Hostwinds Review 2020: Suunnitelmat, hinnoittelu, kuponkikoodi, Plussaa ja miinusta

Hostwinds tarjoaa laajan valikoiman kokoonpanoja ja vaihtoehtoja, ja se tarjoaa parhaita web-hosting-palveluita, jotka vetoavat sekä pieniin että keskisuuriin yrityksiin. Kaikki palvelut ja ominaisuudet mainitaan tässä Hostwinds-arvosteluartikkelissa.


Hostwinds Review 2020

Hostwinds-arvostelu

Jos etsit hyvää palvelua, nopeaa asiakastukea ja Bitcoin-maksutapaa, Hostwinds on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista sinulle. On huomattava, että sen lisäksi, että tarjotaan Bitcoin maksuvaihtoehtona, yritys ei tarjoa muita erityisiä anatomiaominaisuuksia.

Kokeile Hostwindsiä 60 päivän rahat takaisin -takuulla

Hostwinds hosting-suunnitelmat

Yhtiö tarjoaa sekä Windows- että Linux-pohjaisia ​​isännöintipalveluita. Jotkut suosituimmista hosting-suunnitelmista ovat:

Jaetut hosting-suunnitelmat:

Hostwinds Shared Hosting Review

Alkaen vain $ 3,29 kuukaudessa, tämä on yksi halvimmista suunnitelmista, joita Hostwinds tarjoaa. Tila- ja kaistanleveyden käytölle ei tässä suunnitelmassa ole asetettu ylärajaa. On olemassa kolme alasuunnitelmaa, jotka sallivat 1, 4 ja rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia.

Yritystoiminta:

Jos etsit nopeutta ja luotettavuutta edulliseen hintaan, tämä on oikea valinta sinulle. Tämä suunnitelma on periaatteessa pienille yrityksille, jotka etsivät luotettavaa web-hosting-palvelua, joka tarjoaa hyvän kaistanleveyden ja vakaan sähköpostijärjestelmän.

Cloud-hosting-suunnitelmat:

Hostwinds Cloud Hosting Review

Voit käyttää tunti- tai kuukausittaista laskutusta tarpeidesi perusteella. Se on yksi vakaimmista pilvipalveluista, joita voit löytää Internetistä. Jokaiselle pilvipalvelimelle yritys lupaa vähintään 1 Gt: n portin.

VPS-hosting-suunnitelmat:

Hostwinds VPS-hosting-arvostelu

Hostwinds on yksi parhaista VPS-hosting-yrityksistä. Virtuaaliset yksityiset palvelimet ovat parasta niille, joilla on paljon liikennettä tekeviä verkkosivustoja, mutta jotka eivät halua siirtyä omistettuun palvelimeen. VPS on saatavana sekä Windowsissa että Linuxissa hallittujen ja hallitsemattomien suunnitelmien kanssa. Hinta alkaa vain $ 4,49 kuukaudessa hallitsemattomille ja $ 5,17 hallittuihin suunnitelmiin.

Dedicated hosting-suunnitelmat:

Hostwinds Dedicated Hosting Review

Alkaen vain 106 dollaria kuukaudessa, yritys tarjoaa hallittuja ja hallitsemattomia palvelimia asiakkaille. Saatavana on 100 erilaista palvelinkonfiguraatiota, joita voit mukauttaa edelleen vaatimuksesi mukaan ostohetkellä.

WordPress-hosting-suunnitelmat:

Yritys tarjoaa erikoispaketteja niille, jotka haluavat isännöidä WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja palvelimillaan. Suunnitelma alkaa vain 4,99 dollaria kuukaudessa, ja siinä on erityisiä lisäosia, jotka auttavat parantamaan WordPress-hosting-kokemusta.

Jälleenmyyjän hosting:

Nämä paketit ovat ihanteellisia asiakkaille, jotka omistavat web-kehitysyrityksiä tai haluavat tarjota hosting-ratkaisuja pienemmässä mittakaavassa. Suunnitelmat alkavat vain 25 dollaria kuukaudessa. Voit myös valita VPS-isännöinnin jälleenmyyntiä varten.

Nopeus ja suorituskyky

Hostwinds lupaa palvelimien huippuluokan kokoonpanon ja parhaan laitteiston, jotka takaavat nopean ja paremman suorituskyvyn. Yhtiö takaa 99,999% käyttöajan, jota ei ole helppo sovittaa yhteen.

Rahat takaisin -takuu / hyvityskäytäntö

Hostwinds Rahat takaisin -takuu

Yhtiö tarjoaa 60 päivän rahat takaisin -takuun ilman kysymyksiä. Voit käyttää mitä tahansa pakettia 60 päivän ajan. Jos et pidä palveluista, voit pyytää palautusta.

Asiakaspalvelu

Hostwinds voittaa täällä paljon kilpailijoita. Yhtiö tunnetaan asiakaspalvelupäälliköiden nopeasta vastauksesta kaikissa välineissä, mukaan lukien chatit ja sähköpostit. He vastaavat nopeasti myös sosiaalisen median kahvoihin.

