Cum să oprești infracțiunile de piratare?

Acum a devenit o tendință astăzi.


Trezirea la o alertă de tranzacție pe care nu ați inițiat-o, aflând că datele dvs. private sunt online undeva. Chiar și descoperind că cineva a schimbat parola în contul tău Bitcoin.

Dacă a existat vreodată nevoia de a învăța artele marțiale ale opririi hackerilor, acum este momentul.

Cât de sigur sunteți online?

Nu există nimic la fel de enervant și defăimător, deoarece confidențialitatea și informațiile dvs. sunt puse la vânzare, la 2 cenți fiecare, pe pânză întunecată. Acesta este un mod adecvat de a descrie senzația de a fi hacked. Este frustrant și neplăcut când cineva, din ceruri, știe unde, intră în contul tău. Hackerul, de asemenea, vă fură datele, detaliile și alte acreditări, doar pentru a demonstra că pot. Prin urmare, este foarte important să punem capăt hackerilor și făptuitorilor acestora.

9 modalități interesante de a urmări Cyberattack în timp real în întreaga lume

Problema

În ultimele timpuri, securitatea cibernetică a devenit o preocupare tot mai mare în rândul organizațiilor și agențiilor de securitate din lume. Crima organizată a luat o nouă formă. Este ceea ce toată lumea a cunoscut sub numele de cyber hacking. Direcționând marile corporații, companii, politicieni, conturi bancare personale, site-uri web sau, contul tău de Facebook.

Nu există capăt de ceea ce un hacker poate invada.

Întrebarea dvs. acum este; De ce eu? Pentru asta, nu există un răspuns corect.

Cum puteți ști ce se întâmplă în mintea unui criminal? Adevărul este că, odată ce te afli pe radarul lor, ei continuă să atace până când trag primul sânge. În funcție de structura de apărare, ei te pot sângera, dacă nu ești în gardă.

Lupta împotriva crimelor cibernetice este una care vă impune să vă lăsați armura și să vă ascuțiți săbiile. Dacă oricum sunteți un pasionat al secolului al XIV-lea. Protejați-vă împotriva hackerilor și a piratajelor rare sunt esențiale pentru existența dvs. digitală.

Lacune în siguranța ta

Deși majoritatea hackerilor nu au un model pentru operațiunile lor de atac. Este imperativ să înțelegeți că există anumite practici nesigure pe care le implicați inconștient în online. Acestea sunt în pericol și vă plasează pe lista de priorități a unui hacker.

Majoritatea oamenilor le place ca mierea să atragă albinele, din cauza exceselor lor necontrolate online. Unele activități online strigă: „iată-mă!”.

Mai jos sunt câteva lucruri care ar trebui absolut NU face, când este online.

Nu lăsați curiozitatea să vă facă mai bine.

De cele mai multe ori, hackerii intră în spațiul dvs. prin; ferestre pop-up nesolicitate, mesaje spam, link-uri sau imagini ciudate și, uneori, prin anunțuri false. Doar un clic, și asta este.

Nu descărcați niciun software de care nu sunteți sigur

Scartați această noțiune; „Doar pentru că este ieftin și, sau, gratuit, nu înseamnă că nu este bine.” Acest lucru a făcut ca o mulțime de oameni nevăzuți să își piardă datele în fața hackerilor. Este mai bine să obțineți cele mai bune produse și software, de la dezvoltatori cunoscuți și de încredere, în caz.

Nu lăsați detaliile pe un computer public

Aceasta este o greșeală foarte frecventă pe care o fac oamenii. Uneori pentru că uită. Alteori, nu văd pur și simplu relevanța. Nu știți mintea oamenilor, prin urmare, păstrați-vă detaliile în siguranță.

Nu uitați să vă deconectați din conturi

Acest lucru este la fel de important ca și restul. Deconectarea conturilor dvs. îi ține pe intruși. În special conturile bancare și conturile de afaceri. Nu vrei să te lași la mila unui hacker.

Nu vă doriți prea mult să lăsați informațiile personale pe „Cloud”.

Lăsarea informațiilor personale online este ca și cum ar trebui să urmărești un hacker. Este atât neînțelept, cât și nesigur. Majoritatea oamenilor au căzut pradă cazurilor de identitate duplicată din această cauză. Nu ar trebui să faci ceva.

Uneori, ai făcut totul bine, dar tot ai fost piratat. Majoritatea oamenilor nu vin deloc online. Totuși, sunt victime.

Soluția

Deci, cum să opriți cu adevărat hacking-urile rare?

Primul pas este să știi că ai fost hacked. De cele mai multe ori, hackerii nu vă spun când vă hack sau vă fură detaliile. Depinde de tine să le oprești în piesele lor.

Cei mai buni hackeri își ascund urmele digitale. Dar, lasă câteva lucruri în urmă, așa că știi că au fost acolo.

