Käynnistämisen jälkeen WordPressistä on kymmenessä vuodessa tullut suosituin CMS, jota miljoonat verkkosivustot käyttävät ympäri maailmaa. Koska WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, se antaa kehittäjien yhteisölle mahdollisuuden jatkaa uusien ja edistyneiden ominaisuuksien lisäämistä laajennuksiin, joita voit käyttää WordPressin kanssa..


WordPress-pohjaisen verkkosivuston isännöinti ei vaadi lisäominaisuuksia, mutta verkkosivuston isäntä on suositeltavaa käyttää verkkopalveluntarjoajaa, jolla on korkealaatuiset nopeat palvelimet..

Pressidium Review 2020

Pressidium on yksi parhaiten hallituista WordPress-palveluntarjoajista, jonka asiantuntemus WordPress-isännöinnissä ei tarjoa suunnitelmaa muille kuin WordPress-verkkosivustoille.

Pressidium – Nuori yritys, jolla on merkittäviä kokemuksia

Se käynnisti vuonna 2014 neljä kollegaa, jotka ovat asiantuntevia insinöörejä ja kehittäjiä. Yrityksen päätavoite on tarjota yhden luukun ratkaisu kaikille isännöintitarpeillesi WordPress-pohjaiselle verkkosivustolle.

Pressidium WordPress -majoituskatsaus

Pressidium tunnetaan asiakastuesta, jolla on WordPress- ja Server-asiantuntijoita, jotka voivat ratkaista kyselysi muutamassa minuutissa. Myynnin jälkeinen tuki on yksi tärkeimmistä eduista, kun ostat verkkosivustojen isännöintiä Pressidiumilta.

Pressidium-kuponkikoodi 2020

Yhtiö tarjoaa 2 kuukauden ilmaisen hosting-palvelun, jos ostat Pressidium-hosting-palvelun vuodeksi. Saadaksesi alennuksen, napsauta alla olevaa linkkiä saadaksesi isäntä.

Hanki Pressidium-hosting

Pressidium WordPress -majoitussuunnitelmat

Toisin kuin muut web-hosting-yritykset, koko Pressidium-keskittymä kiertää WordPress-hosting-palveluita. Yhtiö tarjoaa 6 erilaista suunnitelmaa alkaen 21 dollaria kuukaudessa. Se on epäilemättä kallista puolta, mutta ominaisuudet, suorituskyky ja asiakastuki oikeuttavat hinnan ehdottomasti.

Pressidium WordPress -majoitussuunnitelmat

Mikro

Micro on aloitussuunnitelma, joka maksaa sinulle 21 dollaria kuukaudessa, jos maksetaan vuosittain. Jos maksat kuukausittain, se maksaa sinulle 24.90 dollaria kuukaudessa. Tässä suunnitelmassa voit isännöidä yhtä verkkosivustoa, jossa on 5 Gt tallennustilaa. Se sallii jopa 10 000 kuukausittaisen verkkosivuston kävijän. Tämä suunnitelma on paras kaikille pienille verkkosivustoille, jotka eivät vaadi useita käyntejä tai tallennustilaa.

henkilökohtainen

Tämä suunnitelma on ihanteellinen pienimuotoisille verkkosivustoille. Jos olet vasta aloittamassa itsenäisesti ylläpidettyä blogia tai haluat esitellä osan työstäsi verkkosivustolla, sinun pitäisi suorittaa tämä suunnitelma. Voit isännöidä korkeintaan kolmea WordPress-asennusta tämän suunnitelman mukaisesti, mutta näiden asennusten tulisi olla yhdessä verkkotunnuksessa.

Se tarjoaa 10 Gt tallennustilaa mittaamattomalla kaistanleveydellä. Se on kuitenkin suunniteltu käsittelemään jopa 30 000 kävijää kuukaudessa. Jos suunnitelma laskutetaan vuosittain, se maksaa sinulle 42 dollaria kuukaudessa.

ammattilainen

Ammattisuunnitelma on suunniteltu verkkosivustoille, jotka saavat jopa 100 000 kävijää kuukaudessa. Tämän suunnitelman mukaisesti voit ylläpitää jopa 10 asennusta, jotka voivat olla yhdessä tai useammassa verkkotunnuksessa.

