Mikä on Cloudflare: kaikki mitä sinun on tiedettävä (+ Infographic)

Cloudflare on nykyään suosittu nimi teollisuudessa. Otetaan selvää enemmän mistä on kyse.


Kuinka tulla ohjelmoijaksi

On tärkeää tietää, mikä on Cloudflare, jos olet vakavasti suhtautunut verkkosivustosi turvallisuuteen ja ylläpitoon. Se on yksi suosituimmista yrityksistä, jotka tarjoavat tietoturvaratkaisuja. Tässä artikkelissa tiedämme enemmän siitä.

Mikä on Cloudflare?

Cloudflare on sisällönjakeluverkko, joka kirjoitetaan usein CDN-muodossa. Tutustumme ensin CDN-levyihin. Nämä ovat verkkoja, jotka vastaavat sisällön toimittamisesta.

Ei ole väärin todeta, että Internet ei toimi ilman asianmukaista CDN-tunnusta. Itse asiassa käytät CDN: tä joka päivä, kun haluat käyttää verkkoa, avata blogiisi jne., Edes ymmärtämättä sitä.

CDN: t takaavat pääsyn verkkoon löydettyihin tietoihin. Tämä sisältää kaiken kirjoitetusta sisällöstä, kuten uutisartikkeleista ja arvosteluista YouTube-videoihin ja muihin vastaaviin alustoihin. Itse asiassa jokainen selailu, mukaan lukien sosiaalisen median alustoja, sisältää CDN-levyjen käytön.

CDN-levyjen tarve on varsin ilmeinen. Tämän päivän sukupolvi on kärsimätön, sillä ei ole aikaa odottaa verkkosivuston latautumista. Useimmat käyttäjät poistuvat sivustosta, jos lataus vie yli 3 sekuntia.

Tämä viive johtuu tietyistä asioista, lähinnä fyysisestä etäisyydestänne sisällön välillä, jota yrität käyttää. CDN: t täyttävät tämän aukon varmistaakseen, että pääset sisältöön nopeasti nopeasti riippumatta siitä, missä sitä ylläpidetään.

Kuinka sisällönjakeluverkko toimii?

CDN: n tehtävänä on kuroa kuilu sinun ja palvelimen välillä, mutta miten se toimii? Konsepti on melko yksinkertainen. Se toimii välimuistitekniikkaa hyödyntämällä.

CDN: t kopioivat verkkosivuja ja säilytä näitä kopioita eri kansainvälisissä paikoissa, jotta käyttäjät pääsevät siihen ilman ongelmia.

Sinun ei tarvitse käyttää pääpalvelinta sisällön selaamiseen. Voit tavoittaa lähimmän palvelimen, mikä vähentää yhteyden muodostamiseen kuluvaa aikaa. Tämän seurauksena verkkosivusto latautuu nopeammin ja suorituskyky taataan.

Välimuisti on suosittu tekniikka. Lähes kaikki selaimet pitävät selaamien verkkosivustojen välimuistia. Seuraavan kerran käydessäsi sivustossa selain valitsee tietokoneellesi tallennetun välimuistitiedoston, mikä vähentää sivun lataamiseen kuluvaa aikaa. CDN: t toimivat samalla tavalla paikallisten palvelimien ansiosta.

Mielenkiintoisia asioita, jotka sinun on tiedettävä Cloudflare-järjestelmästä

Cloudflare on iso yritys, mutta monet ihmiset eivät tiedä, miten se toimii tai mistä on kyse. Käynnistettiin vuonna 2010 paljon puhutusta TechCrunch-konferenssista. Tämä San Franciscon yritys on käänteinen välityspalveluntarjoaja ja CDN, jolla on yli 60 000 sivustoa alustan alla.

