GreenGeeks Review 2020: hosting -suunnitelmat, hinnoittelu, ominaisuudet ja alennukset

Joka päivä tuhansia uusia verkkosivustoja otetaan käyttöön ympäri maailmaa. Kilpailusta eteenpäin pitämiseksi on erittäin tärkeää valita oikea web-hosting-palveluntarjoaja.


Trey Gardner käynnisti GreenGeeksin vuonna 2008, joka on toiminut web-hosting-alalla vuodesta 1999. Toinen tärkeä ryhmän jäsen on Kaumil Patel, joka on toiminut aktiivisena palveluntarjoajana vuodesta 2001. Yhtiö on suorittanut alalla yli 10 vuotta ja on yli 300 000 verkkosivustoa isännöi palvelimiaan ympäri maailmaa.

GreenGeeks Review 2020

GreenGeeks tarjoaa web hosting, WordPress hosting, VPS hosting, omistettu hosting ja verkkosivujen rakentaja. Se tarjoaa ympäristöystävällisiä ja edullisia web-hosting-palveluita. Täällä GreenGeeks-hosting-arvosteluartikkelissa me wpressblogissa toimitimme GreenGeeks-suunnitelmat, hinnoittelun, asiakaspalvelun, nopeuden ja suorituskyvyn, alennustarjoukset ja parhaat vaihtoehdot.

GreenGeeks-hosting-suunnitelmat ja hinnoittelu

GreenGeeks on pitänyt pakettien kanssa mahdollisimman yksinkertaisena. On olemassa kaksi pääluokkaa, joiden mukaisesti he tarjoavat verkkopalvelupalveluita loppukäyttäjille yhdessä erillisen osion jälleenmyyjille.

Web-hosting-suunnitelmat

GreenGeeks-web-hosting-suunnitelmat ja hinnoittelu

Ecosite Starter:

Tämä on GreenGeeksin kanssa saatavana oleva pienin paketti, joka maksaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa. Se on täydellinen pienille yrityksille ja blogeille, jotka ovat vasta aloittamassa online-läsnäolonsa.

Tämän paketin avulla saat mittaamatonta tilaa ja kaistanleveyttä. Isäntätettyjen sähköpostiviestien ja verkkotunnusten määrälle ei ole mitään rajoituksia. Tämän paketin avulla saat yhden verkkotunnuksen ilmaiseksi ja voit lähettää jopa 100 sähköpostia tunnissa.

Ecosite Pro:

Se on ihanteellinen keskisuurille yrityksille ja verkkosivustoille, jotka etsivät enemmän resursseja ja parempaa suorituskykyä nopeuden ja vasteajan suhteen.

Paketti tarjoaa mittaamattoman tilan ja kaistanleveyden, ja paketissa on yksi ilmainen verkkotunnus. Tämän paketin avulla voit lähettää jopa 300 sähköpostia sähköpostissa tunnissa. Suorituskyvyn suhteen se on melkein kaksinkertainen verrattuna Starter-pakettiin.

Ecosite Premium:

Ihanteellinen suuren liikenteen verkkosivustoille ja verkkokauppoihin, tämä paketti sisältää rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden. Tämän paketin avulla voit lähettää jopa 500 sähköpostia sähköpostissa tunnissa, mikä on erittäin tärkeää kiireisille yrityssivustoille.

Lähes neljä kertaa nopeudella ja suorituskyvyllä varustettu paketti varmistaa, että kävijät saavat kaiken tarvitsemansa tiedot muutamassa sekunnissa.

Hanki GreenGeeks-web-hosting

WordPress-hosting-suunnitelmat

GreenGeeks WordPress -majoitussuunnitelmat ja hinnoittelu

Kaikki WordPress-hosting-paketit ovat samoja kuin normaali hosting-paketti, jossa on muita WordPress-ominaisuuksia. WordPress-isännöinnin avulla saat yhden napsautuksen asennusohjelman, automaattiset päivitykset, automaattiset varmuuskopiot valitsemasi taajuuden perusteella, WordPress-pohjaisille verkkosivustoille optimoitu edistynyt tietoturva ja 24/7 -tuki, jossa voit ratkaista kaikki WordPressiin liittyvät kyselyt, mukaan lukien asennus, siirto ja pian.

Ecosite Starter for WordPress:

Tämän paketin avulla saat rajoittamattoman kaistanleveyden ja tilan 2,95 dollaria kuukaudessa. Lisä WordPress-tuki ja ominaisuudet sisältyvät tähän pakettiin.

Ecosite Pro WordPressille:

Tämä WordPress-paketille optimoitu antaa sinulle rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden. Voit hallita verkkosivustoa, jolla on kunnollista liikennettä tämän paketin alla.

