A számítógép olyan lassú? Ezek a prémium Windows optimalizálók segítenek

A lassú számítógépen végzett munka frusztráló; a programok folyamatosan összeomlanak, a képernyő lefagy, és mi sem. A várakozás végtelen várakozása, amíg a kurzor megáll, és nem forog, állandó ügy.


Emlékszel-e a számítógép sebességére, amikor először haza vásárolta??

Az összes feladatot egy pillanat alatt elvégezte, időt takarítva meg és lehetővé tette, hogy a munka örömére tegyen. De az idő múlásával a teljesítménye és a sebessége csigaként lassúvá vált.

Tehát mi a valódi oka annak, hogy a Windows asztali vagy laptop egy idő után lassúvá válik?

Nos, okainak sokasága felelős a számítógép egészségi állapotának romlásáért, ami befolyásolja a számítógép általános teljesítményét. Közülük a legnagyobb a túlzott használat. Sok ember szerte a világon, minden nap használja a számítógépét, ami a rendszereket zsúfolja programok, fájlok, regisztrációs kulcsok, zene, videók és még sok más számára..

A számítógép operációs rendszere kezeli az összes erőforrást, beleértve a memóriát, a feldolgozási energiát és a meghajtóterületet. Tehát számos tényező hozzájárul a teljesítmény és a sebesség lelassításához, például:

 • A lemezterület feltöltése (SSD vagy HDD)
 • A véletlen hozzáférésű memória (RAM) elfogyása
 • Számos indítási és háttérprogram
 • Töredezett vagy régi merevlemez
 • Hiányzik az illesztőprogram vagy a Windows frissítése
 • Vírus vagy rosszindulatú program
 • Vizuális szolgáltatások és speciális effektusok használata
 • Olyan sok kiegészítő használata a böngészőben
 • A kripto-bányászat lehetősége

Ezért a számítógépe eléggé lelassul, hogy megőrüljön. Mostantól Ön kénytelen lehet egy új számítógép vásárlására gondolkodni.

De várjon, ilyen korán hozza meg a döntését?

Mielőtt elkezdené a számítógépet elveszett oknak tekinteni, mérlegelje az optimalizáló szoftver használatát.

Mi a PC-optimalizáló??

Ahogy a neve is sugallja, az optimalizáló egy olyan alkalmazás, amelynek segítségével javíthatja számítógépének teljesítményét azáltal, hogy optimalizálja annak különféle aspektusait. A szoftver olyan standard funkciókat tartalmaz, mint például a lemeztisztító, az automatikus optimalizáló, a lemeztöredezettség-mentesítő, a regisztrációs tisztító stb., Amelyek együttesen működnek a számítógépen a felesleges dolgok azonosításában és eltávolításában..

A szoftver automatikus funkciója megkönnyíti a folyamatot és időt takarít meg, miközben megakadályozza a halálos hibákat, például a Halál Kék Képernyője, például a kézi optimalizálás esetén..

Hogyan működik a PC-optimalizáló??

A PC-optimalizáló növeli a számítógép teljesítményét anélkül, hogy veszélybe kerülne. Ez számos tevékenység elvégzésével segíti a számítógép tisztaságát és biztonságát:

 • Törli a felesleges fájlokat és programokat
 • Tisztítja a PC-nyilvántartást
 • Eltávolítja a rosszindulatú programokat, a hibákat és a vírusokat
 • Javítja a rendszerhibákat
 • Hardver alkatrészeket észlel a csere érdekében
 • Az indítási programokat vezérli

Vizsgáljuk meg az optimalizáló szoftver fontosságát.

Megfizethető

A hatalmas dollár befektetése egy új számítógépre valóban drága üzlet. Még ha a részei frissítésére is gondol, sokat fog kerülni, mivel a processzorok, a merevlemezek és a grafikus kártyák drágák..

A PC-optimalizálók viszont megfizethetők. Ezért jobb, ha a szoftvert viszonylag sokkal alacsonyabb áron veszi igénybe.

Könnyen beállítható

A PC-optimalizáló szoftver beállításához csupán le kell töltenie, telepítenie és futtatnia kell a programot. Néhány perc alatt minden lehetséges.

Gyorsabb a kérdések megoldása

A számítógép hardverében vagy szoftverében felmerülő problémák felfedezésétől a megoldásáig az általános folyamat gyors. Folyamatosan dolgozik a rendszer teljesítményének csúcson tartása mellett.

