12 Cele mai bune servicii pentru backup la computerul Windows și MAC pe Cloud

Importanța copiilor de rezervă a datelor noastre nu poate fi suficientă.


Este unul dintre acele lucruri care este cel mai important, dar este întotdeauna neglijat. Am pierdut o mulțime de date în trecut din cauza neglijenței mele, dar acum nu am mai lăsat să se întâmple asta. Am făcut din rutină o copie de rezervă a datelor mele din când în când, și tu ar trebui și tu.

Cu ajutorul acestor servicii de rezervă menționate în acest articol, puteți evita pierderea datelor importante. Înainte de a continua să le listez, permiteți-mi să vă spun de ce ar trebui să vă faceți backup în mod regulat.

Recuperare instantanee

Pot exista o sută de motive pentru pierderea de date, cum ar fi:

 • Prăbușire / eșec server
 • Eroare umana
 • Hacking
 • Discul dur nu a reușit
 • Dezastre naturale

În toate aceste cazuri, puteți prelua toate datele dvs. dacă ați făcut o copie de rezervă înainte. A avea o copie de rezervă pentru datele dvs. este literalmente ca să apăsați butonul „anulați” ori de câte ori ceva nu merge bine. Doar într-un șoaptă, puteți avea toate datele importante înapoi.

Insensibil la ransomware

Dacă sunteți utilizator de internet de mult timp, știți ce este ransomware-ul. Este practic un software urât care poate fi instalat pe sistemul dvs. și vă poate bloca toate datele până când o sumă de bani este plătită. În acest caz, o copie de rezervă vă poate păstra neafectat deoarece aveți deja o copie a tuturor.

Pacea sufletească

Salvarea regulată a datelor dvs. elimină stresul inutil legat de teama pierderii datelor. Mi s-a întâmplat și am decis că nu mai vreau să trăiesc în frica asta. Nici măcar glumesc! Copia de rezervă a datelor vă oferă un sentiment de ușurare și siguranță, ceea ce vă poate oferi o liniște sufletească.

Copie de rezervă a PC-ului meu

Un serviciu de backup automat genial, Copie de rezervă a PC-ului meu îți poți încărca și stoca fișierele în cloud fără ca tu să faci măcar ceva. Funcționează în fundal și vă oferă posibilitatea de sincronizare pe mai multe dispozitive diferite.

Serviciul este complet securizat și criptat, datorită norului său alimentat Google. Încă de la încărcarea la stocare, puteți fi sigur că datele dvs. sunt bine conservate.

Puteți chiar să vă partajați datele cu prietenii și familia prin e-mail și rețele sociale. Puteți începe cu un cont gratuit de 1 GB, apoi puteți trece la un plan plătit începând cu doar 8,19 USD / lună, atunci când facturați anual.

Eu conduc

Funcționează pentru Mac, PC, Tablet și chiar telefoane mobile, Eu conduc este un serviciu de backup foarte intuitiv, care este, de asemenea, foarte accesibil. Puteți obține 5 TB de rezervă cloud în doar 6,95 USD pentru primul an. Ca să nu uitați, aveți și 5 GB liber pentru a începe.

Tabloul de bord vă permite să schimbați seturile de rezervă și alte setări în timp real pe toate dispozitivele. Face o treabă fantastică de copiere de rezervă a datelor dvs. și, de asemenea, protejează împotriva ransomware-ului.

BackBlaze

Recomandat de Macworld și The New York Times, BackBlaze este un alt serviciu de rezervă excelent, care este destul de ușor de utilizat. Îți poate face backup automat fișierele cu o viteză super-rapidă și, de asemenea, te anunță instantaneu.

Alte caracteristici includ:

 • Restaurați versiunile de fișiere șterse în termen de 30 de zile
 • Posibilitatea de a comanda o unitate USB a tuturor datelor dvs. din ea
 • Încărcări de mare viteză
 • Partajare inteligentă de fișiere prin BackBlaze B2
 • Backup unități externe
 • Backup atât pentru Mac cât și pentru PC

Dintre toate funcțiile, aici este cea mai impresionantă – cu ajutorul „Localizați computerul” lor, puteți afla instantaneu computerul furat / pierdut și îl puteți recupera. Cat de tare e asta!

BackBlaze costă 6 USD / lună, dar puteți încerca gratuit.

carbonite

Cu suport 24/7 și criptare avansată, carbonite vă poate păstra datele în mâini sigure. Se poate face backup pentru o grămadă de lucruri, inclusiv:

 • Muzică
 • Documente
 • Fotografii
 • E-mail
 • Videoclipuri
 • Setări

După ce instalați software-ul pe computer, va sugera automat fișiere de rezervă, sau puteți face chiar o selecție manuală. După aceea, funcționează perfect în fundal, stocând automat datele dvs. în stocarea securizată a norului. Puteți recupera rapid datele de la acestea ori de câte ori apare nevoia.

Planurile de prețuri încep de la 6 USD / lună, dar puteți folosi testul gratuit pentru început.

Planul de prăbușire

Foarte potrivit pentru întreprinderile mici, Planul de prăbușire este cunoscut pentru protecția sa împotriva pierderilor de date de calitate la întreprindere la prețuri destul de accesibile. Funcționează liniștit în fundal și oferă o capacitate de stocare nelimitată.

