Sådan opdateres Node.js til den nyeste version hurtigt og nemt: Den definitive guide

Node.js forbedres altid som en populær open source-teknologi. Der er ofte opdateringer for at sikre god ydelse. Sådan kan du opdatere Node.js til den nyeste version!


Sådan opdateres Node.js til den nyeste version

Ligesom et flertal af andre open source-miljøer, er Node.js blevet et ret hurtigt udviklende projekt. Efter næsten hver anden uge er der en eller anden opdatering for at øge både sikkerhed og stabilitet. Opdateringerne er ikke kun begrænset til kun en versiongren; de er spredt blandt dem alle.

Der er mange metoder, man kan bruge til at opdatere Node til den nyeste version på forskellige operativsystemer. Så du har ingen problemer med at få den seneste Node.js-version.
I den følgende artikel har vi nævnt de nemmeste, men alligevel mest effektive metoder til installation af den nyeste Node-version. Vi dækker Linux, MacOS, og vinduer-baserede maskiner.

Før du kommer i gang, skal du bestemme den Node.js-version, du har. Du kan gøre dette ved at skrive node -v i kommandoprompten.

3 Metoder til opdatering af Node.js på Linux-maskiner

Vi har listet de tre almindelige og mest effektive måder at opdatere node på Linux-operativsystemet. Vi anbefaler metode en på grund af dens enkelhed. Hvis du imidlertid ikke er i stand til at gå med Node Versionshåndteringsmetoden, kan du opdatere enten via binære pakker eller pakkehåndtering.

1. Brug Node Version Manager

NVM (Node Version Manager), som nævnt tidligere, er den bedste måde at opdatere Node på. Til dette har du brug for en C ++ compiler, build-essential og libssl-dev-pakkerne. Kør først en opdatering for at hente pakkerne ved hjælp af disse kommandoer:

sudo apt-get-opdatering
sudo apt-get install build build-essential checkinstall libssl-dev

Hvis du vil installere eller opdatere Node version manager, skal du hente installationsskriptet med cURL:

curl -o- https://raw.githubusercontent.com/creationix/nvm/v0.32.1/install.sh | bash

Luk først og åbn terminalen igen. Du kan dog kontrollere, om installationen er vellykket ved hjælp af kommandoen -v nvm. Hvis alt fungerede, udsendes kommandoen nvm.

Når alt er konfigureret, er det næppe vanskeligt at installere den opdaterede Node-version. Du kan kontrollere den version af Node, der installeres i øjeblikket, ved at skrive nvm ls. Du kan også se den version, der er tilgængelig til installation med nvm by ls-remote.

Download nu, kompiler og installer derefter den nyeste version af Node ved at skrive nvm install #. #. #. Husk, at # her bliver erstattet af den ønskede nodeversion. Du kan også informere nvm om den version, du vil bruge i hver skal med nvm-brug #. #. #. Indstil også en standard med et alias ved nvm alias standardnode.

2. Brug Package Manager

Den næstbedste mulighed efter nvm er en pakkemanager. NPM (node ​​pakkehåndtering) hjælper med at finde, dele samt bruge kode. Det giver også brugere mulighed for at administrere afhængigheder. Noden kommer allerede installeret med npm; dog opdateres manageren oftere end Node.

Kontroller den version, du har med npm -v. Installer derefter den nylige opdatering af npm ved at indtaste npm installation [Email protected] -g. For at sikre, at npm opdateres korrekt, skal du køre npm -v.

Du skal også bruge npm’s n-modul for at opdatere Node. Kør følgende kode for at rydde cachen og installere n sammen med den nyeste Node-version:

sudo npm cache -f
sudo npm installation -g n
sudo n stabil

Endelig skal du bruge n seneste til at installere den seneste version. Du kan også få en bestemt Node-version ved at køre n #. #. #.

3. Brug binære pakker

Prøv dit bedste for at undgå denne rute. Gå til den officielle downloadside for Node.js. som en sidste udvej. Herfra skal du hente 32-bit eller 64-bit Linux binær fil. Her har du to muligheder. Du kan downloade den binære fil fra en browser. Det er dog bedre at bruge konsollen. Husk, at Node-versionen ændres, når flere opdateringer frigives.

wget https://nodejs.org/dist/v6.9.2/node-v6.9.2-linux-x64.tar.xz

Du har også brug for xz-utils til at pakke filen ud. Så for at installere dette skal du køre koden sudo apt-get install xz-utlis. Brug derefter følgende kode til installation af den binære pakke i usr / local:

tar C / usr / local – strip-komponenter 1-xJf-knude-v6.9.2-linux.x64.tar.xz

Nu har du både Node og npm. Så for den næste opdatering, prøv først den anden metode.

Opdatering af knude på Windows / MacOS ved hjælp af Nodejs.org-installationsprogrammer

Downloadsiden på Node.js inkluderer binære pakker til både MacOS og Windows. Der er dog ikke behov for at gøre dit liv vanskeligt. Der er foruddefinerede installatører tilgængelige for at gøre processen let: .msi til Windows og .pkg til MacOS. Disse pakker gør installationen effektiv og enkel at forstå.

Download blot filen og kør den, og installationsguiden håndterer resten. Med hver opdatering, du downloader, erstattes de ældre versioner af både npm og Node med de nyere.

FAQ-sektion

Hvad er knudepunktet i knude JS?

Node.js er en platform, der er bygget på Google Chrome’s JavaScript-runtime. Dets primære formål er at opbygge hurtige, skalerbare netværksapplikationer let. Node.js bruger en ikke-blokerende, begivenhedsstyret model, der gør den effektiv og let. Derfor er det ideelt til data-intensive apps i realtid, der fungerer på tværs af forskellige enheder.

Hvordan kontrollerer jeg Node JS version?

For at kontrollere den Node-version, der er installeret på din computer, skal du åbne et kommandolinjeværktøj. Du kan bruge Powershell, Command Prompt eller ethvert andet, du foretrækker. Når du har åbnet den, skal du skrive node -v. Hvis du gør det, udskrives versionnummeret som v0.10.35.

Hvad bruges nod JS til?

Primært bruges Node.js til begivenhedsdrevne, ikke-blokerende servere. Dette skyldes, at det har en enkeltrådig karakter. Det bruges også til backend API-tjenester såvel som traditionelle websteder. Den blev imidlertid designet ved hjælp af realtids- og push-baserede arkitekturer.

Hvordan opdaterer du NPM?

Hvis du bruger en Mac, skal du bruge følgende kode:

sudo npm installation -g npm

Du kan også opdatere de forældede lokale pakker ved at bruge npm-opdatering uden problemer. Tilsvarende kan du opdatere de forældede globale pakker ved hjælp af npm-opdatering -g.

Det sidste ord

Så nu er din Node-opdatering færdig. Faktisk er det kun at starte med at opdatere både npm og node. Du bliver også nødt til at opdatere dine andre pakker såvel som afhængigheder. Det maksimerer både sikkerhed og kompatibilitet, så du kan nyde at bruge Node!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map