Ecosite Premium for WordPress:

Tämä paketti on suunniteltu WordPress-pohjaisiin suuren liikenteen verkkosivustoihin. Ihannetapauksessa WooCommerce-verkkosivustoja tulisi isännöidä tämän paketin alla häiriöttömän suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tämä paketti sisältää rajoittamattoman tilan, rajoittamattoman kaistanleveyden, SSL-varmenteen ja 24/7 -tuen.

Hanki GreenGeeks WordPress-hosting

Jälleenmyyjien hosting-suunnitelmat

GreenGeeks jälleenmyyjän isännöintisuunnitelmat ja hinnoittelu

Jos hallitset useampaa kuin yhtä verkkosivustoa tai haluat myydä web-tilan asiakkaillesi, nämä ovat paketit, jotka on erityisesti suunniteltu tarpeitasi varten. GreenGeeks tarjoaa jälleenmyyjä-isännöinnissä viisi erilaista pakettia, joista voit valita vaatimuksesi mukaan. Jälleenmyyjäpaketti antaa sinulle pääsyn verkkotunnuspaneeliin, josta saat eri TLD-tukkuhintojen.

Jälleenmyyjä 10:

Tämän paketin hinta 19,95 dollaria tarjoaa rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden. Voit isännöidä jopa 10 verkkosivustoa tämän paketin alla, jolla on erilliset cPanelit. WHMCS-lisenssi sisältyy tähän pakettiin.

Jälleenmyyjä 20:

Rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden ansiosta voit isännöidä jopa 20 verkkosivustoa tämän paketin alla. WHMCS-lisenssi sisältyy tähän pakettiin.

Jälleenmyyjä 30:

Tämän paketin avulla voit isännöidä jopa 30 verkkosivustoa rajattomassa tilassa ja kaistanleveydellä. Kaikki cPanel- ja WHM-ominaisuudet sisältyvät tähän pakettiin.

Jälleenmyyjä 40:

Tämä paketti on tarkoitettu pienille hosting-yrityksille ja niille, joilla on useita verkkosivustoja. Voit isännöidä jopa 40 verkkosivustoa tässä paketissa. Avaruuden ja kaistanleveyden käytölle ei ole mitään rajoituksia.

Jälleenmyyjä 50:

Tämä on suurin jälleenmyyjille saatavana oleva paketti, johon voit hallita 50 verkkosivustoa. Kaistanleveys ja tila ovat mittaamatta. WHMCS-lisenssi sisältyy pakettiin.

Hanki GreenGeeks-jälleenmyyjä hosting

VPS-hosting-suunnitelmat

GreenGeeks VPS-hosting-suunnitelmat ja hinnoittelu

GreenGeeks tarjoaa viisi erilaista VPS-hosting-pakettia. Löydät alla kaikki VPS-verkkopalvelupalvelujen luettelon GreenGeeksistä.

1 Gt RAM-muisti:

Tämän paketin avulla saat 2 Gt: n SSD-tallennustilaa, 1000 Gt: n premium-kaistanleveyttä ja 4-ytimen käsittelyä vain 39,95 dollarilla. Se on ihanteellinen niille verkkosivustoille, joilla on vähän tallennustilaa, mutta tilanne on korkea.

2 Gt RAM-muistia:

Tämän paketin avulla saat 50 Gt tallennustilaa, 1500 Gt kaistanleveyttä ja 4 ytimen prosessointia. Se on ihanteellinen niille, joilla on useita verkkosivustoja tai joilla on postitusjärjestelmä hallita.

3 Gt RAM-muistia:

Ihanteellinen suuren liikenteen verkkosivustoille, se tarjoaa 75 Gt tallennustilaa, 2000 Gt kaistanleveyttä ja 4-ytimen käsittelyä.

4 Gt RAM-muistia:

Sopii parhaiten suurille yrityksille. Tämä paketti tarjoaa 100 Gt tallennustilaa ja 2500 Gt kaistanleveyttä.

5 Gt RAM-muistia:

Jos sinulla on suuri verkkokauppasivusto, tämä paketti on ihanteellinen sinulle. Tämän paketin avulla saat 125 Gt tallennustilaa ja 3000 Gt kaistanleveyttä.

Hanki GreenGeeks VPS-hosting

Omistetut palvelimet

GreenGeeks-palvelun omistettu suunnitelma ja hinnoittelu

GreenGeeksillä on neljä erityistä palvelinvaihtoehtoa, joista valita.

Tulopalvelin:

Tämän paketin avulla saat Intel Atom 330 Dual Core, 2 Gt RAM-muistia, 500 Gt tallennustilaa ja 5 IP-osoitetta. Se maksaa sinulle 169 dollaria kuukaudessa.

