CodingBat – Testaa ja paranna Java-taitoja tehokkaasti!

Java on tullut tärkeä kieli hallita nykypäivän IT-alalla. CodingBat on helppo oppia, mutta onko se paras vaihtoehto? Otetaan selvää!


CodingBat 2019

Ohjelmointikielen oppimiseen kuuluu monia ilmaisia ​​opetusohjelmasivustoja. Tietokonekielen oppiminen sisältää kuitenkin myös dokumentoinnin. Java, yksi ihanteellisista vaihtoehdoista on CodingBat. Sen avulla voit juurtua millä tahansa kielellä ja ratkaista helposti kaikki siihen liittyvät ongelmat!

Koodaamiskyvystä on nyt tullut tärkeä taito työpaikalla. Tästä syystä yhä enemmän resursseja, jotka opastavat opiskelijoita läpi koko oppimisprosessin, syntyy edelleen. Itse asiassa verkkosivut pitävät codingbat.com anna käyttäjien kokeilla käsiään kahdella ohjelmointikielellä. Nämä ovat Python ja Java; kaksi yleisimmin käytettyä kieltä.

codingbat-taulukko-of-sisältöä

Mikä on CodingBat?

CodingBat on ilmainen verkkosivusto, jolla on monia live-koodausongelmia. Sivuston tarkoituksena on rakentaa sekä Pythonin että Javan koodaustaidot. Projektin aloitti tietotekniikan luennoitsija arvostetussa paikassa Stanfordin yliopisto, Nick Parlante. Kun olet työskennellyt lukuisten harjoitteluongelmien läpi, saat hyvän käsityksen koodin toiminnasta.

CodingBat’s Interface – Helppo käyttää?

Yksi ratkaiseva kriteeri minkä tahansa opetusohjelmiston arvioinnissa on käsitteen välittämisen tarkasteleminen. Tiedoista riippumatta ohjelmisto sisältää, jos toimitus ei ole parin verran, niin se on hyödytön oppijalle. CodingBat voisi lähettää toimittamansa konseptin suhteen joitain parannuksia. Vaikka käyttöliittymä on yksinkertainen ja suoraviivainen, monet eivät pidä sen yksinkertaisuudesta.

Tuntisuunnitelmat ovat minimalistisia. Opiskelijoilla ei siis ole tuskin mitään mahdollisuutta turvautua, jos he eivät saa tiettyä käsitettä. Lisäksi CodingBat-haun tekeminen YouTubesta johtaa lukuisiin videoihin, jotka selittävät oppitunnin melko hyvin kadonneille osallistujille.

Onko se sopiva kaikille?

Aloittelijat kokevat varmasti, että oppitunteissa ei painoteta teorioita. Samaan aikaan ne, jotka vain etsivät harjoittelua, nauttivat käytetystä syntaksisesta käytännöstä. Tämä ei tietenkään tarkoita, että aloittelijat eivät voi oppia käyttämään CodingBatia. Siitä puuttuu kuitenkin kattava selitys, jota aloittelijat haluaisivat.

Kuinka oppitunnit toteutetaan?

Kaikki CodingBat-ohjelmassa olevat oppitunnit on jaettu eri luokkiin. Jokaisessa konseptissa on erilaisia ​​esimerkkejä, jotka vahvistavat aiemmin annettuja periaatteita.

Ymmärtääksesi sitä paremmin miettiä kuinka oppilas voisi oppia englantia. Hän leikkaa kielen anatomian. Opiskelija oppii myös prepositiiviset lauseet, aiemmat substantiivit, gerundit, substantiivit ja verbit. Samalla tavalla CodingBatia käyttävälle opiskelijalle opetetaan kaikki koodauskielen olennaiset komponentit. Heidän on myös tehtävä harjoituksia, joissa hyödynnetään opetettua periaatetta.

Perustaja Nick Parlante uskoo, että lyhyet ja käytännölliset live-koodausongelmat ovat välttämättömiä. Koska nämä muodostavat perustan enemmän mukana olevista tehtävistä, nämä lyhyet ongelmat ovat avain pääsyyn master-ohjelmoijaksi.

