9 Instrumente minunate pentru scanarea site-urilor malware

 Un sistem infectant care să fure datele sau să perturbeze afacerea prin malware (software rău intenționat) nu este o tehnică nouă; este acolo din 1988.


De atunci, crește în fiecare lună. Astăzi, există mai mult de 1 miliard de malware există.

Un atacator poate folosi diverse tehnici pentru a injecta codul rău intenționat în codul site-ului dvs..

 Să aruncăm o privire la următoarele instrumente online care vă ajută să scanați site-ul dvs. web pentru a găsi malware și alte defecte de securitate. Acest lucru vă va ajuta să știți dacă site-ul dvs. este afectat de malware cunoscute, astfel încât să puteți lua măsurile necesare pentru curățarea acestora.

Quttera

Quttera oferă scanare gratuită de malware împotriva site-ului dvs. WordPress, Joomla, Drupal, Buletin, SharePoint și vă oferă un raport excelent cu următoarele detalii.

 • Fișiere rău intenționate
 • Fisiere suspicioase
 • Fișiere potențial suspecte
 • Curățați fișierele
 • Linkuri externe detectate
 • Iframes scanate
 • Stare neagră
 • Lista iframelor / linkurilor externe listate la negru

Este GRATUIT să scanați.

Sucuri

Sucuri este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de soluții de securitate și oferă scanarea site-ului care este disponibilă pentru orice platformă de site-uri, inclusiv WordPress, Joomla, Magento, etc. Acestea vă permit să scanați site-ul dvs. împotriva malware-ului gratuit, cu următoarele informații..

 • Dacă a fost detectat malware
 • Starea de listare neagră a site-urilor web împotriva McAfee, Google, Yandex, Opera, Norton, Spamhaus, ESET etc.
 • SPAM injectat
 • Defacements

În cazul în care site-ul dvs. are malware, lista neagră sau victima unor spam-uri bot, atunci puteți lua în considerare și ajutorul profesionist al securității SUCURI pentru repararea acestora.

SiteGuarding

Verificarea site-ului SiteGauarding scanează site-ul dat pentru următoarele și vă arată rezultatele.

 • Rezolvarea IP-urilor
 • Fișiere JavaScript locale și externe
 • Lista neagră globală împotriva PhishLabs, Trustwave, Avira, Tencent, Rising, Netcraft, BitDefender, etc.
 • Listele negre de spam împotriva abuzurilor, RSBL, SORBS, BSB, KISA, etc

Nu trebuie să plătiți nimic pentru a rula o scanare. Este gratis.

Astra Security

Astra Security oferă atât gratuitate & un scaner malware plătit. Scanerul malware gratuit scanează codul sursă disponibil public și afișează link-uri rău intenționate, malware, liste negre etc. (dacă există). Cireșa de pe tort rămâne faptul că – acest scaner este un scaner multifuncțional. Puteți să-l utilizați pentru a efectua un audit de securitate cu un singur clic, verificarea listei negre, verificarea spamului SEO, & Mai Mult.

Scanerul malware al Astra vă scanează site-ul pentru următoarele aspecte.

 • Scripturi rău intenționate
 • Minerii criptocurrency ascunși
 • Scripturi de phishing de card
 • Scripturi rău intenționate în dependențele dvs. externe

Fără îndoială, ambele scanere își servesc minunat scopul. Cu toate acestea, versiunea plătită este întotdeauna recomandată peste cea gratuită, deoarece oferă rezultate mai precise. Acest lucru se datorează faptului că scanerul malware plătit are acces la fișierele interne ale site-ului dvs. & foldere, spre deosebire de versiunea gratuită, care scanează codul sursă disponibil pentru public.

Securitatea Astra este, de asemenea, soluția dvs. unică pentru eliminarea de malware și protecția site-ului viitor.

VirusTotal

După cum puteți ghici după nume, VirusTotal ajută la analiza URL-ului dat pentru coduri suspecte și malware. Testele se fac pe mai mult de 60 de baze de date cu amenințări de încredere.

Nu doar site-ul web, dar puteți scana fișierele locale. Acest lucru ar fi util dacă suspectați că unele dintre fișierele site-ului dvs. web pot conține cod rău intenționat.

MalCare

Acest lucru este specific pentru site-urile WordPress.

MalCare este o soluție de securitate all-in-one premium, pentru a scana, proteja și curăța de malware și alte vulnerabilități de securitate.

Performanța site-ului nu este degradată în timpul scanării și nu doar la cerere, dar puteți programa pentru a rula o scanare periodic. MalCare folosește mai mult de 100 de semnale pentru a examina codul site-ului pentru a vă asigura că de la malware simplu la dinamic este detectat. Deși trebuie să instalați pluginul pe site-ul dvs. WordPress, toată sarcina grea se face de la distanță pe serverul MalCare.

Lucrul bun despre utilizarea MalCare este că nu este nevoie să angajați un profesionist în securitate pentru a repara site-ul dacă există vreun malware. În schimb, o puteți face singur cu un singur clic. Îl puteți începe în mai puțin de 5 minute. Merită fiecare bănuț!

ReScan

ReScan scanează comportamentul pe paginile statice și dinamice. Oferă un raport rapid după următoarele verificări.

 • Există vreo redirecționare ascunsă
 • Verificați dacă există widgeturi riscante, adware, spyware
 • Căutare neagră împotriva a peste 65 de baze de date cu amenințări pe Internet
 • Găsiți pentru blackhat link-uri de spam SEO

Așa arată un raport.

SiteGuard

Un scaner gratuit pentru a verifica eventualele malware.

SiteGuard arată ratingul general al riscului.

SiteLock

SiteLock funcționează pe orice CMS precum Drupal, Magento, Joomla, WordPress, etc. Scanare malware este inclus în toate planurile.

Puteți programa să începeți o scanare zilnică pentru amenințări cibernetice, spam, XSS, SQLi, etc. SiteLock verifică site-ul dvs. pentru mai mult de 10 milioane de amenințări și rezolvă dacă este găsit vulnerabil. Veți primi notificări ori de câte ori lucrurile nu merg bine, deci aveți o vedere completă asupra securității site-ului dvs..

Ce urmeaza?

Dacă ați utilizat unul dintre scanerele la cerere enumerate mai sus și ați găsit malware pe site-ul dvs., atunci obțineți ajutor profesionist pentru a repara site-ul dvs. imediat. Dacă nu, ar trebui să luați în considerare adăugarea unei SUCURI WAF (firewall pentru aplicații web) pentru protecția și monitorizarea continuă a securității.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map