Găsiți vulnerabilități în infrastructura de rețea înaintea nimănui.


A avea infrastructură de rețea vulnerabilă la risc cunoscut sau necunoscut este periculos. Dar întrebarea este: cum aflați amenințările?

Notă: nu este vorba despre găsirea vulnerabilităților pe un site web pe care l-am explicat aici. Este despre infrastructura de bază.

Cel mai recent raport de edgescan spectacole  81% din vulnerabilitățile găsite în rețea.

Există multe scanere și nu toate se potrivesc cerinței. Iată câteva dintre ele care arată potrivite întreprinderile mici până la nivelul întreprinderii.

AlienVault USM

Acum la&T, AlientVault USM (Unified Security Management) este o soluție pregătită pentru întreprindere pentru infrastructura on-prem sau cloud.

USM este disponibil sub formă de SaaS, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea software-ului și să le configurați. Îl puteți începe în câteva minute pentru a scana întreaga infrastructură. Acesta acceptă cloud-uri majore precum Azure și AWS.

Alături de scanarea vulnerabilității rețelei, ajută, de asemenea, la descoperirea activelor, monitorizarea comportamentului, detectarea intruziunilor, gestionarea evenimentelor și a jurnalului. Cu ajutorul tabloului de bord frumos, puteți obține postura de securitate a infrastructurii și vă puteți lăsa în drumul detaliat pentru a înțelege și a atenua riscurile.

Pentru conformitate, există șabloane de rapoarte pre-făcute, cum ar fi PCI-DSS, NIST CSF, HIPPA, ISO 27001 disponibile pentru dvs. AlienVault se integrează bine cu produsele de securitate bazate pe cloud (Cloudflare, SOPHOS, ServiceNow, G Suite, Cisco Umbrella, Okta, McAfee EPO etc.) și a primit mai mult de 350 de pluginuri.

InsightVM

Un scanner de vulnerabilitate Nexpose premiat este inspirat InsightVM de Rapid7. InsightVM este gestionarea vulnerabilității live și analiza punctelor finale.

Cu ajutorul InsightVM, puteți colecta, monitoriza și analiza riscurile pentru rețele noi și existente.

Unele dintre caracteristici sunt:

Analitice puternice – obțineți analize avansate de expunere a amenințărilor cu informații acționabile despre riscuri pentru remedierea mai rapidă.

Monitorizare continuă – agent de insight monitorizează automat și continuu punctul final pentru vulnerabilitate și oferă monitorizare în direct. Oferă monitorizare dinamică pentru AWS, VMware, Azure.

liveaboards – un tablou de bord cu clic cu date în timp real pentru CISO către administratorul de sistem pentru a analiza securitatea infrastructurii.

Scoruri de risc – vulnerabilitățile sunt etichetate cu ratingul CVSS standard, astfel încât să puteți acționa cu prioritate.

Integrare – Integrați-vă cu instrumentele dvs. preferate, inclusiv Metaspoilt, InsightIDR, Nexpose, ServiceNow, McAfee, Splunk, etc..

Puteți începe cu un Încercare gratuită timp de 30 de zile pentru a experimenta InsightVM.

Intrus

Intruder este un scaner proactiv al vulnerabilităților care vă scanează imediat ce sunt descoperite noi vulnerabilități.

Proiectat pentru sisteme cu vedere externă, Intruder detectează peste 10.000 de puncte slabe de securitate, inclusiv WannaCry, Heartbleed și SQL Injection și ajută la reducerea suprafeței de atac prin evidențierea porturilor și serviciilor care nu ar trebui să fie expuse la internet.

Alte caracteristici unice includ integrarea AWS și Slack, care permite Intruder să urmărească ce sisteme aveți pe internet și să vă anunțe când sunt descoperite noi vulnerabilități. Integrarea cu Jira înseamnă că noi probleme pot fi trimise direct echipei de dezvoltare.

Intruder este popular printre startup-uri și întreprinderi de dimensiuni medii, deoarece face ușoară gestionarea vulnerabilităților pentru echipele mici.

Intruder oferă o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să poți vedea singur toate funcțiile în acțiune.

Acunetix

Scaner de retea Acunetix testarea perimetrului rețelei pentru mai mult de 50.000 de vulnerabilități cunoscute și configurare greșită.

Scanerul OpenVAS de la Acunetix pentru a oferi o scanare completă a securității rețelei. Este un scaner online, astfel încât rezultatele scanării sunt disponibile pe tabloul de bord unde puteți explora raportul, riscurile, amenințările.

Elementele de risc sunt asociate cu scorul standard de amenințare și informațiile acționabile, astfel încât vă este ușor să remediați.

Unele dintre următoarele verificări sunt efectuate.

 • Evaluarea securității pentru routere, firewall, echilibrele de încărcare, comutatoare etc.
 • Verificați parola slabă pe serviciile de rețea
 • Testați vulnerabilitățile și atacurile DNS
 • Verificați configurarea greșită a unui server proxy, cifre TLS / SSL, servere web.

Acunetix oferă o probă de 14 zile, așa că încercați să vedeți cum funcționează.

OpenVAS

Una dintre celebrele soluții de scanare și gestionare a vulnerabilităților open-source.

OpenVAS este un cadru care include multe servicii și instrumente și este perfect pentru testarea vulnerabilității rețelei.

Aruncați o privire asupra lor Demo să știu cum arată. Este open-source, deci este gratuit; cu toate acestea, au sprijin pentru întreprinderi.

Nessus

Nessus este unul dintre managementul popular al vulnerabilităților, utilizat de milioane de utilizatori. Acoperă un număr mare de tipuri de active.

 • Sistem de operare
 • hipervizori
 • Dispozitive de rețea
 • Bază de date
 • Servere web
 • Firewall

Nessus descoperă rapid și obține o precizie ridicată cu falsuri pozitive.

Unele dintre marile caracteristici ale lui Nessus by Tenable sunt:

 • Raportare detaliată
 • Rapoartele pot fi automatizate pentru a fi descărcate utilizând o API
 • Conformitate & auditul conținutului sensibil gata.
 • Capabil de scanare rețele IPv4 / IPv6 și hibride
 • Implementați ca software sau aparate virtuale
 • Disponibil la fața locului sau în cloud
 • Un scor de risc bazat pe CVSS

Peste 24.000 de organizații au încredere în Nessus. Acestea oferă un proces GRATUIT timp de șapte zile.

Qualys

Protejați-vă centrul de date și rețelele cu Qualys.

Qualys oferă o suită de produse de securitate pentru a păzi întreaga infrastructură. Cu ajutorul monitorizare continuă, vă puteți monitoriza rețeaua și puteți fi alertat în timp real pentru amenințări și schimbări de sistem.

Și cu ajutorul aplicației de gestionare a vulnerabilităților, puteți descoperi, detecta și proteja dispozitivele.

Puteți începe cu procesul pentru a experimenta.

Concluzie

Gestionarea vulnerabilităților rețelei este dificilă și sper ca soluțiile de mai sus să vă ajute să vă păstrați securitatea infrastructurii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me