6 Soluții de securitate prin e-mail de afaceri pentru a vă proteja de atacurile de spam și phishing

E-mailurile sunt o parte inerentă a procesului de afaceri al companiei dvs., indiferent dacă doriți să interacționați cu clienții, potențialii sau angajații dvs..


E-mailul dvs. este o modalitate profesională de a prezenta produsele și serviciile mărcii dvs., de a anunța clienții despre oferte și oferte. Poate conține, de asemenea, informații sensibile, cum ar fi datele contului bancar, numerele cărților de credit, discuții comerciale și multe altele.

Deci, nu ați dori să riscați să pierdeți informațiile dvs. prin e-mail. Cu toate acestea, e-mailurile sunt prima țintă a criminalilor informatici pentru accesarea datelor private ale companiei dvs. prin atacuri de phishing și spams..

Campaniile de phishing sunt în creștere atât din punct de vedere al sofisticării, cât și al volumului. Astfel de atacuri sunt una dintre cauzele majore ale incidentelor de securitate și încălcărilor de date. A raport de Verizon spune că aproape 1/3 din toate încălcările de date din 2019 au implicat phishing.

Aceste atacuri cibernetice vizează utilizarea e-mailurilor deghizate ca armă pentru a-i păcăli pe destinatari să considere că mesajul este util pentru ei. De exemplu, mesajul poate citi cererea băncii lor referitoare la datele de acreditare ale băncii lor, un clic pentru a descărca un atașament de către compania lor, urgența impusă și multe altele.

Care este impactul înșelătoriei de phishing asupra unei afaceri?

Întreprinderile din întreaga lume suferă o pierdere uriașă în ceea ce privește banii, reputația, amenzile de reglementare și multe altele. Chiar și ticăloșii ca Facebook și Google cu patch-uri impecabile de securitate au fost infiltrați de cibernetici și au pierdut milioane de dolari, verificați acest raport.

Motivul din spatele unor astfel de escrocherii nu se limitează doar la furtul banilor, ci ceva și mai important – date.

Să aflăm consecințele sale severe asupra întreprinderilor.

Daune de reputație

Fundația afacerii dvs. se bazează pe încrederea dintre dvs. și clienți. Ei au încredere în tine cu informațiile lor. Dar când se întâmplă o înșelătorie de phishing, toate datele dvs. sunt expuse, inclusiv marca și clienții.

În consecință, aceasta își reduce încrederea în compania dvs. Afectează percepția mărcii dvs. în ochii clienților, partenerilor și chiar angajaților. Prin urmare, valoarea mărcii dvs. scade, la fel și veniturile.

Amenzi de reglementare

Organele de reglementare pot percepe penalități financiare severe din cauza atacurilor de phishing care expun datele clientului și ale angajaților în cazul în care încalcă PCI sau HIPAA.

În astfel de cazuri, organizațiile trebuie să adune milioane pentru compensarea clienților și angajaților ale căror date au fost furate. A raport afirmă că întreprinderile au pierdut 26 miliarde de dolari la nivel global pentru infracțiuni de phishing în perioada 2016 – 2019.

Pierderea clienților

Încălcările de date afectează substanțial consumatorii și îi fac nervosi. Încep să găsească alte produse sau servicii pe care le consideră mai sigure. Prin urmare, pe lângă pierderile bănești, organizația victimelor pierde un număr mare de clienți.

Acum, ei trebuie să înceapă să construiască din nou această încredere, care se dovedește a fi chiar mai dură decât până acum. În mod similar, afectează și încrederea investitorilor, reducând valoarea companiei. În 2018, când Facebook s-a confruntat încălcarea datelor, evaluarea sa a fost redusă cu 36 de miliarde de dolari.

Pierderea proprietății intelectuale

Există mai multe lucruri: pierderea proprietății intelectuale este de asemenea devastatoare.

Înșelătorii online și atacurile de phishing cuprind o mulțime de secrete comerciale, liste de clienți, cercetări valoroase, date de analiză, tehnologia folosită, brevet sau design și multe altele. Astfel de informații sensibile, dacă sunt prinse în mâinile greșite, pot afecta serios o companie în multe feluri.