Tämän suunnitelman mukaan saat 20 Gt tallennustilaa mittaamattomalla kaistanleveydellä. Tämä suunnitelma maksaa sinulle 125 dollaria kuukaudessa, kun laskutetaan vuosittain.

liiketoiminta

Tämä on paras suunnitelma pienille yrityksille, joiden liikenne voi nousta jopa 500 kiloon kuukaudessa. Jos käytät sähköpostia verkkotunnuksessasi, tämä suunnitelma riittää ehdottomasti pienimuotoisen yrityksen tarpeeseen.

Tämän suunnitelman mukaan saat 30 Gt tallennustilaa yhdessä mittaamattoman kaistanleveyden kanssa. Sinulle osoitetaan oma tilivastaava tarvittavaa tukea varten, mikä tarkoittaa, että kyselysi ratkaistaan ​​ensisijaisesti. Tämä suunnitelma maksaa sinulle 250 dollaria kuukaudessa.

Business Plus

40 Gt: n tallennustilalla ja mittaamattomalla kaistanleveydellä tämä paketti on ihanteellinen verkkosivustoille, jotka saavat jopa miljoona kävijää kuukaudessa. Tämän paketin yhteydessä voi olla enintään 50 WordPress-asennusta joko samanlaisille tai eri verkkotunnuksille.

Tämän paketin mukana saat myös omistautuneen tilivastaavan. 500 dollaria kuukaudessa, tämä suunnitelma sopii parhaiten yrityksille ja yrityksille, joilla on paljon verkkosivustojen liikennettä.

Yrityssuunnitelma

Pressidium-yrityssuunnitelmat

Yrityksille, jotka ylläpitävät suuria mediataloja, valtion virastoja, voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, yliopistoja, digitaalista tietojen tallennusyritystä tai suurta monikansallista yritystä, joka saa yli miljoona kävijää kuukaudessa, Pressidium-yrityksen web-hosting on heille paras vaihtoehto.

Tämän paketin alla voit asentaa minkä tahansa määrän WordPress-tilejä. Saat erikoistuneen joukkueen, joka tukee sinua 24×7.

Tämä paketti maksaa vähintään 790 dollaria kuukaudessa. Vaatimuksesi perusteella voit pyytää erityistä tarjousta myös yrityksestä.

Nopeus ja suorituskyky

Pressidium käyttää dynaamista kuormituksen tasapainotusta, joka auttaa lisäämään palvelimella ylläpidettävien verkkosivustojen nopeutta. Saat valinnan valita tietokeskukset ympäri maailmaa, mikä vähentää edelleen yhteysaikaa.

Palvelimiin on asennettu automaattiset kuvanoptimointityökalut, jotka optimoivat kaikki tilillesi ladatut kuvat nopeaa lataamista varten.

Tietokeskukset

Yhtiö on valinnut 22 strategista sijaintia datakeskuksiin viimeisen 5 vuoden aikana. Yrityksellä on tietokeskukset Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Oseaniassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä monissa muissa paikoissa. Näin saat mahdollisuuden valita haluamasi tietokeskus, jotta voit optimoida verkkosivuston nopeuden entistä enemmän luotettavalla tavalla.

turvallisuus

Yhtiö päivittää säännöllisesti palvelimien tietoturvaa ja päivittää laitteistoa paremman turvallisuuden takaamiseksi. Yhtiöllä on omistettu insinööritiimi, joka työskentelee ympäri vuorokauden varmistaakseen, että palvelimet ovat 100% turvallisia.

Asiakaspalvelu

Kaikille web-hosting-yrityksille on erittäin tärkeää tarjota parempaa asiakaspalvelua. Kuten suurimmalle osalle asiakkaista, kyseessä on kerran vuodessa tapahtuva hankinta, monet hosting-yritykset viivästyvät usein tuen tarjoamisessa.