Semnele de poveste

Semnele au fost rezumate în următoarele puncte:

 • Redirecționarea frecventă a căutărilor online
 • Pop-up-uri aleatorii și frecvente
 • Parolele nu sunt funcționale
 • Alertă de tranzacții pe care nu le-ați efectuat
 • Antivirusul este dezactivat
 • Programe și programe nesolicitate
 • Ransom mesaje
 • Frecvente de sistem frecvente
 • Programele pe care nu le-ați instalat apar
 • Conturile dvs. de socializare au o minte proprie. Într-adevăr!
 • Banii care lipsesc din conturi

Următorii pași

După recunoașterea acestor semne, următorul lucru este să lupți înapoi. Combaterea hackerilor necesită un nivel ridicat de informații inteligente, planuri de luptă frumoase și software securizat.

Strategiile și planurile dvs. ar putea fi o integrare a mai multor dintre aceste soluții. Cu toate acestea, este mai recomandabil.

Aceste măsuri sunt mai mult preventive decât curative. Deci, dacă doriți să opriți un hacker, puteți pur și simplu să urmați aceste reguli.

A fi la curent

Actualizarea software-ului și a sistemului de operare menține dispozitivul funcționând optim. De asemenea, adaugă corecții de securitate pentru vulnerabilitățile cunoscute.

Utilizați parole complexe

Deși nu este ușor să utilizați parole diferite, este recomandabil. Trucul pentru protejarea parolelor este folosirea unor cuvinte lungi și complexe. Profitați de un manager de parole ca LastPass sau alte altele enumerate aici. Frumusețea utilizării unui manager de parole este că vă puteți securiza conturile online cu o parolă puternică, dar nu este necesar să le amintiți.

Criptați totul

Puteți cripta hard disk-ul cu ajutorul unui software de criptare la nivel înalt. Mai mult, utilizați un VPN asemănător Scutul Hotspot sau mai multe enumerate aici pentru a cripta datele și traficul web. Puteți naviga pe web fără detectare. Fișierele dvs. sunt în siguranță și sunteți securizat.

Încă câteva …

Utilizarea rețelelor sigure

Securizarea rețelelor, a ruterelor și a WiFi-ului este de asemenea esențială. Este o strategie simplă, dar la fel de eficientă. Configurarea parolelor sigure îi elimină pe invadatori în afara sistemului.

Actualizați firewallul

Configurarea firewallului este ca și cum ai construi un gard cu blocuri de beton. Un firewall rău va acorda, cel mai probabil, intrușilor, acces la sistemul tău. Configurarea firewallului vă oferă un avantaj față de orice hacker. Mai ales atunci când este bine, blocați orice intruziune.

Puteți lua în considerare utilizarea Protecție totală McAfee care include un firewall personal pentru dispozitivele tale.

Stai cu mine…

Nu vă plictisiți încă, încă mai aveți de spus.

Intrebari de securitate

Se pun întrebări de securitate, în mare parte pentru a vă păstra în siguranță. Dar, hackerii au conceput o modalitate de a vă invada conturile. Majoritatea răspunsurilor dvs. sunt ghicitoare. Prin urmare, este mai sigur să vă îmbunătățiți răspunsurile. Puteți încerca să răspundeți cu un scenariu fără legătură. De exemplu, „Unde este locul tău de naștere?” Răspunsul tău poate fi „ziua mea de naștere”. Încercați doar ceva la care nimeni nu se va gândi vreodată.

Utilizarea Antivirus de top / Anti-malware

Software-ul Antivirus pe care îl alegeți vă protejează sistemul împotriva malware-ului rău intenționat. Vă avertizează despre atacuri iminente și vă păstrează paza. Software-ul antivirus este dotat cu funcții diferite, concepute pentru a vă proteja împotriva amenințărilor online.

Din nou, puteți avea încredere Produse McAfee sau Thor acasă prin Heimdal Security.

Utilizarea autentificării cu doi factori

Chiar nu poți fi prea atent. Când vine vorba de protejarea datelor dvs., un as ascuns este esențial. Un alt strat de protecție este inteligent și eficient. De asemenea, este neașteptat. Prin urmare, este recomandabil să o utilizați.

Copia de rezervă a datelor

Este important să aveți un fișier de rezervă, în caz. Un hacker nu-i pasă dacă datele dvs. sunt private sau nu. Sau dacă merită milioane. Crearea unui fișier de rezervă vă oferă un plan B, o opțiune pentru a reveni. Asigurați-vă că sistemul dvs. de backup este foarte sigur și impenetrabil. Unii dezvoltatori de încredere fac software și aplicații de rezervă destul de bune.

Linia de luptă

Aceste soluții s-au dovedit că funcționează bine și eficient. Alegerea de a lupta în aceste bătălii este supremă.

Poate credeți că acesta nu este un război, poate că ar trebui să vă gândiți de două ori. Lumea a pierdut miliarde de euro, împotriva atacurilor cibernetice și a hackerilor. Recent, un bărbat a pierdut mult Bitcoin, în valoare de milioane.

Ar putea fi tu alături sau cineva cunoscut.

Este o luptă

Să înțelegem acest fapt, hackerii sunt criminali și nu le pasă. Protejați-vă este destul de simplu, țineți hoții afară și veți fi bine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map