6 legjobb INGYENES webtárhely-platform

“Az élet legjobb dolgai ingyenesek” – folytatja a dal. Lehet, hogy nem ez a helyzet a webtárhely-szolgáltatók esetében, de biztos, hogy vannak nagyon jó lehetőségek, amelyek semmit sem fizetnek, vagy nagyon közel állnak az ingyenes szolgáltatáshoz..


A világháló korai napjaitól kezdve mindig is volt mód arra, hogy a tömegek számára tartalmat tegyenek közzé, dollár fizetése nélkül. Ezek az utak tökéletesítették az évek során, és ma nagyszerű webhelyeket tehet közzé, akár profi megjelenéssel is, teljesen ingyenesen.

Gondolj például a nyílt blogplatformokra WordPress, Google Blogger vagy Tumblr. Vagy weblap-létrehozási platformok, például Weebly vagy Wix. E lehetőségek közül választhat webhelyének létrehozásához és karbantartásához dollár befektetés nélkül. És anélkül, hogy meg kellene ismerkednie a programozással, a webszerverekkel, a Linuxmal vagy bármilyen más geeky anyaggal.

De mi van, ha geerek vagy, és bele akarsz jutni ebbe a geeky cuccba? Mi van, ha valóban meg akar szennyeződni a kezét néhány Linux adminisztrációs feladattal, az Apache Server konfigurációjával és a MySQL adatbázis kezelésével? Nos, ezt meg is teheti anélkül, hogy bármit fizetne, és egy élő webhelyet kezelhet, mint egy profi.

Mielőtt megkezdenénk a felülvizsgálatot, tegyük egyértelművé valamit: az összes ingyenes platform – akár a Weebly vagy a Wix is ​​- nélkülözhetetlen szolgáltatást kínál, és fizet mindenért, amit ezen felül szeretne. Fontolja meg például a domainneveket. Egyes ingyenes platformok nem engedik meg a saját legfelső szintű domainjének használatát – kényszerítik Önt az övéik használatára, és felajánlják, hogy válasszon egy rendelkezésre álló aldomaint; ha nem fizet. Tehát felejtsd el azt a hűvös domainnevet, amelyet álmatlan éjszaka során felmerült.

Az SSL / TLS tanúsítvány egy másik szolgáltatás, amelyet esetleg el kell hagynia, ha nem akar fizetni. Ez kellemetlenséget jelenthet, mivel a keresőmotorok olyan webhelyeket részesítenek előnyben, amelyek biztonságos kapcsolaton keresztül szolgáltatják a tartalmukat, és ha nem telepíti az SSL-t, akkor webhelye nem szerepel a Google (vagy más motorok) keresési eredményeiben. De a jó része az, hogy ingyenesen elindíthatja, és ha a dolgok jól mennek, és az Ön weboldala elkezdi a fejét, akkor további szolgáltatásokat, például egyéni domain neveket és SSL tanúsítványokat vásárolhat..

Csak vegye figyelembe, hogy a teljes költség magasabb lesz, mint a teljes szolgáltatást a kezdetektől vásárolni. Ez a kockázat elkerülésének és a biztonságos játékának az ára. Most, ezt mondva, kezdjük a felülvizsgálatokat.

000webhost

000webhost üzemelteti és tulajdonosa Hostinger, nagyon megfizethető (havonta kevesebb, mint egy dollár) weboldal-szolgáltató. Az ingyenes szolgáltatás akár 1 domain tárhelyet kínál 300 MB tárhellyel, 1 MySQL adatbázist, 1 FTP fiókot, havi forgalmat akár 3 GB-ig, és nem tartalmaz hirdetést.

Emellett webhely-készítőt, cPanelt és WordPress automatikus telepítőt is kap, de e-mail fiókok és aldomainek nem. Az ingyenes szolgáltatásnak hiányzik az SSL tanúsítványok és a jegyeken keresztüli támogatás is – az egyetlen lehetőség, ha belépsz a fórumokba, és remélem, hogy valaki válaszol a kétségeire..

A Hostinger támogatásával bízhat a 000Webhost 99% -át meghaladó működési ígéretében és abban, hogy több mint tíz éve foglalkoznak ingyenes webtárhely-vállalkozással..

