Sådan oprettes en Minecraft-server i 2019: Den definitive guide

Usikker på, hvordan man opretter en Minecraft-server? Vi har dig dækket. Denne detaljerede guide besvarer alle dine spørgsmål og gør det muligt for dig at gøre din server let!


Sådan oprettes en Minecraft-server i 2019

Du må have hørt om Minecraft, spillet. Det er trods alt det andet mest populære videospil i verden med mere end 121 millioner eksemplarer allerede solgt. Det, som mange ikke ved, er, at Minecraft ikke kun er et andet videospil. Det er også et nyttigt værktøj, der kan lære børn at kode, og det er en åben platform, som modudviklere kan udvide. Det er dog også hjertet i et samfund af skabere, der ekspanderer over hele verden.

Som nybegynder kan du naturligvis købe spillet og komme i gang. For den komplette oplevelse kan du dog have en privat Minecraft-server. Som et resultat vil du være i stand til at skabe din egen Minecraft-verden.

Denne guide viser dig trin for trin, hvordan du kan gøre det. Vi ser på, hvordan man opretter en Minecraft-server på vinduer, Mac, og Linux. Vi ser også, om Minecraft-hosting er den bedre mulighed. Så lad os komme i gang!

how-to-make-a-Minecraft-server-table-of-indhold

Hvorfor skal du bygge en server?

Som nogen ny i Minecrafts kreative univers er det nemmeste at gøre dig bekendt med spillet ved at komme i gang i den kreative tilstand. Du kan endda bruge Microsoft Realms og gøre dig til en Minecraft-verden ved hjælp af din fantasi. Men det er naturligvis ikke her, hvor det fulde potentiale i spillet ender.

For dem, der søger efter den fulde oplevelse, er den bedste mulighed at opsætte din egen server. Hvis du gør det, kan du opbygge en hvilken som helst verden, du praktisk talt ønsker. Du kan endda installere alle mods, lave dine egne regler og overordnet kontrollere alle aspekter af gameplayet!

Vigtige tip at vide, inden du kommer i gang

Før du begynder at arbejde på at konfigurere din egen Microsoft-server, er der ting, du skal vide. Selvom det ikke er svært at opsætte det, skal du være forsigtig.

Har den grundlæggende viden

Opsætning af serveren kræver en lille indsats. Du skal også have den tekniske viden om, hvordan du konfigurerer den. En grundlæggende forståelse af netværkskoncepter er også afgørende for styring af servere. Især skal du være komfortabel med følgende:

 • Din routerkonfiguration, hvis du vælger hjemmeopsætninger
 • Dit system såvel som netværkskonfiguration
 • Netværkskoncepter som havne, DHCP og IP
 • Brug af kommandolinjen

Opsætning af Minecraft Server hjemmefra

For at få serveren i gang, behøver du ikke et top-of-the-line system. En stationær computer fungerer fint.
Selvfølgelig er det muligt at køre det og spille spillet på det samme system. Der kræves dog en mere kraftfuld maskine for at gøre det.

En kablet Ethernet-forbindelse er også mere velegnet til serveren i stedet for en trådløs. Dette skyldes, at en kabelforbindelse er en mere pålidelig mulighed.

Er der noget alternativ til opsætning af en server hjemmefra?

Når du er vært for en server hjemmefra, betyder det, at du udsætter dit private hjemmenetværk for hele kloden. Så hvis du ikke ønsker at tage risikoen for at eksponere, kan du bruge en hosting-udbyders tjenester. Naturligvis skal du enten betale et årligt eller et månedligt gebyr. Virksomheden vil dog tage sig af besvaret med at styre al serverhardware.

Sådan oprettes en Minecraft-server gratis

minecraft-koncept

Selvom du ikke behøver at være en IT-pro for at opsætte din Minecraft-server, skal du have en vis forståelse af specifikke emner. Disse inkluderer såsom router, netværk, systemkonfiguration og kommandolinje. Med andre ord skal du være fortrolig med computer- og netværkskoncepter, der er afgørende for lanceringen af ​​en server.

Men hvis du ikke har nogen forudgående forståelse af sådanne begreber, kan du stadig gøre det. Du kan gå til en af ​​de mange Minecraft-hostingudbydere, der hjælper med at opsætte alt uden nogen kodningsoplevelse.

Men før vi går videre til dette sted, lad os se, hvordan du kan gøre serveren hjemmefra gratis!

Sådan oprettes en Minecraft-server på Windows

 1. Installation af den nyeste version af Java
 2. Valg af en placering for serverfiler
 3. Installation af den nyeste softwareversion
 4. Konfiguration af serveren og netværket
 5. Starter

1. Installation af den nyeste version af Java

Åbn først Windows-kontrolpanelet. Find Java i programafsnittet, og klik derefter på opdatering nu. Åbn derefter kommandopromptvinduet og indtast java -version. Dette resulterer i et versionnummer. Gå derefter over til Java-websted for at kontrollere den seneste version af programmet. Hvis du har en forældet version, eller hvis Java ikke er installeret på din computer, skal du downloade den fra officielt sted.

