A2-hosting-arvostelu | 63% POIS A2Hosting-kuponkikoodi 2020 (2,96 dollaria kuukaudessa)

A2-hosting tarjoaa tehokkaan isännöinnin, mikä tekee nopeudesta ja luotettavuudesta etusijalla.


A2-hosting tarjoaa solid-state-asemapalvelimia, jotka voivat ladata sivuja jopa 20 kertaa nopeammin verrattuna muuhun kuin SSD-palvelimeen. Se ei ole pelkästään nopein nopeus, jolle tämä A2-isäntä on maailmankuulu.

Täällä tässä blogiviestissä kohtaat kaikki sen ominaisuudet, jotka tekevät tästä isännöinnistä luotettavamman ja kätevämmän verrattuna muihin verkkoisäntäihin, kuten Bluehost, HostGator ja Dreamhost, sekä myös A2-hosting-kuponkikoodiin vuodelle 2020.

A2-hosting

A2-hosting-arvostelu 2020

A2-hosting-yritys on näkyvä sen tehokkaan ja helppokäyttöisen web-hosting-palvelimen avulla. Sen perusti Bryan Muthig. Yhtiö tarjoaa nopeimmat turbopalvelimet, joiden avulla sivun latausnopeus on 20 kertaa nopeampi kuin toisen standardin mukaisen isännöinnin.

Yhtiö keskittyy luomaan ja ylläpitämään kaikkia isännöintipalveluita, jotta ne olisivat helposti kaikkien käyttäjien saatavilla. Jos etsit verkkoisäntäjä, jotka tarjoavat ilmaisen SSD-tiedonsiirron, rajoittamattoman tiedon tallennuksen ja siirron sekä ilmaisen sivustonsiirron, A2-verkkoisäntä olisi sopivin kuin muut..

A2-hosting-kuponkikoodi 2020

A2-hosting tarjoaa halvimman jaetun hosting -suunnitelman ja voit saada sen käyttämällä seuraavaa A2-hosting-kuponkikoodia.

Kupongikoodi ⇒ WPressBlog | Hanki 63% alennus A2-hosting-palvelusta nyt!

A2-hosting-ominaisuudet

Nopeimmat latausajat, 99,9% käyttöaika ja erikoistuneen joukkueen erinomainen tuki ovat erityisiä näkökohtia, jotka tarjoavat lisä WOW-tekijän näille web-isäntille. Näiden lisäksi olen täällä luetteloinut joitain tämän web-isäntien laadukkaampia ominaisuuksia oman kokemukseni mukaan kokeiltuaani kaikkia isännöintisuunnitelmia

 • Rajoittamaton levytila
 • Nopeat SSD-asemat
 • Luotettava pilvipalvelu
 • Tilien vapaa siirto
 • Useita varmuuskopioita
 • Rajoittamaton tallennus ja tiedonsiirto
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Linuxin ja Windowsin isäntä
 • 24 x 7 tuntia asiakastukea
 • Takuu 99,99%

Kaikki A2 Hosting -palvelun tarjoamat ominaisuudet vievät kuitenkin enemmän aikaa tai muistiinpanosivuja. Se on itse asiassa tärkeä ominaisuus, koska se vakuuttaa sinulle, että saat paljon vastinetta rahallesi.

Seuraavassa osassa tiedät sen erilaisista hosting-suunnitelmista, jotka ovat saatavana täydellä asiakastuella ja rahat takaisin -takuulla. A2-verkkoisäntä tarjoaa salamannopean web-hosting-ratkaisun, joka on täydellinen käyttäjille.

Ei ole väliä kuinka paljon liikennettä sinulla on tai sinulla on upouusi blogi tai sinulla on suosittu yrityssivusto, A2 Hosting kattaa kaiken, mitä yrityksesi vaatii.

Olitpa koskaan ylläpidä verkkosivustoa tai olet ammattimainen kehittäjä, he tarjoavat maailmanluokan ja helppokäyttöisiä verkkosivustojen rakennustyökaluja omien verkkosivustojen luomiseen.

Ohjelmasivuston luominen WordPressiin?

Keskeyttävä verkkosivusto antaa sinun luoda luonteeltaan testattavan verkkosivuston, jota kävijät eivät voi nähdä ennen testisivun julkaisemista. Katso alla oleva video saadaksesi lisätietoja.

Jaetut hosting-suunnitelmat

A2-hosting jaetut isännöintisuunnitelmat

A2-verkkoisäntälaitteet tarjoavat halvimman jaetun isännöinnin kolmessa paketissa näkyvästi ns Lite, nopea ja Turbo.

Jos pidät mahtavasta aloittelusta yhdellä verkkosivustolla, voit ostaa tämän paketin. Se maksaa vain 2,96 dollaria kuukaudessa. Voit kattaa ilmaisen SSL: n ja SSD: n, helpon navigoinnin CPanelissa, rajoittamattoman tallennustilan ja siirron sekä 5 tietokantaa.

