7 Firewall gestionat puternic pentru protejarea infrastructurii cloud

Organizarea din multe industrii a început mutându-și infrastructura IT în cloud mai repede ca niciodată. Când vorbim despre infrastructură, nu este doar server, bază de date, stocare – există mai multe.


Un mediu tipic până la o organizație mare ar avea următoarele componente ale infrastructurii.

 • Server
 • Echilibrarea greutății
 • Bază de date
 • Schimb de mesaje
 • Depozitare
 • Securitate / protecție DDoS
 • și Firewall

Într-o infrastructură tradițională, aparatul Firewall poate costa în jur de câteva mii de dolari și are nevoie de admin firewall pentru a-l gestiona. Este scump.

Mulțumesc firewall-ului gestionat în care vă aflați nu trebuie să cumpărați aparatură hardware scumpă și angajați un administrator pentru aceasta.

Firewall-ul gestionat este un serviciu în care plătiți pentru ceea ce utilizați fie la cerere, fie lunar. Nu trebuie să vă faceți griji pentru hardware. Puteți administra reguli pentru firewall din GUI intuitiv sau linii de comandă.

Notă: Următoarele sunt firewall-ul de infrastructură și nu se confundă cu firewall-ul pentru aplicații web.

Să aruncăm o privire la unele firewall-uri gestionate pe care le puteți utiliza pentru a vă proteja mediul infrastructurii de producție.

1. HeatShield

HeatShield funcționează cu orice servere Linux cloud, dedicate sau cu infrastructură hibridă. Suporta Protecție împotriva forței brute SSH din casetă și vă permite să vizualizați și să actualizați firewallul rapid pe toate serverele.

Îl poți începe LIBER care blochează tot traficul, cu excepția SSH, HTTP și HTTPS pe servere nelimitate. În cadrul planului plătit, aveți un control complet asupra regulilor firewall-ului și oferiți reguli nelimitate.

Dacă aveți servere cu mai mulți furnizori de cloud precum GCP, AWS, Linode, Rackspace, Azure, DigitalOcean, etc. și căutând să gestionați firewall-ul central, HeatShield va fi o alegere potrivită.

În prezent, acceptă următoarea distro Linux.

 • Ubuntu
 • Debian
 • RHEL
 • CentOS
 • Fedora

2. Platforma Google Cloud (GCP)

Google Cloud creați reguli implicite pentru firewall pentru fiecare rețea VPC (Virtual Private Cloud). Puteți permite sau refuza conexiunile la pătrundere (de intrare) sau ieşire  (de ieșire) reguli și sunt eficiente imediat.

Acordă ordine de prioritate între 0 până la 65535, unde cel mai mic număr de regulă a primit cea mai mare prioritate. Toate sunt gestionate fie prin „Reguli de firewall”Secțiune sub VPC Network sau linia de comandă.

Folosesc GCP și ador simplitate.

Sursa suportă mai multe opțiuni, cum ar fi intervale IP, subrețele, etichetă sursă sau conturi de servicii și într-o singură linie puteți da mai multe numere de port.

Dacă utilizați deja Google Cloud, atunci jucați-vă cu regulile firewall-ului pentru a explora posibilitățile de a întări și securiza serverul la nivelul firewall-ului de rețea..

3. Verificați punctul

Un nume cunoscut în industria de securitate – Punct de control a primit produsul vSEC pentru securitatea publică și privată în cloud. vSEC este disponibil pe un nor public cum ar fi AWS, GCP, Azure & VMware și nor privat ca OpenStack, VMware NSX & Cisco ACI.

vSEC oferă protecții avansate împotriva amenințărilor incluzând firewall, IPS (Intrusion Prevention System), Anti-virus, Anti-bot, Zero day protection, DLP (Data Loss Prevention) și controlul aplicației.

Puteți încerca un Unitate de test GRATUIT.

4. DigitalOcean

Firewall Cloud de DigitalOcean este gratuit și nu trebuie să instalați niciun software pe serverul dvs. Puteți controla ce servicii sunt permis picăturii dvs. din ce surse.

DigitalOcean firewall-ul este ușor de utilizat și puteți controla regulile într-o singură vizualizare pentru a gestiona întreaga infrastructură DO.

5. Barracuda

Barracuda Firewallul NexGen este disponibil pe cloud public – AWS, GCP & Azur. NexGen este soluții complete pentru firewall pentru a oferi protecție la nivel de rețea.

Acționează ca o poartă de rețea între rețeaua dvs. și Internet și inspectează toate intrările & trafic de ieșire de protejat pe baza politicilor.

Firewall-ul NexGen a inclus SD-WAN (rețea largă definită de software) pentru a fi furnizat conectivitatea dintre cloud și un centru de date on-premise.

6. Domul9

Securitatea rețelei prin Dome9 este disponibil pentru toți cei trei mari furnizori de cloud – Amazon Web Services, Google Cloud Platform și Microsoft Azure.

Nu doar firewall-ul, dar Dome9 a primit un vizualizare puternică a resurselor cloud, capacități integrate pentru rezolva problemele și niveluri multiple de Control.

Oferta Domul9 încercare gratuită.

7. Zscaler

Zscaler Cloud Firewall este alimentat de tehnologii brevetate cum ar fi SSMA, ByteScan, PageRisk, Nanolog, PolicyNow pentru a oferi o protecție avansată de securitate.

Puteți crea un nivel granular de politici pentru a controla protocolul, porturile, locația, departamentul utilizator, etc.

Dacă sunteți în căutarea securității rețelei all-in-one cu unele dintre următoarele caracteristici, atunci încercați Zscaler.

 • Firewall nor
 • Filtrare DNS / URL
 • Controlul lățimii de bandă
 • Securitate DNS
 • Anti-virus
 • Controale de tip fișier
 • Prevenirea pierderilor de date

Sper mai sus să vă fac o idee despre unele firewall-uri gestionate de cloud disponibile pe piață protejați întreprinderile mici.

Dacă găzduiești o simplă aplicație, blog sau site web și nu găsești o modalitate de a cheltui prea mult, în mod alternativ, poți încerca Cloudways care oferă firewall-uri la nivel de platformă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map