A CX stratégiák integrálása a weboldal újratervezésébe

A webhely minden vállalkozás számára elsődleges eszköz a célközönség bevonására és átalakítására. A digitális csomópont gyűlik össze a fogyasztókkal, hogy többet megtudjanak a különféle vállalatokról és azok kínálatáról, hogy megalapozott döntést hozhassanak.


Ha eljutnak egy weboldal kezdőlapjára, 86% -uk keres információt termékekről vagy szolgáltatásokról, 52% -uk érdekli az üzleti ismeretek, 64% -uk pedig arra számít, hogy kapcsolattartási információkat talál. Ráadásul, A fogyasztók 59% -a vegyen részt jól megtervezett és vonzó webhelyekkel.

integráló-CX-stratégiák-to-your-website-újratervezés-1

forrás

Végül is az ügyfelek azt szeretnék, ha releváns információkat kapnak, és élvezhetik a zökkenőmentes böngészési élményt az Ön webhelyén, hogy ne csak sikeresen vásárolhassanak tőled, hanem soha ne habozzon visszatérni, vagy körükbe eljuttatni vállalkozása szót..

Ezért, ha jelenleg webhelyének újratervezésén gondolkodik, ne feledje: A fogyasztók 73% -a veszi figyelembe az ügyfelek tapasztalatait (CX), mint fontos tényező a vásárlási döntéseknél. A robusztus CX stratégia végrehajtása a weboldal újratervezésekor elősegíti az ügyfelek megszerzésének és az átváltási arányoknak a fokozását.

A személyre szabás itt kerül a képbe. Sajnos sok átalakító projekt várja a befejezésüket, hogy hozzáadják ezt az elemet a weboldalhoz. Szóval, hogyan kellene integrálnia a CX stratégiát a weboldal tervezésébe? Nézze meg ezeket a tippeket:

Megértheti, hogy az emberek hogyan jutnak el az Ön webhelyére

Volt egy olyan időpont, amikor nehéz volt pontosan megtudni, hogy a fogyasztók miként landolnak egy weboldalon. Az adatgyűjtés és az elemzés fejlesztésével azonban sokkal könnyebb meghatározni a webhely forgalmának forrását.

Ha releváns információval rendelkezik a webhelyek felvásárlásával kapcsolatban, akkor az adatokat hatékonyan elemezheti és felhasználhatja. Ideális esetben az információkat több szempontból, például idő, források, oldalak és különféle szegmensek között kell tanulmányoznia, amelyek kulcsfontosságúak annak megértéséhez, hogy az ügyfelek hogyan használják a weboldalt.

Ezért azonosítsa webhelye forgalmának forrását, mint amely fontos a nagyszerű élmény megteremtéséhez; de képzeld csak? Ez csak a puzzle része.

Számos elemző eszköz áll rendelkezésre. Válassza ki a kívánt.

 • Google Analytics (ingyenes)
 • Matomo (felhőalapú, ingyenes opció önálló házigazdának)
 • Crazyegg

Alapvető fontosságú az ügyfelek tanulmányozása

Függetlenül attól, hogy frissít egy meglévő terméket, vagy átalakítja-e egy weboldalt, össze kell kapcsolnia azt a profiljával. És minden olyan webhely újratervezésében, amely nem tartja a felhasználót a középpontjában, nehéz idő lesz rá, hogy elkapja és átalakítsa őket..

Manapság rengeteg eszköz van az interakciók elemzésére és a vásárlói személyek felépítésére. Mit akar ügyfelei? Az adatok elemzésével és felhasználói profilok létrehozásával sokkal alaposabban megválaszolhatja ezt a kérdést.

Fontos, ha megismerjük a megcélzott ügyfeleket és azokat az okokat, amelyek miatt vásárolnak tőled, hogy sikeres legyen az újratervezés. Az olyan eszközök, mint például az elemzés tetején történő követés, segíthetnek abban.

