InterServer Review 2020: Ominaisuudet, hinnoittelu, alennukset, vaihtoehdot

Interserver on toiminut web-hosting-liiketoiminnassa yli 19 vuotta. Yhtiö menestyy pääperiaatteissaan tarjota laadukasta palvelua ja huippuluokan tukea kaikille asiakkaille. Yhtiö on laajentanut liiketoimintaansa pilvipalveluihin, omistettuihin palvelimiin ja paljon muuhun matkan aikana.


Jokaisessa paketissa he tarjoavat myös verkkosivustollesi edullisen verkkotunnuksen, jota voit käyttää ostaessasi pakettia. Se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun ja lupaa 99,9% käytettävyyden.

Palvelinvälinen katsaus 2020

Vuonna 1999 perustettu Interserver on yksi harvoista yrityksistä, jotka ovat kukoistaneet huippua kahden viime vuosikymmenen aikana. Nopeasti kasvavalla teollisuudenalalla, kuten verkkopalvelupalvelut, kilpailla uusien yritysten kanssa ja tarjota kohtuuhintaisia ​​paketteja pysymällä samalla laadukkaiden palveluiden edessä..

Yhtiö tarjoaa ylpeänä palvelujaan freelancereille ja Fortune 500 -yrityksille. Ympärivuorokautinen tuki on yksi heidän palveluidensa vahvoista puolista yhdessä luotettavien ja nopeiden palvelimien kanssa.

Palvelimen välinen isännöintiominaisuudet

Ilmainen siirtopalvelu: Interserver tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirtymispalvelun kaikille käyttäjille vanhasta isäntästä uuteen palvelimeen ilman lisäkustannuksia. Sinun tarvitsee vain olla täydellinen cPanel-varmuuskopio vanhalla palvelimellasi ja he hoitavat loput.

 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja: Yhtiö on sisällyttänyt Sitepadin hallintapaneeliin, joka on verkkosivujen rakentaja, jolla on yli 300 teemaa ja paljon ominaisuuksia. Jotta kokemuksestasi tulisi käyttäjäystävällinen, Sitepad tarjoaa yli 40 widgettiä.
 • Laadukas sähköpostipalvelu: Interserver lupaa asiakkaille, että heidän sähköpostinsa toimitetaan ajoissa. Heillä on automatisoitu vaarantunut sähköpostitilien tunnistusjärjestelmä, joka varmistaa, että palveluntarjoajat eivät pääse Internet-palveluntarjoajien mustalle listalle ympäri maailmaa.
 • 24/7 WordPress-tuki: WordPressistä on tullut maailman tunnetuin sisällönhallintajärjestelmä. Interserverin WordPress-asiantuntijatiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi auttaa, jos WordPress-verkkosivustollasi tapahtuu jotain vikaa. ’
 • 99,9%: n käyttöaika: Yhtiö lupaa 99,9% käytettävyyden kaikille verkkosivustoille.

Palveluntarjoajien väliset hosting -suunnitelmat ja hinnoittelu

Interserverillä on paljon vaihtoehtoja, joista valita. Vaatimuksesi perusteella voit valita paketit Standard-isännöinnistä tai hankkia myös räätälöidyn erillisen palvelimen. Jotkut suosituimmista paketeista ovat seuraavat:

 • Sivujen ylläpito: Web-isännöinnissä on saatavana neljä erillistä pakettia, jotka ovat Standard, Pro (jälleenmyyjä hosting), Windows ASP.net ja yksityisen sähköpostin hosting. Tavallinen web-hosting maksaa 5 dollaria / kk, jolloin saat rajoittamattoman tilan ja kaistanleveyden.
 • Cloud VPS: Interserver tarjoaa ydinpohjaisen VPS: n alkaen yhdestä ytimestä, joka maksaa niinkin alhaiset kuin 6 dollaria kuukaudessa. Linux VPS: ssä on saatavana 12 erilaista pakettia, kun taas Windows VPS: llä, joka maksaa vähintään 10 dollaria, on 16 vaihtoehtoa. Interserver tarjoaa myös korkealaatuista WordPress VPS -sovellusta, josta on 16 vaihtoehtoa valita ja mukana tulee vähintään 250 Gt tallennustilaa ja 2 TB kaistanleveys vain 6 dollarilla..
 • Dedikoidut palvelimet: Interserverillä on myös omistettu palvelimia, joiden hinta alkaa 299 dollaria kuukaudessa, jolloin saat 60 TB tallennustilaa, 10 TB siirtoa, 1 Gt: n portin ja paljon muuta. Yhtiö tarjoaa myös 10 Gbps -palvelimia, joiden hinta on niinkin alhainen kuin 70 dollaria kuukaudessa. GPU: lle omistetut palvelimet alkavat 180 dollaria kuukaudessa.