Nopean paketin avulla saat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, rajoittamattoman tallennustilan ja tiedonsiirron, rajoittamattoman tietokannan, ilmaisen SSL: n ja SSD: n. Tämän jaetun hosting -suunnitelman voit ostaa vain 4,90 dollarilla kuukaudessa.

Erittäin nopea Turbo-hosting-suunnitelma tarjoaa nopeimman sivun latausnopeuden ja sisältää kaikki ominaisuudet, kun saat pikapaketin. Tämä suunnitelma maksaa sinulle 9,31 dollaria kuukaudessa. 20 kertaa nopeampi sivun latausnopeus ja A2-sivuston kiihdytin ovat tämän jaetun isännöintisuunnitelman kaksi lisäominaisuutta.

Jälleenmyyjien hosting-suunnitelmat

A2-hosting-jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat

Jos olet web-kehittäjä tai haluat perustaa oman web-hosting-yrityksen, jälleenmyyjien hosting-tilien ostaminen A2-verkkoisäntäiltä on sinulle erityisen kannattavaa edullisimpien kustannustensa vuoksi.

A2-isäntä tarjoaa houkuttelevia jälleenmyyjä hosting-paketteja 4 suunnitelmassaan – pronssi, hopea, kulta ja platina.

Bronze-jälleenmyyjä hosting tarjoaa 40 tiliä 30 Gt tallennustilalla ja 400 Gt siirtoa. Toinen hopea-suunnitelma tarjoaa 60 tiliä, joissa on 75 Gt tallennustilaa ja 600 Gt siirtoa. Kolmas kultaohjelma tarjoaa 80 tiliä, joissa on 150 Gt tallennustilaa ja 1 000 Gt siirtoa. Kun ostat yksinoikeudella platinan jälleenmyyjän hosting-suunnitelman, saat hyötyä 100 tilin 200 Gt tallennustilasta ja 2000 Gt siirrosta.

Ilmainen SSL ja SSD, ilmainen eNom-jälleenmyyjätili ja WHM-ohjauspaneeli ovat yhteisiä piirteitä kaikille A2-verkkoisäntien tarjoamille jälleenmyyjien hosting-suunnitelmille. Koko jälleenmyyjän verkkopalvelusuunnitelma tarjoaa asiakkaillesi korkeaa käyttöaikaa ja normaalia suorituskykyä, jotta heidän hosting-tilinsä olisi erittäin luotettava.

VPS-hosting-suunnitelmat

A2Hasennus VPS-hosting-suunnitelmat

VPS on lyhenne sanasta Virtual Private Server. A2-hosting on paras VPS-hosting-yritys. A2 Hosting VPS tarjoaa lisäohjausta ja antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa edistyneempiä toimintoja verkkosivustollasi. Ne tarjoavat VPS-hosting-suunnitelmia, joiden lähtöhinta on vain 5,00 dollaria kuukaudessa.

Voit ostaa hallitsemattomia, hallittuja ja ydin-VPS-suunnitelmia tarpeen mukaan. Jos olet ammattimainen web-kehittäjä, sinun tulee ostaa hallitsematon VPS-suunnitelma. Muut hallitut ja ydin-VPS-suunnitelmat ovat saatavana hintaan vain 32,99 dollaria kuukaudessa, lisää tallennustilaa, RAM-muistia ja tiedonsiirtoa.

Hanki A2-hosting 63% alennuksella

A2-asiakaspalvelu

A2-isäntä tarjoaa luotettavan ja nopean asiakastuen. Omistettu A2-verkkoisäntäryhmien tukitiimi on saatavana ympäri vuorokauden 7 tunnin ajan kaikenlaisten asiakasongelmien ratkaisemiseksi henkilökohtaisella kosketuksella.

Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä A2-isäntätukeen sähköpostikeskustelun tai suorajen puheluiden avulla. Voit myös käyttää heidän yhdysvaltalaista lippujen myyntijärjestelmää. Lopuksi koko tukitiimiä pidetään ystävällisenä ja avuliaana riippumatta siitä, kuinka helppoa tai vaikeaa pyyntösi voi olla.

Rahat takaisin takuu

A2-verkkoisäntä tarjoaa ne, jotka tarjoavat 99,99% käytettävyyden ja nopeimman sivun latauksen. Jos sinusta tuntuu, että verkkosivustosi laskee jostakin syystä, voit vapaasti hakea täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa tai suhteellisen hyvityksen käytetyistä palveluista, jos peruutat 30 päivän kuluttua.

A2-hosting käyttää kuitenkin edistyneimpiä tietokeskuksia ja alan parhaita käytäntöjä varmistaakseen, että sivustossasi on kaikki uusimmat tietoturvakorjaukset.

Hyödyt ja haitat A2-hosting-palvelusta

Muutamia etuja ja haittoja on, kun harkitset A2-majoitusta uudeksi verkkoisäntänäsi.

