Tutkitaan yhdessä kuinka seisokit ja hidas sivun latausaika poltaa reikä taskussa ja kuinka voit varmistaa, että sivustosi on nopea.


Seisonta-ajan ja nopeuden infografinen esittely

Ei ole enää salaisuutta, että hitaampi verkkosivusto on haitallista verkkosivustollesi. Jos verkkosivustosi ei lataudu tarpeeksi nopeasti, menetät asiakkaita ja mahdollisesti melko vähän tuloja.

Todellinen kysymys on, mikä on hyvä latausaika?

No, voit saada kuvan siitä tietämällä 53% mobiililaitteiden käyttäjien poistuu verkkosivustolta, jos lataaminen kestää yli kolme sekuntia. Joten verkkosivustoa, jonka lataaminen kestää yli 4 sekuntia, pidetään hitaimpana, kun taas keskimääräinen hyväksyttävä latausaika on kaksi tai kolme sekuntia.

Mitkä sivuston seisokit voivat maksaa sinulle

Ennen kuin tutkimme seisokkien seurauksia, katsotaan ensin, mitkä seisokit todella ovat. Se on, kun verkkosivusto ei ole online-tilassa tai kun se ei salli käyttäjien tehdä mitä he tekivät..

Seisausajat aiheuttavat yrityksille helposti menetysten keskimäärin $ 7.900 jokaisesta minuutista, jolloin verkkosivusto on alhaalla. Pienille ja keskisuurille yrityksille tämä voisi vuoden kuluessa olla yhteensä enintään $ 1,000,000. Toisin sanoen, yritys menettää jokaisesta minuutista, jonka jälkeen verkkosivusto on alhaalla $ 66,240.

Voit arvioida seisokkien kielteisiä vaikutuksia seuraavilla esimerkeillä:

  • Yhden päivän seisonta-aika Facebookille johtaisi tulojen menetykseen 11,7 miljoonaa dollaria.
  • Twitter voi menettää tuloja jopa $ 20,000 yhden päivän keskeytykseen.
  • Jos eBay menee alas 24 tuntia, se voi kärsiä tulonmenetyksestä hämmästyttävästä 28 miljoonaa dollaria.
  • 40 minuutin seisokki Amazonille tarkoittaa tulonmenetystä $ 20,000.

Mikä voi aiheuttaa seisokkeja?

Seisokkeihin voidaan liittää useita syitä. Esimerkiksi hakkereiden hyökkäys voi johtaa kaapattuihin sivuihin, joita ei ladata neljän sekunnin sisällä. Muita samanlaisia ​​tekijöitä ovat järjestelmävirheet, laitevirheet ja DDoS-hyökkäykset sekä ihmisvirheet, jotka voivat johtaa HTTP-virheisiin, kuolleisiin sivuihin ja hitaisiin latausaikoihin..

Aikaisemmin monet suosituimmat verkkosivustot ovat kokeneet seisokkeja eri tekijöiden, kuten ihmisten virheiden tai hakkereiden, takia. Kuuluisat nimet, kuten Samsung, Ikea ja Flipkart, ovat kaikki joutuneet seisokkien uhreiksi aiemmin.

Kuinka seisokit ja nopeus vaikuttavat verkkosivustoosi Infographic

Seisokkien seuraukset

Seisokit voivat johtaa moniin ongelmiin. Nämä sisältävät:

1. Verkkosivuston liikenteen ja tulojen menetys

On yleisesti tiedossa, että kukaan käyttäjä ei halua käyttää hidasta verkkosivustoa. Tarkastele kaikkia näitä lukuja, jotta ne olisivat perspektiivinä. Jos verkkosivustosi tekee $ 100,000 päivässä, yhden sekunnin parannus voi tuoda lisää 7000 dollaria päivässä. Junajohto vähensi viivettä vain 0,3 sekuntia suppilonsa yli. Tämän seurauksena asiakkaat käyttivät ylimääräistä 11,5 miljoonaa dollaria Vuodessa.

Samoin hitaasta latausajasta johtuen verkkokauppiaat näkevät yhteensä 18 miljardia dollaria vuodessa hylättyjen ostoskärryjen muodossa. Äskettäin Amazon teki testin, joka osoitti, että verkkokauppa jättiläinen menettää jopa 1,6 miljardia dollaria joka vuosi, jos niiden nopeus hidastui vain sekunnilla.

