5 legjobb virtuális asztali megoldás magánszemélyeknek vagy üzleti vállalkozásoknak

A munkaterületek fejlődésével bármilyen eszközről, bárhol és bármikor hozzáférhetünk digitális világunkhoz.


Az asztali virtualizációt megoldásnak tekintik, amely lehetővé teszi a felhasználói asztalok központi menedzsment biztonságát és kevesebb informatikai kezelési költséget jelent.

A Windows operációs rendszerrel rendelkező virtuális asztali számítógépekkel iPad vagy Android készülék asztalán vagy laptopján érheti el. Hozzáférhet a személyre szabott asztali környezethez vagy egy munkaterülethez. Ez azt jelenti, hogy otthon, irodában, szállodából vagy bárhol másutt dolgozhatok. És minden eszközről hozzáférni fogok az adatokhoz és az alkalmazásokhoz.

Ez a megközelítés elválasztja az operációs rendszer adatait és alkalmazásait a helyi hardverektől, ehelyett külön-külön futtatja őket egy távoli szerveren.

Az asztali virtualizációs környezet belső létrehozása drága és bonyolult volt. A felhasználóknak gyakran hiányzott a helyileg felszerelt asztalok termelékenységi tapasztalata, és hetekig, néha hónapokig is eltarthat, hogy sikeresen megvalósuljon és működjön..

Szóval, miért nem használja a tárhelyi platformokat?

V2 felhő

A felhőalapú asztali infrastruktúra létrehozása a kis, közepes méretű vállalkozások számára költséges lehet, és nehezen kezelhető biztonságosan. A V2 Cloud segíthet.

A V2 felhő egy asztali szolgáltatás, amely szolgáltatást kínál. Ez lehetővé teszi az adatok, üzleti alkalmazások, dokumentumok és egyéb erőforrások biztonságos elérését bárhonnan, bármilyen eszközről.

Több felhasználói ablakot tartalmazó operációs rendszerrel rendelkezik a Microsoft Office segítségével. Az alkalmazottak és a tanácsadók bármilyen számítógépről, telefonról vagy táblagépről bárhonnan hozzáférhetnek az összes üzleti alkalmazáshoz.

A V2 Cloud használatával nem kell írnia semmilyen kódot, hogy a szoftver felhő verziója legyen. Az Állandó licencek helyett könnyedén kihasználhatja az előfizetésen alapuló modellt.

A V2 Cloud biztonságos, költséghatékony, magas színvonalú asztali élményt nyújt élő megfigyeléssel és 24 órás technikai támogatással. A V2 felhő virtuális asztalán akár 250 tagot is felvehet, és fájlok és alkalmazások megoszthatják egymással munkamenetük során.

Biztonságosan tárolja a Cloud számítógépeket, így mindig optimálisak és elérhetőek. Minden nap automatikusan minden biztonsági másolat készül, és minden adminisztrátori irányítást megtehetsz. Rendszergazdaként bármilyen szoftvert telepíthet, és a kívánt felhasználót felveheti. Miután a felhasználó felkerült a munkaterületre, személyes eszközökről csak webböngészővel férhetnek hozzá az asztalukhoz és az összes üzleti alkalmazáshoz, nincs szükség plug-inre. Tehát az adatok soha nem hagyják el a munkaterületet, és mindent biztonságosan tárolnak a felhőben.

A Microsoft Active Directory kompatibilis a V2 felhővel. Támogatja a több tényezőjű hitelesítést az AD Connector használatával. A meglévő könyvtár és a vállalati hitelesítő adatok használatához nem kell replikálnia őket a V2 Cloud-ban.

Kiválaszthatja, hogy melyik biztonságos adatközpontban kívánja elhelyezni a munkaterületét; az adatok soha nem hagyják el azt a helyet. Nem akarja rohanni az adatokat a V2 Cloud-on, megvásárolni a V2 Cloud licencet, és az összes többi Cloud szolgáltatónál, például a Microsoft Azure Amazon AWS vagy a Google Cloud platformon a szoftvergyártók számára..

Amazon WorkSpaces

Amazon munkaterületek egy DaaS (asztali szolgáltatás mint szolgáltatás) megoldás. Biztonságosan kezelt felhőasztalok, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára az alkalmazások dokumentumainak és erőforrásainak elérését bármilyen támogatott eszközről.

Biztosíthat Windows vagy Linux asztali számítógépeket percek alatt, hogy teljesítse az eszköz elhozásának ígéretét. Ez lehetővé teszi a távoli, mobil és szerződéses alkalmazottakat, valamint korszerűsíti a tesztelési és fejlesztési folyamatokat. Mivel az adatokat titkosított formátumban továbbítja az eszközére, és nem tárolja helyben, az Amazon munkaterületek hozzájárulnak a biztonság fokozásához. Ez lehetővé teszi a költségek és a bonyolultság csökkentését azáltal, hogy el kell távolítani a helyszíni infrastruktúrát a régi VDI telepítésekhez.

