Bluehost Review 2020: Onko tämä hyvin tunnettu isännöinti hyvä?

Bluehost tarjoaa isännöintipalvelunsa vuodesta 1986. Siitä lähtien Bluehost kasvaa jatkuvasti. Nyt Bluehost on yksi suurimmista web-hosting-yrityksistä maailmassa. Noin 2,5 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa käyttää isännöintipalveluita Bluehostilta.


Bluehost Review 2020

Bluehost on virallisesti WordPress suositellaan palveluntarjoaja. Se on yksi parhaista web-hosting-palvelujen tarjoajayrityksistä. Olit sitten aloittelija tai suuren yrityksen omistaja, Bluehost tarjoaa sinulle 24 × 7 -tuen.

Suositeltava WordPress-hostingWordPress-palveluntarjoajan suositus

Täällä me, WPressBlog, kerromme sinulle kaiken Bluehost-isännöinnistä, kuten heidän isännöintisuunnitelmista, nopeudesta, suorituskyvystä, turvallisuudesta ja monesta muusta.

Bluehost-ominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna
 • ILMAINEN SSL-sertifikaatti
 • SSD-tallennustila
 • 24/7 asiakastuki
 • 1-napsauta WordPressin asennus
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 200 dollaria markkinointiluottoja

Bluehost-majoitussuunnitelmat ja hinnoittelu

Jaetut hosting-suunnitelmat

Bluehostin jaetut hosting-suunnitelmat

Bluehost tarjoaa vuotuisen jaetun web-hosting-suunnitelman. Jos olet halukas osta hosting-palveluita houkuttelevilla alennustarjouksilla, voit ostaa hosting-palveluita 2 tai 3 vuoden suunnitelmalla. Bluehost tarjoaa kolme suunnitelmaa Basic, Plus ja Prime.

 • Jos olet käynnistysyritys, voit ostaa Perussuunnitelma 3,95 dollaria kuukaudessa. Perussuunnitelma sisältää 1 verkkosivuston, 1 verkkotunnuksen, 5 varatun verkkotunnuksen, 25 aliverkkotunnusta, jopa 50 Gt tilaa, 5 sähköpostitiliä, joissa 100 Mt tallennustilaa tiliä kohden ja ilmainen SSL.
 • Jos jatkat Plus- ja Prime-hosting-suunnitelmat, ne maksavat sinulle 5,95 dollaria kuukaudessa. Tähän suunnitelmaan sisältyy rajoittamaton verkkosivustojen käyttämätön tila, 1 verkkotunnus, rajoittamaton varattu ja aliverkkotunnus, Rajoittamaton sähköpostitili rajoittamattomalla sähköpostin tallennustilalla, ilmainen SSL ja markkinointiluotto 200 dollaria.

Jaetut WordPress-hosting-suunnitelmat

Bluehost-jaetut WordPress-hosting-suunnitelmat

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto tai haluat rakentaa WordPress-verkkosivuston, sinun pitäisi mennä WordPress-isännöintiin.

Bluehost tarjoaa jaettua WordPress-hosting-palvelua samaan hintaan jaettuun web-hosting-palveluun, joka alkaa 3,95 dollarista kuukaudessa.

WP Pro -majoitussuunnitelmat (hallinnoitu WordPress-hosting)

Bluehostin ylläpitämät WordPress-hosting-suunnitelmat

WordPress mahdollistaa nopean ja turvallisen verkkosivustojen kehittämisen. Sen avulla voit hallita kaikkea verkkosivuston sisältöä yhdestä paikasta. Voit rakentaa verkkosivustosi rajoittamattomalla mukautusvalinnalla.

Bluehost ja WordPress toimivat tiiviissä yhteistyössä tarjotakseen parhaiten hallittuja WordPress-isännöintipalveluita asiakkailleen. Ne tarjoavat 3 WordPress-hosting-palvelun yksinoikeudellista suunnitelmaa: Rakenna, kasva ja Skaalaa.