Hanki InterServer-hosting

Palvelimen välinen käyttöaika ja suorituskyky

Interserver tarjoaa 99,9% käytettävyyden SLA: ta. Tämä tarkoittaa, että heidän palvelusopimuksessaan todetaan selvästi, että verkkosivustosi pysyy käytössä ja käytössä koko laskutusjakson ajan ja jos ne eivät täytä lupausta, se korvaa sen laskutuksessa.

Suorituskykyisesti Interserverin palvelimet ovat moderneja ja varustettu uusimmalla laitteistolla ja ohjelmistoilla. He päivittävät palvelimia jatkuvasti parempien palvelujen tarjoamiseksi. Keskimäärin 450 kt: n verkkosivun lataaminen kestää noin 420 ms, mikä on parempi kuin useimmilla kilpailijoilla.

Palvelimen välinen tietoturva

Interserver tarjoaa palvelimille online- ja offline-suojauksen. Tietokeskuksissa on virranvarmistus, miehitetty turvallisuus, korotetut lattiat, palo- ja vesiensuojaus sekä muut ominaisuudet. Palvelimet on varustettu palomuureilla suojaamaan niitä hakkereilta ja DDoS-iskuilta.
Tietokeskukset

Interserverillä on kolme datakeskusta, jotka sijaitsevat Secaucuksessa ja Los Angelesissa. Kaikki tietokeskukset ovat erittäin turvattuja ja niissä on virranvarmuudet seisokkien välttämiseksi.

Palvelimen välinen asiakastuki

Ne tarjoavat ympäri vuorokauden tukea puheluiden, live-chatin ja lippujen kautta.

Heidän tukinumero on:

 • +1-201-605-1440 (NEW JERSEY, USA),
 • +44 20 3389 6982 (Lontoo, Englanti),
 • +972 3 372 6407 (TEL AVIV, ISRAEL),
 • +55 19 4560 0392 (SAO PAULO, BR) ja
 • +52 55 5350 9459 (MEXICO CITY, MX).

Palveluntarjoajien välinen hyvityskäytäntö

Interserver tarjoaa myös rahojen palautustakuun 30 päiväksi.

Hyödyt ja haitat Interserveristä

Plussat Interserver

 • Hintalukutakuu: Interserver tarjoaa hinnalukon takuun, joka tarkoittaa, että ne eivät korota paketin hintaa milloin tahansa tulevaisuudessa. Ei myöskään ylimääräisiä maksuja tai hienoja tulosteita.
 • Tukivaihtoehdot: Ne tarjoavat tukea eri kanavien kautta, mikä helpottaa asiakkaiden yhteyttä heti henkilöstöön. Voit saada tukea puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatin kautta. Tietokanta on myös vahva ja helppo ymmärtää.
 • WordPress-tuki: Yhtiöllä on asiantuntijaryhmä, joka on sitoutunut tukemaan WordPress-pohjaisia ​​verkkosivustoja.
 • kohtuuhintaisuus: Kilpailukykyiset hinnat ja monipuoliset paketit ovat Interserverin tarjoamien palveluiden parhaat puolet.

Miinukset Interserver

 • Viikoittaiset varmuuskopiot: Ei ole vaihtoehtoa saada päivittäisiä varmuuskopioita, jotka voivat aiheuttaa tietojen menetyksen, jos palvelin hyökkää tai kaatuu.

Palveluntarjoajien väliset alennustarjoukset

Interserver tarjoaa erityisen alennuksen vain WPRESSBLOG-lukijoille. Käytä kuponkikoodia “WPRESSBLOG” saadaksesi ensimmäisen kuukauden isännöinnin vain 0,01 dollarilla.

Hanki InterServer vain 0,01 dollarilla

Palvelimenväliset vaihtoehdot

Vaihtoehtona Interserverille voit valita WPX Hosting, SiteGround tai Bluehost.

Suositellut luettavat arvosteluartikkelit:

 • WPX-hosting-arvostelu 2020
 • SiteGround Review 2020
 • Bluehost Review 2020
 • WP Engine WordPress -majoituskatsaus

Viimeiset sanat Interserver Review -sivustossa

Kaiken kaikkiaan Interserver tarjoaa korkealaatuisia palveluita ja parasta tukihenkilöstöä. Pakettien hinnat ovat kohtuuhintaisia. Järjestelmänvalvojan paneelissa on paljon ominaisuuksia, kuten verkkosivustojen rakentaja ja yhden napsautuksen sovellusten asentajat, jotka tekevät verkkosivun asettamisesta melko helppoa.

Palvelinvälinen katsaus 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • turvallisuus

 • hinnoittelu

 • Asiakaspalvelu

5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map