Pariez că aveți „expresia surprinsă” pe față, dacă de asemenea nu sunteți conștienți de ceva care se numește hacking etic.


S-ar putea chiar să vă gândiți la modul în care hackingul poate fi etic. Acum, îmi asum acest lucru, pentru că prima dată când am aflat despre hackingul etic, tocmai asta am crezut.

In orice caz:

Pentru a reduce o poveste lungă, hacking-ul etic este localizarea vulnerabilităților sistemelor de informații, precum și a site-urilor web, folosind tactica de hacking reală și apoi să le permită proprietarilor rețelelor, sistemelor informaționale sau site-urilor să știe că configurarea lor poate fi penetrată și hacked de făcând la fel ceea ce ai făcut.

Când proprietarii site-urilor și sistemelor în cauză află despre astfel de slăbiciuni și vulnerabilități, nu se enervează de hackerii etici, dar le plătesc cecuri frumoase ca bani premiați și chiar îi angajează pentru a face sistemele impenetrabile..

Permiteți-mi să vă arăt câteva dintre scenariile interesante în care companiile angajează hackeri etici.

Când știți că site-ul dvs. web poate fi hacked

Gândiți-vă la site-urile web care deseori accesează hackerii. Și astfel de site-uri web pot fi semnificative, de dimensiuni medii, precum și mici.

Cea mai obișnuită practică a hackerilor în aceste zile este să pirateze un sistem și să ceară răscumpărare sub formă de Bitcoins.

Asa de:

Să presupunem că site-ul dvs. web a fost atacat recent de un hacker rău și că au existat încercări de succes de furt de date.

In orice caz:

Din fericire, acele date nu au fost atât de importante. Aceasta nu avea nicio valoare monetară și știți că hackerul va reveni pentru a obține date care înseamnă ceva, astfel încât să le poată vinde pe Dark Web sau să vă ceară răscumpărare.

În această situație, puteți contacta imediat unii hackeri etici certificați imediat după încercarea de hacking și să le cereți să creeze un firewall mai bun în jurul sistemului dvs..

Acești hackeri vor efectua și alte verificări și vă veți asigura că completați lacunele.

Așadar, ca hackerii etici din echipa ta să învingă hackerii cu pălării negre este unul dintre cele mai critice scenarii.

Si ghici ce?

Chiar Twitter plătește un hacker pentru a intra în sistemul său și a vedea dacă mai există vulnerabilități.

Pentru a proteja cele mai puțin protejate active

A existat această farsă că hackerii sunt după site-uri web precum Facebook sau Google, deoarece este un joc mare dacă vânează oricare dintre ei.

Nu există nici o îndoială că încălcările de date s-au produs pe multe site-uri mari, inclusiv Google.

In orice caz:

Acestea sunt companii de miliarde de dolari, iar rețelele și sistemele lor nu sunt pur și simplu atât de ușor de încălcat pentru hackeri.

Acesta este motivul pentru care ați asculta astfel de povești de la fiecare Tom, Dick și Harry. Toți cei cu un site web ușor faimos primesc aceste mesaje prin e-mailuri „hacking sau Bitcoin” în aceste zile.

În aceste zile, este important să angajați un hacker etic certificat pentru a proteja cele mai puțin protejate active precum un site web corporativ sau aplicația site-ului dvs..

Când treceți de la fizic la cloud hosting

Când știți că site-ul dvs. web este găzduit pe servere fizice sau „la fața premisei”, sunteți foarte bine conștienți că nu este atât de ușor să intrați în asta.

Există un motiv pentru care vedem o creștere în hackerii cu pălării negre. Acesta este motivul pentru cloud computing. Nu sunt naiv aici.

Știm că cloud computing este o inovație minunată care a redus distanțele dintre această persoană și serverul respectiv.

In orice caz:

Știm, de asemenea, că virtualizarea și externalizarea IT au avut un fel de estompare a limitelor și au coborât garda. Nivelul amenințărilor a crescut deoarece acum creierul tău rezidă într-un loc pe care îl poți controla, dar este peste tot.

Într-o astfel de situație, aveți nevoie de hackeri etici și mai mult, deoarece cu ușurință de calculare, nivelul de fire a crescut și el.

Când aveți amenințări de fraudă financiară

Hackingul nu este un joc unidimensional. Există multe dimensiuni ale hackingului – la fel ca disciplinele, iar una dintre ele este frauda financiară.

De ce să piratați un site web și să vindeți datele sau să șantajați proprietarul site-ului web pentru a cumpăra înapoi datele, atunci când puteți pirata direct conturile bancare și datele cardurilor de credit / debit pentru a le folosi în mod necorespunzător.

Băncile sunt organizațiile și unitățile care pot avea amenințări reale de fraudă financiară.

Ar exista dovezi mai mari ale necesității unui hacker etic decât deținătorii de cont bancar care îi fură economiile?

Aproape orice sistem este mai sigur decât sistemul bancar online și totuși, hackerii, în multe țări diferite, au hacked băncile cu succes.

Deci da, este posibil să aveți nevoie de cineva care să vă economisească activele financiare.

Proactivă & Protecție preventivă

Cine nu ar dori să oprească un atac înainte de a se produce?

Cui nu i-ar plăcea să fie gata când vin hoții?

Da:

Toți am dori să fim proactivi și pretențioși pentru a ne proteja afacerile și bunurile valoroase.

Ce legătură are asta cu hackingul etic? Ei bine, în mod natural și obișnuit, hackerii etici sunt oameni care acționează proactiv și opresc penetrarea cu preeminție.

Imaginează-ți că îi angajezi în pragul succesului afacerii tale atunci când te aștepți la hackeri cel mai mult și imaginează-ți cum s-ar simți când ar vedea că sistemul tău este protejat 100% împotriva încercărilor de hacking.

Opiniile exterioare ajută

Ți s-a întâmplat vreodată, în timp ce joci șah sau orice alt joc precum șahul, persoana care este doar spectator și nu joacă jocul, are o viziune mai bună și diferită a jocului?

Acest tip prevede adesea atacurile viitoare și mișcări neașteptate. De asemenea, acesta este tipul care vede jocul dintr-un unghi diferit și care cunoaște 101 moduri de a face checkmate imediat.

De asemenea, hackerii etici sunt străini.

Imaginați-vă o situație în care nu reușiți să obțineți slăbiciunea sistemului dvs., dar un exterior vine și vă spune unde „peretele exterior” poate fi ușor doborât.

Bine:

Există mai multe motive și scenarii corecte în care este posibil să ai nevoie de unul sau un grup de hackeri etici.

Singura situație în care nu ai nevoie de ei este situația în care nu-ți poți permite, pentru că ei taxează bine. Dacă sunteți curioși să aflați despre hackingul etic, atunci consultați acest curs online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me