WebHostingPad Review 2020 – edullinen Web-palveluntarjoaja

Kaikille, joilla on verkkosivusto, web hosting on tärkein osa sitä, sillä jos hosting-yritys ei tarjoa käyttöaikaa, saatat menettää asiakkaita. Hosting-tilin perustamisen tulisi olla riittävän yksinkertaista, että maallikko voi tehdä sen ilman vaivaa.


WebHostingPad Review 2020

WebHostingPad väittää tarjoavansa vaivatonta web-hosting-ratkaisua, ja itse asiassa se on oikeassa heidän tag-linjassaan. Koska 10 vuotta vanha yritys on saanut paljon positiivisia arvosteluja yrityksestä, se on tarjonnut halpoja ja huippuluokan web-hosting-ratkaisuja.

Yhtiö uskoo, että asiakkaan tulisi olla etusijalla ja omistautuminen asiakkailleen osoittaa, mitä he tarkoittavat.

WebHostingPad-hosting-suunnitelmat ja hinnoittelu

Jaettu hosting

Webhostingpad jaetut hosting-suunnitelmat

Jos etsit parasta halvinta web-hosting-ratkaisua tilaa Internetissä, mutta et halua käyttää satoja vuosittain siihen, nämä WebHostingPad-suunnitelmat ilahduttavat sinua.

Power Plan Mini:

Tämä on yksi halutuimmista web-hosting-suunnitelmista pienelle yritykselle, jolla ei ole paljon liikennettä ja joka haluaa saada pienen verkkosivuston perustamisestaan. Valitsemasi laskutusjakso päättää maksettavan summan.

Halvimmat suunnitelmat antavat sinulle vapauden maksaa vain 3 dollaria kuukaudessa web-hosting-palvelusta. Parasta on, että hinta ei muutu koskaan edes uusittaessa ja maksat saman hinnan jokaisesta laskusta riippumatta siitä, kuinka paljon yritys nostaa muiden pakettien hintaa.

Tämän suunnitelman mukaan saat 5 Gt tallennustilaa, 100 Gt kaistanleveyttä, 100 sähköpostitiliä ja mahdollisuuden isännöidä jopa 2 verkkotunnusta.

Virrankäyttösuunnitelma:

Tarjoamattoman isännöinnin ja kaistanleveyden ansiosta tämä on yksi parhaimmista suunnitelmista aloittelijoille. Voit isännöidä niin monta verkkosivustoa kuin haluat ja saat myös verkkotunnuksen paketin mukana.

Voit ostaa tämän suunnitelman vain 1,99 dollarilla kuukaudessa, jos valitset 5-vuotisen laskutusjakson.

Power Plan Plus:

Jos etsit nopeampaa palvelinvastausta ja haluat lisätä SSL-varmenteen ilman lisäkustannuksia, tämä on paras suunnitelma sinulle. Avaruus ja kaistanleveys pysyvät mittaamatta myös tämän suunnitelman puitteissa.

WordPress-hosting

Webhostingpad WordPress-hosting-suunnitelmat

WordPress on maailman tunnetuin sisällönhallintaalusta. Voivatko miljoonat sivustot, jotka käyttävät CMS: ää, omistettu hosting-suunnitelma vain WordPress-pohjaiselle verkkosivustolle, tullut ensisijainen tehtävä web-hosting-yrityksille.

WebHostingPadilla on kolme ainutlaatuista suunnitelmaa asiakkaille, jotka haluavat isännöidä WordPress-pohjaisia ​​blogejaan tai verkkosivustojaan palvelimillaan.

Kaikista WordPress-hosting-paketeista saat WordPress-erityistä tukea, erityisesti WordPressille suunniteltua parannettua tietoturvaa ja premium-WordPress-palveluita.

WP Basic:

Tämä on halvin WordPress-isännöintiin käytettävissä oleva paketti. Se sopii parhaiten aloittelijoille tai niille, jotka saavat alle 20 000 kävijää verkkosivustoillaan kuukausittain.

Voit isännöidä enintään viittä verkkotunnusta tarjolla olevassa tilassa. Parasta on se, että WebHostingPad ei valvo Web-tilaa ja kaistanleveyttä tämän paketin yhteydessä, mikä tarkoittaa, että jos verkkosivustollasi on isäntätiedostoja, sinua ei veloiteta ylimääräisestä hinnasta.

Kolmen vuoden laskutuksella tämä paketti maksaa sinulle vain 2,99 dollaria kuukaudessa, kun taas yhden vuoden laskutuksessa se maksaa 4,99 dollaria.

