7 legjobb viszonteladói tárhely-platform a következő vállalkozása számára

A webtárhely-vállalkozás működtetése meglehetősen jövedelmező, de a nullapontra történő felállítása nem a legegyszerűbb.


A folyamat meglehetősen bonyolult, és az adatközpontok üzemeltetésével folyamatosan működnie kell. Röviden: valódi üzlet, és sok időt és erőfeszítést igényelne.

Ha azonban valamit keres a vonal mentén, de nem akarja eltölteni ezt az őrült időt és erőfeszítést, akkor van egy megoldás az Ön számára. Viszonteladói tárhelynek hívják.

A viszonteladói tárhely legegyszerűbb magyarázata az lenne, ha elegendő szerverteljesítményt (hely / sávszélességet) vásárol egy megbízható szolgáltatótól, majd ezt közvetlenül ajánlja az ügyfeleknek, mintha Ön maga a webtárhely-szolgáltató. Ily módon értékesíthet hosting szolgáltatásokat anélkül, hogy ténylegesen birtokolt volna adatközpontokat. Egyszerűen kihasználja a Fehér címke.

És a folyamat során jelentős összeget is keres, és vállalkozást épít körül. Az ilyen típusú vállalkozás lenyűgöző szintre bővíthető, és élvezheti a félig passzív jövedelem áramlását.

Most vannak olyan dolgok is, amelyeket szem előtt kell tartania, amikor kiválaszt egy host szolgáltatót, ahonnan megvásárolja a szerver erőforrásait. Néhányat az alábbiakban tárgyalunk.

Uptime pontszám

Valószínűleg a legelső dolog, amelyet fel kell vennie az ellenőrző listába, miközben kiválasztja a tárhelyi platformot, az uptime pontszám rendkívül fontos. Ki kell választania a 24×7-es verziót, amely nagy teljesítményű szerverekre épül és megbízható hálózati kapcsolatokkal rendelkezik.

A dolgok megkönnyítése érdekében érdemes megnéznie azokat a szolgáltatókat, amelyek minimális rendelkezésre állás ideje 99,5%. Bármi, ami az alábbiak szerint megnehezíti az ügyfelek és ügyfelek számára.

Vevőszolgálat

Nagyon sok lehetőség van arra, hogy a dolgok rosszul forduljanak, vagy elakadjanak valamikor, ezért elengedhetetlen a megfelelő műszaki támogatás. Ideális valami, amely 24×7-nél működik, és különböző csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, például telefon, e-mail és élő csevegés.

A napi 24 órás támogatási rendszer fontos, ha egy másik időzónában lakik.

Karbantartás

Rendszeres karbantartási rutinot kell keresnie a tárhely szolgáltatónál. Időben kell elvégezniük a hardverfrissítéseket, a szoftverfrissítéseket, a szerver ellenőrzését és a biztonsági javításokat.

Biztonság

Nem számít, mennyire szigorú a biztonság, mindig van csekély esélye annak, hogy feltörik vagy manipulálják. Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb eséllyel ne érje el, fontos választani egy olyan szolgáltatót, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságra.

Mindezt ellenőrizve, lépjünk be a listába.

A2Hosting

Rendkívül megbízható szerverekkel, A2Hosting szuper sebességű szolgáltatást kínál Önnek és ügyfeleinek. A „Turbo kiszolgálók” opciónak köszönhetően 20x-ra sikerül elérni a figyelmet gyorsabb az oldal betöltése, és ez a piacon az egyik legjobb.

Várhat egy 99,9% -os rendelkezésre állás garanciától és egy olyan kiszolgálótól, amely alig okoz csuklást. Az évek során számos díjat nyertek, és pusztán nagyszerű kiszolgálásuk miatt. Szervereik a sebességre vannak optimalizálva, és szabadon választhatják meg a kívánt szerverhelyet, ingyenes SSD-kkel együtt.

Sőt, fejlesztőbarát és könnyen használható, köszönhetően a Web Host Manager (WHM) vezérlőpultjának. 24×7-es támogatást kap egy olyan csapattól, amely magasan hozzáértő és jártas a technikai problémák megoldásához.

Kár lenne, ha azt mondanám, hogy ez a fogadás karra és lábakra kerül. Szerencsére nem erről van szó. Kezdeti tervük csak 9,80 USD / hónap.

SiteGround

Mondtam már korábban, és újra meg fogom mondani, SiteGround, általában az egyik kedvenc tárhelyszolgáltatóm. Évek óta vagyok velük, és soha nem éreztem szükségességet arra, hogy másik társaságra váljak. Ők JÓ, főleg a támogató csapatuk.

Havonta kevesebb, mint 15 dollárért kapja meg a viszonteladói GoGeek tárhelytervét, amely 40 GB webhelyet kínál. Ön is kap:

 • Nem mért forgalom
 • Korlátlan számú webhely
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Prioritás 24 × 7 támogatás
 • Adjon hozzá együttműködő fiókokat a tagjaihoz.
 • Ingyenes SSL
 • Cloudflare CDN integráció

A webhely teljes weboldalának a White White cím verzióját kínálhatja ügyfeleinek, a SiteGround márkaneve nélkül. Összességében annyira sok más funkció van e hosting szolgáltatónál, amelyek sokkal jövedelmezőbbé teszik az Ön vállalkozását.