Kaikissa Bluehost Managed WordPress -majoitussuunnitelmissa on 24×7-tuki ja 30 päivän rahojen palautustakuu sekä ilmainen SSL.

Jos tarvitset apua hallittavan WordPress-verkkosivuston rakentamisessa, voit soittaa numeroon 844-741-1192. Ne tarjoavat 24/7 ylläpitämää WordPress-isännöintitukia.

VPS-hosting-suunnitelmat

Bluehost VPS -majoitussuunnitelmat

Bluehost tarjoaa parhaiten arvioidut VPS-verkkopalvelupalvelut. VPS-hosting antaa sinun hyödyntää tilillesi omistettuja resursseja, kuten RAM, CPU. Tällainen hosting tarjoaa verkkosivustollesi paremman vakauden ja suorituskyvyn. Voit tarjota paremman suojauksen verkkosivustotiedostoillesi, koska et jaa käyttöjärjestelmää palvelimen muiden käyttäjien kanssa.

Jos etsit tätä VPS-isäntäpalvelinta, BlueHost on loistava valinta. Bluehost tarjoaa yksinoikeudella 3 VPS-isännöintisuunnitelmaa – vakio, parannettu ja perimmäinen.

 • Vakiosuunnitelma maksaa sinulle 19,99 dollaria kuukaudessa. Se sisältää 2 ydintä, 30 Gt: n SSD-tallennustilan, 2 Gt: n RAM-muistin, rajoittamattoman kaistanleveyden, 1 verkkotunnuksen, 1 IP-osoitteen, ilmaisen SSL: n ja 30 päivän rahojen palautustakuun 24 X7: n hallinnassa asiakastuella.
 • Parannettu suunnitelma maksaa sinulle 29,99 dollaria kuukaudessa. Suunnitelma sisältää 2 ydintä, 60 Gt: n SSD-tallennustilan, 4 Gt: n RAM-muistin, rajoittamattoman kaistanleveyden, 1 verkkotunnuksen, 2 IP-osoitetta, ilmaisen SSL: n ja 30 päivän rahojen palautustakuun 24 X7: n hallitulla asiakastuella.
 • Lopullinen suunnitelma maksaa sinulle 59,99 dollaria kuukaudessa. Käyttäjät voivat hyödyntää houkuttelevia etuja tämän suunnitelman avulla. Suunnitelmaan sisältyy 4 ydintä, 120 Gt: n SSD-tallennustila, 8 Gt: n RAM-muisti, rajoittamaton kaistanleveys, 1 verkkotunnus, 2 IP-osoitetta, 30 päivän rahojen palautustakuu 24 X7: n hallitulla asiakastuella ja ilmaisella SSL: llä..

Dedicated hosting -suunnitelmat

Bluehostin omistettu hosting-suunnitelmat

Jos tarvitset korkeimman tason resurssien allokointia, hallintaa ja yksityisyyttä, omistetut palvelimet ovat sinulle parhaiten soveltuvia. Voit saada täyden käyttöoikeuden palvelimen määrittämiseen vaikuttamatta muiden käyttäjien toimintaan.

Dedicated hosting on paras hosting-suunnitelma asiakkaille, joilla on paljon liikennettä käyttäviä verkkosivustoja. Bluehost tarjoaa tavallisia, parannettuja ja premium-omistettuja hosting-suunnitelmia.

 • Vakiosuunnitelma maksaa sinulle 79,99 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma tarjoaa 4 ydintä ja 8 langanopeutta, 500 Gt (peilattu) tallennustilaa, 4 Gt RAM-muistia, 5 Tt kaistanleveyttä, 1 verkkotunnuksen, 3 IP-osoitetta ja ilmaisen SSL: n.
 • Parannettu suunnitelma maksaa sinulle 99,99 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma tarjoaa 4 ydintä ja 8 säikeenopeutta, 1TB (peilattu) tallennustilaa, 8 Gt RAM-muistia, 10 TB kaistanleveyttä, 1 toimialue, 4 IP-osoitetta ja ilmainen SSL.
 • Premium-suunnitelma maksaa sinulle 119,99 dollaria kuukaudessa. Tämä suunnitelma on varustettu 4 ytimellä, 8 säikeenopeudella, 1TB (peilattu) tallennustila, 16 Gt RAM-muistia, 15 TB kaistanleveys, 5 IP-osoitetta ilmaisella SSL: llä.