Tässä on joitain sen mielenkiintoisimmista palveluista:

1. Hajautettu palvelunesto (DDoS) -suojaus: DDoS on palvelunestohyökkäys, joka käyttää useita tartunnan saaneita järjestelmiä osumaan kohteeseen. Hyökkäys johtaa DOS-hyökkäykseen ja tuhoaa järjestelmän. Useimmat palveluntarjoajat eivät salli hyvää suojaa tällaisilta hyökkäyksiltä. Se voi johtaa blogin menemiseen. Cloudflare suojaa järjestelmää estämään tällaiset hyökkäykset käyttämällä suojausominaisuuksien yhdistelmää, mukaan lukien captchas.

2. Verkkotunnuksen nimipalvelu (DNS): Cloudflare käsittelee minkä tahansa lähetysverkon käyttäjien DNS-pyyntöjä. Yhtiö tarjoaa parhaat vastausajat siellä ja on tästä syystä erittäin kysyttyä.

3. Sisällön toimitus: Cloudflare luo välimuistiversioita sisällöstä ja levittää sen useille kansainvälisille palvelimille. Käyttäjät voivat käyttää palvelinta, joka tarjoaa nopeimman vasteajan, ts. On lähin, jotta voidaan varmistaa alhaisempi suorittimen käyttö, paremmat nopeudet ja pienemmät kaistanleveysvaatimukset.

Cloudflare on nykyään suosittu nimi, ja sitä käyttävät monet yritykset, kuten Medium, Yelp, DigitalOcean ja Stack Overflow..

Kuinka se toimii?

kuinka se toimii

Cloudflare toimii käänteisenä välityspalvelimena ja sen tiedetään olevan melko luotettava. Se voi kuulostaa erittäin monimutkaiselta paperilla, mutta sitä on helppo käyttää.

Tilaa palvelu ja kopio verkkosivustostasi tallennetaan Cloudflare-palvelimille, jotka tunnetaan myös nimellä datakeskukset. Seuraavaksi yhdistä DNS ja sivustosi on helppokäyttöinen käyttäjille. Palvelimet parantavat toimitusta tallentamalla sisältöä tietokeskuksiin. Nämä palvelimet ovat luotettavia ja kykenevät käsittelemään myös raskasta liikennettä.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinun on tallennettava välimuisti sivustosi joka kerta, kun teet siihen muutoksia. Järjestelmä toimii automaattisesti; DNS-palvelimien yhdistäminen ensimmäistä kertaa voi kuitenkin kestää noin 24 tuntia.

Toinen suuri Cloudflaren ominaisuus on sivustoturvallisuus. Se voi estää uhkia useiden tekijöiden, kuten mustien luetteloiden, maineiden ja HTTP-otsakkeiden perusteella. Tämän lisäksi Cloudflare voi myös estää roskapostia, estää DDoS-hyökkäyksiä ja suojata avainportteja hakkereilta.

Mitä muuta pilvipalloa on tarjottava

Cloudflare tarjoaa myös kuvan optimoinnin. Sen edistyksellinen tekniikka voi pienentää tiedoston kokoa noin 35% vaikuttamatta laatuun. Lisäksi se varmistaa myös, että kuvat on optimoitu mobiililaitteille, mikä parantaa yleistä suorituskykyä ja latausaikoja.

Tämä on erittäin tärkeää, koska kuvat voivat vaikuttaa latausaikoihin erittäin negatiivisella tavalla.

Käyttäjäystävällinen alusta tunnetaan myös muista kickass-ominaisuuksista, kuten IPv6, SPDY, HTTP / 2, omistetut SSL-sertifikaatit, liikennesäännöt jne. Voit valita useista suunnitelmista valita sinulle parhaiten sopivan.

Pilvipallo: Viimeinen sana

Nyt kun tiedät mitä Cloudflare on, on helppo ymmärtää, kuinka se voi auttaa sinua. CDN-levyjä on siellä useita, mutta Cloudflare on uskomaton ominaisuuksiensa vuoksi korkea. Se suojaa sivustoja, on helppokäyttöinen ja parantaa myös nopeutta.

Vaikka parannusmahdollisuuksia on, voi silti olla viisasta idea kokeilla ilmaista suunnitelmaa tietääksesi, mistä kyse on. Päivitys maksulliseen ohjelmaan on myös erittäin helppoa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map