Hän uskoo myös, että koodaus on olennaisesti sekoitus peruselementtejä, jotka muodostavat monimutkaisen toiminnon. Tästä syystä hänen kurssillaan painotetaan perustietojen toistamista.

Ongelmia oppituntien toimittamisessa

CodingBatin voidaan sanoa olevan tekstieditorin poistettu. Lisäksi tuskin mitään konteksti-apua on. Seurauksena voi olla, että opiskelijat tekevät suuria virheitä. Lisäksi he saattavat myös kamppailla löytääkseen virheen lähteen.

Toisaalta, monet pitävät paljaiden luiden asennuksesta. Se poistaa kaikki kainalosauvat, joihin aloittelijat yleensä luottavat. Sen sijaan asennus kasvattaa heissä positiivisia tapoja alusta alkaen.

Kun ongelmat on saatu päätökseen, opiskelijoille annetaan välitön palaute. Tämä kertoo heille, onko he onnistuneet ratkaisemaan asian.

Onko Ohje-osiosta hyötyä?

Verkkosivulla on ohjeen osiossa selitys, miksi vastaukset ovat mitä ne ovat. Selitykset ovat kuitenkin melko monimutkaisia, ja aloittelijoiden on vaikea ymmärtää niitä.

Lisäksi perustaja selittää verkkosivun noin sivulla, miksi ohjeosasto näyttää olevan erityisen alikehittynyt. Hän sanoo, että CodingBat ei ole täydellinen opiskelukurssi kielen oppimiseen. Sen sijaan se on tarkoitettu täydentämään aloittelijoiden suorittamaa kurssia.

Ohjeosasto sisältää kaiken kaikkiaan runsaasti tietoa. Ainoa ongelma on, että se on kontekstualisoitava asianmukaisesti. Näin oppilaat voivat helposti siirtyä haastavammista esteistä oppiessaan uusia kieliä.

rajoitukset

Ehkä suurin rajoitus on, että se kattaa vain kaksi kieltä. Lisäksi verkkosivusto on intohimoisen professorin aloittama projekti. Siksi on erittäin epätodennäköistä, että hänellä on aikaa tai joukkue laajentua edelleen.

Lisäksi verrattuna muihin verkkosivustoihin, CodingBat näyttää melko vanhanaikaiselta. Jotkut sanovat, että estetiikka on pinnallista. Olemme kuitenkin tottuneet nykyaikaiseen käyttöliittymään. Joten jotkut voivat löytää verkkosivuston hankaliksi käyttää.

Plussat & Haittoja

+ Harjoitukset, joissa keskitytään yhteen aiheeseen

Jokainen luvun lopussa läsnä oleva harjoitus keskittyy vain yhteen käsitteeseen. Se voi esimerkiksi olla joko matriiseissa, rekursioissa, merkkijonoissa tai logiikassa jne. Yksi kerrallaan. Tämän vuoksi opiskelijat eivät ole ylikuormitettuja tietoja. Lisäksi he saavat parantaa taitojaan.

+ Hyödyllinen TDD: n testaamiseen (Test Driver Development)

Opiskelijalle voidaan tarjota joukko testejä, jotka läpäisevät tai eivät läpäise. Seurauksena on, että oppija voi antaa jokaisen testin läpäistä yksi kerrallaan, kunnes kaikki testit muuttuvat vihreiksi.

+ Onko kaikki aloittamiseen tarvittavat asiakirjat

Verkkosivustolla on sivu, joka täyttää perustiedot kaikista luvuista.

+ Ominaisuudet Basic Text Editor

Tekstieditori ei tarjoa mitään konteksti-apua. Joten käyttäjät saavat palautetta vasta kokoamisen jälkeen. Tästä syystä oppijoilla on taipumus keskittyä kielen syntaksiin heti alusta alkaen. Verrattuna muihin nykyaikaisiin IDE-laitteisiin, CodingBat auttaa luomaan hyviä tapoja.

+ On lukuisia perusongelmia

Ongelmat luokitellaan eri luokkiin. Lisäksi opiskelijat voivat seurata edistymistään etenemissuunnitelmien avulla. Kaaviot osoittavat virheitä ja vihreitä testejä, jotka on tehty ajan kuluessa.