InMotion tárhely

Ingyenes SSD, SSL, cPanel és WHMCS használatával, InMotion tárhely ugyanolyan jó, mint a listán szereplő többi. Ingyenes transzfereket, ragyogó 24 × 7 támogatást és verhetetlen árat kap. A belépő szintjük mindössze 15,39 dollár / hónap, és 800 GB sávszélességet és 80 GB lemezterületet kínál.

Fejlesztőbarát, ingyenes e-mail fiókokat kap, korlátlan domain opcióval és különféle biztonsági funkciókkal együtt. Teljes körű ellenőrzést kap a viszonteladói tárhely felett, és testreszabhatja azt saját igényei szerint.

Nagyszerű dolog az, hogy szervereik fel vannak szerelve a Corero DDoS védelemmel és a Patchman rosszindulatú programok felismerésével, tehát a biztonság szempontjából nem sokkal kell aggódnia..

Namecheap

Mérés nélküli sávszélességet és ingyenes cPanel-fiókokat kap a viszonteladói tárhelyhez Namecheap. Könnyű mindent kezelni egyetlen műszerfalról, és zökkenőmentesen beállíthatja a tartalomkezelő rendszereket, valamint létrehozhatja saját névszervereit.

Felvehet korlátlan tartományokat is, és mindent megvédhet tűzfalakkal és víruskereső szoftverekkel. Sőt, a Web Host Manager (WHM) segítségével könnyedén kezelheti ügyfelei hostfiókját..

Nem is beszélve, hogy mindent testreszabhat, és beállíthatja saját számlázási platformját a White Label szolgáltatáshoz. A biztonság és a sebesség soha nem jelent problémát a Namecheap-nél, mert ez mindig volt a fő hangsúly.

HostGator

Sok éven HostGator volt a választás a viszonteladói tárhely számára, de akkor más lehetőségek merültek fel, és egy kicsit hátráltak. De ami lenyűgöző, még mindig az egyik kiemelkedő, és ezért szerepel ebben a listában.

Íme néhány a HostGator viszonteladói tárhelyének számos előnyeiről:

 • Korlátlan domain és e-mail fiók
 • 99,9% -os rendelkezésre állás garantált
 • Privát névszerverek a domain alapján
 • Ingyenes WHMCS ügyfélkezelő és számlázó szoftver
 • WHS / cPanel központ
 • Fejlesztő-barát
 • 24 × 7 műszaki támogatás

Kezdetben már 19,95 dollárért kezdheti el havonta, és felállíthatja web hosting vállalkozását.

Lendkerék

Te tudod használni Lendkerék a White Labelnek, és a saját áraikon is értékesítik szolgáltatásaikat, ismétlődő alapon. Megkapja a saját ügyfélkezelési területét és a számlázási rendszert, amellyel a kocka gördülhet a szótól. ��

Azt is integrálhatja a Stripe-t a számlázási rendszerbe, hogy a kifizetések közvetlenül a bankszámlájára kerüljenek. A Flywheel csodálatos támogató személyzettel rendelkezik, amely segít a folyamat bármely szakaszában. 24 órás 7-re állnak rendelkezésre, hogy biztonsági másolatot készítsenek önről.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a Flywheel viszonteladói tárhely kiegészítőként elérhető minden tervükhöz. Ez azt jelenti, hogy ki kellett választania tőlük egy webtárhely-tervet, majd meg kell vásárolnia a White Label kiegészítőt. A kiegészítő havi 99 dollárba kerül a fizetett rendszeres hostolási díjak mellett.

ResellerClub

Val vel ResellerClub a Linux viszonteladói tárhely esetén havonta 11,39 dollárért indulhat, ha három éves számlázásra kerül, és elindíthatja saját web hosting vállalkozását. Meglehetősen egyszerű az összes webhely beállítása és kezelése egyetlen kezelőpanel segítségével.

Íme néhány főbb jellemző, amelyet tudnia kell:

 • Ingyenes WHM és cPanel
 • Egy kattintásos alkalmazástelepítés a Softaculous Installer segítségével.
 • CDN-vel védett
 • Korlátlan e-mail fiók
 • Ingyenes migráció egy másik tárhely-szolgáltatótól
 • Páratlan kiszolgálósebesség

Ezenkívül élvezheti a kemény biztonságot és egy támogató csoportot, amely nagyon jól ismeri az ügyeket.

Következtetés

Mint már korábban kijelentettük, a viszonteladói hosting vállalkozás indítása meglehetősen jövedelmező, és minden bizonnyal nem igényel semmilyen rakétatudományt. Kétségtelen, hogy a fenti tárhely-szolgáltatók közül választhat, hogy a vállalkozás a lehető legjobban kezdődjön.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map