Az Amazon WAM (Workplace alkalmazáskezelő) rugalmassá, gyorsabbá és biztonságosabbá teszi az alkalmazások telepítését és kezelését az amazon munkahelyen. Gondoskodik az összes frissítésről, javításról és az alkalmazások eltávolításáról a virtuális rendszeren. Gyorsan kiszolgálhatja asztali alkalmazásokat a virtualizált rendszer számára tárolóként. Így néz ki az Amazon Workplace Application Manager felület:

amazon munkaterületek - virtuális asztal

Az Amazon Workspaces segítségével nem kell túl sokat vásárolnia asztali és laptopokat. Igény szerint hozzáférhet a felhő asztali számítógépekhez, hogy megfeleljen a felhasználói igényeknek. Tehát a költségeket jó árrés csökkenti.

Minden olyan adminisztratív feladatot, mint az asztali számítógépek biztosítása, karbantartása és újrahasznosítása az Amazon Workspace gondoskodik. Bármelyik Windows vagy Mac számítógépről, iPadről, Android táblagépről, valamint a Chrome és a Firefox webböngészőből hozzáférhet az Amazon Workspace-hez.

Kamatera

Kamatera Windows 10 és 8 asztali rendszert kínál

Választhat egy testreszabott módot, amely lehetőséget ad a szerver hostálására a 13 adatközpont bármelyikében. A Kamatera támogatja a Linuxot, a Windowsot és az egyedi operációs rendszereket.

Valószínűleg a leggyorsabb felhő a bolygón, az alábbiak miatt:

 • A leggyorsabb Intel Platinum 8270 processzor
 • 40 Gbit nyilvános & Privát hálózati sebesség
 • Solid State Drive (SSD) tároló I / O szűk keresztmetszetek nélkül
 • Garantált dedikált erőforrások minden kiszolgálóra
 • A felhasználóbarát felhőkezelő konzol másodpercek alatt elérhető

Microsoft Azure

Windows virtuális asztal a Microsoft Azure egy tökéletes felhőmegoldás az asztali virtualizációhoz. Bármelyik eszközéről elérheti. Natív ügyféltámogatást kínál a Windows, Android, Mac, valamint a HTML5 számára, így szinte bármilyen modern böngészőhöz hozzáférhet távoli asztalokhoz és alkalmazásokhoz..

azure Windows virtuális asztal

Távoli asztali infrastruktúrát biztosít, amely tartalmazza azokat a szerepeket, amelyeket Önnek kellett volna kezelnie. A Windows virtuális asztali szolgáltatásban lévő összes virtuális gép biztonságos kimenő kapcsolaton keresztül kommunikál, és a korlátlan kapacitás előnyeit élvezheti. A munkaterhelés alapján több választási lehetőséget nyújt, és azt is, hogy hogyan lehet elosztani a felhasználókat ezen a VMS-en.

Támogatja a modern alkalmazásokat, például a OneNote és az Office 365 alkalmazásokat. Telepítheti a teljes asztali számítógépet, a távoli alkalmazásokat, vagy mindkettőt, és szükség szerint méretezheti vagy csökkentheti, és csak felhasználásként fizet.

Több felhasználót egy virtuális géphez rendelhet kliens operációs rendszerrel, nem szerver operációs rendszerrel. A Windows Virtuális Asztal egyedülállóan elválasztja a virtuális gépenként egy felhasználót, és az egyetlen Windows 10 multi-session élményt nyújt.

Ezenkívül lehetőséget kínál arra, hogy az egyensúlyt betöltő felhasználókat betöltse a virtuális gép gazdakészleteire. Tehát a legjobb teljesítmény érdekében konfigurálhatja a légzésmódot. Egyenletesen elosztja a felhasználókat a gazdakészlet között a munkaterhelés érdekében. Előzetesen beépített Azure erőforrás-kezelő sablonokkal is elérhető a gazdagépek közvélemény-kutatásainak következetes létrehozásához és frissítéséhez.

Most a virtuális gép infrastruktúrájának kombinációja tárolja a Microsoft felhőjét, és a korlátlan OneDrive tárolóhoz való kapcsolat gyors és fenéktelen is..

A Windows 7 asztali számítógépek egyedülálló előnye annak, hogy lehetővé teszik, hogy akár három évig felhőben is futtassa anélkül, hogy fizetnie kellene a kiterjesztett biztonsági frissítésekről, amelyek mindegyike 2020. január 14-én megtörtént, és a támogatási időponttól függően áttelepítheti a meglévő RDS-jét is..

OVHcloud

OVH egy francia cég, amely virtuális felhőasztalokat és egyéb webszolgáltatásokat nyújt. Asztallal olyan gépet kap, amelyhez bármilyen webböngészőből vagy munkaállomásról hozzáférhet. Bármely eszközről elérheti az Asztalot, az alkalmazásokat és a tartalmat.

Az alábbiakban bemutatjuk a főbb jellemzőket:

 • Még akkor is, ha laptopját elveszíti, az adatok és az alkalmazások az OVH Cloudon vannak biztonságban
 • Nyissa meg az asztalát otthonról, irodából vagy bármilyen szállodából; a tapasztalat azonos marad
 • Takarítson meg költségeket azáltal, hogy új alkalmazottakhoz rendeli a virtuális asztalokat, és szükség esetén törölje őket

Itt található az OVH Virtuális Felhő Desktop konfigurációs és költségszükséglete, az igénye szerinti sorrendben:

ovhcloud árazás

Következtetés

Remélem, hogy a fenti információk segítenek abban, hogy az igényeinek megfelelően kiválasztja a virtuális asztali tárhely szolgáltatót. Ez egy okos döntés a fenti platformok kiaknázásakor, ha Ön vagy alkalmazottja útközben van.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map