2. Valg af placering til Minecraft-software

Før du downloader softwaren, skal du vælge et sted på din computer. Dette er det sted, hvor serveren vil køre. Når du kører serveren for første gang, oprettes et par konfigurationsfiler. Således er det ideelt at have alle disse filer gemt i en dedikeret mappe.

Hvor du placerer, er denne mappe helt op til dig. Du kan placere det i dine dokumenter, skrivebordet eller endda din programmappe.

3. Installation af den seneste version af Minecraft Server

Besøg derefter Minecraft-websted og download serveren derfra. Du vil bemærke, at det kommer som en .jar Java-fil. Gem filen på det sted, du tidligere havde valgt.

Dobbeltklik nu på .jar-filen for at starte serveren. Dette vil oprette serverkonfigurationsfilerne, som du bliver nødt til at ændre, før du kan begynde at bruge dem.

Som det næste trin, accepter EULA. Når filerne er downloadet, ser du en fil med navnet eula.txt er blevet oprettet. Brug en teksteditor til at åbne denne fil og ændre eula = falsk til eula = sand. Hvis du ikke gør det, forhindrer din pc i at starte serveren.

4. Konfiguration af serveren og netværket

Du skal nu aktivere portvideresendelse på routeren. Hvis du er vært for en server bare for spillere på det lokale netværk, er portvideresendelse ikke din bekymring. For at gøre serveren tilgængelig for verden skal du imidlertid aktivere portvideresendelse på routeren.

Det er bedst at finde instruktioner i routerens dokumentation om, hvordan du konfigurerer portvideresendelse til enheden. Især for Minecraft skal du videresende TCP-port 25565.

Du skal også indtaste den lokale IP-adresse på din server som server-IP eller output-IP for den videresendte port. Dette er så routeren ved, hvilken enhed den skal pege på. For at kende din server’s lokale IP skal du åbne kommandoprompten og indtaste ipconfig.

5. Start af serveren

Til sidst, for at starte Minecraft-serveren, skal du åbne kommandoprompten. Find filstien, hvor serverfilen til spillet blev installeret. Start derefter serveren ved hjælp af kommandoen:

java -Xmx1024M -Xms1024M -jar {serverfilnavn} nogui

Bemærk, at hvis du bruger servergrænsefladen på serveren, kan du blot fjerne nogui fra denne kommando. Derudover kan du også oprette en .bat-fil, hvis du vil batche kommandoerne sammen.

Når du først har serveren kørt, skal du invitere andre til at oprette forbindelse til serveren via den lokale IP-adresse på dit hjemmenetværk. Alternativt kan du invitere dem til at tilslutte sig serveren ved hjælp af en offentlig IP-adresse, hvis de ikke er på hjemmenetværket.

Du kan finde den offentlige IP-adresse ved søger “min IP-adresse” på Google. Desuden kan du placere den offentlige IP-adresse i for at sikre, at din server er tilgængelig Minecraft Server Status Checker.

Sådan oprettes en Minecraft-server på Mac

 1. Installer Java
 2. Vælg en placering for serverfilerne
 3. Download serversoftwaren
 4. Aktivér din routers portvideresendelse
 5. Start Minecraft Server

1. Installer Java på dit system

De nye versioner af MacOS leveres som standard med Java. For versioner, der er ældre end OS X, skal du downloade Java’s ældre version fra Apples websted.

2. Vælg en placering for Minecraft-serverfiler

Opret en mappe, der indeholder serverfilerne. Du kan oprette mappen hvor som helst på dit system; det er dit valg.

3. Download serversoftwaren

Gå til Minecrafts websted, og download serversoftwaren. Det vil være en Java .jar-fil, og du kan gemme den på det sted, du valgte tidligere. Start derefter TextEdit og indstil formatet til almindelig tekst. Indtast derefter:

#! / Bin / bash
cd "$ (Dirname "$ 0")"
exec java -Xms1G -Xmx1G -jar {serverfilnavn} nogui

Gem nu filen med start.command i den samme mappe, der indeholder serverens .jar-fil som start.command. Åbn nu terminalen og giv tilladelser til den nye start.command. Skriv chmod a + x og et mellemrum efter kommandoen. Til sidst træk og slip den gemte fil ind i terminalvinduet, og tryk på enter.

4. Aktivér din routers portvideresendelse

Som tidligere nævnt er videresendelse af havn kun vigtig, hvis du vil gøre serveren tilgængelig for verden. Se manualen for at konfigurere portvideresendelse til din bestemte enhed. Bare husk, at Minecraft skal du videresende TCP-port 25565.

Du skal også indtaste den lokale IP-adresse på din server som server-IP eller output-IP for den videresendte port. Dette er så routeren ved, hvilken enhed den skal pege på. For at kende din server’s lokale IP skal du åbne kommandoprompten og indtaste ipconfig.

5. Start Minecraft Server

Dobbeltklik på den start.command-fil, du allerede har oprettet. Dette åbner et terminalvindue. Når du kører serveren for første gang, ser du også fejlmeddelelser, der er temmelig normale. Når du har serveren kørt, kan du invitere andre spillere til at oprette forbindelse til den server, du har oprettet.

