de oprire și alte încălcări ale securității. Monitorizarea în timp real oferă, de asemenea, vizibilitate la evenimentele de securitate, astfel încât administratorii să poată acționa în consecință.

Acesta oferă protecție împotriva celor mai frecvente atacuri bazate pe web care exploatează Injectie, Cross-Site Scripting și executarea de fișiere dăunătoare. Cu toate acestea, protecția DDoS nu este inclusă cu WAF și este disponibilă ca un serviciu suplimentar.

Akamai oferă, de asemenea, o multitudine de alte soluții de performanță a site-urilor web, care includ Rețeaua de livrare a conținutului (CDN), Accelerarea Web și mobilă și Managementul traficului.

Qualys WAF

Firewall-ul Aplicației Web Qualys combină scalabilitatea și gestionabilitatea în suita sa de produse. Această soluție cloud nu numai că oferă protecție împotriva exploatațiilor OWASP, dar poate fi gestionată și sub o consolă care acceptă, de asemenea, scanarea aplicațiilor web și mașinile virtuale.

Qualys WAF este, de asemenea, integrat cu soluția de scanare a aplicațiilor web pentru a găsi vulnerabilități și pentru a le repara în timpul opririi atacurilor.

Este disponibil pe piața Amazon Web Services (AWS) și se implementează pentru ambele nor public și privat aplicații web. În plus, oferă controale de sănătate ale aplicațiilor web și echilibrarea încărcării serverului pentru a spori disponibilitatea și performanța.

WAF este esențial pentru orice afacere online protejați-vă de amenințările online în timp real pentru siguranța afacerilor și clienților. Sper că lista de firewall de aplicații web de mai sus vă va ajuta să alegeți pentru aplicațiile dvs. web.

WAF True Shield de SiteLock

Firewallul adevărat pentru aplicații web de scut este un serviciu WAF rapid și ușor de configurat. Puteți configura cu ușurință în termen de 5 minute de la apelarea SiteLock. Este un serviciu CDN care permite vizitatorilor să folosească site-ul cu 50% mai rapid decât alții.

True Shield vine și cu protecție SEO pentru a vă proteja eforturile SEO de malware. Deci motoarele de căutare nu găsesc malware pe site-ul dvs.; prin urmare, nu o va bloca. Mai mult decât atât, este extrem de precis și vă protejează împotriva atacurilor cibernetice cu o precizie de 99,99 la sută.

True Shield vine cu trei pachete, True Shield Basic, profesionist True Shield și True Shield Premium. Toate aceste pachete au propriile avantaje, dar pachetul premium, care are un preț puțin mai mare, este cel mai bun dintre ele.

F5 Advanced WAF

F5 Advanced Web Firewall Protection este WAF-ul Next Gen. Potrivit celor susținute, acesta poate detecta și proteja de la multe atacuri pe care multe alte WAF-uri nu reușesc. Mai mult, combină învățarea mașinii pentru a vă proteja site-ul și aplicațiile web.

Este un SDK mobil anti-bot pentru a proteja aplicațiile mobile de atacurile web cu ajutorul analizei comportamentale. Are criptare de date în browser pentru a proteja de la extragerea de date malware și securitatea protocolului REST / JSON, XML, API GWT.

F5 WAF este un firewall excelent pentru protejarea site-ului dvs. de atacuri diverse. Cu ajutorul motorului anti-malware și al atacurilor cibernetice de ultimă generație, este un serviciu WAF destul de decent.

Wallarm

WAF nativ avansat în cloud protejează aplicațiile web de XSS, XXE, SQL Injections, RCE și alte amenințări OWASP. Este un serviciu complet automatizat care nu necesită configurare manuală.

Este un serviciu fiabil, cu noduri de filtrare rapide și robuste. Acesta oferă suport tehnologic modern precum Docker, Kubernetes și WebSockets, care este gestionat în continuare de instrumentul DevOps. De asemenea, folosește învățarea automată pentru a bloca atacurile cu protecție împotriva amenințărilor în timp real și diverse opțiuni de implementare.

În general, nativul avansat în cloud este un firewall de aplicație web încărcat cu caracteristici pentru a contracara diverse amenințări cu o precizie ridicată.

WAF de științe unice

Științe unice completă nativ-nativ aplicația web Firewall este un serviciu WAF hibrid și multi-cloud. Implementarea ușoară și gestionarea rapidă îl fac un serviciu WAF ușor de utilizat și de încredere. Cu o protecție de 32000 de aplicații pe lună, este un firewall popular pentru aplicații web pe piață.

O asistență ușoară a echipei DevOps are grijă de problemele operaționale de bază și se concentrează asupra altor protecții împotriva amenințărilor. Următorul gen dual-module-agent ajută la configurarea rapidă fără a afecta performanța. În plus, există un toolin DevOps pentru vizibilitate în echipă și un backend analitic puternic pentru orice fel de protecție împotriva amenințărilor.

Single Sciences WAF funcționează oriunde funcționează aplicația. Se execută de la codul din aplicații, ca WAF cloud, de la serverele web și containerele sau gateway-urile API. Mai mult, o configurație SmartParse care nu necesită întreținere manuală.

Este premiat în calitate de vizionar în 2019, Grantner Magic Quadrant. Este unul dintre cele mai bune WAF automatizate cu o precizie ridicată a protecției aplicațiilor web.

Imperva WAF

Imperva este un alt firewall pentru aplicații web care analizează și inspectează cererile pentru aplicația dvs. și blochează atacurile. Protejează aplicațiile din cloud și la fața locului. Cu politici și gestionare excelente de securitate, puteți migra în siguranță aplicațiile dvs. cu protecție completă.

Puteți implementa Imperva în AWS și Azure, precum și în Cloud WAF sau la fața locului. Astfel, implementarea este flexibilă și se potrivește nevoilor utilizatorului cu niveluri de servicii și securitate specifice.

Imperva protejează împotriva amenințărilor critice, cum ar fi script-urile site-ului, injecția SQL, accesul la resurse, includerea de fișiere la distanță, top 10 automat sau top 20 amenințări și alte amenințări OWASP. Echipa lor de cercetare urmărește întotdeauna noile amenințări și actualizează regula în consecință. Mai mult, utilizează raportare grafică, astfel încât să puteți înțelege cu ușurință starea de securitate a aplicației dvs. web.

Imperva folosește verificarea dinamică a aplicațiilor pentru a detecta atacurile analizând directoarele, adresele URL și intrările utilizatorilor. Apoi reduce la minimum pozitivele false cu validarea atacului corelat prin investigarea încălcărilor generale din cerere. Ambele sunt combinate pentru a proteja și bloca orice atac asupra aplicației dvs..

Înveliți

WAF este esențial pentru orice afacere online pentru a vă proteja de amenințările online în timp real pentru securitatea afacerilor și a clienților. Sper că lista de mai sus te va ajuta să alegi una pentru aplicațiile tale web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map