Asa de, ce poti face despre asta?

Ei bine, pentru a preveni campaniile de phishing și alte amenințări online, există câteva opțiuni disponibile. Un mod de a vă proteja e-mailurile este folosind software decent de securitate a e-mailului. De fapt, prima linie de apărare din compania dvs. trebuie să fie software-ul de securitate prin e-mail. Acesta vă poate proteja e-mailurile de hackeri, viruși și spaming, lăsându-vă să vă conduceți afacerea fără nici o teamă.

Haideți să consultați următorul software pentru a vă asigura securitatea e-mailurilor organizaționale.

Sophos

Artizanat cu excelență și ținând cont de amenințările online de mâine, Sophos este un software inteligent de securitate prin e-mail. Utilizând inteligența artificială, aceasta poate oferi securitate predictivă pentru a vă proteja e-mailurile.

Sandboxing-ul prin email de Sophos folosește tehnologia premiată a Intercept X, care este o rețea neuronală de învățare profundă. Este capabil să blocheze aplicații nedorite și malware pentru o zi zero. Folosind tehnologia anti-ransomware ultra-avansată și analiza comportamentală, Sophos poate opri atacurile de boot-record și chiar cel mai nou ransomware.

Sophos oferă o securitate a URL-ului pentru clic-uri care poate inspecta reputația site-ului web al linkurilor de e-mail primite înainte de livrare. În acest fel, blochează atacurile secrete, care este o caracteristică unică pe care acest software o oferă.

De asemenea, împiedică impostorii de tip phishing să vă protejeze de e-mailurile frauduloase prin utilizarea unei combinații de tehnici de autentificare DMARC, DKIM și SPF, analize de domeniu similare, afișarea numelui și verificarea anteturilor de e-mail anomale. Carantina software, blochează și etichetează mesaje suspecte cu un avertisment. Își desfășoară filtrele de reputație IP, motoare antivirus, anti-spam și filtre de e-mail pentru a prinde amenințări online.

Se integrează cu Sophos Central, o consolă bazată pe cloud, pentru a vă permite să vă gestionați apărarea împotriva amenințărilor și să răspundeți mai rapid. Sophos Endpoint Protection detectează și curăță automat calculatoarele infectate.

Folosind criptarea prin e-mail și securitatea sofisticată a încălcării datelor, aceasta previne pierderea de date și vă permite să vă controlați complet datele. Scanează mesajele și atașamentele și protejează rapid e-mailurile dvs. cu un buton suplimentar O365. Funcționează eficient cu diferite e-mailuri de afaceri și se poate integra ușor cu G Suite, Office 365, Exchange 2003+, etc.

Barracuda

Protejați-vă e-mailurile, datele și utilizatorii Barracuda Essentials prin oprirea amenințărilor avansate precum ransomware și spear-phishing, precum și amenințări volumetrice, inclusiv spam și malware. Arhivarea antiefracție este conformă cu politicile privind păstrarea e-mailului.

Cu backup Cloud, vă puteți proteja fișierele împotriva ștergerii sau corupției și recuperați fiecare dintre ele fără probleme. Tehnologia sa puternică de criptare și de prevenire a scurgerilor vă păstrează perfect datele sigure. Filtrele sale de intrare detectează și igienizează fiecare e-mail înainte de a fi livrat pentru a fi protejat de amenințări.

Barracuda folosește tehnici precum scanarea virusului, analiza în timp real, punctarea spamului, verificări ale reputației, Prevenirea legăturilor URL și multe altele pentru a oferi cea mai bună protecție. Centrul său de operare amenințare globală 24/7 – Barracuda Central monitorizează în permanență noile vulnerabilități și implementează tehnologii de filtrare.

Protecția avansată împotriva amenințărilor este serviciul bazat pe cloud de la Barracuda pentru a proteja împotriva malware-ului, atacurilor din ziua zero, precum și alte amenințări. Utilizează motoare analitice cu straturi multiple precum analiza statică, analiza comportamentală și sandboxul emulat cu procesor pentru detectarea amenințărilor evazive și necunoscute.