WP Pro:

Keskisuurille yrityksille ja verkkosivustoille suunniteltu paketti voi tukea jopa 10 verkkosivustoa. Palvelimen nopeus on parempi ja nautit tämän paketin lisäominaisuuksista, kuten premium-varmuuskopiopalvelusta.

WP Premium:

Tämä on WebHostingPad for WordPress -mahdollisuuden ylin paketti. Tämän paketin avulla saat valvomattoman web-tilan ja kaistanleveyden.

Voit isännöidä jopa 25 verkkosivustoa tämän paketin avulla, mikä tekee siitä ihanteellisen niille, joilla on useita verkkosivustoja, jotka saavat paljon liikennettä. Tämän paketin mukana saat myös ilmaisen SSL: n.

Weebly-hosting

Webhostingpad Weebly -majoitussuunnitelmat

Weebly on yksi kuuluisimmista verkkosivustojen rakentajista ympäri maailmaa, ja tuhannet käyttäjät käyttävät sitä verkkosivuston luomiseen ilman koodausta paljon.

Sivuston rakentajan yhden napsautuksen asennus- ja vetämällä, pudota -ominaisuus helpottaa käyttäjien rakentamista korkealaatuisille verkkosivustoille muutamassa minuutissa.

WebHostingPad tarjoaa yksinoikeudellisia hosting-paketteja verkkosivustojen isännöintiin ja rakentamiseen Weeblyn kautta. Valittavana on neljä pakettia.

Yksinkertainen:

Tämä paketti on tarkoitettu pienyrityksille, joilla on jopa 5-sivuinen verkkosivusto. Sillä on Weebly-tuotemerkki ja yritys ei veloita mitään tästä paketista.

Käynnistin:

Rajoittamatta sivumäärää ja ilman Weebly-tuotemerkkiä, tämä paketti soveltuu parhaiten pienille yrityksille, jotka haluavat polttaa liiketoimintansa uudelle tasolle. Kuukausipaketti alkaa 9 dollarista.

Pro:

Tämä paketti sopii parhaiten niille, jotka haluavat esitellä töitään. Voit isännöidä jopa 23 verkkokaupan tuotetta tässä paketissa.

Business:

Tämä on paras Weebly-hosting-paketti. Kaikkea avaruudesta useille sivuille ja verkkokaupan tuotteille on mittaamaton. Saat myös varastonhallinnan, lähetyslaskurin, verolaskurin, myydä digitaalisia tuotteita ja esität kuponkikoodeja. Tämä paketti maksaa sinulle 29 dollaria kuukaudessa.

Sähköpostin ylläpito

Webhostingpad-sähköpostin hosting-suunnitelmat

On paljon yrityksiä, joilla on omistettu verkkotunnuksia vain sähköposteille. Nämä yritykset eivät isännöi mitään verkkotunnuksilla ja käyttävät niitä vuorovaikutuksessa työntekijöiden tai asiakkaiden kanssa.

Suurin osa isäntäyrityksistä ei tarjoa omistettuja sähköpostiosoitteita, ja sinun on isännöitävä verkkotunnusta sähköpostin käyttämistä varten. Toisaalta WebHostingPadilla ei ole tällaisia ​​rajoituksia. Voit valita kahdesta paketista.

Padmail:

Tämä paketti tarjoaa sinulle 1 Gt tallennustilaa, johon voit hallita rajoittamatonta sähköpostitiliä. Tämä paketti sopii parhaiten yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka eivät lähetä paljon liitteitä ja sähköpostit ovat pienikokoisia. Se maksaa sinulle 40 dollaria vuodessa.

Padmail Plus:

Jos sinulla on suuri yritys ja haluat isännöidä rajoittamattomia sähköpostitilejä, tämä on paketti sinulle. Tämä paketti tarjoaa 5 Gt / 10 Gt tallennustilaa ja käytännöllisesti katsoen vähäiset rajoitukset sähköpostille tunnissa, joten paketti antaa sinulle etsimäsi sähköpostin isännöintipalvelut..

VPS-hosting

Webhostingpad VPS-hosting-suunnitelmat

WebHostingPad on yksi VPS-palveluntarjoajien tärkeimmistä palveluista. Niille, joilla on paljon liikennettä tekeviä verkkosivustoja ja jotka haluavat omia resursseja verkkosivustoilleen, VPS-hosting on paras vaihtoehto. Näiden pakettien avulla saat omistettuja resursseja, parasta asiakaspalvelua ja nopeaa vastausta. Valittavana on 6 erilaista pakettia.

