7 legjobb menedzsment VPS tárhely kis- és középvállalkozások számára

Minden sikeres vállalkozásban eljön az idő, amikor frissíteni kell az erőforrásait, és a tárhely valószínűleg az egyik első.


Mivel vállalkozása egyre népszerűbbé válik az emberek körében, komoly szükség van a tárhely-kiszolgálók „megosztott” -ról VPS-re történő frissítésére annak érdekében, hogy kezelni lehessen a beérkező felhasználók számát..

Biztos vagyok abban, hogy tudja, mit okoz a kiszolgáló erőforrások túlzott kihasználása vállalkozása számára. Ha nem, akkor jobb, ha nem tudja, mert ez a helyzet frusztráló.

A „Shared” -ról a VPS-re való váltás gyakran a legjobb választás, mert a „Shared” és a „Cloud” között jól helyezkedik el. Noha a „megosztott” nem elegendő, a „felhő” -re valószínűleg most már nincs szükség, tekintettel arra, hogy egész idő alatt a „megosztott” -t használta.

Ennek ellenére a VPS-tárhely határozottan a legjobb megoldás, ha éppen kijutsz a „megosztott” tárhelyről. Élvezheti a dedikált szerver erőforrások előnyeit a jobb teljesítmény érdekében, és ami a legfontosabb: gyors és késésmentes felhasználói élményt nyújthat felhasználóinak.

Mielőtt elkezdenék felsorolni a legjobban menedzselt VPS-tárhelyet, az alábbiakban bemutatjuk néhány fő előnye annak használatát. ��

Teljes körű irányítást ad a kiszolgáló felett

Amikor a VPS tárolást választja, teljes root hozzáférést kap a kiszolgálóhoz. Ez segít a kiszolgáló első ülésén tartózkodásban, és bármilyen módon beállíthatja azt. Például úgy dönt, hogy bármilyen egyedi szoftvert telepít, anélkül, hogy meg kellett várnia, amíg a tárhely szolgáltatója támogatja azt.

Növeli webhelye megbízhatóságát

A megosztott tárhely szó szerint olyan kifejezés, mint „Ha meghalsz, veled hallok meg.” Ez azt jelenti, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyek veszélybe sodorják webhelye adatait, ha valami rosszul fordul más felhasználó ugyanazon a szerveren található webhelyéhez, mert nos, megosztott.

Másrészt a VPS tárhely-kiszolgálót kifejezetten az Ön webhelyére szánják. Nem kell aggódnia a szerver más webhelyein főzött dolgok miatt, mert csak az egyetlen jelen leszel.

Könnyen méretezhető

A VPS tárhely lehetővé teszi az erőforrások zökkenőmentes méretezését a növekedés során. Ez elengedhetetlen, ha meghaladja a szerver korlátait, így könnyedén méretezhető leállások vagy műszaki problémák nélkül.

Tegyünk bele a listába.

A2 tárhely

A könnyen használható kezelőpanellel és nagyteljesítményű, izolált szerverrel, A2 tárhely A menedzselt VPS-tárhely finomhangolva van a nehéz munkák elvégzéséhez. Ezt egy 99,9% -os rendelkezésre állási pontszám és egy intelligens támogató csapat támogatja, amely mindig fellép, amikor felhívja őket..

Az árazási tervek mindössze 25 dollárt / hónap kezdik, és a belépési szint maga is elképesztő funkciókkal rendelkezik, mint például:

 • 4 GB RAM
 • 75 GB tárhely
 • Ingyenes SSL és SSD
 • Válasszon házigazdát a négy adatközpontjuk egyikében – Arizonában, Michiganben, Amszterdamban és Szingapúrban

Valamennyi tervben kapsz egy Turbo Server nevű opciót, amely 20x gyorsabb sebességet nyújt, ami elég figyelemre méltó. Nem is említve, az A2 Hosting nagy hangsúlyt fektet a biztonságra is.

Folyékony web

Megkapja a dedikált szerver erejét és a felhő-tárhely rugalmasságát Folyékony web. VPS-tárhelyük néhány robusztus biztonsági funkcióval van felszerelve, és elég gyors is. Minden tervvel élvezheti a Cloudflare CDN, a ServerSecure és a DDoS Attack Protection előnyeit..

A nagyszerűség a Liquid Web VPS-tárhelyének használatában az, hogy kiszolgálófürtöket kínálnak, amelyek testreszabottan készültek és olyan népszerű alkalmazásokhoz készültek, mint a WordPress, a WooCommerce stb. a hajad frusztráltan.

