Instrumente pentru a ajuta la rezolvarea problemelor 3 Probleme critice ale aplicației web

Depanarea aplicațiilor poate fi frustrantă dacă nu sunteți echipat cu instrumente și cunoștințe despre produs. Dacă sunteți în Middleware, Suport de producție, Analist, atunci de multe ori trebuie să vă ocupați de soluționarea problemelor de producție.


Există multe instrumente gratuite care pot grăbi rezolvarea de probleme a aplicației cu care se confruntă Internetul și pot reduce timpul de rezolvare.

Haideți să începem și să vedem care vă este util.

Site web / aplicație de încărcare lentă

Probabil că cea mai faimoasă problemă în timp ce lucrați în asistență de producție pentru aplicațiile care se confruntă cu internet pe care le veți obține este aplicația lentă pentru un utilizator sau dintr-un anumit loc.

Dacă acest lucru se întâmplă tuturor utilizatorilor, atunci știți că există o problemă severă și poate fi necesar să stați împreună cu dezvoltatorii și să analizați infrastructura, codul și optimizarea acesteia. Cu toate acestea, dacă aceasta este pentru câțiva utilizatori sau dintr-o anumită locație, atunci aceasta ar putea fi frustrant.

Sa spunem; primiți o reclamație că un utilizator din China are o problemă la încărcarea aplicațiilor. Dar când verificați la sfârșit, totul se încarcă normal.

Cum te descurci cu asta?

Dacă aveți prezență în echipă în acea locație, atunci puteți trimite problema colegului dvs., însă nu, următoarele instrumente vă vor permite să verificați cât timp este necesar pentru a încărca din diverse locații de pe glob..

GTMetrix – puteți testa din Dallas, Hong Kong, Londra, Mumbai, Brazilia și Vancouver folosind Chrome sau Firefox.

Testare pe pagina web – testarea timpului de încărcare a paginilor din mai mult de 60 de locații cu mai multe browsere precum IE, Chrome, Firefox, Android, etc. Nu trebuie să știi doar timpul necesar, ci și care resursă este lentă, așa că știi unde să începi să investighezi.

Dotcom-Monitor – puteți selecta până la 24 de locații din care să testați cu Chrome, IE, Firefox, Safari, Android sau Blackberry.

Mai sunt încă șapte despre care am menționat aici.

Problema compatibilității browserului

Având în vedere numărul tot mai mare de browsere, dispozitive moderne și tehnologii, nu puteți fi sigur că va funcționa pe toate sistemele de operare / browsere. Dacă aplicația dvs. este compatibilă cu mai multe platforme, vă puteți aștepta la o problemă precum:

 • Anumite funcționalități nu funcționează corespunzător într-un anumit browser
 • Pagina a rupt o versiune specifică
 • Nu se încarcă așa cum trebuie

Pentru a reproduce această problemă pentru investigații, trebuie să aveți versiunile de browser care pot să nu fie cazul în realitate.

Dar nu vă faceți griji, există o soluție. Puteți beneficia de următoarele instrumente online care vă vor oferi un browser virtual, astfel încât să puteți rezolva problemele în continuare.

Găsirea IP-ului DNS, locația și propagarea

Problema legată de DNS este întotdeauna interesantă și fără cunoașterea instrumentelor necesare poate dura mult timp. Sprijinirea aplicației globale este întotdeauna provocatoare, mai ales atunci când vă așteptați ca site-ul dvs. web să fie disponibil pe un set larg de dispozitive, țări, rețele.

Este posibil să auziți o problemă precum:

 • Pagina web prezintă date vechi
 • Un site web nu poate fi afișat
 • Adresa URL nu a fost găsită

Problema s-ar putea datora diverselor motive și pentru a începe ancheta, doriți să verificați următoarele.

Verificarea IP DNS

Puteți solicita unui utilizator să verifice IP-ul DNS prin nslookup sau ping; cu toate acestea, dacă acest lucru este dezactivat în rețeaua lor, atunci puteți folosi cât mai multe instrumente online.

Ceas DNS – verificați instantaneu IP-ul de rezolvare

nslookup – efectuați nslookup online

Traceroute – foarte la îndemână pentru a verifica modul în care o solicitare este dirijată către destinație

Găsirea locației IP

Dacă utilizați CDN pentru accelerarea web, atunci furnizorul CDN va rezolva DNS-ul dvs. la mai multe IP-uri pe baza originii cererii. Este posibil să existe o situație în care un utilizator spune aplicația de încărcare lentă și doriți să verificați dacă o solicitare se rezolvă la cea mai apropiată locație de rețea.

IP Location – găsiți țara IP, orașul, ISP

IP2Location – un alt instrument online care face treaba

Propagare DNS

Modificările DNS pot dura până la 24 de ore pentru a fi reflectate la nivel global. Dacă primiți probleme precum modificările nu se reflectă din locația particulară, atunci următorul instrument vă va ajuta să verificați ce IP rezolvă domeniul dvs..

Care sunt DNS-ul meu? – cel mai rapid mod de a verifica IP-ul de rezolvare a domeniului dvs. din SUA, Europa, India, China & Australia.

Verificați DNS – găsiți soluționarea IP din peste 50 de locații din întreaga lume.

Sper ca instrumentele de mai sus să vă ajute în depanarea aplicațiilor web care se confruntă cu Internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map