 • Aloittelija: Tämän paketin avulla saat 20 Gt tallennustilaa ja 100 Gt kaistanleveyttä sekä 1 Gt muistia. Se maksaa sinulle 29,95 dollaria kuukaudessa.
 • Pro: 80 Gt tallennustilalla ja 250 Gt kaistanleveydellä voit nauttia palvelimen nopeasta vastauksesta kaikilla verkkosivustoillasi.
 • Premium: Paketti sisältää 160 Gt tallennustilaa ja 1 TB kaistanleveyttä kuukaudessa. Sen mukana tulee 4 Gt: n muisti, mikä tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään suurta liikennettä.
 • Super: 200 Gt: n tallennustilalla ja 1,5 TB: n kaistanleveydellä tämä paketti soveltuu parhaiten suurille yritys- ja suuren liikenteen verkkosivustoille.
 • Ultra: Tämän paketin avulla saat 250 Gt tallennustilaa ja 2 TB kaistanleveyttä 6 Gt muistilla.
 • Ylläpito: Jos etsit täysin hallittua VPS: ää kohtuulliseen hintaan, tämä paketti on tehty sinulle. Se sisältää 300 Gt tallennustilaa ja 4 TB kaistanleveyttä.

Nopeus ja suorituskyky

Yhtiö tarjoaa laadukasta web-hosting-palvelua kohtuulliseen hintaan. 99,99%: n käyttöaikatakuulla palvelimien nopeus on paljon parempi kuin kilpailijoilla samanlaisessa hintaluokassa.

turvallisuus

WebHostingPad tarjoaa halpaa web-hosting-palvelua, mutta se ei vaikuta palvelimien turvallisuuteen. Sillä on hämmästyttävä insinööritiimi, joka pitää palvelimet ajan tasalla ja automatisoidulla järjestelmällä roskapostin, haittaohjelmien ja DDoS-hyökkäysten välttämiseksi.

Asiakaspalvelu

WebHostingPad tunnetaan nopeasta tuesta. Se on aktiivinen myös sosiaalisen median alustoilla, joilla saat nopeita ratkaisuja kyselyihisi. Verkkosivun tietokannassa on vastauksia myös useimpiin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ne tarjoavat teknisen tuen 24/7/365 puhelinsoiton, sähköpostin ja chatin välityksellä. Heidän tukinumero on +1 847 346 1801.

Plussaa ja miinusta WebHostingPadissa

Plussaa WebHostingPadista

 • Yksi halvimmista web-palveluntarjoajista.
 • Useita paketteja, joista valita tarpeen mukaan.
 • Nopeat ja luotettavat palvelimet.
 • Tietokeskukset useissa paikoissa.

Miinukset WebHostingPad

Jotkut asiakkaat olivat valittaneet hitaista palvelimista ja viivästyttäneet vastauksia kyselyihin. Joissakin tapauksissa palvelimet kaatuivat ilman mahdollisuutta palauttaa. Yhtiö on kuitenkin parantanut palvelimien laatua ja vähentänyt myös vastausaikaa.

Alennukset ja tarjoukset

WebHostingPad tarjoaa ajoittain alennuskuponkeja ja tarjouksia uusille asiakkaille. Jos laskutat vähintään yhden vuoden, saat myös alennuksia.

Hanki WebHostingPad nyt!

WebHostingPad-vaihtoehdot

WebHostingPad on edullinen web-palveluntarjoaja, jolla on monia ominaisuuksia. Vaihtoehtona WebHostingPadille voit etsiä GreenGeeks-, Hostinger-, Hostwinds- tai iPage-sovelluksia..

johtopäätös

Jos etsit nopeaa ja luotettavaa verkkopalvelua, mutta edulliseen hintaan, WebHostingPad on paras valinta sinulle. Voit päivittää tilit vaivattomasti, ja todellisessa mielessä yritys seisoo korkealla etusivullaan vaivatonta isännöintiä..

Lue myös:

 • GreenGeeks Review 2020
 • Hostinger arvosteluja & mielipiteitä |
 • Hostwinds Hosting Review
 • iPage Review 2020
WebHostingPad Review 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • Asiakaspalvelu

 • turvallisuus

 • hinnoittelu

5

Yhteenveto

Jos etsit luotettavaa verkkopalvelua edulliseen hintaan, WebHostingPad on paras sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map