7 legjobb Drupal tárhely a kis és nagy webhelyekhez

Drupal – nem olyan népszerű, mint a WordPress, de ugyanolyan képes robusztus és biztonságos webhelyet létrehozni vállalkozása számára. Akár hatalmas mennyiségű tartalmat kíván közzétenni, akár termékeket kíván eladni egy digitális áruházban, a Drupal ésszerű választás lehet tartalomkezelő rendszerként (CMS)..


Mi az a Drupal??

Ha kíváncsi vagy – Drupal egy nyílt forrású CMS, amely a PHP-n fut. Ingyenes és a GNU General Public License alatt terjeszthető. A Drupal-t 2000-ben hozták létre kis webhelyek felépítésének egyik módjaként. Manapság a 8. verziója kiadja, és a világ összes webhelyének 2,3% -át birtokolja.

Drupal 3. helyezett a világ legnépszerűbb CMS-listáján, a WordPress és a Joomla tartja a top 2 helyet. A piaci részesedése 4,7%, több mint 577 000 aktív webhely nyomon követése mellett. Lehet, hogy nem könnyű megtanulni az alkalmi felhasználók számára. Alapvető ismereteket igényel a PHP és a webfejlesztés területén, tehát nem olyan felhasználóbarát, mint a WordPress. A frissített verzió azonban javult a könnyű használat és a rugalmasság szempontjából.

A Drupal előnye a biztonsága, ezért a nagyvállalatok, például a Verizon, a Cisco és az Infusionsoft a Drupal-ot használják webhelyükhöz. Az olyan kormányzati szervek, mint a London és a Los Angeles-i Városháza, szintén támaszkodnak a Drupal biztonsági keretrendszerére.

A biztonság mellett a Drupal keretrendszerét bonyolultabb tartalmi struktúrák kezelésére is tervezték. Ez lehetővé teszi több felhasználó számára a platformon történő megosztást és együttműködést, ezáltal a tartalom munkafolyamata zökkenőmentesebbé válik.

A legjobb webtárhely-platform a Drupal számára

Ha a Drupal futtatását tervezi, akkor alapvető fontosságú, hogy válassza ki a megfelelő internetes hostot, amely a Drupal-specifikus optimalizálást kínálja. Ha még nem ismeri a keretet, vagy segítségre van szüksége, akkor az segíthet, ha az internetes gazdagép segíthet Önnek.

Fedezzük fel a Drupal-webhelyek tárolására szolgáló legjobb hosting platformok néhányát.

Platform.sh

Platform.sh Prémium webtárhelyet kínál a gyors és biztonságos Drupal webhelyek számára. A Drupal számára a Platform.sh webtárhelyének néhány jellemzője:

 • Beépített zeneszerző
 • Drupal konzol és Drush támogatás
 • Kezelt CDN
 • Powered by SSD-k
 • Git API

Kipróbálhatja a Platform.sh tárhelyét egy ingyenes próbaverzióval, amely után a fejlesztési tervek havi 10 dolláron kezdődnek. Van egy Professzionális ($ 50 / hó / projekt) és az Enterprise ($ 1250 / hónap / projekt) terv, ha nagyobb forgalomra szeretné méretezni webhelyét.

SiteGround

SiteGround a gyors webhelyek tárhelyének vezetője. Ugyanazt a minőséget nyújtja a Drupal számára. A Drupal webtárhely-tervezési havi ára 3,95 dollár.

A Drupal webhelyének megszerzése a következőket fogja nyújtani:

 • Prémium tárhely felhasználóbarát beállításokkal
 • Webes készítő eszközök, amelyek külön-külön működnek a Drupal számára
 • 24/7 rendelkezésre állási és napi biztonsági mentés

A2 tárhely

A2 tárhely 20-szor gyorsabb Drupal-tárhelyet kínál három megfizethető csomagnál, 3,92 dollárért / hónap. A Drupal előre telepítve van az A2 tárhelytervével, és a sebességre és a teljesítményre van optimalizálva.

