8 Megbízható, felügyelt dedikált szerver-tárhely-platform vállalkozása számára

A webhely-tárolás számos különféle változatban elérhető, kezdő szintű megosztott tervektől kezdve a dedikált szerverek professzionálisan kezelt szolgáltatásáig. Amit eldönt, mire nagyban függ az Ön vállalkozásának vagy projektjének igényeitől, amelyen dolgozik.


A kulcsszó itt van sikerült, mivel dedikált szerverek menedzselt és felügyelet nélkül is elérhetők. A jobb szemléltetés érdekében itt röviden ismertetjük, hogy mi menedzselt tárhely és miért lehet ez az Ön számára hasznos.

Mi az a “menedzselt” tárhely??

Tegyük fel, hogy vállalkozása webhelyét használja Drupal a tartalomkezeléshez, és egy NGINX szerver a MongoDB-vel a háttérhez. Ez egy meglehetősen általános beállítás a csúcskategóriás üzleti webhelyek számára, de még mindig elég ritka, hogy egyes technológiákat külön-külön ismernie kell..

Ezenkívül az adatbázis frissítéséhez szükség lehet további szoftvermérnök felvételére, hogy hosszú távon elkerülje a problémákat.

Ez az, ahol sikerült bekerül a tárolt webhelybe. A felügyelt dedikált szerver-tárhelyhez használt platformon egy meghatározott informatikai csapat lesz a helyén, amely segít rendezni ezeket a bonyolultsági rétegeket, például frissítések, optimalizálás, megfigyelés és biztonsági másolat készítése során..

Tehát ezen a ponton kíváncsi lehet – nem tudja megcsinálni mindezt? És bár a rövidebb válasz igen, akkor abszolút megteheti – vannak dolgok, amelyeket figyelembe kell venni a kezelt szolgáltatások vonatkozásában. És itt van miért.

Miért keresse menedzselt tárhelyet?

Nem titok, hogy a kezelt hostolási árak meglehetősen gyorsan fel tudnak emelkedni. A megosztott terv havi 10 dollárjától a kezelt terv havi 250 dollárjáig kezdve ez a nagy ugrás. És emiatt sokan boldogan kezelik a saját host szerverüket, mert ennél sokkal olcsóbb.

Ezt a legjobban azok a szolgáltatások szemléltetik, mint például a DigitalOcean és a Vultr, amelyek havi 5 dollárért elérhető megfizethető virtuális szervereket kínálnak. Az egyetlen fogás, hogy a kiszolgáló telepítését, konfigurálását és felügyeletét maga végzi el.

De még ezekben a rövid példákban is, ahogy vállalkozása növekszik, gyorsan megtanulja, hogy mindez az önvezetés időt és sok költséget jelent Önnek. Szó szerint minden irányítást meg kell kezdenie, a szolgáltatások optimális futtatásától kezdve a hibanaplók kezeléséig, a biztonsági kérdések kezeléséig, a lehetséges problémák magad hibakereséséig. Rendkívül időigényes.

Ezért fizet a menedzselt hosting típusú fajta önmagának. Azon az idő, amelyet szerver menedzselésével töltött, ehelyett olyan feladatokra fordíthat, amelyek ténylegesen befolyásolják vállalkozásának alsó sorát. A szerver üzemeltetési feladataival kapcsolatos összes dolgot a tárhely szolgáltatója hagyhatja el.

Mit kell keresni egy felügyelt hosting platformon??

A piacon nem található olyan szolgáltató, amely a kezelt dedikált tárhelyszolgáltatásokra szakosodott. Mint ilyen, itt egy rövid összefoglaló azokról a dolgokról, amelyekre figyelni kell, amikor döntenek arról, hogy melyik platformot választja vállalkozása számára.

 • Teljesítmény. Számos, ha nem több ezer különféle szerverkonfiguráció érhető el speciális üzleti igények kielégítésére. És minden hosting platformon általában megvan a maga sajátossága a beállított konfigurációhoz. Attól függően, hogy milyen webhelyet vagy mûveletet kíván üzemeltetni, vigyázzon az olyan teljesítményjellemzõkre, amelyek közvetlenül a vállalkozás számára hasznosak.
 • Elhelyezkedés. A tartalomszolgáltatási hálózat helyettesítő, nem pedig megoldást jelent a helyalapú kérdésekre. Ha teljes vállalkozása Kínában található, jó ötlet lenne, ha dedikált szerverei ugyanabban a környéken működnének. Ez azt is biztosítja, hogy mindig a lehető legoptimálisabb kapcsolatkapcsolatot érje el saját üzleti szerverekkel.
 • Biztonság. Vitathatatlanul a legfontosabb tényező mindegyik a biztonság. A biztonságos infrastruktúra azt jelenti, hogy minden este aludhat, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy egész vállalkozása egy éjszakán át tiszta legyen. Minden host-platformnak megvan a maga megközelítése a biztonság szempontjából, de manapság és korban ez nagyrészt garanciavállalást jelent, függetlenül attól, hogy melyik platformot választja..