A Liquid Web árazási tervei havonta 59 USD-től kezdődnek.

HostGator

HostGator teljes testreszabást és egy sor biztonsági funkciót kínál, mint például a RAID 10 lemezkonfiguráció és a HVAC egységek adatközpontja. Könnyen elindíthatja a kicsi és méretarányos gombokat egy kattintással.

Ezen kívül a következőket teheti:

 • Korlátlan tartományok és aldomainek tárolása
 • Adjon hozzá korlátlan e-mail címet.
 • Adjon hozzá privát névszervereket
 • Hozzon létre adatbázisokat
 • Hozzon létre FTP-fiókokat

A HostGator olyan iparági vezetőkkel együttműködik, mint az Intel és az AMD, hogy folyamatosan értékelje és fenntartsa folyamatos teljesítményét a szervereinken. Ezenkívül a támogató csapatuk 24 órán keresztül, hétfőn, telefonon és e-mailben is elérhető.

A HostGator VPS-tárhelyének alapszintű terve havi 19,95 dollárba kerül.

DreamHost

Kezdve mindössze 10 USD / havonta, DreamHost könnyen beállítható és kezelhető. Elakadt az alapvető teljesítmény- és biztonsági funkciókkal. Élvezheti a korlátlan sávszélességet és a forgalmat, valamint ingyenes SSD-k, SSL, TLS, e-mail és korlátlan domain opciókat kaphat..

Ezenkívül ez a tárhely-szolgáltató 100% -ban garantálja az üzemidőt és a korlátlan 24 órás támogatást, amely egyértelműen megoldja a kérdéseidet. Korlátlan MySQL adatbázisok is szerepelnek minden tervben, mivel ez a webes adatbázis világának műhelye.

Végül, fontos megemlíteni, hogy automatikus szoftverfrissítéseket is kap, valamint lehetőséget, hogy mindössze 10 másodpercen belül méretezze a memóriát és a tárolóeszközt..

OVHcloud

Elég egyszerű, de kiváló teljesítményt nyújt, OVHcloud nagyon egyszerűvé teszi a VPS-kiszolgáló méretezését és testreszabását. Megengedheti, hogy az összes hardver erőforrást felhasználja webhelye (i) re, és teljes jogú adminisztrátori hozzáférést kap a virtuális szerverhez is..

Ez a VPS-kiszolgáló korlátlan forgalmat képes kezelni, maximális sávszélessége 2 GB / s. Ez nagyon sok minden webhelyhez.

Ezen kívül számos biztonsági mentési lehetőséget és lenyűgöző üzemidőt kap. Az OVHcloud árazási tervei havi 5,52 dollárból indulnak, amikor évente fizetik. Az ár meglehetősen alacsony, mint amit kínálnak, tehát ha az ár a fő korlátozás, akkor ez a tárhely-szolgáltató lehet csak az, amit keres.

Bluehost

A földről építve, az összes SSD tárolóval, a Bluehost kiemelkedő név a tárhelyben. A feliratkozáskor élvezheti a következő előnyöket:

 • Könnyen beállítható és azonnal fut
 • Ingyenes domain név az első évre
 • Rendkívüli teljesítmény, a nyílt forráskódú technológiának köszönhetően
 • Garantált erőforrások a KVM hypervisor segítségével
 • Teljes értékű központ továbbfejlesztett funkciókkal

Mindemellett a különféle médiumokon keresztül a nap 24 órájában, a szakértők segítségét kapja. Ha úgy érzi, hogy ez jól illeszkedik, akkor el szeretné kezdeni a kezdő szintű tervvel, melynek ára 15 USD / hó..

Fasthosts

Ahogy a neve is sugallja, Fasthosts nagyon gyors, de meglehetősen megfizethető. A kezdéshez válasszon egy VPS csomagot, majd testreszabhatja azt a tárolás, RAM és CPU hozzáadásával a pontos igényekhez.

Íme a host szolgáltató néhány fő jellemzője:

 • Korlátlan forgalom
 • 999% -os üzemidő garantált
 • Biztonsági és biztonságos brit tanúsított adatközpontok
 • Teljes root hozzáférés
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Dedikált források, amelyek garantálják a stabilitást és a megbízhatóságot
 • 24/7 támogatás

A VPS tárhelyével akár 55 másodperc alatt is fel lehet készülni. Őrült, de erre utal a név – gyors.

Következtetés

A fenti VPS-tárhelyszolgáltatások segítenek a növekvő számú felhasználó leküzdésében, és sokkal nagyobb ellenőrzést biztosítanak az erőforrások felett.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map