7 Instrumente de parolă pentru o mai bună siguranță online

Uită de filmele horror; singurul lucru care ne sperie cel mai mult este gândul de a pierde accesul la conturile noastre.


Cel puțin așa se întâmplă cu mine.

Nu-mi imaginez că mă trezesc dimineața și nu mă pot autentifica în conturile mele. Fie că este vorba de social media sau de e-mailuri, iar acreditările noastre nu sunt niciodată suficient de sigure. Și în ciuda faptului că nu știm, nu depunem eforturi suficiente în alegerea unei parole puternice.

Consecințele acestuia pot fi foarte descurajante, mai ales dacă sunt legate de informațiile dvs. financiare. Pentru a evita să vă aflați în acea situație, trebuie să luați anumite măsuri în acest sens, cum ar fi îmbunătățirea parolelor sau utilizarea acestor instrumente de parolă menționate în această listă.

Dar mai întâi, permiteți-mi să vă povestesc despre unele dintre cele mai grave situații în care vă puteți găsi dacă nu sunteți bine cu securitatea parolelor.

Blochează-te din cont

Dacă aveți o parolă care poate fi ghicită sau identificată cu ușurință prin intermediul instrumentelor de hacking, aveți un risc ridicat de a pierde accesul la conturile dvs. Hackerii de astăzi au o mulțime de instrumente avansate care pot prezice și detecta parola pe care o puteți utiliza.

Dă-ți greșit datele personale

Nu este nimic mai rău decât ca fotografiile dvs. private și alte date să fie utilizate în mod eronat. Vorbind despre experiențele prietenilor mei, au existat câteva cazuri în care hackerii au împărtășit public informații personale „din interior” care nu trebuiau să fie partajate oricum.

Furați-vă informațiile financiare

În era tehnologiei, totul este pe Internet, inclusiv serviciile noastre bancare. Deși acest lucru poate fi văzut ca fezabilitate într-un fel, aceasta impune, de asemenea, un risc pentru informațiile noastre despre cardul de credit / debit. Hackerii caută întotdeauna modalități de a intra într-un cont financiar, pentru a fura tot ce există în el.

Să explorăm următoarele instrumente pentru o mai bună securitate personală pe Internet.

Firefox Monitor

Firefox Monitor este un instrument minunat pentru a afla ce hackerii știu deja despre tine și cum poți fi cu un pas înaintea lor. Este un instrument de monitorizare a încălcărilor care vă ajută:

 • Fii informat despre ultimele încălcări ale datelor pe internet
 • Urmăriți mai multe e-mailuri ale dvs.
 • Aflați cum să vă protejați confidențialitatea prin resurse utile

Site-ul web listează chiar și cele mai recente încălcări ale datelor la nivel mondial și vă permite să verificați dacă ați fost victima. Toate aceste caracteristici ale acestui instrument vă asigură că vă păstrați datele în siguranță și în siguranță.

Cu toate aceste funcții frumoase, s-ar putea să credeți că acest instrument costă un timp. Dar nu, este complet gratuit.

Generator de parolă LastPass

Dacă sunteți cineva (ca mine) care nu poate să gândească și să vină cu o parolă sigură, atunci trebuie să utilizați acest instrument cât mai repede. Ceea ce face este, vă permite să generați o parolă aleatorie și puternică, care cu greu poate fi ghicită de oricine din această lume.

Pentru confortul dvs., puteți alege lungimea parolei, filtrați cuvintele previzibile și selectați simboluri și alte caractere speciale.

Generator de parolă LastPass este un instrument complet gratuit care nu necesită deloc înregistrare.

Am fost închis?

După cum sugerează numele, Am fost închis este un instrument extraordinar care vă permite să verificați dacă ați făcut parte dintr-o încălcare de date urâtă în trecut. Puteți începe introducând adresa dvs. de e-mail și va arunca rezultatele afișând încălcările datelor care implică adresa dvs. de e-mail (dacă există).

În afară de asta, puteți folosi și opțiunea „Notifica-mă” care vă avertizează prin e-mail ori de câte ori primiți o încălcare a datelor. Vorbeste despre a fi precaut!

Portar

Dacă vă luptați să vă amintiți parolele, atunci aveți nevoie de un instrument precum Portar, care vă poate stoca parolele pentru acces ușor și sigur. În efortul de a ne feri de hackeri, păstrăm parole diferite pe diferite platforme. Această practică este bună, dar amintirea tuturor acestor parole diferite (și puternice) este o durere absolută.

Acest instrument scoate complet povara de pe umeri. A obținut un scor TrustPilot de 9.3 / 10, ceea ce este impresionant. Puteți spune că aceasta face unele lucruri foarte bune atunci când vedeți că oferă și stocarea documentelor personale și a altor informații împreună cu parolele.

O caracteristică excelentă a acestui instrument este că vă permite să vă sincronizați conturile cu mai multe dispozitive, astfel încât să puteți avea acces la parolele dvs. indiferent dacă utilizați telefonul sau computerul.

Keeper vine cu un plan gratuit, cu funcții limitate. Dacă doriți să deblocați mai multe funcții, puteți alege unul dintre planurile plătite începând cu doar 1,74 GBP / lună.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative de Keeper, consultați managerul de parole listat aici.

Managerul de parole Google

Ori de câte ori auzim numele „Google”, apare instantaneu încrederea în mod inconștient.

A trecut de zeci de ani și, fără îndoială, a devenit sursa noastră de informații. Stii despre Managerul de parole Google, care vă ajută să vă păstrați parolele în siguranță și securitate?

Acest instrument poate verifica, elimina și schimba parolele salvate conform comenzii dvs. dacă simțiți că este prea slab. Deși nu există prea multe lucruri de făcut, ce ar putea fi mai bine decât ca Google să vă analizeze parolele pentru o mai bună securitate?

Extensie verificare parolă

O extensie excelentă Google Chrome, Verificare parolă este oferit de Google însuși și poate face unele lucruri strălucitoare, cum ar fi:

 • Te avertizează despre parolele tale slabe
 • Modificați instantaneu parolele slabe în cele mai puternice
 • Găsiți rapid care dintre conturile dvs. au parole slabe

Extensia este destul de ușoară la 1.48MB, dar cu siguranță face unele lucrări grele.

Parolă ușoară Peasy

Un generator de parole care vă ajută să găsiți parole puternice și imprevizibile, Parolă ușoară Peasy este un instrument excelent pentru siguranța online. Acest instrument gratuit este format din doi pași; primul fiind pentru generarea de parole distractive, iar cel de-al doilea vă permite să alegeți reguli precum:

 • Opțiunea de a valorifica cuvintele / cuvintele
 • Înlocuiți liniuțele cu spațiu
 • Înlocuiți caracterele cu numere

După cum sugerează și numele, generarea unei parole puternice cu acest instrument este literalmente „Easy Peasy”.

Concluzie

Sper ca instrumentele de parolă de mai sus să vă ajute să vă păstrați prezența online în siguranță. Împreună cu parola, poate doriți să utilizați și un firewall personal pentru a păstra calculatoarele, laptopul și dispozitivele portabile în siguranță.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map