Iată câteva alte caracteristici impresionante:

 • Control complet asupra termenului de valabilitate al fișierelor
 • Recuperare ransomware fără probleme
 • Unitate externă gratuită fără costuri suplimentare
 • Protecție la nivel înalt
 • Restaurare ușoară prin aplicație sau browser

Cu un preț de 10 USD / lună / computer, Crash Plan este greu de trecut.

Livedrive

Livedrive oferă cicluri de stocare și rezervă automate nelimitate, începând cu doar 5,00 GBP / lună. Este nevoie de foarte puțin timp pentru a instala și începe să utilizați acest software care este disponibil atât pentru Windows cât și pentru Mac.

Un lucru care îmi place la acest serviciu este, acestea păstrează până la 30 de versiuni anterioare diferite ale fișierelor tale. Aceasta înseamnă că, chiar dacă ștergeți din greșeală unul, puteți totuși să-l întoarceți și să îl recuperați. Acest lucru duce la prevenirea pierderilor de date la un nivel cu totul nou.

De asemenea, vine cu o aplicație din care vă puteți accesa fișierele și puteți face aproape tot posibilul pe un computer.

Backup de Norton Cloud

Indiferent dacă aveți un atac ransomware sau o defecțiune a hard disk-ului, puteți conta Backup de Norton Cloud pentru a te salva de mizerie. Vă va copia automat fișierele într-o unitate cloud securizată și sigură, din care le puteți recupera în orice moment.

Norton lucrează în afaceri din 1990, astfel încât să vă puteți baza cu toată inima pe serviciile lor. Aceștia sunt responsabili pentru recuperarea datelor și pentru protecția împotriva virușilor urât milioane de utilizatori.

Planurile de prețuri încep de la doar 11,21 USD / an.

Backup Arq

Cu un proces gratuit de 30 de zile, Backup Arq merită să dai o lovitură mai ales datorită super-vitezei lor. Puteți obține copii de rezervă care intră sub un minut, datorită compresiei și a duplicării lor încorporate, ceea ce reduce cantitatea masivă de timp.

Acest serviciu este bine criptat cu o cheie la alegere. De asemenea, puteți recupera fișiere șterse și chiar unități externe de rezervă.

Arq Backup costă doar 49,99 USD / utilizator.

Google Drive

Sunt sigur că majoritatea dintre voi sunt deja familiarizați Google Drive, deoarece este unul dintre cele mai populare de acolo. Puteți stoca orice fișiere, fie că este vorba de fotografii, videoclipuri, muzică, desene sau aproape orice. Atât timp cât stocarea dvs. este sub 15 GB, sunteți bine să mergeți. Dacă depășiți această limită, puteți alege unul dintre planurile lor plătite, începând cu doar 1,99 USD / lună.

În afară de aceasta, puteți accesa și partaja fișiere de pe orice dispozitiv, deoarece se sincronizează cu toate conturile dvs. Google.

Zoolz

Zoolz face automat o copie de siguranță a datelor și aduce toate acestea într-un loc sigur din care le puteți accesa cu ușurință. Inteligența lor artificială o face o bucată de tort pentru a vă descoperi, accesa și face backup la datele dvs..

Iată câteva alte caracteristici grozave:

 • Transmiteți fluxuri audio / video din cloud fără nicio buffering
 • Recunoașterea facială care creează automat miniaturi pentru fotografii
 • Fotodetecție alimentată de AI care vă poate ajuta să găsiți fotografii chiar tastând conținutul fotografiei, de exemplu, ceașcă, copac sau stilou
 • Criptare de grad militar
 • Filtre inteligente pentru a găsi fișiere mai rapid

În plus, puteți descărca și aplicația lor mobilă excelentă. Vă puteți înscrie și primi 1GB gratuit.

Cloudbacko

Cu Cloudbacko, puteți rula backup-uri manuale și, de asemenea, automate la anumite ore. Setați-l o dată și își va face lucrurile fără să ridicați un deget. Toate datele dvs. sunt criptate cu o cheie randomizată AES de 256 biți care este aproape posibil să fie divizată.

Puteți apuca proba de 30 de zile gratuite pentru a începe!

icloud

Un alt serviciu care este popular, în special în rândul utilizatorilor de iOS. icloud este un produs Apple care face minuni pentru utilizatorii de IOS, dar este, de asemenea, o opțiune bună dacă utilizați Windows PC. Nu este favoritul meu personal din listă din cauza limitărilor, dar securitatea și interfața sunt minunate.

Puteți primi 5 GB gratuit pentru a începe și apoi treceți la un plan plătit începând cu 0,99 USD / lună dacă epuizați limita.

Ce urmeaza?

Alege ce funcționează pentru tine. Cei mai mulți dintre ei oferă un proces GRATUIT sau returnare de bani, așa că nu ezitați să încercați câteva pentru a vedea ce funcționează pentru dvs. Dacă utilizați MAC, atunci puteți lua în considerare, de asemenea, utilizarea de software de performanță și securitate.

ETICHETE:

 • MacOS

 • ferestre

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map