Beépített támogatás

Számos PC-optimalizáló beépített támogatással rendelkezik, hogy segítsen, ha bajba kerül a rendszer optimalizálása közben. Használhatják segítségüket is annak megértéséhez, hogy miért pontos a sebesség lassú. Csak hívja őket, és kérdezze meg kérdéseit, hogy felkérje odaadó segítségét.

Most nézzük meg a legjobb PC-optimalizálókat, amelyek segítségével újra megszerezheti a lángoló gyors felhasználói élményt.

Avast Cleanup

Az Avast egy híres név a rendszerbiztonsági arénában. Az Avast Cleanup ez a márka újabb lenyűgöző terméke, a számítógép finomítása, tisztítása és felgyorsítása érdekében. Ezenkívül frissíti az alkalmazásokat is, a rendszerproblémák javításán kívül.

Az Avast Cleanup szabadalmaztatott technológiája megoldja az összes, ami lelassítja a rendszert, az elfelejtett programok és a bloatware eltávolításával, valamint az alkalmazások alvó üzemmódba állításával. Ez azonosítja a teljesítménycsatornakat, hogy megállítsák őket anélkül, hogy szükség lenne a rendszer beavatkozására vagy az alkalmazások eltávolítására.

A nem szükséges programérzékelő és felhőalapú hírnévrendszerek kitalálhatják azokat az alkalmazásokat vagy programokat, amelyeket nem használ. Ha nem akarja eltávolítani őket, az eszköz karanténba helyezheti ezeket a programokat, hogy később dönthessen.

A számítógép végétől talpig szkennelve az Avast Cleanup eltávolíthatja a gigabájtot a Windowsból, 200+ alkalmazásokból és legalább 25 böngészőből – beleértve a Chrome-ot, Firefoxot, Internet Explorer-t stb. – felhalmozódott levélszemét fájlokból. A Lemeztisztító mélyen átvizsgálja az alkalmazás maradványait, például a gyorsítótárat. , telepítő fájlok, régi biztonsági mentések és ideiglenes fájlok.

Az automatikus karbantartás révén az eszköz rendszeresen eltávolíthatja a felesleges fájlokat, miközben kiküszöböli a törött hivatkozásokat és a nyilvántartást. A Szoftverfrissítő használatával rendszeresen frissítheti alkalmazásokat és programjait, hogy megmentse az összeomlásoktól, a hibáktól és a biztonsági résektől. Az Avast Cleanup hangolja az akcióközpontot és az irányítópultot is a gyors teljesítmény érdekében.

System Speedup Pro

40 prémium eszköz az optimalizáláshoz, System Speedup Pro Avira által automatikusan tisztítja a rendetlenségeket és a szemét a számítógépről, hogy maximalizálja a teljesítményt. Meglehetősen egyszerű elrendezést és interfészeket kínál, így könnyen használhatja, zavar nélkül, és az eredményeket világosan mutatja.

A szoftver azonosítja azokat a problémákat és sérülékenységeket, mint például a rendszer-gyorsítótár, az internetes szemét, a temp-fájlok, a nem kívánt adatok stb., Amelyek visszatartják. Mindegyiket egyetlen kattintással eltávolíthatja. Ezenkívül lehetővé teszi az automatikus tisztítást minden héten.

Ez töredezettségmentesíti és hangolja a lemezt a teljesítmény fokozása érdekében, miközben az Startup Optimizer jelentősen lerövidíti a rendszerindítási időt. A Realtime Optimizer javíthatja a felhasználói élményt is. A szoftver lehetővé teszi a digitális nyomok tisztítását az Ön személyes adatainak védelme érdekében. Tehát gyorsabb oldalbetöltést, video streaming-t és még sok minden mást eredményez az online élmény javítása érdekében.

A System Speedup Pro az összes regisztrációs problémát megtisztíthatja a számítógépről, mélyreható elemzéssel. Így megmentheti számítógépét a lezuhanásoktól, a képernyő lefagyásától és még sok más ilyen problémától. Ez az eszköz teljes automatikus tisztítást kínál, ahol beállíthatja a kívánt célt, például 5 GB nem kívánt fájlokat. Tehát, amikor ezt a korlátozást elérték, a szoftver automatikusan megtisztítja. A figyelmeztetéseket az Ön kényelme érdekében testreszabhatja.