 • CloudCherry
 • Hotjar
 • Clarabridge
 • Amplitúdó

Testreszabási módszerek elfogadása

A mai fogyasztók szeretik a személyre szabott élményeket.

Jól érzi magát egy márkával való interakcióban, ami tovább növeli konverziós esélyeiket. A testreszabási taktika végrehajtásával a weboldal újratervezése során egyedi felhasználói élményt hozhat létre minden ügyfelének.

Az csapat az Optimizelynél átvette a személyre szabás gondolatát, és úgy futott vele, mint egy profi, létrehozva egy nagyszerű 26 verzióját a webhelyükről, hogy jobban kiszolgálják az ügyfeleket. Yup – 26 verzió! Ez sok nehéz munka, de egy vállalkozás csak a márka lojalitását tudja felépíteni, ápolja és vonzza a látogatókat, és gyorsabban átalakítja őket, ha személyre szabja a „t” -t.

integráló-CX-stratégiák-to-your-website-újratervezés-2

Az Optimizely segítségével személyre szabott terméket kínálhat felhasználójának, vagy megfontolhatja egy házon belüli megoldás megvalósítását a Geolocation API szolgáltatás segítségével.

Hozzon létre egy holisztikus felhasználói profilt

Ahhoz, hogy teljes képet kapjon a leendő ügyfelekről és arról, hogy miként lehet a legjobban eladni számukra, tökéletes képet kell kapnia a vágyaikról, szokásairól és interakcióiról, amikor a webhelyén található. Csak azáltal, hogy megismeri és felhasználja ezeket az elemeket, eredményes lesz az újratervezés.

Annak érdekében, hogy webhelyét úgy optimalizálja, hogy a csúcsteljesítményén teljesítse, kérjük, fontolja meg a holisztikus vevői élménystratégiát, amely tartalmazhat egy kérdőívet, amelyet kitölteni kell a megcélzott ügyfelek számára. Néhány kérdés lehet:

 • Hogyan hallottak rólad??
 • Mi először vonzotta őket az Ön webhelyére?
 • Általában mennyi időt töltenek az Ön webhelyén?
 • Megvásárolták már veled? Ha igen, mi kényszerítette erre?
 • Valaha kapcsolatba léptek-e a weboldaladdal egy vásárlás szándékával, de azután döntöttek ellene? Ha igen, mi vezette őket e döntéshez?
 • 1-10 skálán mennyire könnyű nekik navigálni az Ön webhelyén?

HubSpot a Készítsem Persona kiváló eszköz az ügyfelek visszajelzéseinek és felhasználói profilok létrehozásához. A megcélzott ügyfelek 360 fokos nézete lehetővé teszi a módosítások megkönnyítését és az élmények fokozását. Ezért az adatokat kell részletesen levezetni.

Tesztelje webhelyét; frissítsd

Csak szigorú teszteléssel lehet megérteni, hogy az Ön által végrehajtott fejlesztéseknek volt-e hatása. Az átalakítás soha nem valóban teljes, hanem egy folyamatosan fejlődő utazás, amelyet a weboldal használó ügyfelek alapoznak.

Az ügyfél utazása csak annyira ésszerű, mint a tesztelés, amely a fejlesztésébe megy. Ezért végezze el a tesztelést és folyamatosan frissítse a piaci és a fogyasztói viselkedésbeli változásoknak megfelelően. Lehet, hogy nem talál hibákat a weboldal felhasználói navigációs funkciójában, de a CX esetében mindig javításra szorulhat.

Rajtad a sor

A fogyasztók nem mindig akarnak vásárolni valamit; ehelyett nagyszerű vásárlói élményt vágynak, amely megfelel a kínált terméknek vagy szolgáltatásnak. Ezért elengedhetetlen olyan szintű vevői élményt nyújtani, amely nemcsak gyümölcsöző kapcsolatot teremt az ügyféllel, hanem boldoggá is teszi őket. Tehát mikor állítja át webhelyének újratervezését?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map