Filtrele sale de ieșire blochează atacurile de ieșire provenite din interiorul rețelei dvs. pentru a proteja datele sensibile ale clienților, angajaților și partenerilor. Numerele sale superioare de criptare prin e-mail sigure pentru carduri de credit, date HIPAA, acreditări de securitate socială și alte informații sensibile.

Rămâneți conectat tot timpul, chiar în timpul pierderii conectivității sau a întreruperii serverului, deoarece continuitatea prin e-mail a Barracuda vă permite să utilizați o căsuță poștală de urgență. Este răspunsul la incident și criminalistică oferă informații despre amenințări, astfel încât administratorii pot avertiza utilizatorii pentru a șterge e-mailuri dăunătoare.

Avanan

Avanan poate bloca în mod eficient amenințările înainte ca primirea dvs. să le primească și funcționează bine cu securitatea existentă Poate oferi o protecție completă atât pentru sistemele de e-mail cloud, cât și pentru sistemele de colaborare.

Scanează amenințările după ce sistemul de securitate existent în computerul dvs. termină scanarea. Oferă apărare la nivel înalt împotriva hack-urilor de e-mail de afaceri, conturi încălcate și amenințări privilegiate.

Puteri de inteligență artificială Avanan să învețe din relația complexă dintre tiparele de comunicații, e-mailurile și angajații pentru a crea un profil de amenințare. Astfel, software-ul blochează amenințările online cu privire la fiecare organizație.

Folosind acest software, nu se produce nicio modificare a înregistrării MX, ceea ce înseamnă că hackerii nu pot detecta ce sistem de securitate pe email îl utilizați. Când vine vorba de performanță, vă permite să vă bucurați de o experiență neîntreruptă în timp ce utilizați aplicații cloud. Poate prinde amenințări asociate aplicațiilor bazate pe cloud conectate, inclusiv Google Drive, Echipe și OneDrive.

MailChannels

Există două tipuri de produse de securitate prin e-mail incluse în MailChannels – Filtrare de ieșire și filtrare de intrare.

Filtrarea de ieșire a MailChannels vă permite să scanați și să trimiteți e-mailuri, apoi să le trimiteți pentru a preveni listarea neagră a IP-ului în timp ce obțineți o mai bună livrare de e-mail.

Este un produs cu releu SMTP cloud care poate detecta și bloca spam-urile. Folosind-o, puteți elimina probleme de livrare prin e-mail din cauza listării negre IP și închide automat scripturile și conturile compromise pentru o mai bună securitate. Are la bază tehnologia de detectare a phishing-ului și spamului de clasă mondială, notifică identificarea spamului, oferă suport cu mai multe parole, oferă căutare de jurnal, permite utilizatorilor consola diferiți și oferă informații despre e-mailurile totale.

Filtrarea la intrare a MailChannels vă permite să vă asigurați căsuța de e-mail de la phishing, spam, malware și alte amenințări online. Este, de asemenea, un filtru anti-spam care oferă o integrare simplă folosind cPanel și oferă protecție cu mai multe straturi. Are cele mai noi standarde de securitate, cum ar fi SSL / TLS, DMARC, DKIM, SPF și multe altele. Puteți reuși să blocați din căsuța de e-mail direct, utilizând Quarantine Digest, etichetați spam-uri și obțineți jurnalele detaliate.

MailChannels utilizează o interfață de utilizator simplă, intuitivă și puternică, concepută cu tehnologii moderne pentru a vă permite să vă gestionați contactele în mod eficient. Funcționând pe diferite sisteme cloud, oferă 99,99% uptime, reducând totodată mai puține puncte de avarie.

Mimecast

Sistemul de securitate bazat pe cloud din Mimecast vă protejează compania, clienții și angajații apărându-vă împotriva malware-ului de intrare, spam-urilor, campaniilor de phishing spear, atacurilor de zile zero și multe altele. Utilizează tehnologii, aplicații și politici inovatoare pentru a identifica amenințările și a le bloca înainte de a se infiltra în curierul de intrare.