És ez csak összefoglalja. Ezután vessünk egy pillantást a tényleges platformokra, amelyek menedzselt hosting megoldásokat kínálnak vállalkozása számára.

LiquidWeb

Folyékony web

Folyékony web világszínvonalú úttörője a tárhelynek, különösen, ha a kezelt és dedikált tárhelyigényekről van szó. A garancia egy része biztosítja, hogy 100% -ban rendelkezésre álljon a kiszolgáló áramellátása és az azt támogató hálózat is. Ez valós idejű megfigyelési funkciókkal érkezik, így szükség esetén mindig a dolgok tetején maradhat.

A közepes kategóriájú kiszolgáló az alábbiak szerint hozza meg Önt:

 • 8 mag @ 3,0 GHz Max
 • 64 GB RAM
 • 2 x 480 GB-os SSD elsődleges lemez
 • 1 x 2 TB SATA biztonsági mentési lemez
 • 8 TB sávszélesség
 • 250 GB Acronis Cyber ​​biztonsági másolat

Bármikor frissíthet.

A szerverek mindkettő alatt elérhetők Linux és ablakok operációs rendszer. A Liquid Web jelenleg három különböző adatközpont-helyet kínál: az Egyesült Államok központi része (Michigan), az USA nyugati része (Arizona) és az EU Hollandia (Amszterdam).

Végül, de nem utolsósorban, minden folyékony webszerver DDoS védelemmel, Cloudflare CDN, ServerSecure Advanced Security, dedikált IP címmel és nagy teljesítményű SSD tárolóval rendelkezik..

A2 tárhely

A2 tárhely büszke arra, hogy egyensúlyban van a magas színvonalú teljesítmény és a könnyen használható adminisztrációs eszközök sokasága között. A cég egy egyedi SwiftServer „motort” épített, amely világszínvonalú teljesítményt nyújt még a legigényesebb üzleti alkalmazások számára is. Ezenkívül pénzvisszafizetési garanciával 30 napig tesztelheti a választott szervert!

Itt található a legnépszerűbb terv specifikációja:

 • 1 TB RAID1 tároló
 • Intel Xeon 2.4+ GHz
 • 16 GB Ram
 • 15 TB sávszélesség
 • 4 CPU mag
 • 2 dedikált IP cím

Ezeknek a specifikációknak a nagy része (RAM, CPU stb.) A regisztrációkor konfigurálható azonnali igényeinek megfelelően..

Ügyfélként automatikusan bekerül a HostGuard programba. Az A2 Hosting HostGuard Management szolgáltatásai tartalmaznak automatikusan működő 24 órás támogatást (e-mail, telefon, élő csevegés) & Napi biztonsági mentések, kezelt szoftver telepítése vagy frissítése, egyedi értesítések, biztonsági menedzsment és 99,9% -os Uptime garancia!

A2 tárhely adatközpont helyek

Az adatközpontok helyét illetően számos választási lehetősége van: Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Franciaország és Ausztrália. Közvetlenül és támogatással érdeklődnie kell, hogy van-e adatközpontjuk elérhető-e egy adott helyen az üzleti tevékenysége közelében.

Rackspace

Rackspace

Rackspace az egyik legrégebbi tárhely-platform, amely kifejezetten a dedikált, alkalmazás- és kezelt szolgáltatásokra specializálódott. A történelem folyamán a Rackspace soha nem kínálott megosztott tárhely-terveket, amelyek a vállalatok számára a dedikált szervertérben szakértelemmel szolgálnak.

Választhat között Szolgáltatások amelyet a Rackspace kínál, vagy alternatívaként választhat konkrét megoldások és állványok akikkel szeretne dolgozni. Ennek ellenére elsősorban mi érdekli őket a kezelt tárhelyszolgáltatások. És ezek két különböző változatban vannak.

Menedzselt és intenzív. A Rackspace mind a szabványos menedzsment megoldásokra, mind pedig az exkluzív, intenzív szolgáltatásokra specializálódott. Az Intensive egy extra szintű menedzsmentet biztosít, amely akkor hasznos, ha teljes IT-osztályra van szüksége, amely segít a vállalkozás további méretezésében.

Rackspace kezelt és intenzív

Végül a cégnek adatközpontai vannak, amelyek az egész világon elérhetők. Számos helyszín Amerikában, Európában és Ázsiában. Ha erre lenne szüksége, tekintse meg a Rackspace adatközpont oldal további információkért. Minden Rackspace ügyfél garantáltan garantálja a hálózat, az infrastruktúra és a hardver stabilitását.

