Milyen gyorsan töltheti fel webhelyét a mobiltelefonról?

Tudja meg, mennyi időbe telik a weboldal betöltése a több eszközről származó mobil eszközökről.


A mobiltelefon mindenhol megtalálható, és több mint A Google Search 50% -a mobil eszközökről származik. Nézze meg az alábbi okostelefon-felhasználók növekedési statisztikáit.

Te előkészített webhelye mobil eszközökön történő megjelenítéséhez? A webhely mobil verziójának kiszolgálása elengedhetetlen, és ennek oka van.

A mobilhálózat sebessége (2G / 3G / 4G / 5G) nem olyan gyors, mint a szélessávú / szálas internet. Tehát a weboldal gyorsabban töltődhet be az asztalon, a mobil eszközökön pedig lassabban. Gondoskodnia kell arról, hogy webhelye mobilbarát, érzékeny legyen, és kiszolgálja a weboldal mobil verzióját.

Ahogy a Google mondja:

 • Az emberek ötször valószínűbb, hogy elhagyják a mobil webhelyet, ha van nem felhasználóbarát.
 • A látogatók körülbelül fele távozik, ha az oldal nem töltődik be 3 másodpercen belül.

A következőket fontolhatja meg weboldalának optimalizálására a mobil felhasználók számára.

Válaszolj – annak érdekében, hogy weboldala reagáljon annak biztosítására, hogy az olyan elemek, mint egy kisebb kép, megjelenjenek az általános oldalméret csökkentése érdekében, és az oldal kimenete illeszkedjen az eszköz méretéhez / felbontásához a jobb felhasználói élmény érdekében.

Legyen mobilbarát – kötelező. A Google ezt figyelembe veszi a keresési rangsorban, tehát ellenőrizze, hogy a weboldalt úgy tervezték-e, hogy illeszkedjen a mobilhoz.

Ez az eszköz bemutatási ideje.

Uptrends

Uptrends tesztelheti webhelyeit több mobil eszközön (Apple, Google, Samsung, LG, Nokia, Amazon, Kindle), és azonnal megjeleníti az eredményeket.

Kiválaszthatja a tesztelést Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában. Ezenkívül választhatottunk a sebesség között a natív és a 2G / 3G / 4G szimuláció között is.

Geekflare

Webhely-ellenőrzés a Geekflare segítségével tesztelheti a weboldalt mobilon. Az eszközt a Google világítótorony hajtja, és több mint 50 alapvető mutatót tesztel a teljesítmény, a SEO és a biztonság szempontjából.

Néhány mutató az alábbiak szerint működik.

 • Érzékeny vízesési kérelmek
 • Időbe telik a betöltés
 • Ideje az első bájthoz
 • Oldalméret
 • Első tartalmi festék
 • Teljes oldal képernyőképe

És még sok más …

GTmetrix

GTmetrix az asztali számítógépek egyik legnépszerűbb weboldal-teljesítmény-tesztelő eszköze. Ha azonban ingyenes regisztrációt végez, akkor a Chrome böngésző segítségével tesztelheti a mobilon keresztül.

Jelenleg a mobil böngészőből történő tesztelés csak Kanadában lehetséges ingyenes regisztrációval.

Az összes olyan teljesítménymutatót megkapja, amelyet egy asztali böngészővel kap.

 • PageSpeed ​​/ YSlow teszt pontszám
 • Időbe telik a betöltés
 • Oldalméret
 • HTTP kérések száma
 • Vízesés grafikon

Ha nem gondolja az ingyenes regisztrációt, akkor a GTmetrix hasznos lesz a gyakorlati tesztelési eredmények eléréséhez.

Dotcom-Monitor

Dotcom-Monitor megkapta a hely számának az egyik legnagyobb számát, amelyből kiválaszthat egy tesztet. Választhat a legfrissebb tesztelések közül 24 helyszínen világszerte.

A Dotcom-Monitor több klienst támogat:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Nokia Lumia
 • Földi szeder

A teszt elvégzése után megtekintheti az átlagos vizsgálati eredményeket vagy megtekintheti az egyes helyekre eső vízesést.

Minden teljesítményjelentés tartalmaz egy összefoglalót, a teljesítmény bontását, a kérési táblázatokat, a gazdagép adatait és a hibát, ha van. Nagyon ígéretesnek tűnik, és imádom.