Kaikissa näissä suunnitelmissa luvataan 24X7-tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

verkkokaupan hosting

Bluehost-verkkokaupan hosting -suunnitelmat

Bluehost tarjoaa kolme verkkokaupan hosting-suunnitelmaa: Starter, Plus ja Pro. Heidän hinnat ovat vastaavasti 6,95 dollaria, 8,95 dollaria ja 12,95 dollaria kuukaudessa. Voit muokata verkkokauppaa täysin.

Kaikissa verkkokaupan hosting-suunnitelmissa on suojatut maksuväylät. Sinun ei myöskään tarvitse asentaa WooCommercea, koska Bluehost asentaa sen sinulle ilmaiseksi. Voit asentaa WooCommerce -sovelluksen soittamalla Bluehost-tukinumeroon 877-708-7750.

Bluehostin nopeus ja suorituskyky

Verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi tarvitset nopeamman web-palveluntarjoajan. Täällä olemme testanneet verkkosivuston, jota ylläpidetään Bluehost-palvelimella, Pingdomin avulla, joka on verkkosivuston nopeustestaustyökalu.

Bluehost-verkkosivuston nopeustestiBluehost-verkkosivuston nopeustesti

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, verkkosivustomme latautuu alle puoli sekuntia. Se on nopeampi kuin 85% kaikista testatuista verkkosivustoista.

Jos verkkosivustosi ei lataudu nopeammin, voit lukea artikkelin: Kuinka ladata verkkosivustosi 1 sekunnissa.

Bluehostin suojausominaisuudet

Jos puhumme Bluehostin turvallisuudesta, se tarjoaa ilmaisen SSL: n kaikilla isännöintisuunnitelmilla ja roskapostin torjuntatyökaluilla, kuten Spam Hammer, Spam Experts ja Hotlink-suojaus..

Nykyään Google suosii SSL-sallittujen verkkosivustojen sijoitusta korkeampaan verrattuna verkkosivustoihin, joilla ei ole SSL-varmennetta. Joten tämä on paras asia, jonka saat ilmaiseksi Bluehost-isännöinnillä.

Lisäksi voit estää IP-osoitteita, tehdä hakemistoja salasanasuojatuksi jne. Lisäksi Bluehost tarjoaa Cloudflare-sovelluksen, joka suojaa sivustoasi DDoS-hyökkäyksiltä..

Lisätietoja verkkosivustojen tietoturvan parantamisesta saat lukemalla Ultimate WordPress -turvallisuusoppaan.

Bluehost-verkkosivuston varmuuskopiointikäytäntö

Kuten yllä olevista luettelosta näet, voit saada ilmaisia ​​sivuston varmuuskopiointityökaluja vain parhaiden hosting-suunnitelmien kanssa. Jos etsit mitään aloituspaketteja, joudut maksamaan pienen maksun saadaksesi Site Backup Pro -työkalun.

Saat ”CodeGuard Basic” -työkalun ilmaiseksi korkeimman ylläpitosuunnitelman kanssa. Jos valitset minkä tahansa aloitussuunnitelman, joudut maksamaan 2,99 dollaria kuukaudessa saadaksesi tämän varmuuskopiointityökalun.

Tämän työkalun avulla voit palauttaa haluamasi päivämäärän verkkosivustotietosi yhdellä napsautuksella.

