6 legjobb dokkoló-tárhely-platform a konténerek számára

Hostolja a Docker alkalmazásokat a legjobb felhőplatformon.


A Docker egy népszerű konténeres eszköz a DevOps-ban. Futtatja az alkalmazást egy tárolóban, minimális erőforrásokat használ, gyorsabban telepíthető és gyorsan méretezhető.

Ha élő termelési környezetben dolgozik, előfordulhat, hogy 100-as dokkoló tárolók futnak több fürtön. Az összes konténer kezelése fájdalmas lehet. A Kubernetes és a Docker Swarm kevés megoldás a nagy docker-fürtök kezelésére, ám ezek a megoldások sok összetettséget és készségekkel járnak.

Miért pazarolja a képzett erőforrásokat és az időt a dokkolókonténerek kezelésére, ha több dokkoló-tároló platform van, amely gondoskodhat róla. Azáltal, hogy a házigazda fejfájását a szakértőre terjeszti, a fő üzleti tevékenységére összpontosít.

Itt található a legnépszerűbb dokkoló-tárhely platformok listája, amelyeket figyelembe kell vennie a dokkoló-tárolók kezelésekor.

Sloppy.io

Lucskos gyors, egyszerű és biztonságos.

A Sloppy segítségével másodpercek alatt elindíthat több dokkoló tárolót.

A hanyag az egyik legjobb lehetőség a dokkoló tárolók tárolására és másodpercek alatt történő elindítására. A projektet egy JSON fájl definiálja.

Használhatja a CLI a dokkolókonténerek telepítésére, karbantartására és figyelésére beállított parancsokkal. Ez együtt jár a WEB-alapú lehetőség projektek létrehozására, a dokkoló tárolók könnyű karbantartására és figyelésére.

A Sloppy használatával rengeteg lehetőség van arra, hogy a docker képeket nyilvános képekből használja a docker hubban. Bármely más dokkoló képeket is használhat nyilvános vagy magánnyilvántartás. Míg az alkalmazásokat webes alapon hozza létre, automatikusan elkezdi ajánlani a dokkolóképes beállításokat, miután elkezdi beírni a kép nevét.

Az ott futó konténerek nagyon elérhető hardver, ezért nem kell aggódnia az esetlegesen lemerülő konténerek miatt. Ezeknek köszönhetően a Docker konténer karbantartása nagyon egyszerű a gördülő üzembe helyezés, a visszatekerés és az állandó mennyiségű szolgáltatások révén. A tárolókat a következővel frissítheti zéró-leállás amikor új konténereket indítanak, és leállítják a régebbi konténereket, miután az új konténerek felálltak és futnak.

Ha hiba történik bármelyik frissítésben, akkor egyszerűen csak három kattintással visszaléphet az előző stabil verzióra. Az adatokat blokkokként tárolják, amelyeket több fizikai eszközön osztanak el. Tehát egyáltalán nem kell aggódnia az adatok elvesztése miatt.

tudsz monitor az összes mutató (CPU-használat, hálózati forgalom, memóriahasználat stb.) 5 perces intervallummal. Ha az egyik alkalmazás sikertelen, akkor néhány egymást követő ellenőrzés után automatikusan újraindul, ha még mindig nem működik.

Előre konfigurált is GitLab CE példány amely automatikusan létrehoz tárolókat, miután megnyomta a kódfrissítést.

Jelastic

Jelastic egy multi-cloud platform, amely több eszközt / keretet / alkalmazást, például Docker, Kubernetes, Java, Ruby, Python, JavaScript, Go, stb. tárolhat. Egyesíti a Platformot mint szolgáltatást (PaaS) és a konténert mint szolgáltatást (CaaS). modellek.

A Jelastic’s Platform kiaknázza az úgynevezett konténer alapú virtualizációs technológiát Virtuozzo. A Virtuozzo használatával több virtuális gépet és tárolót futtathat egyetlen szerveren.

Több felhő elérhetősége a Jelastic platform legfontosabb jellemzője. A dokkolókonténereket több felhőbeállításon (PaaS, Caas) tárolhatja.

Egy kattintással előre konfigurált dokkolt megoldásokat kínál. Dönthet úgy, hogy önálló dokkolómotort állít be, vagy futtathat egy dokkolóegység-fürtöt is. Megfizethető áron alapuló fogyasztáshoz tartozik, amely lehetővé teszi, hogy csak a felhasználásnak megfelelően fizessen a pay-as-you-go árképzési modell.

A felhasználói felület annyira egyszerű, hogy a fejlesztő, a tesztelés és a gyártási környezet néhány másodperc alatt elérhető.

Jelastic Docker tárhely

A Jelastic automatikusan függőlegesen vagy vízszintesen méretezhető, igényeitől függően.

Ez néhány további kiemelt szolgáltatás:

 • Barátságos felhasználói felület ssh hozzáféréssel
 • Különböző felhasználói felületeket biztosít mind a fejlesztők, mind a rendszergazdák számára
 • Támogatja a mikro-szolgáltatásokat és a régebbi alkalmazásokat
 • Nulla állásidő üzembe helyezése az automatikus forgalomelosztás segítségével

Kamatera

Kamatera egy másik olyan platform, amely felhőkiszolgálókat biztosít az alkalmazások fogadására, kezelésére és figyelésére.

Az árak nagyon vonzóak. Havi 4 dollárból elindíthatja.