Takarítson meg energiát az energiagazdálkodási módokon keresztül, biztonságos személyes adatokat tárcsás ablaktörlővel, véglegesen törölje az érzékeny információkat, és könnyedén titkosítsa az adatokat, mindezt a System Speedup Pro segítségével. Ha játék szerető vagy, a szoftver zökkenőmentes játékélményt nyújthat az erőforrások felszabadításával és a redundáns folyamatok letiltásával.

Fejlett rendszerellátás

Szeretné, ha számítógépe úgy működne, ahogy az új volt?

Advanced SystemCare Pro az IObit segítségével segít kiaknázni a valódi potenciált. Támogatja a Windows 10/8/7 / Vista / XP rendszert, meglehetősen megfizethető és egyszerűen használható.

300% -kal gyorsabb böngészési sebességet élvezhet a böngészőbeállítások optimalizálásával. Az eszköz a számítógép-nyilvántartás mélyebb tisztítását is lehetővé teszi, és helyet szabadít fel. A napjainkban egyre növekvő számú számítógépes bűncselekményt szem előtt tartva, a szoftver fejlett biztonsági és adatvédelmi technológiákat használ az adatok védelme érdekében..

A szoftver eltávolítja az online nyomokat, elrejti a digitális ujjlenyomatokat, blokkolja a titkos hozzáférést és így tovább, hogy megvédje magánéletét és hírnevét. Ezenkívül 200% -kal gyorsabb számítógépes indítást kínál, blokkolja a rosszindulatú tevékenységeket, proaktívan felismeri és blokkolja a lehetséges biztonsági lyukakat.

Néhány szolgáltatás, amelyet kínál:

 • A merevlemez töredezettségmentesítése
 • Automatikus RAM tisztítás a fel nem használt folyamatok és programok lezárására
 • Ütemezett auto gondozás
 • Valós idejű rendszerállapot-figyelés
 • Egy kattintással frissítheti a programot
 • A FaceID a betolakodók automatikus rögzítéséhez

Számítógépes hangolás

Diagnosztizálja számítógépének teljesítményét a Számítógépes hangolás a Bitdefender jó egészségének biztosítása érdekében. Alaposan átvizsgálja a számítógépet, hogy ellenőrizze a javításokat igénylő területeket a nem kívánt és elavult alkalmazások eltávolításához, valamint a megmaradt és az ideiglenes fájlokhoz.

A problémák értékelését követően az eszköz intelligens módon rögzíti azokat a teljesítmény megtartása érdekében. A személyre szabott alkalmazások alkalmazásával optimalizálhatja számítógépét. A Windows indítási problémáinak és az illesztőprogram hibáinak kijavításán felül frissítheti azokat. Ellenőrzi a Windows integritását is annak megakadályozása érdekében, hogy hibásan működjön.

Használhatja a Computer Tune-Up szoftvert a Windows 10 / 8.1 / 8/7 rendszeren, hogy élvezze a számítógép folyamatos működését. Ha bármilyen nehézséget tapasztal a szoftver használatában, felhívhatja a dedikált ügyfélszolgálatokat, hogy segítsék Önt a nap 24 órájában.

Rendszer szerelő

Vegye igénybe a szakmai segítséget System Mechanic Pro az Iolo szabadalmaztatott technológiájával, amely maximális teljesítmény, sebesség, stabilitás és teljesítmény elérésére lett kifejlesztve.

Az eszköz kétféle szkennelési módot kínál – mélységi és gyorsszkennelést. Mély vizsgálatot végezzen a rendszer kritikus problémáinak elemzéséhez és kijavításához, miközben gyors vizsgálatot végez a rendszerleíró adatbázisban, a kéretlen fájlokban, a biztonsági résekben, az indítási késésekben stb..

A továbbfejlesztett rendszerpajzs egy VB100 tanúsítással rendelkező antivírus, amely a potenciális veszélyeket kiküszöböli a rosszindulatú programok aláírásának felismerése és a viselkedés figyelése révén. Hasonlóképpen, az Enhanced DriveScrubber védi az érzékeny adatait a végleges törlés és a továbbfejlesztett keresés révén. & A Helyreállítást arra használják, hogy visszatérjenek minden olyan elveszített adatot, amelyet véletlenül törölt a számítógépről.