Hyve

Hyve

Hyve egy brit székhelyű hosting cég, amely olyan megoldásokra szakosodott, mint a Cloud Hosting, dedikált szerverek és számos felügyelt szolgáltatás. Bár a brit székhelyű, a Hyve adatközpontokkal érhető el az Egyesült Államokban, Indiában, Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és több mint 30 más helyszínen.

Az egyik dolog, ami a Hyve-t ilyen vonzóvá teszi, a világszínvonalú hardver iránti elkötelezettségük. Minden szerver kihasználja az előnyeit HPE BladeServers, Cisco hálózati megoldások, és Borókabiztonság jellemzők. Ezt egészíti ki az üzleti webhely vagy az alkalmazások működéséhez szükséges népszerű szoftverekhez való könnyű hozzáférés.

Hyve által kezelt CMS

Végül, a Hyve nem nyújt meghatározott csomagterveket. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy be kell állítania a kiszolgálót és a megfelelő szoftvert. Ez biztosítja, hogy ügyfélként történő feliratkozáskor szervere pontosan az Ön igényeihez igazodjon.

Függetlenül attól, hogy melyik konfigurációt választja, az alábbiakban bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyekhez minden Hyve ügyfél hozzáférhet:

 • Helyszíni biztonsági mentések. Az összes Hyve-ügyfél adatait a helyszíni biztonsági mentésekbe tárolja a LiveVault technológia az Iron Mountain-tól.
 • DDoS védelem. A Hyve-vel kezelt összes terv tartalmaz ingyenes behatolást és DDoS védelmet. Legfeljebb 1 GB ingyenes DDoS védelem érhető el, amelyet frissíteni lehet akkor is, ha kiterjesztett rosszindulatú támadások áldozatává válnak..
 • skálázás. Ha az üzleti vállalkozás hirtelen népszerűséget tapasztal, a Hyve szívesen alkalmazza sikereit elérhető skálázhatósági megoldásokkal. Hálózatról hardverre.

A társaságot egy kicsi, de elkötelezett informatikai szakemberek vezetik, akik mindent megtesznek azért, hogy segítsenek minden olyan konkrét kérdéssel, amely biztosítja az online üzleti vállalkozás sikerét..

InMotion tárhely

InMotion tárhely tárhelymegoldásokkal érhető el az egész fórumon. És könnyű figyelmen kívül hagyni, amit a vállalat kínál, mivel első pillantásra a legjobbnak tűnik. Ugyanakkor az egyik terület, amelyben az InMotion kiemelkedik, a CPU-magok elérhetősége, amelyet az összes dedikált tervvel kap..

Ha egy rendkívül teljesítményorientált webhely üzemeltetését tervezi, amely tucatnyi CPU-igényes alkalmazáson keresztül működik, akkor 16 CPU mag hangzik majdnem a megfelelő mennyiséggel, hogy biztosítsa a dolgok mindenkori zökkenőmentes működését. Persze, ez az egyik drágább terve, havonta 500 dollár, de ez a piac egyik legjobbja. Különben is, teljes mértékben menedzselt.

InMotionHosting kezelt szerverek

Függetlenül attól, hogy először kezeli a menedzselt szolgáltatásokat, vagy akár a tizedikét, az InMotion rendelkezik egy elkötelezett szakemberekkel, akik rendelkezésére állnak minden kezelt tervükhöz. Ez a csapat az informatikai technológiák széles spektrumára szakosodott, például:

 • Linux operációs rendszer (CentOS, Ubuntu stb.)
 • CMS (WordPress, Drupal, Joomla! Stb.)
 • MySQL, Tomcat, Python stb.
 • e-kereskedelem (Magento, PrestaShop stb.)
 • Teljesítmény (redis, lakk, memcached stb.)
 • Vezérlő panelek (cPanel, WHM stb.)

Használhatja az InMotion előnyeit Indítsa el az Assist alkalmazást programot, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen az informatikai csapatukkal, és megvitassák az üzleti igényeinek legmegfelelőbb tervet. Ez a konzultáció kiterjed minden esetleges sürgős kérdésre vagy kérésre.

Namecheap

Namecheap nem olyan név, amelyet általában társít a hostoláshoz, mivel a márkát gyakran ismerik fel domain regisztrációja miatt. Ennek ellenére a társaság aktívan kiterjeszti tárhelyszolgáltatásait a megfizethető WordPress és a Shared tervektől a kifinomultabb dedikált szervermegoldásokig..

