10 gyors elhomályosulás előnye a webhely jobb teljesítményéhez és biztonságához

Nem kétséges, hogy a Cloudflare bevezetése az egyik leggyorsabb módja annak, hogy felgyorsítsák és biztonságossá tegyék webhelyét.


A felhőkarcolást szereti millió webhely a weboldal betöltési idejének csökkentése és az online fenyegetések elleni védelem, beleértve a DDoS-t is.

Ha először hallotta a Cloudflare-t, akkor itt van egy bélés.

CloudFlare egy CDN (Content Delivery Network), és a Security Company segíti a kisvállalkozásokat az online eszközök feltöltésében és biztosításában.

Az alábbiakban felsorolunk néhányat előnyök kihasználhatja a Cloudflare megvalósítását.

1. Minimalizálás

Távolítsa el a nem kívánt karaktereket, például a szóközöket, megjegyzéseket, új sorkaraktereket, blokkolja azokat a határolókat, amelyek nem szükségesek a weboldal megjelenítéséhez.

A felesleges karakterek kiküszöbölésével a fájlméret csökken. Ezért elősegíti az oldal gyorsabb betöltését.

A Cloudflare három fájltípust támogat.

 • JavaScript
 • CSS
 • HTML

Engedélyezheti őket a „Sebesség”Fülre.

2. HTTP / 2 protokoll

Az újonnan bemutatott HTTP / 2 protokoll kétszer gyorsabb, mint a HTTP / 1.1

Segít több oldal elem betöltésében párhuzamosan egyetlen TCP kapcsolaton keresztül és további előnye van, mint például a fejléc-tömörítés, push-technológia.

A HTTP / 2 gyorsítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, így nem kell konfigurálnia.

3. Ingyenes SSL

Az SSL nem csak egy eCommerce webhelyre, vagy ha webhelye érzékeny információs tranzakcióval rendelkezik, akkor az mindenki. Ha webhelye elérhető a HTTPS-en keresztül, akkor biztosítsa az adatok titkosítását a felhasználói számítógépről a szerverre.

Az SSL szintén új Google keresőmotor rangsorolási jel. Cloudflare kínál INGYENES univerzális SSL tanúsítvány, de ha a Thawte, a Symantec, a Rapid, a GeoTrust, a Comodo egyedi csomagjára van szüksége, akkor bármikor megvesz és töltse fel a tanúsítványt.

4. DNS biztonság

Adja hozzá a DNS biztonságát a domainjéhez a DNSSEC (Domain Name System Security Extension) engedélyezésével. A DNSSEC segít enyhíteni a kérést a hamisítás sérülékenysége.

A DNSSEC engedélyezhető a „DNS”Fülre.

5. Cloud WAF

A WAF (webes alkalmazások tűzfala) segíti a webhely biztonságát az OWASP top 10, CMS (WordPress, Joomla stb.) Sérülékenységeitől. A Cloudflare WAF több mint 145 szabályt kapott, hogy megvédje szinte minden fajtájától webes alkalmazások támadása.

Általános mítosz: a biztonság növelése lelassítja a weboldalt, de ez nem igaz. A Cloudflare WAF a teljesítmény szem előtt tartásával épül. Kevesebbet ad hozzá 1 ms késleltetés.

A Cloud WAF használatának előnyei az, hogy nem kell aggódnia az esetleges új biztonsági résekre vonatkozó szabálykészlet frissítésével, mivel a felhőalapú biztonsági szolgáltató gondoskodik erről.

A Cloudflare WAF csak a PRO tervből érhető el.

6. Képoptimalizálás

A weboldal méretének több mint 60% -át képek képezik.

Ha sok képe van a webhelyén, akkor a Cloudflare fényesít segíthet optimalizálni őket kisebb méretre a gyors betöltés érdekében. Választhat úgy is, hogy tömörítse a veszteséget vagy a veszteséget.

A lengyel szintén támogatja a WebP tömörítést, és elérhető a PRO tervtől kezdve. Alternatív megoldásként hivatkozhat erre a képek tömörítéséhez a WordPress, a Joomla vagy egy másik platform webhelyén.

7. Böngésző gyorsítótárazás

Utasítsa a látogató böngészőt, hogy hosszabb ideig tárolja a statikus erőforrásokat, így az ismétlődő kérések betöltődnek a helyi gyorsítótárból a weboldal betöltésének felgyorsítása érdekében.

Ne aggódjon amiatt, hogy harmadik fél beépülő modulját használja, vagy írja be a .htaccess fájlt a böngésző gyorsítótárazásának kihasználására, ehelyett ezt megteheti a Cloudflare segítségével a „gyorsítótárral”Fülre.

8. WebSockets

WebSocket alkalmazást használ? A Cloudflare továbbítja a WebSockets forgalmat az eredeti kiszolgálóra, manuális konfiguráció nélkül. Az SSL-t is támogatja.

9. Terheléselosztás

A Cloudflare a közelmúltban bejelentette a felhőterhelés kiegyenlítőjét, amely elosztja az internetes forgalmat több szerverre. A terheléselosztás biztosítja, hogy a webhely mindig elérhető legyen, amikor az egyik háttér-kiszolgáló leáll.

A terheléselosztó nemcsak a jobb rendelkezésre állást segíti, hanem az is csökkentse az oldal betöltését az idő, amikor a tartalmat a legközelebbi származási szerverről szolgáltatjuk a felhasználó helyének alapján.

Cloudflare terheléselosztó támogatja az automatikus feladatátvételt, a földrajzi útválasztást, az egészségügyi ellenőrzéseket

10. Optimalizált hálózati útválasztás

Argo, egy új Cloudflare szolgáltatás, amely a helyre adott válaszokat továbbítja Cloudflare optimalizált hálózat a tartalom gyorsabb és biztonságosabb megjelenítéséhez. Az Argo célja a késleltetés csökkentése a lehető legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Argo egy kiegészítő szolgáltatás, amelyet a használat alapján számláznak. Ez bármilyen terv alapján aktiválható.

Internetes biztonság & Az optimalizálás kihívást jelent, de a megfelelő megoldás kihasználása ezt megkönnyíti. Ha optimalizálni kívánja webhelyét a sebesség és biztonság érdekében, akkor próbálkozzon a Cloudflare használatával, és nézze meg, hogyan megy.

Cloudflare kapott egy INGYENES terv így indulhat innen.

CÍMKÉK:

 • CloudFlare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map