Tietokeskukset

Hostwindsilla on tietokeskuksia kahdessa paikassa, jotka ovat Seattle, Washington ja Dallas, Texas.

Teksasin datakeskus oli yrityksen ensimmäinen perustaja. Tietokeskuksissa on täydellinen virranvarmuuskopio, eikä mikään vikakohde poistaisi virrankatkoksen vuoksi seisokkien mahdollisuutta. Koko tietokeskukset ovat lämpötilasäädeltyjä ja suljettuja ilman välttämiseksi ulkopuolelta.

Hyödyt ja haitat isäntätuuleista

Isäntätuulien plussat:

 • Nopeus: Kaikissa hostwinds-tietokeskusten palvelimissa on moderni laitteisto ja ne saavat säännöllisiä päivityksiä. Verrattuna kilpailijoihin palvelimet ovat monissa tapauksissa 400% nopeampia kuin muut.
 • Luotettavuus: Reaaliaikaisella tietojen takaisinlähteellä ja 24 × 7 -varmuuskopiolla yritys tarjoaa 99,999% käyttöaikaa, jota on vaikea sovittaa yhteen. Erittäin turvalliset palvelimet tarjoavat sinulle suojan uhkilta, kuten haittaohjelmilta, viruksilta jne.
 • Asiakaspalvelu: Yhtiö tarjoaa 24x7x365 asiakastukea ja se on aktiivinen kaikilla alustoilla. Sillä on verkkosivustolla sisäänrakennettu chat-järjestelmä, jossa kuluttajat voivat ottaa suoraan yhteyttä edustajiin. Yrityksen edustajat ovat aktiivisia sosiaalisen median alustoilla kuten Facebookissa ja Twitterissä, joissa he vastaavat kyselyihin säännöllisesti ja nopeasti.

Miinukset Hostwinds:

 • Ikkunoiden puute vaihtoehto: Hostwindillä on saatavana useita suunnitelmia, joissa ei ole Windows-vaihtoehtoa.
 • Tytäryhtiöohjelman epäselvyys: Yhtiö tarjoaa kattavan tytäryhtiöohjelman, mutta sitä ei ole helppo ymmärtää.
 • Tietojen menetykset siirron aikana: Jotkut asiakkaat ovat ilmoittaneet tietojen menetyksestä siirrettäessä verkkosivustoa Hostwinds-palvelimelta muille palveluntarjoajille, mutta tällaisia ​​tapauksia on vain vähemmän.

Kupongikoodi ja alennustarjoukset

Yhtiö tarjoaa keskimäärin 10–60% alennuksia web-hosting-paketteihin. Näitä tarjouksia voidaan käyttää erityistilaisuuksissa, kuten joulu, uusi vuosi, musta perjantai ja monet muut. Lisäksi yhtiö tarjoaa ajoittain alennuskuponkeja uusille ja olemassa oleville asiakkaille. Voit tarkistaa nykyiset alennustarjoukset heidän verkkosivuillaan.

Saat 53% alennuksen Hostwinds-hosting-palvelusta nyt

Hostwinds Vaihtoehdot

On hyvin vähän yrityksiä, jotka seisovat verrattuna Hostwindiin. Jotkut suuret pelaajat, jotka kilpailevat kovaa kilpailua Hostwindille palveluiden ja hinnan suhteen, ovat:

 • SiteGround: Tällä yrityksellä on levinneisyys maailmanlaajuisesti ja se tarjoaa web-hosting-palveluita erittäin kohtuulliseen hintaan.
 • Cloudways: Tunnettu nimi pilvipalveluiden alalla, sillä on laaja ulottuvuus ja mukautetut paketit.

johtopäätös

Palveluntarjoajaa tarkistettaessa yleinen kokemus yrityksestä oli erinomainen. Tilin luomisesta nykyisen verkkosivuston siirtämiseen heidän palvelimelleen koko prosessi sujui sujuvasti. Asiakaspalvelu oli erinomaista ja kehottaa kaikilla alustoilla.

Suorituskykyisesti latausaika oli parempi kuin suurin osa palveluntarjoajista ja käyttöaika oli yhtä suuri kuin Hostwindsin esittämä vaatimus. Jos sinulla on pienyrityksen verkkosivusto, jonka liikenne on rajoitettua, edullinen lähtötason hosting-paketti on sinulle enemmän kuin tarpeeksi. Jos sinulla on paljon liikennettä käsittelevä verkkosivusto, kannattaa kuitenkin valita VPS tai oma palvelin, jolla on Hostwinds.

Lue myös:

 • SiteGround-hosting-arvostelu
 • Cloudways-arvostelu
Hostwinds Review 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • hinnoittelu

 • Rahat takaisin takuu

 • Asiakaspalvelu

5

Yhteenveto

Isännöintipalveluntarjoaja, jolla on paras asiakaspalvelu ja käyttöaika 99,99. Jos tarvitset parasta hosting-palveluntarjoajaa, Hostwinds on paras isäntä sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map