Toisaalta Pressidium uskoo, että asiakas säilyy vain, jos hän saa huomion ja tuen 24 × 7.

Nykyään nopea vastaus on avain menestykseen ja omistautunut asiantuntijaryhmä tarjoaa oikean ratkaisun muutamassa minuutissa kaikille asiakkaille.

Yhtiö toimii myös sosiaalisen median alustoilla, kuten Twitter ja Facebook, joissa käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa ja ratkaista kyselynsä entistä nopeammin.

Hyödyt ja haitat Pressidiumista

Plussaa Pressidiumista

 • Yritys tarjoaa erityistä tukea WordPress-pohjaisille verkkosivustoille, eikä se isännöi mitään muita palvelimien komentosarjoja.
 • Niillä on 22 strategista datakeskuksen sijaintia, joten he varmistavat, että asiakkaan verkkosivusto latautuu nopeammin.
 • Yhtiöllä on WordPress- ja palvelinasiantuntijoiden ryhmä, joka tarjoaa 24 × 7 -tukea asiakkaille.
 • SSL-varmenne sisältyy kaikkiin paketteihin.
 • Kaikkia palvelimia hallitaan ja niissä on 100% haittaohjelmien seuranta ja automaattinen poisto.

Miinukset Pressidium

 • Jos verkkosivustosi ei perustu WordPressiin, et voi käyttää heidän isännöintipalveluitaan.
 • Paketit ovat kalliita verrattuna muihin hosting-yrityksiin.

Joissakin tapauksissa oli valituksia siitä, että kyselyn vastausaika oli odotettua pidempi. Pakkauksissa yritys kuitenkin tekee selväksi, että niille, jotka ovat maksaneet Business-, Business Plus- tai Enterprise-suunnitelmista, he saavat erillisen tilivastaavan 24 × 7 -tuesta.

Alennukset ja tarjoukset

Jos ostat paketin vähintään yhdeksi vuodeksi, saat hyvän alennuksen hinnasta. Lisäksi yritys esittelee uskomattomia tarjouksia ja alennuskupongin koodeja juhlapyhien, kuten mustan perjantain, joulun ja uudenvuodenaattona, aikana.

Hanki Pressidium 2 kuukauden ilmaisella WordPress-hosting-palvelulla!

Pressidium-vaihtoehdot

Pressidium on laatuhallittu WordPress-isännöintipalveluntarjoaja, joten WP Engine, Pressable, WPX Hosting ja Kinsta ovat parhaat vaihtoehdot Pressidiumille hinnoittelun ja isäntäominaisuuksien suhteen..

johtopäätös

Pressidium on erittäin nuoresta yrityksestä huolimatta laajentanut juurtensa useisiin kohteisiin. Vain omistetulla WordPress-isännöinnillä yritys houkuttelee yksilöitä ja yrityksiä, jotka uskovat saavansa laadukkaita palveluja ajattelematta kahdesti hinnasta.

Verrattuna muihin web-hosting-yrityksiin Pressidiumin hinnat ovat korkeammalla puolella, mutta palvelimilla käyttämä laitteisto ja nopea vastausaika asiakaspalvelusta perustelevat ehdottomasti hinnan. Jos verkkosivusto käyttää odotettua enemmän resursseja, yritys vastaa kustannuksista.

Jos se kuitenkin tapahtuu toistuvasti, he ehdottavat suunniteltua päivitystä. Yritys- ja yrityspaketeissa saat myös tilivastaavan. Pressidiumilla varustettu sähköpostijärjestelmä on huippulaatua ja voit suorittaa kaikki sähköpostisi ilman häiriöitä.

Lue myös:

 • WP Engine Hosting Review 2020
 • Kinsta Review 2020
 • Painetettavat arvostelut 2020
 • WPX-hosting-arvostelu
Pressidium WordPress Hosting Review 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • turvallisuus

 • Asiakaspalvelu

 • hinnoittelu

5

Yhteenveto

Pressidium on paras WordPress-hosting-ratkaisu mille tahansa käynnistykselle tai yritykselle vuonna 2019

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me