Végtelenség ingyenes

Miközben böngész végtelenség Az ingyenes szolgáltatások listája, mindig azon töprengett, vajon hol van a fogás? A válasz egyszerű: nincs fogás. Ez egy ingyenes webtárhely szinte korlátozások nélkül. Időszak.

Percek alatt létrehozhat egy fiókot, és azonnal élvezheti a korlátlan lemezterület, a korlátlan sávszélesség, akár 400 MySQL adatbázis (a legtöbb szolgáltató legfeljebb 1 vagy 2 kínál), ingyenes DNS és ingyenes SSL előnyeit. Az Infinity Free nem nyújt domain-regisztrációs szolgáltatásokat, de ha máshol regisztrálja domainjét, ingyenesen tárolhatja velük.

A független tesztek szerint az Infinity a leggyorsabb ingyenes tárhely a világon. És 99,9% -os rendelkezésre állást kínál, ami még jobb, mint néhány fizetett web hosting szolgáltatás. Az ingyenes tárolt kiszolgáló szkriptekkel és alkalmazásokkal való feltöltéséhez használhatja a Softaculous automatikus szkripttelepítőt. Ez lehetővé teszi több mint 400 szkript, alkalmazás és tartalomkezelő, például WordPress, Joomla, Drupal és egyebek telepítését, néhány kattintással.

Ha webhelye valóban sikeres lesz, és további szolgáltatásokra, több szerverteljesítményre vagy 24 órás támogatásra van szüksége, frissíthet fizetős csomagra az iFastNet Premium Hosting szolgáltatásból, az Infinity Free fő szponzora közül. A tervek között szerepel a Cloudflare Railgun, az IMAP / POP / SMTP e-mail hozzáférés, a teljes PHP támogatás, a teljes DNS-kezelés és a fejlesztői szolgáltatások, például a Perl / Python / Ruby on Rails támogatás, a MySQL távoli elérése és egyebek. Ezek a tervek havonta 3,99 USD-tól indulnak, ami nem sok befektetés.

Awardspace

Percekkel a AwardSpace fiók létrehozása után saját szerverrel rendelkezik, 1 GB SSD tárhellyel, és egy weboldallal, amelyet a Zacky Website Builder, a WordPress vagy a Joomla választásával építhet fel. Pénzköltség nélkül egy MySQL adatbázist, 5 GB havi sávszélességet, 99,9% -os rendelkezésre állást és egy kissé kínos utótaggal rendelkező domain nevet fog rendelkezni..

Nincs ingyenes SSL, de kapsz egy szabványos cPanel kezelőfelületet, ahol mindent kezelhetsz, és akár további szolgáltatásokat is vásárolhatsz, különféle SSL tanúsítványoktól a virtuális magánszerverekig.

Amikor a webhely mennyisége növekszik, akár a közzétett tartalom, akár a forgalom miatt, az 5 GB-os havi sávszélesség vagy az 1 GB-os tárhely kissé visszafogottnak érezheti magát. Ha ez megtörténik, böngészhet a prémium tárhely-tervek között, amelyeket a AwardSpace kínál. Ezek a tervek – elfogadható áron – korlátlan tárhelyet és sávszélességet, több adatbázist, több e-mail címet és összességében nagyobb teljesítményt kínálnak. Ezenkívül 24 órás támogatást és kényelmes számú maximális látogatást biztosít havonta – 15 000 a belépő szintű tervhez és 150 000 a felső szintű tervhez..

A AwardSpace prémium tervei meglepően megfizethető árakkal rendelkeznek, de figyelmeztetni kell arra, hogy csak a kiszolgálás első évére vonatkoznak – az árcédulát egy kicsit emelik webhelyének első születésnapja után.

Ingyenes webtárhely

Ezek a srácok elkezdtek felajánlani ingyenes web hosting 2005-ben, és azóta zavartalanul megteszik, így garantálják fiókjaiknak, hogy webhelyeik egyetlen éjjel sem tűnnek el. A web hosting szolgáltatást olyan önkéntesek tartják karban, akik nagyra értékelik, ha fiókját valamelyik igazán megfizethető fizetős tervre frissítik, vagy ha csak köszönöm nekik, hogy ingyenesen nyújtották ezt a szolgáltatást..