Sådan oprettes en Minecraft-server på Linux

Hvis du ikke ønsker en Minecraft-server derhjemme, kan du i stedet vælge en Linux-hostingplan. På denne måde er du ikke ansvarlig for at styre hardwaren. Desuden udsætter du ikke dit hjemmenetværk for offentligheden.

En Linux VPS-hostingplan er en god mulighed, hvis kun en håndfuld af spillere tilslutter sig din server. Men hvis du forventer mange spillere, vil en dedikeret Linux-server være den bedre mulighed.

Oprettelse af en Minecraft-server på Linux involverer følgende trin. Når du følger disse trin, skal du oprette forbindelse til værten med SSH.

1. Installer Java

Mens du er SSH i værten som rodbruger, skal du indtaste følgende kommando i kommandoprompten:

apt-cache søgning openjdk

Hvis du gør det, vises alle de tilgængelige OpenJDK-pakker, du kan bruge til at installere Java. Her skal du vælge en. Opdater derefter listen over alle tilgængelige pakker fra fjernlagrene ved hjælp af følgende kommando:

apt-get-opdatering

Nu skal du installere den softwarepakke, du tidligere har valgt (for dette eksempel vil vi vælge openjdk-9-jdk). Sådan kan du gøre det:

apt-get install openjdk-9-jdk

Når du bliver bedt om at autorisere lagerpladsen til installation af filen, skal du trykke på “Y.” Når dette er afsluttet, skal du sikre dig, at Java er installeret ved at indtaste: java -version. Dette viser dig Java-versionen, der blev installeret.

2. Opret en placering for spillets serverfiler

Lav et bibliotek på værten, hvor serverfilerne i spillet gemmes. Når dette er gjort, skal du flytte til det bibliotek. Sådan gør du det:

mkdir minecraft
cd minecraft

3. Download serverfilerne

Kør wget-kommandoen i Minecraft-biblioteket, så serverfilerne kan downloades. Efter dette skal du installere og køre skærmen, så serveren fortsætter med at køre, når du ikke er tilsluttet. For at gøre dette skal du indtaste:

yum installationsskærm
skærm

4. Start Minecraft Server

Indtast følgende kommando for at starte serveren:

java -Xmx512M -Xms512M -jar minecraft_server.jar nogui

For at sikre, at alt fungerer korrekt, kan du stoppe serveren bare ved at indtaste stop i kommandoprompten. Rediger derefter filen “server.properties” og indtast:

enable- query = true

Gem nu filen “server.properties”, og genstart serveren igen. Kontroller, om din server er offentligt tilgængelig ved at indtaste IP-adressen i Minecraft Server Status Checker.

5. Peg et domæne på Minecraft Server

Giv spillerne et domænenavn, der er let at huske i stedet for et kompliceret. Som et resultat bliver det lettere for gamere at oprette forbindelse til din server.

At pege et domæne på din server er ganske enkelt. Bare opdater DNS-posterne for dit domæne ved at tilføje en “A” -post enten til dit domæne eller underdomæne. Domænet eller underdomænet skal være et, der peger på IP-adressen på din Minecraft-server.

Husk, at det kan tage op til næsten en dag, før DNS-ændringerne finder sted globalt.

Oprettelse af en Minecraft-server kontra indkøbshosting

Selvom det at gøre din egen server til Minecraft lyder interessant, kommer det med sin rimelige andel af problemer. Primært er der to problemer. Den tekniske proces kan være lidt vanskelig, selv hvis du tidligere har kendskab til netværkskoncepter. Du kan begynde at føle dig fortabt på kort tid. Så hvis du bare vil nyde et spil Minecraft med dine venner, så er det bare for meget besvær at lave din egen server.

Minecraft Server vs Hosting

For det andet, når din computer er nede, betyder det, at din server også er nede. Så folk kan ikke logge ind på din server. Husk, at din router og computer er ting, der holder serveren i gang. Således bliver du nødt til at holde dem begge kørende kontinuerligt, hvilket bare ikke er muligt. Der kommer et tidspunkt, hvor din server skal stoppe med at arbejde.

Af denne grund ser Minecraft-hosting ud til at være den bedre mulighed. I stedet for at lade serveren stole på din computer, kan du blot henvende dig til fagfolk. Med deres servere over hele verden kan de holde dit projekt kørende.

Desuden vil det være let at indstille alt. Du får også et dedikeret team af eksperter, der hjælper dig. Tilsvarende vil serveren fortsætte med at arbejde, selv når din computer er slukket. Den bedste del er, at hosting overhovedet ikke er for dyr!

Det sidste ord

Nu hvor du kender begge metoder til at oprette en Minecraft-server, er det op til dig at beslutte den bedre mulighed. Du kan enten komme i gang med at lave en ved at udføre noget arbejde på din pc. Eller du kan altid gå til Minecraft-hosting. Mens du skal bruge lidt penge, kan du få øget tilgængelighed og brugervenlighed.

Det endelige valg er selvfølgelig op til dig. Vi håber, at denne guide til, hvordan man laver din egen Minecraft-server, var nyttig. Fortæl os din foretrukne måde at lave en i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map