Vauhtipyöräkatsaus 2020: Onko se luotettava hallinnoitu WordPress-hosting?

Etsitkö Vauhtipyörän hosting-arvostelu? Täällä me, WPressBlog, olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisen Flywheel WordPress -majoituskatsauksen vuodelle 2020.


WordPress on maailman suosituin CMS. Aluksi blogi-ohjelmisto, siitä on tullut kotitalouksien nimi. WordPressissä on paljon ominaisuuksia, jotka voivat parantaa kokemustasi verkkosivustosta, mutta he tarvitsevat vain vähän tietoa puuttuakseen siihen.

WebPalvelussa WordPress vaatii tietyn vähimmäispalvelimen kokoonpanon sujuvan toiminnan. Suosionsa vuoksi monilla yrityksillä ympäri maailmaa on joko omistettu tiimi ja paketit WordPress Web Hosting -palvelulle tai ne vain omistavat vain WordPress-web hosting -palveluita.

Vauhtipyöräkatsaus 2020

Vuonna 2012 lanseerattu vauhtipyörä on yksi jälkimmäisistä. Yritys keskittyy vain WordPress-web-hosting-palveluihin ja tarjoaa myös pienyritysten hosting-palveluita.

Vauhtipyörän majoitussuunnitelmat ja paketit

Kun puhumme pakettien ylläpidosta, uskomme usein, että valittavien vaihtoehtojen tulisi olla useita. Joskus se sekoittaa asiakkaita etenkin silloin, kun he eivät ole perehtyneet isännöintiin liittyvään terminologiaan.

Vauhtipyörä WordPress-hosting-arvostelu

Oikean hosting-paketin valitseminen on erittäin tärkeää varmistaa, että verkkosivusto on jatkuvasti yllä ja nopeus on yhtä hyvä kaikissa paikoissa ympäri maailmaa. Prosessin yksinkertaistamiseksi Flywheelillä on vain 5 ennalta suunniteltua pakettia.

Yksittäisille sivustoille

Pikkuruinen:

Tämä paketti on täydellinen niille, joilla on yksi pieni verkkosivusto, jolla on vähän vierailijoita. Tässä paketissa saat 5 Gt levytilaa, 250 Gt kaistanleveyttä, 24 × 7 -tukea ja ilmainen SSL-sertifikaatti sekä monia ominaisuuksia. Tämä paketti, kun laskutetaan vuosittain, maksaa sinulle 14 dollaria kuukaudessa. Jos verkkosivustosi alkaa saada lisää kävijöitä tai tarvitset lisää resursseja, voit päivittää paketin aina ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

Henkilökohtainen:

Tämä paketti on ihanteellinen verkkosivustoille, joilla on noin 25000 kävijää kuukaudessa, ja se on yksi vauhtipyörän suosituimmista. Tämän paketin avulla saat 10 Gt levytilaa, 500 Gt kaistanleveyttä, 24 × 7 -tukea, ilmainen SSL, ilmainen lavasivusto ja paljon muuta. Voit myös tehdä siitä monisivustopaketin maksamalla 10 dollaria kuukaudessa.

Professional:

Ihanteellinen suurille yrityksille, uutisportaaleille, verkkokauppasivustoille ja vastaaville verkkosivustoille. Tämä paketti tarjoaa tarvittavan nopeuden ja mekanismin verkkosivustollesi. Valitsemalla tämän paketin saat 20 Gt levytilaa, 1 TB kaistanleveys, 24 × 7 -tuki, ilmainen SSL, ilmainen lavasivusto ja paljon muuta. Se on ihanteellinen verkkosivustoille, joilla on yli 100 000 kävijää kuukaudessa.

Monille sivustoille

Freelancer:

Jos olet uusi palveluntarjoaja, kehittäjä tai suunnittelija tai sinulla on hallita useita verkkosivustoja, tämä on paketti sinulle. Tämä paketti tarjoaa 40 Gt levytilaa, 4 TB kaistanleveyttä kuukaudessa, 24 × 7 tukea, ei ylikuormitusmaksuja, ilmaisia ​​latauspaikkoja, ilmainen SSL-varmenne ja paljon muuta.