Íme, amit kap az A2 tárhely-terveivel:

Lite – 3,92 USD / hóSwift – 4,90 USD / hóTurbo – 9,31 USD / hó
1 WeboldalKorlátlan számú webhelyKorlátlan számú webhely
5 adatbázisKorlátlan adatbázisokKorlátlan adatbázisok
Korlátlan tárhelyKorlátlan tárhelyKorlátlan tárhely
Korlátlan transzferKorlátlan transzferKorlátlan transzfer
cPanel VezérlőpultcPanel VezérlőpultcPanel Vezérlőpult
Ingyenes SSL & SSDIngyenes SSL & SSDIngyenes SSL & SSD
Ingyenes & Könnyű webhely-átadásIngyenes & Könnyű webhely-átadásIngyenes & Könnyű webhely-átadás
Turbo (akár 20X gyorsabb)

inMotion tárhely

inMotion tárhely alapvető és fejlett tárhely-tervet készít a Drupal-alapú webhelyek számára. Mindkettő hozzáférést biztosít a Drupal oktatóanyagokhoz és útmutatókhoz.

Az alapterv szerint az InMotion tárhely a Drupal számára 6,39 USD / hónap, és a következőket tartalmazza:

 • Ingyenes SSD
 • Ingyenes domain
 • Korlátlan lemezterület
 • Kattintson egy kattintással az alkalmazástelepítőre
 • Ingyenes weboldal-migráció

A speciális terv, amely a virtuális magánkiszolgáló tárhelyét biztosítja, 29,19 dollárral kezdődik havonta. Magába foglalja:

 • 4 GB – 8 GB RAM
 • 75 – 260 GB tárhely
 • 4TB – 6TB sávszélesség
 • 3 – 5 IP cím

Cloudways

Cloudways irányított tárhelyet kínál a Drupal számára. Dönthet úgy, hogy webhelyét a Google Cloud, az AWS, a DigitalOcean, a Linode és a Vultr webhelyén üzemelteti. Több lehetőség esetén a webhelyet a célzott közönség közelében helyezheti el.

A Cloudflare optimalizálja a szervereket, hogy a tartalmat gyorsabban és biztonságosabban szállítsák az online fenyegetésekkel szemben. Néhány szolgáltatás a következőkből áll:

 • A PHP 7 készen áll
 • Beépített gyorsítótár
 • HTTP / 2 támogatás
 • Ingyenes SSL
 • biztonsági mentés
 • Két tényezős hitelesítés

és fantasztikus támogatás a kérdéseire.

Panteon

Panteon állítja, hogy a Drupal és a WordPress osztályának legjobb osztályú tárhelye, azzal a képességgel, hogy bármilyen webhely méretarányos és gyors tartalomszállítást kínál. Figyelemre méltó tulajdonságai között szerepel a kezelt HTTPS, az automatizált rendszergazda és a katasztrófa-biztos üzemidő. Mielőtt elkötelezné magát a fizetős terveivel, regisztrálhat egy ingyenes demo számlára.

A Pantheon vállalkozásra kész, és támaszkodik a tableau, a yale, az apigee és még sok más számára.

Rochen

Rochen képes tárolni a Drupal webhelyét, és kiváló támogatással és ügyfélszolgálattal biztosítani annak sikerét. A támogatott webhely-migráció és -beépítés szerepel a Rochen Drupal webtárhely-csomagjában.

Az ügyfelek választhatnak megosztott tárhely (4,95 dollár / hónap) és felügyelt felhő-kiszolgáló (200 dollár / hónap) között.

Következtetés

Lehet, hogy a Drupal nem olyan könnyű használni, mint a WordPress, de ez egy hatékony eszköz a nehéz tartalomú webhelyek kezelésére. Biztonsága felülmúlhatatlan, tehát ha ez az elsődleges gond, akkor a legjobb, ha ezt a keretet használja.

Ezért szüksége lesz egy hosting csomagra, amely támogatja a Drupal funkcióit. Ha költségvetéssel rendelkezik, akkor elegendő a SiteGround vagy az A2 Hosting.

CÍMKÉK:

 • Drupal

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map