Gondolj a Google-ra

A Google a funkciókban gazdag termékeiről és szolgáltatásairól ismert, és egy ilyen példa a Tesztelje a webhelyem szolgáltatás. Ez egy praktikus eszköz webhelyének sebességének tesztelésére mobil eszközökön, és azt mondanám, hogy az eredmények szempontjából tisztességes munkát végez. Megmutatja a rakodási időt, valamint egy besorolást, amely kijelenti, hogy a szükséges idő gyors vagy lassú. Ezen felül, lent lent láthatja, hogy mi okozza webhelyének lelassulását, és megteheti a javításához szükséges lépéseket.

Végül összehasonlíthatja webhelyének sebességét a versenytársakkal és megnézheti a különbséget. Ha elkészült, kérheti, hogy jelentést küldjön az Ön e-mail címére.

MobiReady

Egy másik költségmentes eszköz, MobiReady megmutatja, hogyan töltődik be webhelye különböző mobil eszközökön és asztali számítógépeken is. A lefelé görgetés után megjelenik egy kis leírás és egy általános értékelés a sebességről, amely összegzi az eredményt.

Ezenkívül megnézheti webhelye teljesítményét is az Alexa 1000 legnépszerűbb webhelyéhez viszonyítva, ami minden bizonnyal jobb ötletet ad. Ha szeretné tudni a szükséges legfontosabb fejlesztéseket, akkor ezt az oldal alján is megtudhatja.

Mobilbarát teszt

A Google-tól különálló szolgáltatás, Mobilbarát teszt segít kitalálni, mennyire könnyű a mobil felhasználók számára megtekinteni és használni az Ön webhelyét. Az URL megadásával gyorsan ellenőrizheti, hogy webhelye mobilbarát-e vagy sem.

Nemcsak ezt, de kap egy jelentést is, amely ismerteti az oldal betöltésével kapcsolatos problémákat (ha vannak ilyenek), valamint a JavaScriptet. Ez az eszköz, ellentétben a listában szereplőkkel, kicsit nagyobb hangsúlyt fektet az oldal betöltésével kapcsolatos kérdésekre, nem csupán a sebességre, tehát teljesen érdemes mindkettő kombinációját használni.

DareBoost

DareBoost nagyszerű, ha apró részletekről van szó. Megtekintheti egy csomó különböző mutatót és eredményt, például:

 • Talált problémák
 • Fejlesztésekre van szükség
 • Az oldal súlya
 • Tippek az oldal sebességének javításához
 • Tények a webhelyről, például az SSL tanúsítvány lejártának dátuma
 • Olyan dolgok, amelyek jól működtek az Ön webhelyén

Hogy soha nem fedeztem fel ezt a fantasztikus elemzési és ajánlási eszközt …‽ @Dareboost Webhelysebesség-teszt & Webhely elemzése #SEOhttps://t.co/Jfuu3I3aL4

– Rich Tatum »∵« (@RichTatum) 2019. augusztus 28

Mindezt ingyen, és kérheti a teljes jelentést az e-mail cím megadásával.

WebPageTest

Választhat egy csomó különböző konfiguráció közül, ha használja WebPageTest, például a kívánt böngészőt és helyet. Mivel az egyes böngészőkben végtelen viták zajlanak gyorsabban, mint a másiknál, ez teljes mértékben megoldja a tesztelés problémáját. A legördülő menüből kiválaszthat egy helyet és az eszközt, ahonnan ellenőrizni szeretné a webhelyét.

Az „Speciális beállítások” lapon beállíthatja a kapcsolat típusát, sebességét és más egyéb beállításokat is. Miután kiválasztotta az összeset, 3 tesztfutást kap az URL megadásakor. Minden teszt felfedi az információkészletet, mint például a betöltési idő, a megjelenítés kezdete, a kérelmek száma és egy csomó más.

Ez az eszköz létfontosságúnak bizonyulhat az oldal betöltési idejének és a hiányosságok meghatározásában, ha vannak ilyenek.

Következtetés

A világ elment Mobil, és fontolóra kell vennie mindazt, amely a jobb mobil felhasználói élmény eléréséhez szükséges. Ha még nem, akkor fontolóra veheti a használatot CDN mint például a MaxCDN, a Cloudflare, a SUCURI, akik számos teljesítmény-optimalizálást biztosítanak hálózati szélükről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map