Ebben az esetben a Namecheap megbízható Xeon-alapú dedikált szervereket kínál, amelyekkel testreszabhatja az Ön igényeit.

Namecheap Xeon szerverek

A kezelt szolgáltatások teljes kihasználása érdekében regisztrálnia kell a dedikált szerverkezelési tervet. A teljes terv havi 50 dollárba kerül, és a következőket tartalmazza:

 • Ügyfélszolgálati tanácsok
 • Szerver helyreállítása (hiba miatt)
 • Szoftverfrissítések & vezetés
 • Gyökér-okalemzés (hiba miatt)
 • Kezdeti beállítás és konfigurálás
 • Helyszíni biztonsági mentések (200 GB-ig)
 • Valós idejű figyelés

Lehetősége van arra is, hogy ingyenesen áttelepítse a meglévő tárhely-beállításait a Namecheap-ba. Az adatközpontok helyét illetően a Namecheap az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban elérhető helyekkel rendelkezik.

DreamHost

DreamHost sokat nőtt márkaként és hosting szolgáltatóként. A 90-es évek végén alapított DreamHost kissé úttörő szerepet tölt be a tárhely területén. Ennek ellenére a legtöbb ember a DreamHost-ot társítja a megosztott tárhely-tervekkel és a kezelt WordPress-szel.

De ahhoz, hogy fennmaradjon az egyre növekvő versenypiacon, még a DreamHost-hoz hasonló márkáknak is kezdeményezniük kell. És ez a kezdeményezés irányított dedikált tárhely. Teljesen menedzselt terveik vonzó szerver specifikációkkal és még jobb árképzési lehetőségekkel járnak.

A DreamHost teljes mértékben menedzselt tárhely

Egy olyan teljes tervhez, amely megfelel a legigényesebb webes alkalmazásoknak is, havonta 380 dollár árat akar elérni. Ez a csúcskategória a következő konfigurációt tartalmazza:

 • Intel Xeon 12-magos 24 szál
 • 64 GB RAM (!)
 • 240 GB SSD
 • RAID 1 tárolás
 • 100% Hálózati Uptime garancia
 • 24 × 7 műszaki támogatás & Szerver megfigyelés
 • DDoS védelem

A DreamHost jelenleg adatközpontokkal rendelkezik Virginia állambeli Ashburnben és Oregoni Hillsboroban. Ha részletesebb információt szeretne kapni erről, akkor vagy fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatával, vagy a szerverkezelő irányítópultján kell belépnie az Adatközpont panelre..

Fasthosts

Fasthosts

Fasthosts az összes árkategóriához opciók állnak rendelkezésre. A legolcsóbb terv havonta 40 dollárral kezdődik, és magában foglalja az Intel Xeon E3-1230 v6 @ négy magot x 3,5 GHz-en, 16 GB RAM DDR4 ECC-t és 1 TB HDD-t RAID1 konfigurációban. Ez elegendő ahhoz, hogy egy közepes méretű üzleti működést befogadjon a modern tartalomkezelő rendszerek segítségével. A legjobb az egész, hogy az összes terv korlátlan sávszélességet kínál, akár 1 Gbps-os kapcsolaton keresztül.

Fasthosts GYIK

Nagy-Britanniában működő vállalatként a Fasthosts adatközpontokkal rendelkezik, amelyek az Egyesült Királyság egész területén elérhetők. Ezenkívül a Fasthosts a megújuló energia tényezőit is magában foglalja, és teljes infrastruktúrája a tény körül épül.

A kiszolgálók beállításától az egyéni optimalizálásig mindent megtesz az Ön nevében, miután eldöntötte, hogy mi lesz a terve. A Fasthosts szünetmentes támogatást nyújt mind a telepítési folyamat, mind a márkával fennálló, a kezelt tárhelyszolgáltatóként fennálló partneri kapcsolat során.

összefoglalás

Nehéz bajnok lenni egy ilyen kimerítő és átfogó hosting szolgáltató listával. A megbízható, menedzselt tárhelyszolgáltatókkal folytatott piac növekszik egy olyan ütemben, mint valaha. Ez nagyrészt annak a ténynek a következménye, hogy sokkal több vállalkozás működik online.

A nagyszabású e-kereskedelmi műveletek hatalmas szerver teljesítményt igényelnek, hogy zökkenőmentes vásárlási élményt biztosítsanak az ügyfelek számára. És a tárhely-platformok ez a sokfélesége kiváló kiindulópont otthona megkereséséhez vállalkozása számára.

A legjobb az, hogy a menedzselt tárhely biztosítja, hogy mindig legyen egy technikai csapat a technikai kérdések megoldásában. Ily módon az ügyfélkapcsolatok és a marketing osztályon fókuszálhat vállalkozása növekedésében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map