Mimecast oferă securitate bazată pe politici, capabilă să se integreze cu Gateway-ul său securizat de e-mail. Include DLP, controlul conținutului și criptarea end-to-end prin Mimecast Secure Messaging. Verifică adresele URL ale site-ului web în timp ce faceți clic pe orice link pentru a vă proteja datele.

Software-ul detectează toate fișierele atașate prin implementarea tehnicilor analitice, sandboxing-ului și abordărilor adaptabile pentru a bloca orice amenințări posibile. Protejează împotriva e-mailurilor de identificare pentru siguranța dvs..

Formarea de sensibilizare a Mimecast are ca scop ajutarea oamenilor să reducă riscurile online cu privire la erorile umane. Securitatea sa robustă vă poate controla e-mailurile de ieșire pentru a oferi protecție prin e-mail la 360 de grade. Pentru riscul de e-mailuri de intrare, software-ul oprește răspândirea domeniilor pentru a vă proteja compania utilizând DMARC Analyzer.

De asemenea, folosește Brand Exploit Protect pentru a neutraliza imitația mărcii dvs. pe internet pentru a-și proteja reputația.

DE CERNEALĂ

Pentru a vă proteja afacerea împotriva atacurilor de phishing, DE CERNEALĂ blochează amenințările online de mai multe feluri.

Acest software de protecție prin e-mail utilizează viziunea computerului specifică domeniului și învățarea automată pentru a detecta și bloca e-mailuri de tip phishing capabile să primească prin programe de e-mail vechi. Dacă utilizați G Suite, Office 365 sau Exchange, utilizați INKY și vă protejați e-mailurile.

La detectarea e-mailurilor suspecte, software-ul ridică bannere de avertizare și le reflectă direct în e-mailul dvs. În acest fel, ghidează cum arată astfel de e-mailuri și puteți ignora e-mailuri similare în viitor fără să le răspundeți.

Fiind INKY bazat pe cloud nu se depune efort. De asemenea, vă puteți integra ușor cu Office 365 în câteva minute. Afișează avertismente ușor de utilizat – sigur / rău intenționat / neobișnuit pentru a vă permite să înțelegeți natura e-mailurilor și cum să le tratați în siguranță. Utilizarea software-ului este ușoară, iar administrarea activităților este simplă, cu ajutorul unui tablou de bord.

Vă oferă o vizibilitate mai bună a e-mailurilor. Puteți chiar să urmăriți câte e-mailuri de spam sau phishing ați primit și INKY le-a blocat inteligent. O altă caracteristică impresionantă pe care o oferă este opțiunea de a raporta un e-mail specific cu un singur clic folosind smartphone-ul, computerul sau tableta.

Puncte bonus

În afară de utilizarea gateway-urilor de securitate prin e-mail, puteți urma câteva sfaturi pentru a vă menține în siguranță și a primi mai puține e-mailuri spam.

 • Configurați cel puțin două adrese de e-mail – private și publice. Folosiți e-mailul privat pentru corespondența dvs. personală și faceți ca adresa sa să fie puțin dificilă pentru spamurile cibernetice.
 • Nu răspundeți niciodată la e-mailurile spam.
 • Nu faceți clic pe butonul „dezabonare”. Poate fi o încercare de a vă adresa adresa de e-mail activă sau poate crește e-mailurile spam.
 • Utilizați o versiune actualizată a unui browser web.
 • Folosiți antivirus sau filtre anti-spam.
 • Păstrați software-ul client ca Adobe Reader și Microsoft Office complet patch.
 • Utilizați o tehnologie sigură anti-spoofing
 • Continuați să învățați tendințele de securitate cibernetică și educați-vă angajații.

Concluzie

E-mailurile sunt o modalitate profesională de interacțiune cu clienții și angajații dvs. și pot conține anumite informații pe care nu le-ai dori niciodată să le pierzi. Dar nu iti face griji; există un mod de a-i proteja. Nu puteți controla criminalitatea criminală, dar puteți controla escrocherii de tip phishing, spam, malware și alte amenințări online. Încorporați soluțiile de securitate prin e-mail menționate mai sus pentru a rămâne protejat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map