CodingBat – Test & forbedring af Java-færdigheder effektivt!

Java er blevet et essentielt sprog at mestre i dagens IT-felt. CodingBat gør det nemt at lære, men er det den bedste mulighed? Lad os finde ud af det!


CodingBat 2019

Der er mange gratis tutorialwebsteder til at lære ethvert programmeringssprog. At lære et computersprog involverer dog også dokumentation. For Java er en af ​​de ideelle muligheder CodingBat. Med dens hjælp kan du blive godt forankret i ethvert sprog og let løse alle problemer, der er relateret til det!

Muligheden for at kode er nu blevet en afgørende færdighed på arbejdspladsen. Af denne grund opstår der stadig et stigende antal ressourcer, der leder eleverne gennem hele læringsprocessen. Faktisk websteder som codingbat.com tillade brugere at prøve deres hånd på to programmeringssprog. Disse er Python og Java; to af de mest almindeligt anvendte sprog.

codingbat-table-of-indhold

Hvad er CodingBat?

CodingBat er et gratis websted, der har mange problemer med live kodning. Formålet med stedet er at opbygge kodningsevnerne i Python og Java begge. Projektet blev startet af en datalogi ved den prestigefyldte Stanford University, Nick Parlante. Når du selv arbejder gennem adskillige praksisproblemer, kan du få en stor forståelse af, hvordan koden fungerer.

CodingBat’s interface – let at bruge?

Et afgørende kriterium for bedømmelse af instruktionssoftware er at se på, hvordan konceptet transmitteres. Uanset informationen indeholder softwaren, hvis leveringen ikke er på niveau med, er den ubrugelig for den studerende. Med hensyn til det koncept, det transmitterer, kunne CodingBat drage fordel af nogle forbedringer. Selvom grænsefladen er enkel og ligetil, foretrækkes dens enkelhed ikke af mange.

Lektionsplanerne har en minimalistisk karakter. De studerende er således næppe tilbage med nogen anvendelse, hvis de ikke får et bestemt koncept. Plus, at søge efter CodingBat på YouTube resulterer i adskillige videoer, der forklarer lektionen ret godt for mistede deltagere.

Er det velegnet til alle?

Begyndere vil helt sikkert føle den manglende vægt, der lægges på teorier i lektionerne. I mellemtiden vil de der bare leder efter praksis kunne lide den involverede syntaktiske praksis. Naturligvis betyder det ikke, at begyndere ikke kan lære at bruge CodingBat. Dog mangler det de omfattende forklaringer, som begyndere foretrækker.

Hvordan leveres lektioner?

Alle lektioner til stede på CodingBat er opdelt i forskellige kategorier. Hvert koncept har forskellige eksempler, der styrker de principper, der er leveret tidligere.

For at forstå det bedre, skal du tænke på, hvordan en elev kan lære engelsk. Han eller hun dissekerer sprogets anatomi. Den studerende lærer også om prepositioner, sætninger, gerunds, substantiver og verb. På samme måde læres en studerende, der bruger CodingBat, alle de væsentlige komponenter i kodesproget. De bliver også nødt til at udføre de øvelser, der gør brug af det underviste princip.

Nick Parlante, grundlæggeren, mener, at korte og praktiske live-kodningsproblemer er afgørende. Da disse udgør det grundlæggende i mere involverede opgaver, er disse korte problemer nøglen til at blive en masterprogrammerer.

Han mener også, at kodning i det væsentlige er en blanding af basale elementer, der danner en kompleks funktion. Af denne grund lægger hans kursus vægt på at gentage det grundlæggende.

Problemer med levering af lektioner

CodingBat kan siges at have en fjernet karakter af en tekstredigerer. Der er desuden næppe nogen konteksthjælp. Som et resultat kan studerende ende med at begå store fejl. Derudover kan de også kæmpe for at finde kilden til fejlen.

På den anden side kan mange lide opsætningen af ​​bare ben. Det fjerner alle krykker, som begyndere har tendens til at stole på. I stedet dyrker opsætningen i dem positive vaner fra starten.

Når problemerne er afsluttet, får de studerende øjeblikkelig feedback. Dette fortæller dem, hvis de har løst problemet.

Er afsnittet “Hjælp” nyttigt?

Websiden indeholder forklaringer på, hvorfor svarene er, hvad de er i afsnittet “Hjælp”. Forklaringerne er imidlertid ret komplicerede, og det vil være svært for begyndere at forstå.

Desuden forklarer grundlæggeren på webstedets om-side, hvorfor hjælpesektionen ser ud til at være særlig underudviklet. Han siger, at CodingBat ikke er et komplet undervisningskursus til at lære sproget. I stedet er det beregnet til at supplere et kursus, som begyndere tager.

Generelt indeholder hjælpeafsnittet et væld af oplysninger. Det eneste problem er, at det skal kontekstualiseres korrekt. Dette kan hjælpe eleverne med let at passere de mere udfordrende forhindringer, de møder, mens de lærer et nyt sprog.