A System Mechanic Pro 30 000+ különféle problémát képes azonosítani és kijavíthatja azokat az Iolo Labs intelligens élő frissítéseinek segítségével, hogy a rendszer hibamentes és stabil maradjon. Ezenkívül automatikusan növeli a RAM, a merevlemez, az internet és a CPU sebességét az alkalmazások elindításakor. Ennek eredményeként élvezheti a gyorsabb letöltéseket, kevesebb pufferelést, gyorsabb oldalbetöltést, simább játékot és kiváló minőségű video streaming-t..

CleanMyPC

Unod már, hogy végtelenül vár, miközben videókat közvetít vagy indítja a számítógépet?

Könnyítse meg számítógépének terhelését a használatával CleanMyPC készítette MacPaw. Ez a számítógép alapvetően hatékonyan működik, miközben levélszemét fájlokat és más kérdéseket keres le, hogy javítsa a teljesítményét, és megőrizze adatait. A sebesség optimalizálása érdekében ez az eszköz megtisztítja a számítógép regisztrációs fájljait.

A CleanMyPC Multi Uninstaller segítségével egyszerre távolíthatja el a nem kívánt alkalmazásokat, és még azok maradékát is kiküszöböli, amelyről sok szoftver figyelmen kívül hagyja. Ezenkívül az összes automatikusan futó elemet együtt jeleníti meg egy listában; Tehát csak egy kattintásra van szükség a letiltáshoz. Ilyen módon a Windows indítása nem lassul le.

Világosan megmutatja a számítógépén használt kiegészítőket és bővítményeket, amelyek segítenek megtalálni azokat, amelyekre már nincs szüksége. Ezért csökkentheti a szükségtelen terhelést a rendszeréből azáltal, hogy törli őket, hogy időt takarítson meg. A hibernációs funkció miatt a gigabájt felhalmozódik a lemezen, és ez a szoftver képes profiként megtisztítani!

Az Ön személyes adatainak védelme érdekében ez a szoftver beolvassa a böngészőt, hogy az összes online tevékenységet összegyűjtse egy helyen. Ezért nem kell manuálisan mennie a beállításokhoz, és folyamatosan törölnie kell a sütiket és más adatokat; elegendő egy kattintás. Hasonlóképpen, a biztonság érdekében a CleanMyPC véglegesen törli az Ön fájljait és egyéb adatait, így senki számára lehetetlenné válik azok helyreállítása.

CCleaner

Most jön a híres, amiről esetleg hallottál!

Javítsa és tartsa fenn számítógépének állapotát azáltal, hogy optimalizálja azt CCleaner. Új funkciót kínál – a PC Health Check, amely elemzi a számítógépet, majd gyors megoldásokat javasol. Ezenkívül automatikusan frissíti és hangolja a számítógépet a gyorsabb teljesítmény és a fokozott biztonság érdekében.

Ne hagyja, hogy a régi és elavult alkalmazásai biztonsági kockázatot jelentsenek, mivel a számítógépes bűnözők mint egy sólyom figyelnek a lehetőségekre. A CCleaner használatával automatikusan frissítheti alkalmazásokat, és megszünteti az esetleges biztonsági réseket. Az eszköz rendkívül egyszerűen használható, és megkönnyíti az egy kattintással történő tisztítást, így a számítógép másodpercek alatt optimalizálható.

A viselkedésed nyomon követése érdekében a webhelyek és a hirdetők sütiket hagynak a számítógépén, amelyek hozzájárulnak a rendszer lelassulásához. A CCleaner használatával eltávolíthatja ezeket a sütiket a keresési előzményekkel együtt, hogy helyet szabadítson fel és megvédje magánéletét. Ezenkívül megakadályozza az összeomlásokat a nyilvántartás és a rendetlen hibák tisztításával. Az extra programokat gyorsan letilthatja, és élvezheti a gyors indítást.

Glary Utilities Pro

Tőkeáttétel Glary Utilities Pro az automatikus rendszerápolás, a magánélet védelme és a rendszerleíró adatbázis tisztító megoldása teljes csomagjának beszerzése. Több mint 20 rendszer segédprogramot kínál, amelyek javíthatják a számítógép teljesítményét. A rendszerproblémák észlelése érdekében alaposan megvizsgálja a számítógépet, és 800% -kal gyorsabban javítja ki a problémákat.

