Glowhost Review 2020: Onko tämä web-hosting sinulle hyödyllinen?

Vuonna 2002 perustettu Glowhost on yksi suosituimmista web-palveluntarjoajista. Heillä ei ole vain paljon tarjottavaa isännöintisuunnitelmien ja palveluiden suhteen, mutta se on myös yksi harvoista vihreistä web-hosting-yrityksistä.


Yhtiö toteaa ylpeänä, että kaikki tietokeskukset käyttävät 100% tuulivoimaa. Glowhost sopii parhaiten kaiken kokoisille yksityishenkilöille ja yrityksille. He eivät rohkaise halvimmasta hinnasta, koska paketit ovat vähän hinnoiteltuina, mutta hyvin rakennettu tuki, korkealaatuiset palvelimet ja läpinäkyvät liiketoimet tarjoavat varmasti hinnan.

Isäntäsuunnitelmat ja hinnoittelu

Glowhost tarjoaa jaettua hosting-, jälleenmyyjä- ja omistettua isännöintiä. Kaikki ylläpitosuunnitelmat ja hinnoittelu mainitaan alla.

Jaetut hosting-suunnitelmat

Glowhostin jaetut hosting-suunnitelmat ja hinnoittelu

Glowhost tarjoaa neljä jaettua hosting-suunnitelmaa: Rajoittamaton yhden verkkotunnuksen, Rajoittamaton usean verkkotunnuksen, Henkilökohtainen hosting ja Professional-hosting. Heidän hinnoittelu alkaa 4,95 dollaria / kuukausi. Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy ilmainen verkkotunnus, yksityinen SSL, Cloudflare CDN, ilmaiset SEO-työkalut ja yli 1500 suunnittelumallia.

Puolipalvelimet

Glowhost Semi Dedicated Hosting -suunnitelmat ja hinnoittelu

Osittain omistettuja hosting-suunnitelmia on kolme: 1 viipale, 2 viipaletta ja 3 viipaletta. Niiden hinnoittelu on vastaavasti 49,99 dollaria kuukaudessa, 99,99 dollaria kuukaudessa ja 149,99 dollaria kuukaudessa. Kaikki nämä puoliksi varatut suunnitelmat sisältävät kolminkertaisen tietosuojan, rajoittamattoman sähköpostiosoitteen, yhden ilmaisen verkkotunnuksen, Cloudflare CDN: n, soholaunch-verkkosivuston rakentajan ja omistetun IP-osoitteen.

Jälleenmyyjien hosting-suunnitelmat

Glowhost-jälleenmyyjien hosting -suunnitelmat ja hinnoittelu

Glowhost tarjoaa viisi jälleenmyyjän hosting-suunnitelmaa: Taso 1, Taso 2, Taso 3, Taso 4 ja Taso 5. Niiden hinnoittelu alkaa 24,95 dollaria / kuukausi – 99,95 dollaria / kuukausi. Kaikki jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat sisältävät seuraavat ominaisuudet: 2 omistettu IP-osoite, yleiset nimipalvelimet, yleinen palvelin-isäntä, rajoittamaton verkkotunnus ja paljon muuta.

Omistetut palvelimet

Dedicated Glowhost -suunnittelu ja hinnoittelu

Glowhost tarjoaa neljä erillistä palvelinsuunnitelmaa: Intel Xeon hinnoittelu 129 dollaria kuukaudessa ja 199 dollaria kuukaudessa ja Dual Intel Xeon hinta 229 dollaria kuukaudessa ja 299 dollari kuukaudessa hinnoittelu.

Nopeus ja suorituskyky

Verkkosivustolla nopeus on yksi tärkeistä näkökohdista pitää kävijä liimattuina. Jos verkkosivuston lataaminen vie paljon aikaa, on mahdollista, että käyttäjä siirtyy vaihtoehtona.

Glowhostin nopeiden palvelimien ja 16 tietokeskuksen avulla ympäri maailmaa voit olla varma, että heidän palvelimillaan ylläpidetty verkkosivusto latautuu nopeammin. Keskimäärin sivustot latautuvat välillä 410 ms – 650 ms ilman häiriöitä.

Kuten muilla isännöintiyrityksillä, nopeudessa ja suorituskyvyssä on ollut aiemmin joitain ongelmia, mutta Glowhost päivittää palvelimia ja verkkoja paremman suorituskyvyn takaamiseksi..

Tietokeskukset

Glowhostilla on tällä hetkellä 18 tietokeskusta ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Meksiko, Eurooppa, Australia, Japani ja Hong Kong. Lisäksi yhtiön maailmanlaajuisella CDN: llä on yli 77 läsnäolopistettä maailmanlaajuisesti.

Yhtiö kannustaa käyttäjiä valitsemaan lähimmän tietokeskuksen, jotta sisältö toimitetaan nopeasti vierailijoille. Glowhost tarjoaa myös mahdollisuuden perustaa maantieteellisesti hajautettu palvelinklusteri, joka parantaa entisestään verkkosivuston suorituskykyä. Tämä palvelu on erittäin tärkeä verkkosivustoille, joilla on paljon liikennettä ympäri maailmaa.

Kaikki yrityksen jaetut palvelimet sijaitsevat Salt Lake Cityssä, Phoenixissa tai Montrealissa, kun taas Ylläpito pilvipalvelimet sijaitsevat vain Salt Lake Cityssä.