Főbb

 • Nincs egyetlen pont a kudarcról. 99,95% garantált üzemidő
 • 24 × 7 műszaki támogatást nyújt
 • A felhőinfrastruktúra kevesebb, mint 60 másodperc alatt telepíthető
 • Gyors méretezés fel és le
 • Megfizethető árképzés
 • Nincs hardverkarbantartás
 • Nincs telepítési díj, nincs kötelezettségvállalás, bármikor törölheti

Amazon ECS

Amazon elasztikus konténer szolgáltatás (Amazon ECS) egy nagyon skálázható konténerszolgáltatás dokkoló támogatással. Az alkalmazások tárolására szolgál az AWS-en. Biztosítja a Windows kompatibilitását és támogatja a Windows-tárolók kezelését.

Használja AWS Fargate szolgáltatás dokkoló tárolók telepítéséhez és kezeléséhez. Az AWS Fargate gondoskodik a szerver kiépítéséről, a fürtkezelésről és a zenekarok szervezéséről; ezekért nem kell aggódnia; csak az erőforrás-kezelésre kell összpontosítania.

A tárolók új verziókra történő frissítése nagyon egyszerű az Amazon ECS-ben. Csak annyit kell tennie, hogy feltölti az ECS új verziójának alkalmazásfeladat-meghatározását; elindít új tárolókat egy új képpel, és leállítja a régebbi tárolókat. A konténereket automatikusan regisztrálják és törlik.

AWS felhőtérkép segít az Amazon ECS-nek a tárolók felfedezésében és összekapcsolásában. Segít az alkalmazások elérhetőségének növelésében. Mindkettőt támogatja monolitikus és mikroszolgáltatási architektúra, így tárolhatja az alkalmazásokat bármelyik architektúrán.

Csak az általuk használt forrásokért fizet.

Az alábbiakban található néhány további szolgáltatás:

 • Az Amazon IAM és az Amazon VPC használatával biztonságot nyújt
 • Futtatja az Amazon EC2 spot példányokat a költség optimalizálása érdekében
 • Könnyen beilleszthető a gépi tanulási modellekbe a képzés és a következtetések céljából
 • Könnyen integrálható az AWS szolgáltatásokkal

Több más AWS szolgáltatást is használ, mint például az AWS CloudWatch a megfigyeléshez, AWS ELB a terheléselosztáshoz stb..

Microsoft Azure

Microsoft Azure az AWS után a második legnagyobb felhőszolgáltató. Az Azure szolgáltatásokat is kínál a Docker tárolók üzemeltetésére a platformon.

A konténereket összehangolhatja 29 régió a nyilvános felhőben. Könnyedén mozgathatja a ASP.NET alkalmazások az azure dokkoló tárolókon.

A Microsoft Azure kínál Azure Kubernetes szolgáltatás (AKS) a tárolt alkalmazások egyszerű telepítéséhez és kezeléséhez. Az Azure Active Directory speciális identitás- és hozzáféréskezeléshez használható. használata Azure App Service, telepítheti az egyéni Windows-tárolókat is az Azure-on. Azure piactér rengeteg kész dokkolóalkalmazást tárolt az Azure-on.

Az Azure Marketplace dokkoló

Azure Monitor proaktív módon figyelemmel kíséri a konténerek teljesítményét és elérhetőségét.

Néhány népszerű funkciója:

 • Közvetlenül együttműködik a Dockerrel, amely eltávolítja a bonyolultságot és a szükségtelen további API-kat
 • Vállalati szintű biztonságot nyújt a modern és a hagyományos Linux vagy Windows alkalmazások dokkolókonténerben történő futtatásához
 • Egyéni Linux disztribúciót biztosít a legjobb dokkolói élményért
 • Öntisztító és gyógyító funkció nem használt és egészségtelen tartályokhoz
 • A dokkoló-diagnosztizáló szkriptet futtatja, hogy tájékoztassa a dokkoló-támogatási személyzetet, ha bármilyen probléma merül fel a hibajelentésben
 • Támogatja a hagyományos alkalmazásokat és a mikro-szolgáltatásokat

HostPresto

HostPresto az egyik első brit vállalat, amely dokkoló konténerek tárhelyét és szolgáltatásait kínálja.

A Hostpresto-on szupergyors felhő, nagyon gyorsan és egyszerűen hozhat létre és indíthat dokkoló tárolókat. A dokkoló tárolók elindítása és megfigyelése helyett más fontos dolgokra összpontosíthat, például a kapacitástervezésre és az erőforrások elosztására.

A felhasználói igényektől függően elindíthatja a dokkoló tárolókat, és könnyedén méretezheti azokat. Segít a fejlesztés felgyorsításában azáltal is, hogy lehetővé teszi a kódfrissítések gyakran a dokkolókonténerekön történő elküldését. Amikor egy új tag csatlakozik a csapathoz, csak fel kell spinnelnie egy fejlesztési dokkoló tárolót, és másodpercek alatt készen áll arra, hogy megkezdje a fejlesztési munkát..

Egy dedikált Egyesült Királyság támogató csoport áll rendelkezésre, hogy segítsen a kérdéseiben. Ha az Egyesült Királyság területén tartózkodik, a Docker konténereknek a HostPresto-ban való tárolása az egyik legjobb lehetőség.

A HostPresto a 30 napos pénzvisszafizetési garancia ha nem elégedett a kapott szolgáltatással és támogatással. Ez is ad korlátlan sávszélesség a tárolt alkalmazáshoz, külön használati díj nélkül.

Következtetés

Okos döntés az, ha a dokkolókonténereket a fenti dokkoló-tárolóhelyek bármelyikére befogadja, és elfelejti a konténerek elindítását, telepítését és kezelését..

CÍMKÉK:

 • Dokkmunkás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map