Hvordan nedetid og hastighed påvirker dit websted [Infographic]

Lad os undersøge, hvordan nedetid og langsom sideindlæsningstid brænder et hul i lommen, og hvordan du kan sikre, at dit websted er hurtigt.


Nedetid og hastighed Infografisk introduktion

Det er ikke længere en hemmelighed, at et langsommere websted er skadeligt for dit websted. Hvis dit websted ikke indlæses hurtigt nok, ender du med at miste kunder og muligvis en hel del indtægter.

Det virkelige spørgsmål er, hvad er en god belastningstid?

Du kan godt få en idé om det ved at vide det 53% af mobile brugere forlader et websted, hvis det tager mere end tre sekunder at indlæse. Så et websted, der tager mere end 4 sekunder at indlæse, betragtes som det langsomste, mens det gennemsnitlige acceptable tidspunkt for indlæsning er to til tre sekunder.

Hvad webstedsnedetid kunne koste dig

Før vi undersøger konsekvenserne af nedetid, skal vi først se, hvad nedetid virkelig er. Det er når et websted ikke er online, eller når det ikke tillader brugere at gøre, hvad de kom til at gøre i første omgang.

Nedetid får let virksomheder til at miste et gennemsnit på $ 7.900 for hvert minut, webstedet er nede. I løbet af et år kan dette for små og mellemstore virksomheder udgøre i alt $ 1.000.000. Med andre ord, for hvert minut, hvor hjemmesiden nede, vil en virksomhed miste $ 66,240.

Du kan bedømme den negative virkning af nedetid med disse eksempler:

 • En dages nedetid for Facebook ville føre til et indtægtstab på $ 11,7 millioner.
 • Twitter kan miste indtægter på op til $ 20.000 til en dags dages afbrydelse.
 • Hvis eBay går ned i fireogtyve timer, kan det lide et indtægtstab af svimlende $ 28 millioner.
 • En 40-minutters nedetid for Amazon svarer til et indtægtstab på $ 20.000.

Hvad der muligvis kan forårsage driftsstop?

Flere årsager kan tilskrives nedetid. For eksempel kan et hackers angreb føre til kaprede sider, der ikke indlæses inden for fire sekunder. Andre lignende faktorer inkluderer systemfejl, enhedsfejl og DDoS-angreb og menneskelige fejl, der kan føre til HTTP-fejl, døde sider og langsom belastningstid.

Tidligere har mange topwebsteder også oplevet nedetid på grund af forskellige faktorer, såsom menneskelige fejl eller hackerangreb. Berømte navne som Samsung, Ikea og Flipkart er alle blevet offer for driftsstop i fortiden.

Hvordan nedetid og hastighed påvirker dit websted Infographic

Konsekvenser af nedetid

Nedetid kan føre til flere problemer. Disse inkluderer:

1. Tab af webstedstrafik og indtægter

Det er almindelig viden, at ingen bruger ønsker at bruge et langsomt websted. Hvis du vil sætte det i perspektiv, skal du se på alle disse tal. Hvis dit websted laver $ 100.000 på en dag kan en forbedring på et sekund medføre yderligere 7000 $ dagligt. Trainline reducerede sin latenstid med kun 0,3 sekunder over deres tragt. Som et resultat brugte kunderne et ekstra $ 11,5 millioner om et år.

På samme måde ser onlineforhandlere på grund af langsom belastningstid i alt 18 milliarder dollars pr. år i form af forladte indkøbsvogne. For nylig gennemførte Amazon en test, der viste, at e-handelsgiganten ville tabe op til $ 1,6 milliarder hvert år, hvis deres hastighed nedsattes med kun et sekund.

Bortset fra indtægter, påvirkes din webstedstrafik også hårdt. En ekstra 0,5 sekunder taget for at generere hver søgningsside kan medføre op til 20% fald i trafikken. I mellemtiden kan en forsinkelse på 0,4 sekunder reducere trafikken med 0,44%. Ifølge undersøgelser foretaget af Google, da sideindlæsningstiden steg til 5 sekunder, steg afvisningsfrekvensen også til 90%.

2. Tab af brugertilfredshed

En forsinkelse på kun et sekund kan reducere kundetilfredsheden med op til 16%. Med andre ord vil mange kunder næppe gerne vende tilbage til en side, der indlæses træg.

Tilsvarende, 75% af brugere vender ikke tilbage til en webside, hvis den ikke indlæses inden for fire sekunder. 39% af mennesker vil også forlade et websted, hvis billederne tager for lang tid at indlæse. Husk, at et sekund kan være det afgørende punkt mellem en dårlig interaktion og en vellykket transaktion.

3. Dårlig reklame

De negative virkninger af nedetid ender ikke bare med tabet af kunder. Faktisk, 44% af kunder fortæller andre omkring dem om den dårlige oplevelse, de havde online. I sidste ende reducerer dette antallet af potentielle nye kunder, selvom det er med en lille procentdel.

4. Lavere placering i resultatet af søgemaskinerne

Crawler- og kundeadfærd er ansvarlig for at sænke din placering i resultat af søgemaskiner i tilfælde af nedetid. Hvis et websted ikke indlæses på fem sekunder, vil brugerne navigere væk. En sådan form for brugeraktivitet er et bevis på, at virksomheden ikke værdsætter deres kunder nok. Som et resultat straffer Google-algoritmen sådanne websteder og bringer dem ned til en lavere rang.

I mellemtiden bruger Google-crawler, den software, der er ansvarlig for indeksering af websteder, kun en begrænset tid på hvert websted. Så hvis hele dit websted reagerer langsomt, indekserer boten kun et par antal sider. Dette vil således påvirke chancerne for, at dit websteds placering er negativt.

5. Håndtering af nedetid

Naturligvis går ikke alt håb tabt. Der er forholdsregler, du kan tage, allerede før dit websted går ned, f.eks. At købe DNS-backupserver, bruge Google Webmasterværktøjer og altid oprette en sikkerhedskopi af din database osv..

Tilsvarende er der ting, du kan gøre, hvis dit websted går ned. For eksempel skal du bekræfte, at dit websted er gået ned. Derefter skal du kontakte dit hostingfirma og underrette brugerne.

Frem for alt kan du bruge værktøjer til at holde din indlæsningstid i tjek. Talrige gratis software er tilgængelige, der ikke kun måler lastetiden på din side, men også giver afgørende indsigt og identificerer skjulte faktorer, der kan være til hinder for dit websteds ydelse. Sådanne værktøjer inkluderer:

Web.dev

Dette værktøj giver dig mulighed for at teste ydelsen på dit websted. Du kan også få tip til, hvordan du forbedrer brugeroplevelsen. Desuden kan du logge på for at holde styr på dine fremskridt.

GTmetrix

Ikke kun giver dette værktøj dig en detaljeret indsigt i, hvor godt dit websted indlæses, men det giver også anbefalinger om, hvordan du kan optimere det.

Pingdom

Endelig giver Pingdom dig mulighed for at overvåge ydeevne, oppetid og interaktioner på dit websted for at hjælpe dig med at forbedre slutbrugeroplevelsen.

Forbedring af hastighed

Bare det at teste hastigheden gør det ikke godt for dig. Du skal også træffe foranstaltninger for at forbedre hastigheden. Disse inkluderer:

 • Valg af en pålidelig og hosting-udbyder af høj kvalitet.
 • Optimering af dit indhold, inklusive billederne.
 • Sørg for, at alle dine servere er ved godt helbred.
 • Reducer cookie-størrelsen og brug cookie-fri domæner.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map