Tulojen lisäksi myös verkkosivustosi liikenne vaikuttaa vakavasti. Ylimääräinen 0,5 sekuntia Jokaisen hakusivun luomiseen tarvittava liikenne voi vähentää jopa 20%. Samaan aikaan 0,4 sekunnin viiveaika voi vähentää liikennettä 0,44%. Googlen tutkimuksen mukaan sivun latausaika nousi 5 sekuntiin, myös poistumisprosentti nousi 90%.

2. Asiakastyytyväisyyden menetys

Vain yhden sekunnin viive voi vähentää asiakastyytyväisyyttä jopa 16%. Toisin sanoen, monet asiakkaat tuskin haluaisivat tulla takaisin sivulle, joka latautuu hitaasti.

samalla lailla, 75% käyttäjistä ei tule takaisin verkkosivulle, jos se ei lataudu neljän sekunnin sisällä. Lisäksi 39% ihmisistä lopettaa verkkosivuston, jos kuvien lataus kestää liian kauan. Muista, että yksi sekunti voi olla rajapiste huonon vuorovaikutuksen ja onnistuneen tapahtuman välillä.

3. Huono julkisuus

Seisokkien haitalliset vaikutukset eivät lopu vain asiakkaiden menetykseen. Itse asiassa, 44% asiakkaista kertoi muille heidän ympärillään huonoista kokemuksista, joita heillä oli verkossa. Viime kädessä tämä vähentää potentiaalisten uusien asiakkaiden määrää, vaikka se olisi pienellä prosentilla.

4. Matala sijoitus hakukoneiden tuloksissa

Indeksointirobotti ja asiakaskäyttäytyminen ovat vastuussa sijoituksesi laskemisesta hakukoneiden tuloksissa seisokkien yhteydessä. Jos verkkosivusto ei lataudu viidessä sekunnissa, käyttäjät siirtyvät pois. Tällainen käyttäjän passiivisuus on todiste siitä, että yritys ei arvosta asiakkaitaan tarpeeksi. Seurauksena on, että Google-algoritmi rankaisee tällaisia ​​sivustoja ja alentaa ne matalammalle tasolle.

Samaan aikaan Google-indeksointirobotti, verkkosivustojen indeksoinnista vastaava ohjelmisto, viettää vain rajoitetun ajan jokaisessa sivustossa. Joten jos koko verkkosivustosi reagoi hitaasti, niin botti indeksoi vain muutaman määrän sivuja. Siksi tämä vaikuttaa verkkosivustosi mahdollisuuksiin sijoittua hyvin kielteisesti.

5. Seisokkien käsittely

Kaikkia toivoja ei tietenkään menetetä. Voit tehdä toimenpiteitä jo ennen verkkosivustosi kaatumista, kuten ostaa DNS-varmuuskopiopalvelimen, käyttää Google Webmaster Tools -sovellusta ja tehdä aina varmuuskopio tietokannastasi jne..

Samoin voit tehdä asioita, jos verkkosivustosi kaatuu. Sinun on esimerkiksi vahvistettava, että verkkosivustosi on mennyt alas. Sitten sinun tulee ottaa yhteyttä hosting-yritykseesi ja ilmoittaa käyttäjille.

Ennen kaikkea voit käyttää työkaluja pitääksesi latausaikasi kurissa. Saatavana on lukuisia ilmaisia ​​ohjelmistoja, jotka eivät vain mittaa sivusi latausaikaa, vaan tarjoavat myös tärkeän käsityksen ja tunnistavat piilotetut tekijät, jotka saattavat estää sivustosi suorituskykyä. Tällaisia ​​työkaluja ovat:

Web.dev

Tämän työkalun avulla voit testata verkkosivustosi suorituskykyä. Voit myös saada vinkkejä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lisäksi voit kirjautua sisään seurataksesi edistymistäsi.

GTmetrix

Tämä työkalu antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvan siitä, kuinka hyvin verkkosivustosi latautuu, mutta antaa myös suosituksia sen optimoimiseksi..

Pingdom

Lopuksi, Pingdom antaa sinun seurata verkkosivustosi suorituskykyä, käytettävyyttä ja vuorovaikutusta parantaaksesi loppukäyttäjäkokemusta.

Parantaa nopeutta

Pelkästään nopeuden testaaminen ei tee sinulle hyvää. Sinun on myös ryhdyttävä toimenpiteisiin nopeuden parantamiseksi. Nämä sisältävät:

  • Luotettavan ja korkealaatuisen palveluntarjoajan valitseminen.
  • Sisällön, mukaan lukien kuvat, optimointi.
  • Varmista, että kaikki palvelimet ovat terveellisiä.
  • Pienennä evästeiden kokoa ja käytä evästeettömiä verkkotunnuksia.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me