11 legjobb eszköz gyönyörű GIF létrehozásához

A GIF vált az érzelmek online kifejezésének módjává.


Valójában, Giphy, a legnépszerűbb GIF-megosztó webhely, amelyet átvesz Napi 300 millió felhasználó. Őrült és megmutatja a GIF-ek őrületének mértékét.

Nem tudok rólad, de szó szerint minden nap megosztom a GIF-eket a közösségi média platformon, és szórakoztatóbb, mint a hagyományos hangulatjelek, valószínűleg azért, mert vizuálisan kifejezőek. Nem számít, mit érzel, van egy GIF, amely ezt pontosan fejezi ki.

De mi van, ha valamilyen okból nem találja meg a megfelelő GIF-et a megfelelő időben? Nos, erre akkor jön létre saját. Az ebben a cikkben említett webhelyekkel létrehozhat saját GIF-eket, és kapcsolatba léphet a közönséggel.

Ha ez érdekesnek tűnik, ugorjunk bele.

GIF Maker készítette: Giphy

Ez a lista nem lehet teljes anélkül, hogy megemlítenénk Giphy, szóval jobban kezdjem vele. Mint fentebb mondtam, ez a webhely a legnépszerűbb forrás a GIF-ek létrehozásához és megosztásához az interneten. 2013-ban alapították, és azóta vált a GIF-ek otthoni választásává.

A GIF Maker opcióval bármilyen videót / klipet behúzhat az internetről, és elkészítheti saját GIF fájljait. Először hozzáteszi a videót a GIF Maker képernyőjéhez, kiválasztja a kívánt kezdési és befejezési időt, feliratokat ad hozzá, és megosztja a közönséggel.

GIFS

Ugyanolyan egyértelmű, mint a név, GIFS egy animált GIF készítő és szerkesztő, amely rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. Közvetlenül a kezdőlapon dönthet úgy, hogy beírja a videó URL-jét, vagy feltölti a sajátját, majd elviszi a szerkesztőbe.

A szerkesztőbe való belépés után hozzáadhatja:

 • A feliratok
 • matricák
 • Különböző szűrők
 • Átmeneti hatások

Ezenkívül vághatja, elforgathatja, elmoshatja vagy megfordíthatja a klipet. Ne felejtsük el, hogy a „ping pong” funkció lehetővé teszi, hogy újra és újra hurkolja a klipjét, így tökéletes GIF-hangulatot adva neki..

Készítsen GIF-et

Egy másik nagyon hatalmas könyvtár a megosztható GIF-ekből, Készítsen GIF-et, segítségével böngészhet egy csomó GIF-en, és akár saját is létrehozhat. Választhat a lehetőségek széles köre közül, például:

 • Képek
 • Youtube videók
 • Facebook videók
 • A videóidat
 • Webkamerán keresztül

És akkor alakítsa őket érdekes GIF-ekké. Ez a szolgáltatás általában ingyenes, de prémium tagsággal is rendelkeznek, ha olyan funkciókat szeretne feloldani, mint például a HD minőségű GIF-ek és a gyors feltöltés / szerkesztés. Feltétlenül használja a 3 napos ingyenes próbaverzióját.

GIFMaker.me

GIFMaker.me egy nagyon egyszerű webhely, ahol a zenével együtt GIF-ket, diavetítéseket és video animációkat készíthet. Nem is kell regisztrálnia, csak látogasson el a weboldalra, és kattintson a „Képek feltöltése” vagy a „Videó a GIF-re” gombra..

Emellett animált ikonokat és avatárokat is létrehozhat, amelyeket felhasználhat a fórumokon. Miután elkészítette a hirdetések bármelyikét, átméretezheti, elforgathatja és megfordíthatja az igényeiknek megfelelően.

Ez a szolgáltatás ingyenes és minden böngészőben jól működik, mindaddig, amíg telepítve van egy Flash Player.

ImgFlip

Nagyon szép webhely animált GIF-ek létrehozásához, ImgFlip lehetővé teszi, hogy videókat és fényképeket válasszon, hogy valami vonzót generáljon. Feltöltheti a fájljait, vagy csak beillesztheti a kívánt URL-t, és az eszköz elvégzi a munkáját.

A GIF-ek létrehozása mellett a weboldalon megtekintheti a „forró” GIF-eket is, és talán kereshet inspirációt.

EzGIF

EzGIF egy nagyon egyszerű GIF készítő, amely rengeteg testreszabást tesz lehetővé. Dönthet úgy, hogy GIF-eket létrehoz, átméretezést, kivágást, optimalizálást, megfordítást és még néhány kiváló hatást alkalmazhat. A szöveget rá is adhatja.

Ezzel az eszközzel képeket és videókat GIF-ekké konvertálhat.

GIFpal

Val vel GIFpal, könnyedén létrehozhat és szerkeszthet GIF-eket. Ez lehetővé teszi a stop motion keretek hozzáadását, szerkesztését, effektusok hozzáadását és akár videó felvételét is. Dönthet úgy, hogy ezt az eszközt számítógépen és akár mobiltelefonján is használja.

Az indulás nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt méretet, és adhat hozzá képeket, vagy kinyithatja a fényképezőgépet, és a helyszínen rákattinthat. A kamera opció kiválasztásával megnyílik a webkamera vagy a telefon kamera, attól függően, hogy melyik készüléket használja.

Gickr

Végül, de nem utolsó sorban, Gickr egy újabb lenyűgöző GIF-készítő, amely rengeteg lenyűgöző funkcióval rendelkezik. Töltsön fel média eszközödről, a Flickr-ről, a YouTube-ról vagy a Picasából.

Először feltölt legalább 2 képet, majd kiválasztja a kívánt méretet. Ezután kiválaszthatja a sebességet, és láthatja a GIF működését.

Bannersnack

A lista egyik legkényelmesebb weboldala, Bannersnack lehetővé teszi vonzó animált szalaghirdetések és GIF-ek létrehozását a legnagyobb könnyedén. Először kiválaszthatja bármelyik előre elkészített sablont, testreszabhatja az igényeinek és a BOOM-nak megfelelően, készen áll a bannerre.

Ezzel az eszközzel vonzó GIF-eket is létrehozhat, amelyeket kifejezetten a közösségi médiában történő megosztáshoz készítettek. Ingyenesen elindíthatja, és később frissítheti, ha kedveled néhány fejlett funkciót, például a korlátlan stock képeket és a sima animációs effektusokat..

Gfycat

Gfycat lehetővé teszi egy külső URL használatát olyan forrásokból, mint a YouTube, a Facebook és a Twitch, vagy feltöltheti saját klipeit. A GIF-szerkesztő segítségével kivághatja, feliratokat adhat hozzá és különféle effektusokat adhat hozzá. Ezenkívül ez az eszköz hangok hozzáadását is lehetővé teszi a GIF-ekhez.

Vedd fel

Egy lenyűgöző szoftver, amelyet letölthet a Windows PC-re vagy Mac-re, Vedd fel lehetővé teszi, hogy könnyedén rögzítse a képernyőjét, és akár GIF-et is készítsen belőle.

Néhány gomb kattintással kiválaszthatja a kívánt felbontást és a szegélyeket, és elkezdheti a képernyő rögzítését. Miután elkészült, megoszthatja a klipet a mellékelt linkkel.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti GIF-készítők segítenek Önnek létrehozni a keresett GIF-eket, és más szintű kapcsolatba lépni a közönséggel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map