Félelmetes kiemelt képek létrehozása blogbejegyzéséhez

Egy kép többet ér ezer szónál


Egyetértesz?

A blogbejegyzésben szereplő kiemelt kép elengedhetetlen és legjobb módja annak, hogy vonzza a látogatókat a cikk megnyitásához.

Természetesen egy címsor, amikor a látogatók észreveszik az első dolgot, a kiemelt kép pedig a címsor mellett. A címsor optimalizálásához az alábbi öt eszközt használhatja.

Készítsünk egy gyilkos jellegű képet a blogbejegyzéséhez. Két dologra van szükséged.

 1. Ingyenes fényképek készítése
 2. Eszközök fotó, szöveg hozzáadásához a tökéletes kiemelt képhez

Ha azon kíváncsi, hogyan lehet fényképeket készíteni, akkor a következő weboldalon felhasználhatja a jogdíjmentes képek letöltését.

Pixabay

Pixabay több mint 1 millió jó minőség ingyenes fényképek, vektorok és illusztrációk, amelyeket felhasználhat a blogjához.

A letöltés elérhető kis, közepes és nagy méretben & eredeti méret.

pixabay-képméretekkel

StockSnap

StockSnap több ezer gyönyörű ingyenes stock fotó vár rád, hogy letölthesse és felhasználhassa a következő cikkben.

stocksnap

Picjumbo

Picjumbo ingyenes fényképeket kínál kereskedelmi és személyes munkáidhoz. A 2013. novemberi bevezetése óta több mint 3 millió fotó tölthető le a Picjumbo alkalmazásból.

Unsplash

Unsplash rengeteg ingyenes nagy felbontású fotót kapott, bármit is szeretne tenni.

Getty Images

Getty Images szinte minden kategóriában nagy fotógyűjtemény található. Szeretem a beágyazási funkciókat.

Getty Images

iStock

iStock a GettyImages által készített nagyszerű képek gyűjteménye minden kategóriában a világ minden tájáról, amelyet üzleti vállalkozásához felhasználhat.

istock

Flickr

Biztos vagyok benne, hogy hallottál róla. Flickr nagyszerű forrás lehet egy ingyenes trükkkel készített ingyenes fényképekről.

A kereskedelmi célú fényképek szűrésének trükkje engedélyezett licenc. Ehhez keresse meg a kívánt fényképet, majd kattintson az „Any licence” elemre, hogy kiszűrje a „Kereskedelmi felhasználás megengedett” vagy a megfelelőt.

flickr

Vizuális vadászat

VisualHunt több mint 354 millió kreatív közös fotóval rendelkezik, és több mint 55000 100% -ban ingyenes, kiváló minőségű fénykép.

visualhunt

És még néhány …

Ne felejtse el tömöríteni a képeket a letöltött fájl letöltése után, hogy csökkentse a fájl méretét, így gyorsabban tölti be webhelyét.

Most megvan a kívánt kép, és ideje megismerkedni vele szerkesztő eszköz amely segít átméretezni, szöveget hozzáadni és még sok minden mást, hogy kiemelt képe tökéletes legyen.

Stencil

Stencil a jelenlegi kedvencem, amelynek segítségével másodpercek alatt elkészítheti kedvenc képét. A képméretet az előre definiált sablonok vagy az egyedi alapján választhatja meg.

 • Facebook-üzenet, hirdetés, borító
 • Twitter-üzenet, hirdetés, vezető kártya, webhely-kártya, fejlécek
 • Google+ bejegyzés, borító
 • Pinterest bejegyzés
 • Instagram-üzenet
 • és még sok más.

stencil

Tehát lát szinte mindenféle képet, amelyet megtervezhet, és jó a Stencilnél, hogy a Pixabay-val van integrálva & Pexels több mint 2 millió stock fotó és a Noun projekt több mint 200,00 grafika & ikonok.

Ez azt jelenti, hogy testreszabhatja a kívánt fényképet, az ikonokat a tervezőpanelen. Imádom, és te is. Még egy dolog, felveheti logóját / vízjeleit is.

Canva

Canva segít sokféle méretű, többcélú, például közösségi média szalaghirdetés, stb. megtervezésében, beleértve az egyedi méretet is. Ez az egyszerű, drag-n-drop eszköz ingyenesen elérhető, és lehetővé teszi PDF, JPEG vagy PNG formátumban történő letöltést.

CANVA-design

Pic Majom

PicMonkey egy mindent egyben szerkesztő fényképek, minták és kollázsok készítéséhez. Percek alatt elkezdheti létrehozni a kiemelt képet méretben.

Fotojet

A fényképeivel bármit megtehet Fotojet. Rengeteg előre elkészített sablon készen áll a testreszabására.

fotojet-easy-lépésre

Snappa

Készítsen egy grafikát a közösségi média hozzászólásaihoz, blogjához, fejlécéhez, hirdetésekhez vagy az egyéni mérethez Snappa.

snappa

Fotor

Több mint 300 millió felhasználta a Fotorot weboldalának és üzleti vállalkozásának grafikai tervezéséhez. Szinte bármilyen képet létrehozhat, beleértve a gyönyörű képeket is a blogbejegyzéséhez.

Fotor online formátumban vagy Windows, MacOS és Mobile rendszerekhez érhető el.

A fenti eszközök használatával fantasztikus képeket hozhat létre blogbejegyzéséhez. Remélem, tetszik ez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map