Az ingyenes web hosting szolgáltatás olyan funkciókkal teli, mint például az IDN (nemzetközivé vált domain név) támogatása, gyors tárhely dedikált szervereken keresztül, több CPU-val és SSD-vel, 99,8% rendelkezésre állási idő, 1500 MB hely, mérés nélküli forgalom, Apache, PHP, akár 3 MySQL adatbázis, amelyet a MariaDB működtet, napi biztonsági mentések és egy kezdetleges vezérlőpult (sajnálom, nincs ingyenes cPanel). A szolgáltatáshoz nincs webhelykészítő és egyetlen kattintással történő telepítés is, így Ön a feladatok elvégzésében egyedülálló.

A szolgáltatáslistában van egy elem, amely kimondja: „Nincs hirdetés az új webhelyek számára”. Ez azt jelenti, hogy nem helyeznek el hirdetéseket alacsony sávszélességű webhelyeken, ami elég tisztességesnek hangzik. Amikor webhelye sok látogatót vonz, akkor az ingyenes utazás véget ér, és vagy fizet a frissítésért, vagy pedig a hirdetések megjelennek az oldalakon.

FreeHostia

FreeHostia a A „Chocolate” webtárhely-terv (igen, ez az ingyenes terv neve; más terveknek neve van, mint például „Wildhoney”, „Supernatural” stb.), Amelyek lehetővé teszik, hogy professzionális megjelenésű webhelyet hozzon létre az egy kattintással elérhető alkalmazások telepítőjével. Joomla, WordPress, PrestaShop vagy más 50 PHP webalkalmazás beszerzéséhez.

A Chocolate terv akár 5 hostolt domaint, 250 MB lemezterületet, 6 GB havi forgalmat, 1 MySQL adatbázist (10 MB DB tárolóval) és 3 e-mail fiókot kínál. A FreeHostia terheléselosztott fürtplatformot használ egy adatközponton, amely a Steadfast-en található, Chicago, USA. Ez az infrastruktúra biztosítja azt a fizikai környezetet, amely a szerverek éjjel-nappal történő működtetéséhez szükséges.

FreeHosting

FreeHosting a Az ingyenes terv meglehetősen szabványos szolgáltatást kínál: 10 GB tárhelyet, nem mért sávszélességet, 1 e-mail fiókot és egy többnyelvű cPanel szolgáltatást. Ez egy nagyon népszerű tárhely-szolgáltató, több mint tíz éve működik az üzleti életben és több mint 15 000 ügyfele van. Ha a webhely speciális funkciókat igényel, akkor kiegészítőket vásárolhat egyszeri fizetéssel, és a tárhelyi terve ingyenes.

A különbség az ingyenes és a fizetett terv között kissé széles: nullától havonta 7,99 dollárig. A prémium szolgáltatásokért érdemes megfizetni ezt a havi díjat, mivel a korlátozások törlődnek, és gyorsabb kiszolgálókat, több webhelyen történő tárolást, automatikus biztonsági mentéseket, webes statisztikákat, valamint megnövekedett PHP végrehajtási időt, memóriát és feltöltési méretkorlátokat eredményez..

“Ingyenes” a legjobb megoldás?

A „szinte ingyenes” lehet jobb, hacsak nem számít túl sokat a webhelyedre. Igen, indulhat ingyenesen, majd frissíthet fizetett tervre, de kénytelen lesz ugyanabban a szolgáltatónál lépni, vagy egész webhelyet áttelepíteni, ami sok erőfeszítést igényel. Mint ahogyan már kitalálta, sok esetben a szolgáltatók csalásként használják ingyenes terveiket, hogy vonzza Önt a fizetett lehetőségekhez..

A webhely ingyenes indítása valóban csábító, főleg azért, mert úgy gondolja, hogy nem fog befektetni semmit. De tévedsz: időt fogsz tölteni. Ha értékeli, és értékeli azt a tartalmat, amelyet a weboldalán el kívánja helyezni, mielőtt az egyik ingyenes opcióra belépne, szánjon időt arra, hogy alaposan elemezze azokat..

Fontolja meg, mennyibe kerülnek, ha webhelye elkezdi vonzza a látogatókat, és komolyan kell vennie. Hasonlítsa össze ezt az elemzést az itt áttekintett megfizethető web hosting szolgáltatásokkal. Végül is az élet legjobb dolgai nem lehetnek ingyen – csaknem szinte ingyen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map