Cum să obțineți certificatul SSL GRATUIT pentru site-ul web (HTTPS)?

Securitatea este esențială pentru orice site web pentru a oferi securitate, pentru a construi încrederea vizitatorilor și pentru o mai bună clasare.


Este necesar pentru site-ul tranzacțional sau bazat pe membru, astfel încât să criptați datele sensibile de la un client la un server.

Îmbunătățirea securității site-ului dvs. web cu certificatul SSL / TLS.

HTTPS ar spori de asemenea clasamentul motorului de căutare, deci puteți lua în considerare să aveți acest lucru și pentru blogul dvs..

Dacă doriți să aveți un certificat implementat pe site-ul dvs. fără a cheltui $$$, iată câteva case de autorități de certificare (furnizori SSL) care să vă ajute în acest sens.

Următoarele acronime sunt utilizate mai jos.

 • SSL – Secure Socket Layer
 • TLS – Securitatea stratului de transport
 • CDN – Rețea de livrare de conținut
 • DV – Domeniu validat
 • ACME – Mediu automat de gestionare a certificatelor

Dacă sunteți în căutarea de găzduire partajată care oferă un certificat SSL gratuit, atunci puteți încerca SiteGround. dacă te întrebi de ce SiteGround apoi, următoarele sunt câteva dintre caracteristici.

 • SiteGround operează pe Google Cloud pentru a crea un serviciu de găzduire puternic și tehnic superior.
 • Cea mai recentă versiune de PHP
 • Asistență clienți de neegalat disponibilă 24/7 prin chat, telefon, bilete. Timpul de așteptare este de până la 10 minute, dacă este deloc.
 • O abordare inovatoare a performanței și securității
 • Planurile de găzduire vin cu tone de funcții gratuite și utile
 • SSL gratuit
 • CDN gratuit Cloudflare
 • Migrație gratuită și rapidă a site-ului de la alte gazde
 • Backup și restaurare automatizate zilnice gratuite

Acum, să aruncăm o privire la următoarele pentru a obține un certificat.

ZeroSSL

Puteți obține certificatul SSL în doar câteva minute cu ZeroSSL. Începeți introducând detaliile necesare, parcurgeți procesul de verificare rapidă și BOOM, există certificatul SSL gata.

Certificatul SSL generat este 100% gratuit de utilizat și durează 90 de zile, după care puteți reînnoi din nou și din nou fără costuri.

Nu doriți să reînnoiți certificatul manual?

Nicio problemă, puteți folosi ZeroSSL Certbot pentru a automatiza reînnoirea. Misto, nu-i asa?

ZeroSSL este o autoritate de certificare, astfel încât certificatele sunt emise de către aceștia. Puteți gestiona toate certificările dvs. cu ajutorul tabloului de bord ușor de utilizat. Obțineți până la 3 certificate GRATUIT. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai multe, puteți apela la un plan plătit care oferă certificate nelimitate cu multe alte funcții premium.

 • wildcard & certificat multi-domeniu
 • Acces REST API
 • Suport tehnic

De asemenea, oferă o soluție personalizată, așa că dacă aveți o cerință de afaceri de a elibera certificate pentru clienții dvs., vorbiți cu aceștia.

Să criptăm

Să criptăm este un proiect de colaborare cu Fundația Linux și o nouă autoritate de certificare sponsorizată de Mozilla, Akamai, SiteGround, Cisco, Facebook etc. care oferă un certificat SSL este gratuit.

Acest lucru este excelent pentru a economisi costuri pentru a-l pune în aplicare într-un mediu care nu produce.

Este automatizat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să petreci timp creând CSR și să trimiți autorității CA să o înscrii. Totul se întâmplă pe fundal pe serverele tale web.

letsencrypt

Până acum, Encriptăm a emis peste un miliard de certificate. Consultați ghidurile pentru implementarea Let’s Encrypt in Apache HTTP sau Nginx.

SSL gratuit

SSL gratuit utilizați Să Criptăm serverul ACME folosind validarea domeniului pentru a vă oferi un certificat. Este 100% gratuit și certificatele sunt emise în câteva minute.

sslforfree

SSL

SSL.com oferă SSL gratuit la cost zero timp de 90 de zile. Aceasta este o potrivire bună dacă doriți să vă jucați pentru a înțelege cum funcționează SSL sau unele proiecte pe termen scurt.

Obțineți certificatul dvs. SSL gratuit emis în câteva minute cu cea mai mare putere și criptarea biților. Toate browserele principale recunosc certificatele emise de SSL.com.

Cloudflare

Cloudflare este CDN & Companie de securitate. Acestea fac site-ul dvs. mai rapid și sigur – Cloudflare alimentează multe site-uri populare, inclusiv Reddit, Yelp, Mozilla, StackOverflow, etc..

Cloudflare-cota de piata

Recent, Cloudflare a anunțat SSL universal este gratuit pentru toți utilizatorii. Este corect, chiar dacă sunteți în planul liber. Dacă utilizați Cloud Flare și SSL nu este încă activat, atunci iată cum puteți face acest lucru rapid.

 • Conectați-vă în Cloud Flare
 • Selectați site-ul web pe care doriți să îl activați SSL
 • Faceți clic pe pictograma Crypto
 • Asigurați-vă că este configurat ca „Flexibil” și afișează starea ca „CERTIFICAT ACTIV”.

Cloudflare-enable-ssl

Poate dura câteva secunde pentru a fi live, puteți verifica accesând site-ul dvs. cu https.

30 de zile gratuite

De asemenea, puteți obține 30 de zile de încercare gratuită de la următorul furnizor de certificate.

Sper că cele de mai sus te vor ajuta să obții SSL gratuit pentru site-ul / blogul tău. Dar dacă te uiți cumpărați un certificat premium pentru afaceri de întreprindere, atunci puteți consulta Magazinul SSL.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map