Sådan indtastes emulsier på emnehåndtag ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ [Den hurtigste og nemmeste måde muligt]

Selvom emojier har overtaget en verden af ​​sms-beskeder, kan vi stadig ikke overvinde den indtastede emoticon. Og skulderemoji skal være vores favorit!


Sådan skrives Emoji på skulderen

Emotoner og specifikt den typede skulderemoji er en følelsesikon i japansk stil, også kendt som Kaomoji. Denne stil med humørikoner bruger elementer fra Katakana Script på japansk.

I dag er flertallet, hvis ikke alle, tastaturer i qwerty-stil. Med disse tastaturer er det undertiden lettere at bruge de grafiske emojier end at skrive humørikoner. Men hvis du stadig er en fan af den indtastede skuldre-emoticon, har vi din ryg.

I denne artikel fortæller vi dig, hvordan du kan bruge qwerty-tastaturet på forskellige platforme og stadig formår at skabe den indtastede emoticon, som alle elsker hurtigt!

Hvad betyder Shrug Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯?

Før vi rent faktisk kan lære at skrive emoji-skulderne, skal vi først forstå, hvad det virkelig betyder. Hvis du ikke forstår betydningen af ​​det skulpturtype-emoticon, vil du ikke være i stand til at bruge det korrekt. Så hvad betyder det??

Skulderved er en visuel repræsentation af et individ, såsom den, der bruger emojiene. Det repræsenterer to muligheder; en tilstand af uforsigtighed, hvor personen ikke er interesseret i en situation eller dens konsekvens. I mellemtiden betyder emoji’erne også, at den person, der bruger det, ikke er opmærksom på eller ikke har nogen viden om et bestemt emne, der diskuteres. Det hele afhænger af konteksten og den situation, den bruges i!

Historie om skulderenemoji?

En emoji, der bruges så vidt og ofte bruges i dag, skal have nogle dybe rødder og rig historie bag sig. En emoji, der overtager internettet som dette og bliver et universelt sprog, stammer fra de japanske humørikoner, der også kaldes Kaomoji.

Katakana er en form for manuskript på japansk, der i vid udstrækning bruger de samme elementer, som vi finder i et skuldersymbol. I en verden af ​​internet og memes blev emoticon imidlertid meget populær og brugt af mennesker på twitter og Facebook efter Kanye-skandalen.

Kanye skød Taylor Swift ned og gik ind for Beyoncé ved at gøre en meget lignende gestus til emoticon med strakte arme og trak skuldre. Dette fandt sted i 2010 og har siden da været en væsentlig del af internetkulturen!

Sådan indtastes skulderemoji på iPhone, Android, Mac & PC

Med så meget alsidighed inden for teknologi i dag er der ikke en universel eller standard platform, som alle bruger. I dag, fra smartphones til tablets og computing, har vi flere forskellige typer software, der oftest inkluderer MAC OS, Windows, iOS og Androids.

Derfor varierer hver af disse software fra hinanden og har nogle vigtige variationer, der påvirker brugergrænsefladen. Så det at skrive på skulderen er forskelligt i alle disse platforme. Læs forude for at finde ud af, hvordan du skriver shrug emoji på den software eller det mobile operativsystem, du bruger.

Sådan bruges Shrug Emoji på en Mac (OS X)

Lad os først se på, hvordan man bruger emoji-emnerne ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ på en Mac.

Sådan bruges Shrug Emoji på en Mac

 1. Åbn din Mac og gå til indstillinger / systempræferencer-interface.
 2. Vælg tastaturpræferencer.
 3. Når du klikker på tastaturruden, vises en “tekst” -rute. Vælg det.
 4. Når du går på tekstruden, i nederste hjørne, finder du et “+” ikon. Klik på det.
 5. Nu skal du endelig i udskiftningskolonnen indsætte nøglerne og tegnene, som du ønsker at blive erstattet ved skulderemoji. Når disse tegn indsættes, udskiftes de, hver gang du skriver disse tegn, med skuldersymbolet på skulderen.
 6. i “med” -afsnittet, skal du kopiere og indsætte referencen til skuldrene; ¯ \ _ (ツ) _ / ¯.

Har et Windows?

Windows har ikke en indbygget funktion til automatisk korrigering af stavemåder. Derfor kan du ikke automatisk udskifte nøgler eller tegn med en skulderemoji. Du kan dog stadig bruge nogle gratis programmer, der kan downloades, f.eks. PhraseExpress, til at bruge shrugging-emoticon på din Windows eller pc.

iPhone-brugere kan også bruge Shrug Emoji

For iPhone-brugere kan du bruge rykkende emoji ved at følge (hvis du har en iPhone og en MAC, kan du synkronisere tastaturpræferencer og komme hurtigt i gang med det):

 1. Åbn indstillingsprogrammet. Gå til “Generelt”.
 2. Gå til “Tastatur” -indstillinger i Generelt.
 3. Gå til “Genveje”, og klik på plustegnet i øverste hjørne af din skærm.
 4. Indtast de tegn, du vil udskiftes, og klik på Gem!

Skriv Shrug Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ på din iPhone nu!

Sådan bruges det på Android-telefoner

 1. Kopier ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ til reference.
 2. Gå til applikationen “indstillinger” fra din menu.
 3. Vælg sprog og indtastningsindstilling.
 4. Gå til indstillingen “alle sprog”.
 5. Klik på “+” -knappen. Tilføj dine ønskede tegn her for at blive erstattet med emoji’erne.
 6. Indsæt referenceemoji i feltet “Skriv et ord”.

Det sidste ord

Nu, hvor du har lært, hvordan du skriver skulder-emojierne ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ på hver platform, gå videre og vær sød og kreativ i alle dine næste tweets og Facebook-indlæg. Kom på linje med tendenserne ved at bruge et japansk-originalt emoticon, der har taget internettet med storm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map