Bluehost Plussat

 • Kaikki hosting-suunnitelmat ovat kohtuuhintaisia ​​kaikille käyttäjille, etenkin aloittelijoille.
 • Käyttäjät hyötyvät suuresta määrästä sivustoja, joissa on vähemmän seisokkeja.
 • Ilmainen vedä ja pudota -sivuston rakennusohjelma.
 • CloudFlare cPaneliin integroitu integraatio, joka auttaa sinua saavuttamaan entistä paremman suorituskyvyn.
 • Ne tarjoavat ilmaisia ​​roskapostin vastaisia ​​ratkaisuja.
 • Ei piilotettuja maksuja kirjautumisen aikana.
 • Ilmainen verkkotunnus kaikilla yhden vuoden isännöinnillä.
 • Bluehost antaa verkkokauppasivustoille mahdollisuuden saada ilmaiseksi SSL-suojaus todistus ja OpenPGP / GPG-salaus heti.

Bluehost haitat

 • Korkeammat hintahinnat ilmaiseksi verkkotunnuksen uusimiseksi.
 • Asiakkaiden on odotettava pitkään saadakseen tukea Bluehostin henkilökunnalta.
 • Ne tarjoavat vain Linux-palvelimia. Windows-isäntälaitteissa sinun täytyy etsiä toinen isännöintipalveluntarjoaja.

Bluehost-asiakastuen arvostelu

Paras asiakastuki on jokaisen yrityksen perustarve tehdä siitä suosittu. Vuodesta 1986 lähtien Bluehost on tarjonnut palveluitaan ystävällisellä asiakastuella. Heillä on täydellinen tiimi käsittelemään asiakasta ja korjaamaan ongelmat lyhyessä ajassa.

Bluehost-asiakastukiBluehost-asiakastuki

Bluehostilla on oma tietokeskus joka tarjoaa kaikki isännöintitarjoustiedot. Käyttäjät voivat käyttää sitä, jos he eivät halua odottaa saavansa apua Bluehost-tiimiltä.

Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä puheluiden, sähköpostin, online-chatin tai Yhdysvaltain lipunmyyntijärjestelmän kautta. Bluehostin asiakaspalvelutiimi on saatavana 24×7: lle. Parhaimman ja nopean asiakastukipalvelunsa ansiosta Bluehost voittaa väkijoukon joka päivä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bluehost Hosting -palvelusta

Kuka on Bluehostin omistaja?

Bluehostin omistaa Endurance International Group (EIG).

Millaisia ​​isännöintipalveluita Bluehost tarjoaa?

Bluehost tarjoaa jaettua hosting-, WordPress-, VPS-, Dedicated- ja eCommerce-hosting-palveluita.

Onko Bluehost hyvä Web-isäntä?

Bluehost on tunnettu ja WordPressin suosittelema isännöintipalveluntarjoaja, joten se on ehdottomasti hyvä verkkoisäntä.

Mikä on Bluehost-hosting-aloitushinta?

Bluehost-hosting-palvelun lähtöhinta on 3,95 dollaria kuukaudessa.

Tarjoaako Bluehost alennusta hosting -suunnitelmiinsa?

Bluehost tarjoaa 50% alennuksen uusille asiakkailleen.

Mikä Bluehost-suunnitelma on paras?

Jos haluat luoda uuden verkkosivuston pienyrityksellesi, voit valita jaetun isännöinnin perussuunnitelman.

Tarjoaako Bluehost ilmaisen verkkotunnuksen?

Kyllä, Bluehost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen vain ensimmäiseksi vuodeksi.

Tarjoaako Bluehost SSL-varmenteen?

Kyllä, Bluehost tarjoaa ilmaisen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatin kaikilla suunnitelmilla.

Tarjoaako Bluehost rahojen palautustakuun?

Kyllä, Bluehost tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että jos peruutat heidän palvelunsa 30 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen vain hosting-palveluistasi. Verkkotunnuksen maksu ei sisälly palautuskäytäntöön.

Mitkä ovat Bluehost-tietokeskukset?

Bluehostilla on yksi päädatakeskus, joka sijaitsee Provossa, Utahissa.

Voiko Bluehost käsitellä suuren liikenteen verkkosivustoja?

Se riippuu valitsemastasi isännöintisuunnitelmasta. Jos sinulla on jaettu hosting-suunnitelma, se ei käsittele suurta liikennettä. Suuren liikenteen sivustoille voit valita VPS- tai Dedicated-hosting-suunnitelmat.