– Ei opasta aloittamiseen

Koska aloittamisesta ei ole apua, käyttäjät voivat hämmentyä. Aloittelijat saattavat nähdä oppimiskäyrän olevan melko jyrkkä. Lisäksi, huolimatta suuresta dokumentoinnista, oppimisen aloittaminen vie aikaa ja aloitetta.

Viisi parasta vaihtoehtoa CodingBatille

CodingBatin muutamien puutteiden takia käyttäjät saattavat haluta valita jotain muuta. Joitakin sopivia vaihtoehtoja ovat seuraavat:

1. Codecademy: Interaktiivinen & Hauska koodaus

Codecademy

Codecademy on interaktiivinen online-alusta, joka tarjoaa koodausluokkia eri ohjelmointikielille. Nämä sisältävät pytonkäärme, C++, ja Jaava. Lisäksi se tarjoaa oppitunteja merkintäkielillä, kuten CSS ja HTML. Oppilaille, jotka haluavat hyötyä täysimääräisesti, on olemassa myös pro-versio. Tämän avulla käyttäjät saavat tietokilpailuja, elävää apua neuvojilta, realistisia projekteja ja henkilökohtaisia ​​oppimissuunnitelmia.

2. Ilmainen koodileiri: valmistaudu itsesi kehittäjäksi!

freecodecamp

Tämä on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka sisältää chat-huoneet, vuorovaikutteisen oppimisen web-alustan ja online-yhteisön foorumin. Alusta on keskittynyt pääasiassa pääsyn tarjoamiseen kaikille, jotka haluavat oppia verkkokehitystä. Se sisältää oppaita, jotka tutustuttavat opiskelijat esimerkiksi kieliin JavaScript, CSS, ja HTML. Opiskelijoille annetaan myös projektitehtäviä, jotka heidän on suoritettava etenemisen edetessä. Kun projektitehtävät on tehty, opiskelijat tekevät yhteistyötä kansalaisjärjestöjen kanssa tehdäkseen verkkosovelluksia.

3. Code.org: Mitä aiot luoda?

codeorg

Tämä on toinen kansalaisjärjestö, joka keskittyy opiskelijoiden rohkaisemiseen oppimaan tietotekniikkaa. Verkkosivustolla on ilmaisia ​​koodaustunteja. Samalla se kohdistuu kouluihin kannustamaan niitä sisällyttämään lisätietotekniikan tunteja opetussuunnitelmaansa.

4. SitePoint: Opi HTML, CSS, JavaScript, PHP

SitePoint

SitePoint antaa käyttäjille mahdollisuuden oppia web-kehityksestä ja suunnittelusta. Verkkosivustolla on lukuisia oppaita, kirjoja ja kursseja. SitePointissa saatavilla oleviin oppitunteihin sisältyy HTML5, JavaScript, CSS3, ja PHP. Opiskelijat voivat myös oppia reagoivan web-suunnittelun ja mobiilisovellusten kehittämisen.

5. Coderbyte: Paranna koodaustaitojasi

coderbyte

Coderbyte on rakennettu niille, jotka haluavat harjoittaa ohjelmointitaitojaan. Melkein joka päivä uusia haasteita lisätään. Käyttäjien on sovellettava algoritmista ajatteluprosessiaan näihin ongelmiin. Verkkosivusto auttaa parantamaan käyttäjien kykyä työskennellä yleisten ongelmien ratkaisemiseksi. Nämä ongelmat sisältävät logiikka-, algoritmi- ja matematiikkakysymyksiä.

Onko CodingBat ihanteellinen valinta?

Huolimatta CodingBatin haitoista, se on silti hyödyllinen työkalu. Se on yksinkertainen ja selkeä tapa opiskelijoille, jotka haluavat parantaa koodaustaitojaan. Kun he ovat käyneet läpi verkkosivuston haasteet, he voivat tulla huomattavasti paremmiksi Jaava tai pytonkäärme. Sitä ei kuitenkaan tule käyttää minkään kurssin tai luokan korvikkeeksi.

Yksinkertaisesti sanottuna, sen on tarkoitus täydentää ohjelmointituntejasi. Sen avulla voit perehtyä uuden ohjelmointikielen perusteisiin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map