Korjataan ”Hups… Tapahtui palvelinvirhe, eikä sähköpostiosoitettasi lähetetty. (# 007)”

Joten kirjoitat sähköpostin, luet sen oikolukuun ja painat vain Lähetä-painiketta nähdäksesi # 007 -virhesanoman. Se voi jättää sinut tuhoutuneeksi. Älä huolestu, se on yleinen ongelma ja on helppo ratkaista. Tehdään tämä viidessä helpossa vaiheessa.


gmail-palvelimen virhe 007

Gmail on yksi suurimmista sähköpostiverkoista tänään, mutta se ei ole virheetöntä ja helppoa. Gmail-palvelinvirhe 007 on yleisimpiä virheitä, joita käyttäjät kohtaavat, ja vaikka se saattaa näyttää olevan huolestuttava, ratkaisu tähän ongelmaan on melko helppoa.

Ensimmäinen mieleen tuleva kysymys – onko Googlella jotain vikaa vai onko tietokoneessani jälleen toimintahäiriö? Laita huolet syrjään. Tietokoneessasi ei ole mitään vikaa, koska se on Google-ongelma, mutta voit ratkaista sen.

Joten miten voit ratkaista Googleen liittyvän ongelman? Aihe liittyy yleensä Gmail Lab -ominaisuuksiin. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka käyttäjät voivat halutessaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tykkäyksiensä perusteella.

Koska Google jatkaa uusien ominaisuuksien kokeilemista ja uusien elementtien käyttöönottoa, joista osa voi olla valmiiksi käytössä, tällaisia ​​virheitä voi tapahtua milloin tahansa.

Näillä ominaisuuksilla leikkiminen ja väärän korjaaminen voi ratkaista ongelman.

Korjataan Gmail-palvelimen virhe 007

Oho … palvelinvirhe, eikä sähköpostiosoitettasi lähetetty. (# 007) ”-virhe on helppo korjata, eikä se vaadi paljon teknistä tietämystä. Tässä on vaiheittainen opas:

 1. Avaa Gmail millä tahansa selaimella ja kirjaudu tiliisi.
 2. Oikeassa yläkulmassa näet kuvakkeen, joka näyttää vaihdelaatikolta. Napsauta sitä ja valitse ”Asetukset”.
 3. gmail-asetukset

 4. Täältä löydät “Lab” (Advanced) -välilehden ja napsauta sitä.
 5. gmail-edistynyt välilehti

 6. Poista kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot käytöstä.
 7. gmail poistaa kaikki asetukset käytöstä

 8. Olet valmis. Sulje ja avaa selain uudelleen.

Näin ratkaistaan ​​Gmail-virhe 007 useimmissa tapauksissa. Jos näin ei ole, voit kuitenkin kokeilla alla olevia ratkaisuja.

Tarkemmat ratkaisut!

Edellä mainitut vaiheet eivät ehkä toimi joissain tapauksissa, tai ongelma saattaa lopulta palata takaisin. Kokeile seuraavia vaihtoehtoja:

 1. Päivitä selaimesi, jos uudempi versio on saatavana.
 2. Tyhjennä välimuisti ja evästeet (avaa Google Chromen asetukset ja siirry sitten Lisäasetukset-painikkeeseen).
 3. gmail tyhjennä selaustiedot

  gmail tyhjennä evästeet ja välimuisti

 4. Poista kaikki lisäosat ja selaimen laajennukset käytöstä, koska ne voivat aiheuttaa Gmailin toimintahäiriöitä.
 5. Poista virustorjuntaohjelma käytöstä. Tämä saattaa kuulostaa outolta joillekin käyttäjille, mutta virustentorjuntaohjelma voi aiheuttaa tämän ongelman. Jos näin on, kirjoita virustentorjuntayrityksellesi ja selitä ongelma heille. Ne voivat tarjota ratkaisun.
 6. Avaa Gmail ja kaikki Poista käytöstä -vaihtoehdot Lisäasetukset-välilehdessä.