Tarjoaako Bluehost ilmaisen verkkosivustojen siirtopalvelun?

Suurin osa muista palveluntarjoajista siirtää sivustosi hosting-palveluihin ilmaiseksi, mutta Bluehostin tapauksessa se ei siirry ilmaiseksi. Jos haluat WordPress-sivustosi siirtymisen Bluehostiin, se maksaa sinulle 149,99 dollaria ja tällä hinnalla 5 verkkosivustoasi ja 20 sähköpostitiliäsi voidaan siirtää.

Mitä markkinointitarjoukset tarkoittavat Bluehostilla?

Bluehost tarjoaa 100 dollaria hyvitystä Google Ads ja 100 $ hyvitystä Bing Ads. Voit käyttää näitä hyvityksiä verkkosivustosi mainoskampanjassa Google- ja Bing-mainosten kautta.

Mitkä ovat Bluehost-nimipalvelimet?

Bluehost-nimipalvelimia on kaksi ja ne ovat “ns1.bluehost.com” ja “ns2.bluehost.com”..

Onko Bluehost käyttäjäystävällinen?

Kyllä, Bluehost on käyttäjäystävällinen.

Mitkä ovat Bluehost-yhteystiedot?

Bluehostilla on yksi maksuton numero Yhdysvalloille: (888) 401-4678 ja toinen kansainvälinen numero +1 801-765-9400.

Onko Bluehost parempi kuin Godaddy?

Kyllä, Bluehost on millään tavalla parempi kuin GoDaddy.

Mikä on parempi Bluehost tai HostGator?

Nopeuden suhteen Bluehost on parempi kuin HostGator ja hinnoittelun ja asiakastuen suhteen HostGator on parempi kuin Bluehost.

Onko Bluehost hyvä aloittelijoille?

Bluehost on erittäin hyvä isäntä aloittelijalle, joka haluaa aloittaa ensimmäisen verkkosivustonsa tai bloginsa.

Mikä on paras Bluehost-vaihtoehto?

SiteGround on paras Bluehost-vaihtoehto.

Hanki Bluehost-hosting 50%: n alennuksella nyt

Tässä on virkamiehen video-opas YouTube-kanava of Bluehost, joka auttaa sinua käynnistämään WordPress-verkkosivustosi käyttämällä Bluehostia nopeasti ja helposti.

Viimeiset sanat Bluehost-hosting-katsauksesta

Lopuksi tiedät, miksi yli 200 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa käyttää Bluehostia. Se on erittäin hyvä web-hosting-yritys. Voit kokeilla Bluehostia 30 päivän ajan.

Silti, jos sinulla on kysyttävää tai epäilyksiä, kysy rohkeasti meitä kommenttiosion kautta. Annamme vastauksen mahdollisimman pian.

Lue myös seuraavat hyödylliset artikkelit:

 • Bluehost-kuponkikoodit
 • Bluehost Black Friday ja Cyber ​​maanantai tarjoukset
 • Kuinka luoda verkkosivusto verkkosivustolle Bluehost Hosting

Muut hosting-arvostelut:

 • SiteGround arvostelu
 • HostGator arvostelu
 • Hostinger arvostelu
 • WP-moottorin katsaus
 • Kinsta-arvostelu
 • WPX-hosting-arvostelu
 • A2-hosting-arvostelu
 • Dreamhost arvostelu

Bluehost-vertailut

 • Bluehost vs SiteGround
 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs Hostinger
 • Bluehost vs WP -moottori
 • Bluehost vs Kinsta
 • Bluehost vs WPX-hosting
Bluehost Review 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • ominaisuudet

 • Asiakaspalvelu

 • Palautusoikeus

 • turvallisuus

 • Hinta

4.7

Yhteenveto

Jos etsit parasta web-palveluntarjoajaa, niin Bluehost on paras verkkoisäntä, joka tarjoaa halpoja ja skaalautuvia suunnitelmia. Suosittelen, että valitset Bluehost omalle tai yrityksesi verkkosivustolle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map