Akár új rendszert használ, akár régi, a Glary Utilities Pro tisztíthatja és optimalizálhatja azt, mivel kompatibilis a különféle Windows verziókkal. Megtakarítja a számítógépet a lefagyástól, az összeomlástól és a hibától, és fejlett technológiák felhasználásával növeli a teljesítményt. 1 kattintással működik, egyszerű és automatizált felhasználói felülettel rendelkezik a kényelem érdekében.

Ne aggódjon az adatok biztonsága és magánélete miatt, mert ez az eszköz ezeket az érzékeny szempontokat lefedi az iparági szabványos biztonsági intézkedésekkel, hogy a rosszindulatú tevékenységeket elkerüljék. Kémprogram-figyelőt kínál az adatainak sértetlen megőrzéséhez.

Clean Master PC-hez

Kérjen szakmai segítséget Clean Master PC-hez a rendszer erőteljes tisztításának felhasználása, miközben kiemelkedő adatvédelmi védelmet élvez. Kompatibilis a Windows 10/9/7 / XP-vel, ez az eszköz kifinomult technológiákat alkalmaz több mint 1000 program szkennelésére. Tisztítsa meg a maradék szemét fájlokat, és szabadítson fel helyet egyetlen kattintással.

Hatékony adatvédelmi intézkedései hat különböző típusú adatvédelmi kockázatot tudnak kiküszöbölni. Azt is megakadályozhatja, hogy a betolakodók bejutjanak az érzékeny adatokba vagy telepítsenek rosszindulatú programokat. Az eszköz intelligensen törölheti a nem biztonságos böngészési rekordokat támadásgátló tulajdonságával.

Búcsút kell tenni a gyakori kurzor-centrifugálásról és a rendszer lemaradásáról, és élvezze az optimalizált rendszert. A szoftver leállítja a nem kívánt programokat és felgyorsítja a rendszerindítási időt a folyamatos élmény biztosítása érdekében. A PC illesztőprogramokkal kapcsolatos problémák megoldására született Driver Booster több mint 5 millió illesztőprogramot és eszközt képes beolvasni és kijavítani.

Az automatikus böngészőtisztítás törli az adatvédelmi nyomait a böngésző bezárása után, hogy megkönnyítse a nyomon követést.

Systweak

Javítsa a Windows teljesítményét, és tisztítsa meg a merevlemezt a használatával Advanced System Optimizer Systweak. Ez a nagy teljesítményű szoftver eltávolítja az elavult fájlokat és a szemét a számítógépről, hogy növelje sebességét a gyorsabb betöltési idő és a válasz érdekében. Kompatibilis a Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP / Vista operációs rendszerrel, mind 64, mind 32 bites esetén.

A jobb olvasási sebesség és az adatok kiosztása érdekében töredezettségmentesíti a merevlemezeket és optimalizálja a lemezt. Rendszeresen ellenőrzi a tárolólemezt indítás közben, hogy elkerülje a váratlan lelassulásokat és összeomlásokat. A szoftver megjeleníti az összes tárolt adatot is, amely a lemezterületet foglalja el.

Az Advanced System Optimizer felismeri a rosszindulatú fájlokat, például a kémprogramokat, a rosszindulatú programokat, a trójaiákat stb., És eltávolítja azokat, mielőtt a rendszert érintené. Ezenkívül a sütik és a böngésző előzményeinek törlésével védi az Ön személyes adatait. Fejlett technológiát kínál a fájlok végleges biztonságos törléséhez. Titkosíthatja a fontos fájlokat egy jelszóval is a hozzáférés ellenőrzéséhez.

Élvezze a folyamatos játékot a játékoptimalizálójával, a szabad RAM-mal, hogy növelje a teljesítményt, töltse le és telepítse az illesztőprogram-frissítéseket. Biztonsági másolatot készítsen a fontos adatokról, ideértve az audio- és videofájlokat, dokumentumokat, fényképeket stb., És helyreállítsa az elveszett adatokat, még akkor is, ha formázották vagy törölték azokat.

Következtetés

Más számítógépekhez hasonlóan a számítógépének célja az élet megkönnyítése. Ha tisztességes teljesítményt szeretne beszerezni belőle, fektessen be annak rendszeres karbantartásába. A fent említett Windows optimalizáló eszközökkel törölje le azokat a hibákat, hibákat és nem kívánt programokat, amelyek a PC tárhelyét zsúfolják, hogy ismét gyorsabb és kiváló teljesítményt érjenek el.!

CÍMKÉK:

 • ablakok

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map