Vakiopalvelin:

Tämä paketti tarjoaa 4 Gt RAM-muistia, Xeon E3 tai vastaavaa prosessoria, 5 IP-osoitetta, 2 × 500 Gt tallennustilaa ja 10 kt Gt kaistanleveyttä.

Elite-palvelin:

Tämä paketti tarjoaa 3,2 GHz: n prosessorin, 8 Gt: n RAM-muistin, 2 x 500 Gt: n tallennustilan ja 10 kt: n tiedonsiirron sekä 5 IP-osoitetta.

Pro-palvelin:

Xeon E5: n tai vastaavan suorittimen kanssa tämä paketti tarjoaa 16 Gt RAM-muistia, 2 x 500 Gt tallennustilaa ja 10 kt Gt tiedonsiirtoa.

Hanki GreenGeeks-omistettu hosting

Nopeus ja suorituskyky

Yhtiö väittää päivittävänsä säännöllisesti palvelimien laitteita asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Sivuston latausaika pysyy välillä 612 ms – 680 ms useimmilla verkkosivustoilla.

Tietokeskukset

GreenGeeks-tietokeskukset

GreenGeeksillä on viisi tietokeskusta, jotka sijaitsevat Phoenixissa, Chicagossa, Torontossa, Montrealissa ja Amsterdamissa. Näistä viidestä datakeskuksesta vain Chicago Datacenter tukee kaikkia palveluita ja loput neljä tukevat vain jaettuja / jälleenmyyjiä ylläpitäviä tilejä.

turvallisuus

Yhtiö väittää, että se on turvannut palvelimet kaikenlaisten tietoturvauhkien estämiseksi, ja sillä on asiantuntijainsinööriryhmä, joka päivittää säännöllisesti palvelinmäärityksiä pitääkseen ne ajan tasalla.

Ne tarjoavat myös reaaliaikaisen turvatarkistuksen, roskapostisuojauksen, automaattisen raa’an voiman havaitsemisen ja SSL-suojatun palvelimen. Niiden avulla mahdollisuus suojata hakemistot salasanalla lisäsuojausominaisuuksina.

Asiakaspalvelu

GreenGeeksillä on asiantuntijaryhmä tarjoamaan asiakkailleen erityistä tukea. He ovat aktiivisia sosiaalisen median verkostoissa, kuten Facebook ja Twitter, ja vastaavat melkein heti kyselyihin.

Voit ottaa heihin yhteyttä eri kanavien kautta, jos tarvitset apua, joka sisältää chatin, sosiaalisen median ja sähköpostin.

Palautusoikeus

GreenGeeks antaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos peruutat isännöintipalvelun 30 päivän sisällä ostoksesta, saat täyden hyvityksen.

Plussaa ja miinusta GreenGeeks

GreenGeeksin plussat:

 • Se on vihreä yritys ja väittää käyttävänsä tekniikkaa, joka vähentää hiilijalanjälkeä.
 • Siinä on useita pakettivaihtoehtoja, joista valita vaatimusten ja budjetin perusteella.
 • Omistettu WordPress-isäntätukitiimi on aina verkossa tarjoamaan WordPress-erityistä tukea.
 • Kuormausaika on parempi kuin monilla kilpailijoilla.

Miinukset GreenGeeks:

 • Käytettävyydestä on ollut joitakin valituksia.

GreenGeeks-alennukset

Yhtiö tarjoaa erityisiä alennuksia ja tarjouksia ajoittain uusille asiakkaille. Ne tarjoavat kuponkikoodeja, jotka voit lunastaa rekisteröintilaskun mukaan. GreenGeeksillä on erityisiä alennuksia esimerkiksi Black Friday, New Year Eve ja monet muut tilaisuuksissa.

Hanki GreenGeeks-hosting 70% alennuksella

GreenGeeks-vaihtoehdot

GreenGeeks on ympäristöystävällinen ja edullinen hosting-palvelujen tarjoaja. Vaihtoehtona GreenGeeksille voit valita Scala Hosting- tai HostGator-hosting-palvelut.

johtopäätös

Yleinen kokemus GreenGeeksistä on hyvä. He väittävät olevansa vihreä yritys ja edistävät uusiutuvia energialähteitä. Paketit ovat kohtuuhintaisia ​​ja WordPress-hosting on huippuluokkaa. Palvelimen käyttöaika on ollut vakaa välillä 99,97% – 99,99%. Kaiken kaikkiaan se on hyvä valinta kaiken kokoisille verkkosivustoille ja blogeille.

Lue myös:

 • Scala Hosting Review 2020
 • HostGator arvostelut
GreenGeeks Review 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • turvallisuus

 • Asiakaspalvelu

 • Rahat takaisin takuu

5

Yhteenveto

GreenGeeks on ympäristöystävällinen verkkopalveluntarjoaja, joka tarjoaa isännöintipalveluita erittäin edulliseen hintaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map