Begrænsninger

Den største begrænsning er måske, at det kun dækker to sprog. Desuden er websiden et projekt startet af en lidenskabelig professor. Det er således meget usandsynligt, at han har tid eller holdet til at udvide yderligere.

Sammenlignet med andre websteder ser CodingBat desuden ret gammeldags ud. Nogle siger, at æstetik er overfladisk. Vi er dog blevet meget vant til den moderne grænseflade. Så nogle kan finde webstedet besværligt at bruge.

Fordele & Ulemper

+ Øvelser med fokus på et emne

Hver øvelse, der er til stede i slutningen af ​​kapitlet, fokuserer kun på et koncept. For eksempel kan det enten være på matriser, rekursioner, strenge eller logik osv. Ad gangen. På grund af dette er de studerende ikke overbelastede med viden. Plus, de får til at forbedre deres færdigheder.

+ Nyttig til test af TDD (Test Driver Development)

Den studerende kan få et udvalg af test, der er bestået eller ikke. Som et resultat kan den studerende få hver af prøverne til at bestå en efter en, indtil alle prøverne bliver grønne.

+ Har al dokumentation behov for at komme i gang

Hjemmesiden har en side fyldt med en grundlæggende forklaring af alle kapitler.

+ Indeholder en grundlæggende teksteditor

Teksteditoren giver ingen konteksthjælp. Så brugerne får kun feedback efter samlingen. På grund af dette har eleverne en tendens til at fokusere på sprogsyntaks fra starten. Sammenlignet med andre moderne IDE’er hjælper CodingBat med at opbygge gode vaner.

+ Har adskillige grundlæggende problemer

Problemerne er kategoriseret i forskellige kategorier. Desuden kan studerende også spore deres fremskridt ved hjælp af Progress Graphs. Graferne viser fejl og grønne test udført over tid.

– Ingen vejledning til at komme i gang

Da der ikke er nogen hjælp til, hvordan man kommer i gang, kan brugerne blive forvirrede. Begyndere kan synes, at læringskurven er ret stejl. Til trods for en masse dokumentation tager det tid og initiativ at begynde at lære.

Top 5 bedste alternativer til CodingBat

På grund af de få mangler ved CodingBat kan brugere muligvis vælge noget andet. Nogle egnede alternativer inkluderer følgende:

1. Codecademy: Interactive & Sjov kodning

codecademy

Codecademy er en online interaktiv platform, der tilbyder kodningskurser til forskellige programmeringssprog. Disse inkluderer Python, C++, og Java. Derudover giver det også lektioner i markup-sprog som CSS og HTML. For elever, der ønsker at drage fuld fordel, er der også en pro-version. Med dette får brugerne quizzer, livehjælp fra rådgivere, realistiske projekter og personaliserede læringsplaner.

2. Free Code Camp: Forbered dig på at blive udvikler!

freecodecamp

Dette er en non-profit organisation, der indeholder chatrum, en interaktiv læringswebplatform og et online community forum. Platformen er primært fokuseret på at give adgang til alle, der ønsker at lære webudvikling. Det indeholder tutorials, der introducerer studerende til sprog som JavaScript, CSS, og HTML. De studerende får også projektopgaver, som de skal gennemføre videre. Når projektopgaverne er afsluttet, samarbejder de studerende med ngo’er for at oprette webapplikationer.

3. Code.org: Hvad vil du oprette?

codeorg

Dette er en anden NGO, der fokuserer på at tilskynde studerende til at lære datalogi. Webstedet indeholder gratis kodelektioner. Samtidig målretter det skolerne om at tilskynde dem til at medtage yderligere datalogiundervisning i deres læseplan.

4. SitePoint: Lær HTML, CSS, JavaScript, PHP

sitepoint

SitePoint giver brugerne mulighed for at lære om webudvikling og design. Hjemmesiden indeholder adskillige tutorials, bøger og kurser. Lektioner, der er tilgængelige på SitePoint, inkluderer HTML5, JavaScript, CSS3, og PHP. Studerende kan også lære responsivt webdesign og mobilappudvikling.

5. Coderbyte: Forbedre dine kodningsevner

coderbyte

Coderbyte er bygget til dem, der ønsker at øve deres programmeringsevner. Næsten hver dag tilføjes nye udfordringer. Brugere skal anvende deres algoritmiske tankeproces på disse problemer. Webstedet hjælper med at forbedre brugernes evne til at arbejde med almindelige problemer. Disse problemer inkluderer spørgsmål om logik, algoritme og matematik.

Er CodingBat ideelt valg?

På trods af de ulemper, CodingBat har, er det stadig et nyttigt værktøj. Det er en enkel og ligetil måde for studerende, der ønsker at forbedre deres kodningskendskab. Når de først arbejder sig igennem udfordringerne på webstedet, kan de blive markant bedre i Java eller Python. Det skal dog ikke bruges som erstatning for noget kursus eller klasse.

For at sige det enkelt, det er beregnet til at supplere dine programmering klasser. Med dens hjælp kan du blive velbevandret i det grundlæggende i det nye programmeringssprog!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map