Patru sfaturi esențiale pentru securizarea smartwatch-ului

Când adopți gadgeturi tehnologice avansate în viața ta, atunci trebuie să înțelegem și necesitatea întreținerii și securitatea dispozitivului.


Mai multe lucruri trebuie să fie făcute pentru a oferi cea mai bună protecție pentru dispozitivul dvs., dar dacă înțelegeți doar cerințele de bază ale gadgetului dvs. inteligent, atunci procedura de întreținere și managementul securității nu vă va fi foarte greu.

Smartwatches sunt alegerea excelentă a gadgetului pentru cei care speră să consolideze apelul purtabil cu funcționalitatea dispozitivului de nivel următor.

Vă urmăresc sănătatea, vă ajută să vă amintiți întâlnirile și, în mod normal, spun timpul. Cu toate acestea, la fel ca în orice alt gadget în zilele noastre, există preocupările legate de securitate de care ar trebui să fii conștient.

După câteva cercetări privind problemele legate de securitatea smartwatch-ului, un educator la Institutul de Tehnologie Stevens a aflat că era posibil pentru programatori și hackeri să obțină acces neautorizat și fura PIN-ul bancomatului de la ceasurile inteligente.

Tot ceea ce trebuia să facă era să adulmeze pachetele de informații care se schimbă între smartwatch și smartphone.

Sunete infricosator?

Nu există nici o îndoială că securitatea datelor este necesară. Prin urmare, iată câteva sfaturi esențiale despre securitatea smartwatch-urilor, astfel încât smartwatch-ul dvs. să nu vă facă fără apărare împotriva hackerilor.

Protejați-vă telefonul inteligent

Acesta este faptul că securitatea smartwatch-ului începe cu securitatea smartphone-ului. Conform cercetărilor și analizei unui educator de la Institutul de Tehnologie Stevens, ei au aflat că cel mai mare punct de risc în cazul Furt de cod ATM este veriga de comunicare pe care o credem între smartphone și smartwatch.

În plus, de obicei, hackerii nu au nevoie să pătrundă atât pentru a răsufla informații, ci trebuie să aibă acces la una.

Cea mai simplă cale pentru ca o altă persoană să intre în smartphone-ul dvs. este prin aplicații contrafăcute. Acest lucru este cel mai predominant pe smartphone-urile care rulează Android, însă smartphone-urile care rulează iOS nu sunt în totalitate sigure.

O orientare generală este să respectăm aplicațiile care sunt vândute în Google Play Store sau iOS App Store. Explora credibilitate și încredere a aplicațiilor înainte de a le descărca pe dispozitiv. De asemenea, în cazul în care sunteți un utilizator iOS, deturnarea smartphone-ului dvs. în timp ce eliberați – poate deveni și motivul pentru a vă deschide către unii dureri de cap de securitate.

Actualizați-vă periodic software-ul Smartwatch

Dezvoltatorii au prezentat actualizări recente pentru utilizatori și există o substanțială motiv in spatele. Nu numai că o fac în scopul îmbunătățirii performanței unei aplicații sau a unui sistem de operare, dar fac și îmbunătățirea funcționalității lor pentru a se rezolva defecte de securitate periculoase.

În timp ce vă poate deranja faptul că trebuie să așteptați 30 de secunde în timp ce smartwatch-ul sau aplicația repornește, vă poate scuti de petrecerea de ore întregi în relația cu hackerii înșelători.

Fii atent cu informațiile tale de fitness

Hackerii nu sunt singurii infractori ai securității smartwatch-ului – sponsorii publicității și agențiile de asigurări pot face acest lucru. Organizațiile cumpără în mod regulat informații despre cumpărători cu un obiectiv specific de informare a prețurilor și comercializării acestora.

Acest lucru este foarte obositor atunci când este vorba despre securitate și securitate a datelor de sănătate. Ceasurile inteligente pot fi sursa pentru care poți transporta o cantitate imensă de date despre tine.

De exemplu, dacă un agentie de asigurari vede că ai inconveniente cardiace sau că mănânci o cantitate mare de grăsimi înmuiate, pot încerca să te lovească de prime nedorite sau, într-o situație mai rea, pot refuza să te protejeze deloc.

Înainte de a utiliza orice aplicație de fitness, trebuie să verificați setări de securitate. Alegeți ce se distribuie public. De asemenea, aveți în vedere să folosiți alias ca nume de utilizator, astfel încât consumul dvs. de sodiu de la zi să nu vă poată fi atașat.

Activați Setări care protejează împotriva furtului

În afară de pericolele digitale pentru dispozitivul dvs., ar trebui să vă amintiți întotdeauna faptul că cineva vă poate fura direct smartwatch-ul sau dispozitivul inteligent de la dvs. și apoi poate obține acces ușor la datele dvs. fără nicio restricție.

Companiile producătoare de smartwatch sunt foarte cunoscute de această probabilitate. Acesta este motivul pentru care multe întreprinderi au creat setări de securitate menite să vă protejeze de furt.

De exemplu, Blocarea de activare a Apple în dispozitiv – te ține departe de posibilitățile de furt și nu permite nimănui să asocieze Apple Watch cu niciun dispozitiv care nu a fost aprobat de proprietar.

Diferitele ceasuri inteligente au caracteristicile lor specifice pentru acest lucru, așa că indiferent de denumirea funcției de securitate ar putea fi, trebuie să știți totul despre aceasta și să o mențineți activată pentru cea mai bună securitate a smartwatch-ului dvs.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map