Toivomme, että yksi näistä ratkaisuista olisi auttanut sinua pääsemään eroon ongelmasta. Jos olet utelias sielu, tutustu joihinkin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin “oho … palvelinvirhe tapahtui, eikä sähköpostiosoitettasi lähetetty. (# 007) ”-virhe.

”Taustalähetys” -laboratorio: Mitä se tekee?

Taustalähetysominaisuus voi olla hyödyllinen, mutta se ei ole välttämätön, joten sinun ei tule miettiä kahdesti ennen sen poistamista käytöstä, jos se aiheuttaa Gmailin virheiden näyttämisen.

Ominaisuuden avulla Gmail voi toimia taustalla, eli jatkaa sähköpostin lähettämistä myös ikkunasta poistumisen jälkeen. Monet meistä kirjoittavat sähköpostin ja napsauttavat lähetä-painiketta ja menevat tekemään jotain muuta tilillemme odottamatta lähetysprosessin päättymistä.

Tämä ominaisuus varmistaa prosessin loppumisen ja sähköpostin lähettämisen. Ominaisuus auttaa säästämään aikaa, mutta se voi joissain tapauksissa toimia väärin ja aiheuttaa virheitä.

Jos näin on, sen poistaminen käytöstä saattaa olla ainoa vaihtoehto. Voit kuitenkin yrittää aktivoida sen uudelleen ja tarkistaa, ovatko asiat muuttuneet vai saatko edelleen virheilmoituksen “palvelinvirhe …” ja et lähettänyt sähköpostiosoitettasi. (# 007) ”-virhe.

Entä jos saan edelleen “Hups … palvelinvirhe tapahtui, eikä sähköpostiosoitettasi lähetetty (# 007)” -virheen, vaikka taustahaku olisi poistettu käytöstä?

Vaikka taustan lähetys on syyllinen 95% tapauksista, jotkut muut ongelmat voivat myös johtaa virheeseen # 007. Jos näin on, sinun tulisi kokeilla kaikkia muita edellä annettuja temppuja. Ne toimivat, mutta olemme löytäneet tapauksia, joissa yksikään niistä ei toiminut.

Tällaisessa tilanteessa ainoa vaihtoehto voi olla selaimen asentaminen uudelleen tai kokeilu toisesta laitteesta. Voit myös kokeilla sovellusta. Jos se toimii myös muilla laitteilla, ongelma voi olla tietokoneessa tai ohjelmistossa, ei Gmail-asetuksissa.

Muita vinkkejä ovat:

 1. Odottamassa. Anna sille aikaa. Asioiden palautuminen normaaliin voi viedä hetken.
 2. Harkitse selaimen ja tietokoneen käynnistämistä uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.
 3. Varmista, että se on numero 007. Jotkut virheet saattavat näyttää samanlaisilta, mutta eivät. Koodi on paras tapa tunnistaa Gmail-virhe.
 4. Poista liitteet, jos niitä on, ja tarkista lähettäjän osoitteet.

Nämä vinkit auttavat sinua pääsemään eroon “oho … palvelinvirheestä, eikä sähköpostiäsi lähetetty. (# 007) ”-virhe. Toisinaan paras vaihtoehto on odottaa, koska jotkut virheet voivat olla väliaikaisia.

Lopullinen sana

Oho … palvelinvirhe, eikä sähköpostiosoitettasi lähetetty. (# 007) ”-virhe voi olla suuri este, mutta joillekin yksinkertaisille ratkaisuille. Koska Google muuttuu jatkuvasti, nämä virheet ovat yleensä väliaikaisia.

Älä paniikkia, jos joudut poistamaan ominaisuudet käytöstä. Voit yrittää ottaa ne käyttöön myöhemmin, ja ongelmaa ei välttämättä ole, koska Google myös julkaisee korjauksia ja tekee muutoksia taustaohjelmassa ongelmien poistamiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map