Voit isännöidä enintään 10 WordPress-sivustoa tai saada 10 WordPress-asennusta tämän paketin alle. Jos tarvitset lisää resursseja tai haluat päivittää tämän paketin isännöimään enemmän verkkosivustoja, voit päivittää paketin ja saada se aikaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

virasto:

Suoritettu isommille palveluntarjoajille, joissa on jopa 30 WordPress-asennusta, tämä paketti tarjoaa 120 Gt levytilaa, 8 TB kaistanleveyttä, puhelintukea, ilmaisia ​​latauspaikkoja, ilmaista SSL: tä, diskontattua CDN: tä ja monisivustoa, omistettu tilivastaava ja paljon muuta.

Mukautettu:

Jos haluat jotain erilaista tai ylimääräistä yrityksen määrittelemistä paketeista, voit ottaa heihin yhteyttä ja pyytää räätälöityä pakettia tarpeidesi ja budjettisi perusteella. Voit valita tilaa, RAM-muistia, kaistanleveyttä ja muita resursseja vaatimuksiesi mukaan, ja yritys tarjoaa parhaan mahdollisen tarjouksen sen perusteella. Muokatut paketit sopivat parhaiten niille, joilla on suuria yrityksiä tai joilla on paljon liikennettä harjoittavat verkkosivustot, kuten verkkokauppasivustot.

Vauhtipyöräyrityksen isännöinti

Vauhtipyörä tarjoaa uusimman infrastruktuurin, jolla on huippuluokan turvaominaisuudet. Täällä sinun ei tarvitse koskaan huolehtia turvallisuuskysymyksistä, koska verkkosivustojesi terveydentila tarkistetaan joka päivä.

Saat raportin kolmen kuukauden välein, mukaan lukien käyttöaika, turvatarkastukset, varmuuskopiot jne. Vauhtipyörä on paras hosting-vaihtoehto web-suunnittelijoille ja virastoille, jotka rakentavat useita blogeja..

Nopeus ja suorituskyky

Jokaisessa Flywheel-paketissa on vankka välimuisti. Palvelinpuolen välimuisti välttää ylimääräisen laajennuksen vaatimuksen, joka vähentää paineita sinulle osoitettuihin resursseihin.

Jopa tiheän liikenteen verkkosivustoilla, suorituskyky ja nopeus ovat odotuksia yli. Yhtiö tarjoaa myös sisällönjakeluverkoston CDN: n, joka voi parantaa vierailijoidesi kokemusta entisestään.

Tukitiimi seuraa säännöllisesti jokaista palvelinta ja päivittää sitä jatkuvasti vaatimusten mukaisesti.

Tietokeskukset

Tällä hetkellä Flywheelillä on 10 tietokeskusta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Nämä paikat ovat New York City, Atlanta, Dallas, San Francisco, Singapore, Tokio, Toronto, Amsterdam, Frankfurt ja Lontoo.

Globaalit tietokeskukset antavat verkkosivustollesi paremman suorituskyvyn, ja jos haluat enemmän nopeutta, voit valita CDN: n 30 solmusta ympäri maailmaa..

Vauhtipyörän ylläpitämisen turvallisuus

Vauhtipyörä tarjoaa laajan turvallisuuden kaikille asiakkailleen. Kaikki palvelimista tulevat ja ulos tulevat tiedot on salattu. Jokainen tieto tallennetaan tai lähetetään salatussa muodossa koko alustan välillä. Jokaiselle verkkosivustolle tarjotaan ilmainen SSL.

Suunnittelijaryhmä seuraa laitteistoa ja ohjelmistoa säännöllisesti ja päivittää niitä tarvittaessa. Tilillä on kaksifaktorinen todennus, joka lisää tietoturvan tason.

Asiakaspalvelu

Jokaisen web-hosting-yrityksen todellinen haaste on tarjota huipputason myynnin jälkeinen tuki asiakkailleen. Vauhtipyörällä on omistettu asiantuntijaryhmä tarjoamaan yleistä ja WordPress-centric-tukea.