Plussat:

 • 100% hiileneutraali
 • Tarjoaa palvelimen sijainnin Euroopasta, Aasiasta tai Yhdysvalloista
 • Ihanteellinen WordPress-käyttäjille
 • Nopea kuormitustaso

Haittoja

 • Rajoitetut Windows-isännöintisuunnitelmat ovat kokemukseni mukaan vain yksi haittapuoli tälle web-isännälle.

A2-hosting-kuponkikoodi ja alennustarjoukset

A2-hosting tarjoaa satunnaisesti suurimman alennuksen, kuten Black Friday -myynnissä. Voit myös saada erityisen alennuksen käyttämällä erityistä A2-hosting-kuponkikoodiamme, jonka A2-hosting tarjoaa vain lukijoillemme.

Jaetun hosting-kuponkikoodi

Saat korkeimman 63%: n alennuksen seuraavalla kuponkikoodilla. Voit käyttää tätä koodia kaikkeen jaettuun hosting-suunnitelmaan. Jos et halua käyttää kuponkia, voit napsauttaa seuraavaa painiketta. Alennussopimus sovelletaan automaattisesti.

Hanki 63% alennus jaetulle isännöinnille

Jälleenmyyjän hosting-kuponkikoodi

Saat 34% alennuksen kaikista jälleenmyyjien hosting -suunnitelmista. Saat alennuksen napsauttamalla seuraavaa painiketta.

Hanki 34% alennus jälleenmyyjien hosting -suunnitelmista

Ylläpito WordPress-hosting-promokoodi

Saat 63% alennuksen hallinnoidusta WordPress-hosting-promokoodista. Saat tämän alennuksen napsauttamalla seuraavaa painiketta.

Saat 63% alennuksen WordPress-hosting-suunnitelmista

VPS-palvelun tarjouskoodi

Saat 40% alennuksen kaikista VPS-hosting-suunnitelmista käyttämällä VPS-hosting-alennuskoodeja. Jos haluat aktivoida kaupan, napsauta seuraavaa painiketta ja kauppa aktivoituu automaattisesti.

Saat 40% alennuksen VPS-hosting-suunnitelmista

Dedicated hosting-kuponkikoodi

Dedicated hosting -suunnitelmissa saat 33% alennuksen käyttämällä omistettuja hosting promo-koodeja.

Hanki 33% alennus omistettuihin hosting-suunnitelmiin

Yllä olemme toimittaneet kaikki kupongit ja promo-koodit kaikille A2-hosting-suunnitelmille. Lue seuraava opetusohjelma tietääksesi kuinka niitä käytetään.

Kuinka käyttää A2-hosting-kuponkikoodiamme?

 • Valitse ensin ostamasuunnitelma, jonka haluat ostaa, ja napsauta sitten yllä olevassa osassa olevaa linkkiä.
 • Kun napsautat painiketta, se ohjaa sinut viralliselle A2-hosting-sivustolle.
 • Voit valita uudestaan ​​isännöintisuunnitelman, jonka haluat ostaa, ja napsauttaa sitten Aloita-painiketta.

A2-hosting-kuponkikoodi 2019

 • Seuraavassa näytössä voit kirjoittaa verkkotunnuksen, jonka haluat käyttää verkkosivustollesi. Jos sinulla on jo verkkotunnus, voit valita muut asetukset tarpeen mukaan.

A2-hosting-alennuskoodi

 • Napsauta jatka seuraavalla näytöllä.
 • Jos haluat piilottaa henkilökohtaiset tietosi seuraavassa näytössä, pidä valintaruutu muutoin poista valinta ID-suojausruudusta.

A2-hosting-promokoodi

 • Nyt voit antaa erityisen kuponkikoodimme “wpressblog”Kuponkikoodiosassa. Lopulliseen hintaan sovelletaan alennusta.

A2-hosting-kuponkikoodi

 • Voit viimeinkin napsauttaa kassalle -painiketta ja suorittaa maksun.

A2-hosting-vaihtoehdot

A2-hosting on nopein palveluntarjoaja. Voit valita SiteGround, Bluehost tai HostGator parhaaksi vaihtoehdoksi A2-hosting-palvelusta.

Lopullinen tuomio

Jos saatat maksaa hiukan enemmän laadukkaan ja premium-hosting-palvelun hankkimisesta, jolla on 99,9% käytettävyyttä ja aito 24/7/365 -puhelinten tuki, valmistaudu A2-verkkoisäntään A2-hosting-kuponkikoodillamme.

Jos sinulla on kokemusta A2-hosting-palvelun käytöstä, kerro siitä meille palautteesi alla olevassa kommenttiosassa.

Lue myös:

 • SiteGround arvostelu
 • Kinsta-hosting-arvostelu
 • Hostinger arvostelu
 • Dreamhost-kuponkikoodi
 • HostGator Promo-koodi
 • Hostinger-kuponkikoodi 2020
A2-hosting-arvostelu 2020
 • A2-hosting-ominaisuudet

 • Asiakaspalvelu

 • Rahat takaisin takuu

5

Yhteenveto

Jos tarvitset nopeimman palveluntarjoajan, voit siirtyä A2-hosting-palveluun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map