12 servicii online pentru eliminarea programelor malware și curățarea site-ului web hacked

Cum să eliminați lista neagră, malware, codul rău intenționat și site-ul web curat infectat?


Există multe motive pentru ca site-ul web să fie hacked sau infectat cu malware, iar o parte din tehnica tradițională este:

 • Ușa din spate
 • Desfigurare
 • Phishingul
 • Spam SEO
 • malware
 • misconfiguration
 • Cod vulnerabil
 • Plugin / extensie vulnerabilă
 • Forta bruta

Ultimele cercetări realizate de SUCURI dezvăluie că aproximativ 56% dintre site-urile web au fost infectate.

Găsiți că site-ul dvs. web este hacked? Simțiți o activitate suspectă pe site-ul dvs.?

Nu intrați în panică.

Știu că este frustrant atunci când un site web este hacked, dar nu vă faceți griji, nu sunteți singur, iar următorul expert vă va ajuta să vă restabiliți afacerea online.

Sucuri

Sucuri este unul dintre cele mai populare servicii de securitate a site-urilor web care ajută la curățarea site-ului web hacked, inclusiv următoarele.

 • Lista neagră Google
 • Injecții malware
 • Desfigurare
 • Spam SEO
 • Phishingul
 • Redirecții rău intenționate
 • Backdoors
 • Avertisment Google

Nu doar curățarea o singură dată, dar SUCURI vă va proteja site-ul și va preveni viitoarele blocaje.

SUCURI vă costă 24,99 USD pe lună pentru a repara un site web hacked și pentru prevenirea / protecția viitoare.

SiteGuard

WordPress, Joomla, Magento, Drupal, ExpressionEngine și toate celelalte platforme majore sunt protejate și reparate..

SiteGuard oferă curățare de urgență pentru site-ul infectat cu malware sau listat negru de Google. Mare lucru este că oferă o garanție de returnare a banilor.

Și, dacă sunteți în căutarea unei protecții continue de securitate, atunci vă puteți abona la un plan de protecție care acoperă scanarea zilnică, monitorizarea reputației SEO, detectarea amenințărilor și eliminarea etc..

Wordfence

Wordfence vă ajută să curățați și să restaurați rapid site-ul WordPress sau Joomla. În cazul în care nu sunteți conștienți, pluginul Wordfence pentru WordPress are instalat peste 1 milion de activi.

În serviciul de curățare, primiți următoarele de la Wordfence.

 • Un raport detaliat al anchetei și eliminării
 • Lista acțiunilor de control pentru prevenirea atacurilor viitoare
 • Curățați și restabiliți site-ul web afectat
 • Investigați modul în care atacatorii au intrat pe site-ul dvs. web
 • Licență Wordfence Premium pentru un an (în valoare de 99 USD)

Wordfence vă taxează 179 USD

Fix site-ul meu

Fix site-ul meu este oferirea unui serviciu dedicat pentru un site WordPress pentru a curăța un site hacked, a elimina malware & Lista neagră.

Costurile de reparație pornesc de la 99 de dolari și oferă o garanție de înapoiere, dacă nu este fixată. Este un proces de trei pași.

 1. Scanare – pentru a găsi elemente de risc
 2. Curățenie – rezolvați constatările
 3. Optimizați – întăriți securitatea

Obțineți un raport detaliat despre ceea ce a fost văzut și curățat împreună cu implementarea necesară pentru a vă proteja site-ul.

SiteGuarding

Dacă sunteți în căutarea eliminării prioritare a programelor malware de pe WordPress sau Joomla, atunci SiteGuarding vă va ajuta să curățați în 1-3 ore.

Eliminarea programelor malware de SiteGuarding are mai multe opțiuni, astfel încât să puteți alege ce funcționează pentru dvs..

Sunt acoperite următoarele:

 • Verificări de bază ale fișierelor
 • Scoaterea din spate
 • Prevenire SQL / XSS
 • Eliminarea listei negre (Google, McAfee, Norton)
 • Website-ul înapoi și analiza jurnalului
 • Accelerarea site-ului web

SiteGuarding vă ajută să reparați site-ul dvs. de la 52 USD+

Malcare

Folosind WordPress?

Malcare este o soluție globală de securitate pentru WordPress pentru a detecta, curăța și proteja împotriva programelor malware.

Puteți curăța instantaneu codul rău intenționat de pe site-ul dvs. WordPress cu un singur clic. Malcare este capabil să înlăture malware unic sau unul sofisticat.

Eliminarea programelor malware

Eliminarea programelor malware ajută la eliminarea tuturor programelor malware, în aer liber, avertisment pe lista neagră Google și protecție împotriva atacurilor viitoare.