On olemassa erilaisia ​​tiloja, joissa voit ottaa yhteyttä niihin sähköpostitse, tukilipuilla, online-chatissa ja sosiaalisen median alustoilla. Yrityksen edustajat ovat hyperaktiivisia sosiaalisen median tileille ja ratkaisevat usein pienet kyselyt siellä muutamassa minuutissa. He myös rohkaisevat asiakkaitaan seuraamaan heitä Facebookissa ja Twitterissä kyselyjen nopeamman ratkaisun varmistamiseksi.

Plussaa ja miinusta vauhtipyörässä

Vauhtipyörän plussat:

 • Vankka pilvipohjainen isäntä korkealaatuisen suorituskyvyn tarjoamiseksi.
 • Muokatut järjestelmäkokoonpanot nopeaan latausaikaan.
 • Useita datakeskuksia parempaan liitettävyyteen.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.
 • Estää kaikki IP: t, jotka saattavat näyttää uhkaavilta heti.
 • Asiantuntijoiden nopea tuki, jos sivustoon hakkeroidaan.
 • 24 × 7 luotettava tuki.
 • Palvelimen loppuvälimuistijärjestelmä vähentää resurssien stressiä.
 • Ilmainen esittelytestaustila.
 • SSL-varmenne auttaa sinua sisään parantaa verkkosivustosi sijoitusta.
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto.

Miinukset vauhtipyörä:

 • Et voi ostaa SSL: tä, vaan asentaa vain ne, jotka ovat saatavilla yrityksen kanssa.
 • Ei Git-käyttöönottojärjestelmää.

Vauhtipyörän alennukset ja tarjoukset

Yrityksille on tullut rituaali tarjota alennuksia ja tarjouksia asiakkaille. Joka vuosi lomien ja erikoistapahtumien, kuten mustan perjantaina, Flywheels tarjoaa yksinoikeudellisia alennuksia uusille asiakkaille. Näiden tarjousten avulla voit saada suuria alennuksia paketeista.

Vauhtipyörän vaihtoehdot

Vaihtoehtona Flywheel-isännöinnille voit valita WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX Hosting (edullinen hosting-palvelujen tarjoaja) tai Pressidium. Kaikki ovat WordPress-parhaita hosting-yrityksiä.

Johtopäätös: Vauhtipyörän isäntäkatsaus

Vauhtipyörä on yksi parhaimmista web-hosting-yrityksistä ympäri maailmaa, joka tarjoaa vain WordPress-pohjaista hosting-palvelua. Koska kittyllä on yli 70 000 pientä ja suurta asiakasta, Flywheelistä on tullut tunnettu nimi omistautumisestaan ​​ja asiantuntemuksestaan.

Yhtiöllä on 10 tietokeskusta ja yli 30 CDN: tä ympäri maailmaa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita verkkosivustollesi lähin tietokeskus. Ne tarjoavat myös ajoittain erityisiä alennuksia ja tarjouksia.

Minimi paketti alkaa vain 14 dollaria. On ymmärrettävää, että yritys ei tarjoa halpaa web-hosting-palvelua, mutta ominaisuudet ja palvelut oikeuttavat hinnan ehdottomasti.

Lisätietoja Vauhtipyörästä voit tutustua Vauhtipyörän käynnistystarinaan, joka on seuraavassa videossa:

Hanki vauhtipyörän isäntä

Tutustu muihin hallittuihin WordPress-hosting-arvosteluihin:

 • Kinsta Hosting arvostelut
 • WP Engine -arvostelut 2020
 • Pressable Review 2020
 • WPX-hosting-arvostelu 2020
 • Pressidium Hosting arvostelut
Vauhtipyöräkatsaus 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • Käyttöaste

 • turvallisuus

 • Asiakaspalvelu

5

Yhteenveto

Vauhtipyörä on myös yksi parhaimmista premium-hallinnoiduista WP-palveluntarjoajista. Se on paras valinta freelancereille, suunnittelijoille, kehittäjille ja toimistoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map