Tietokeskuksiin sijoitetaan:

 1. Atlanta, Georgia,
 2. Chicago, Illinois,
 3. Dallas, Texas,
 4. Los Angeles, Kalifornia
 5. Miami, Florida
 6. Phoenix, Arizona
 7. Salt Lake City, Utah
 8. México, MX
 9. Toronto, ON
 10. Montreal, QC
 11. São Paulo, BR
 12. Lontoo, Iso-Britannia
 13. Nottingham, Iso-Britannia
 14. Amsterdam, NL
 15. Hong Kong, CN
 16. Tokio, JP
 17. Sydney, Yhdysvallat
 18. Melbourne, AU

turvallisuus

Verkkosivustoturvallisuuden suhteen web-sivuston omistajat eivätkä web-palveluntarjoajat voi jättää porsaanreikiä. Glowhost varmistaa, että kaikkia palvelimilleen ylläpitämiä verkkosivustoja kohdellaan turvallisuuden suhteen tasa-arvoisesti.

He käyttävät 2048-bittistä SSL-salausta tiedonsiirtoon ja tukevat PGP / GPG-sähköpostisalausta, joka varmistaa, että kaikki heidän verkonsa kautta siirretty tieto on salattu ja suojattu 100%.

Glowhostin insinööritiimi päivittää palvelimien palomuureja säännöllisesti pitääkseen hyökkääjät poissa järjestelmästä. Heidän tukitiiminsä varmistaa, että verkkosivustoilla esiintyy DDoS-hyökkäyksiä ja estävät luonnostellut IP: t melkein heti pääsemästä palvelimien tietoihin.

Rahat takaisin takuu

Glowhost tarjoaa 91 päivän rahat takaisin -takuun. Jos asiakkaat eivät ole tyytyväisiä Glowhost-isännöintiin, he maksavat täyden hyvityksen isäntäostoksesta.

Asiakaspalvelu

Vahva asiakastuki varmistaa, että asiakas pysyy yrityksen kanssa kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Web-hosting on kenttä, jolla muutaman sekunnin seisokkeista voi aiheutua suuria menetyksiä verkkosivustojen omistajille.

Jos sinun on otettava yhteyttä asiakastukeen, voit tehdä sen sähköpostitse, online-chatissa ja sosiaalisen median alustoilla. Yhtiö kannustaa käyttäjiä usein liittymään SM-tiliinsä Twitterissä ja Facebookissa, joissa he voivat kysyä heiltä nopeaa vastausta varten.

Tukitiimi on saatavana 24x7x365. Heillä on omistettu tukitiimi myös WordPress-pohjaisiin verkkosivustoihin.

Hyödyt ja haitat Glowhost

Glowhostin plussat:

 • Glowhost tunnetaan vahvasta asiakastuestaan. Se tarjoaa 24x7x365-tukea kaikille asiakkailleen ennen myyntiä ja sen jälkeen.
 • Yhtiö on hyperaktiivinen sosiaalisen median tileillä, mikä auttaa sinua tukemaan sinua.
 • 18 tietokeskuksen ja 77+ CDN-pisteen avulla nopeutta ja suorituskykyä on vaikea saavuttaa.
 • Laaja valikoima paketteja varmistaa, että sinulla on runsaasti valintoja verkkosivustoillesi.
 • Sähköpostipalvelu on nopea ja luotettava.

Miinukset Glowhost:

 • Pakkaukset ovat hinnaston puolella.

Nopeudesta on tehty joitain valituksia, mutta yritys päivittää jatkuvasti parantamaan käyttökokemusta.

Saatat joutua odottamaan muutama minuutti ottaaksesi yhteyttä asiakastukeen, etenkin loma-aikoina.

Glowhost alennukset ja tarjoukset

Aika ajoin Glowhost julkaisee alennustarjouksia uusille asiakkaille. Näitä kuponkeja voidaan käyttää rekisteröimään tili verkkosivustolla. Joka vuosi erityisesti mustana perjantaina, jouluna, uusivuonna ja muina tärkeinä tapahtumina, voit odottaa postilaatikoihisi kuponkeja Glowhostilta.

Hanki Glowhost alennettuun hintaan

Glowhost-vaihtoehdot

Vaihtoehtona Glowhost-isännöinnille voit valita GreenGeeks, SiteGround tai InMotion Hosting.

Päätelmä: Glowhost Review 2020

Verkkosivuston omistajalle on erittäin tärkeää valita web-palveluntarjoaja, jolla on nopeat palvelimet ja positiiviset kokonaisarvostelut. Glowhost voi olla edullisempi vaihtoehto, mutta yritys ei ole vain yksi parhaista palveluntarjoajista, mutta se käyttää myös 100% uusiutuvaa energiaa tietokeskuksensa virran tuottamiseen. Yrityksellä on laaja valikoima paketteja, joista voit valita parhaan hinnan.

Lue myös:

 • Scala Hosting arvostelut
 • SiteGround Hosting arvostelut
 • InMotion Hosting Review 2020
 • GreenGeeks-hosting-arvostelu 2020
Glowhost Review 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • turvallisuus

 • Asiakaspalvelu

 • Rahat takaisin -takuu

5

Yhteenveto

Glowhost tarjoaa tavallisen isännöintisuorituksen. Voit käyttää sitä verkkosivustosi isäntänä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map