Vă taxează în jur de 160 de dolari, iar dacă un site web este hacked din nou în patru săptămâni, atunci se vor curăța din nou gratuit. De asemenea, beneficiați de monitorizare gratuită a site-ului web timp de un an și protecție împotriva atacurilor SQLi / XSS / Brute Force.

Astra

Un serviciu profesional de curățare a site-urilor web oferit de oameni adevărați. Experții de securitate ai Astra promit să elimine toate tipurile de infecții malware de pe site-ul dvs. web, inclusiv phishing, deturnare, detalii, lista neagră, spam-ul SEO și alte amenințări. Dacă site-ul dvs. este offline sau prezintă semne de contaminare cu malware, acești tipi asigură că vă vor returna afacerea online în scurt timp.

Dacă site-ul dvs. a fost hacked, profesioniștii Astra vor ghida etapele necesare pentru curățarea și securizarea acestuia. După aceea, puteți opta pentru adăugarea Firewall-ului pentru site-ul Astra pentru a vă proteja site-ul împotriva viitoarelor hakuri.

Fix

Fix oferă asistența experților în remedierea site-urilor web hacked. Acești experți vor găsi toate urmele de malware sau amenințări de phishing pe întregul site, le vor elimina și apoi vor izola cauza. Dacă le angajați pentru a vă curăța site-ul, acestea vor începe să funcționeze imediat și vor avea site-ul dvs. fix în două ore.

S-au rezolvat 65 de dolari pentru a curăța un hack pe orice site. Dacă vă interesează cu adevărat securitatea site-ului dvs., acestea pot oferi întreținere și protecție continuă pentru o taxă lunară de 49 USD.

O oră de rezolvare a site-ului

După cum îi spune numele, acest oferte de servicii pentru a elimina infecțiile malware de pe site-ul dvs. în timp de o oră. Printr-o căsuță de chat disponibilă 24/7, puteți solicita o scanare imediată care va verifica rapid dacă site-ul dvs. este infectat cu malware. Dacă găsește infecții, le puteți îndepărta contra cost.

Odată ce site-ul web va fi lipsit de malware și viruși, un grup de profesioniști se va asigura că este eliminat din toate listele negre și că Google îl acceptă din nou pentru serviciul său publicitar..

One Hour Site Fix poate securiza site-ul dvs. cu propriul său site de protecție a site-ului SharkGate, pentru a-l feri de toate încercările de hacking.

Reparații de hack-uri

Jim Walker, HackRepair tip, are foarte multă experiență în ceea ce privește remedierea site-urilor hacked și restabilirea reputației sale în căutările Google. Dacă site-ul dvs. a fost hacked, Jim se oferă să-l șterge de malware, securizat și să funcționeze din nou în câteva ore. Puteți suna la 619-479-6637 pentru a solicita serviciul personalizat și personalizat HackRepair.

Înainte de a apela, poate doriți să verificați unele dintre recenziile clienților HackRepair pentru a afla mai multe despre serviciul pe care îl oferă.

Pe lângă curățarea generală a site-urilor web, HackRepair poate oferi și servicii conexe gratuit, precum modernizarea WordPress-ului și a pluginurilor, repararea a până la 3 site-uri WordPress partajate, instalarea unui sistem de backup și securitate, etc..

Blocarea site-ului

Site-ul dvs. a fost hacked, listat negru sau infectat?

Nu vă faceți griji. Blocarea site-ului baietii vor rezolva rapid oricare dintre aceste probleme. Site Lock oferă multe planuri personale, de afaceri și de întreprindere, cu taxe și opțiuni diferite. Cel mai accesibil plan este SecureBlog, conceput pentru a proteja blogurile personale. Pentru 99,99 USD pe an, acest plan oferă detectarea și eliminarea automată a malware-ului zilnic, o scanare lunară a rețelei, scanarea XSS și a vulnerabilității SQL o singură dată, rapoarte săptămânale de securitate și analiza zilnică a evaluării riscurilor site-ului..

Planurile de afaceri pornesc de la 149,99 USD pe an și oferă accelerarea site-ului și analiza zilnică a scorului de risc.

Site Lock oferă și alte produse și servicii, precum protecția DDoS, firewall-ul pentru aplicații web, rețeaua virtuală virtuală și patch-uri de vulnerabilitate.

Pe cine o să suni?

Este posibil să nu aveți nevoie de Ghostbusters pentru a vă curăța site-ul de o infecție cu malware, dar când vă dați seama că site-ul dvs. este jos, listat negru sau deturnat din cauza unui atac de hacking, disperarea pe care o simțiți este comparabilă cu întâlnirea cu o adevărată fantomă.

Din fericire, există multe opțiuni din care puteți alege pentru a obține ajutorul necesar pentru ca site-ul dvs. să fie curățat și înapoi în afaceri în cel mai scurt timp. Nu intră în panică, alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine bugetului și nevoilor tale și mergi la asta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map