A2 Hosting Review | 63% Rabat på A2Hosting-kuponkode 2020 ($ 2,96 / mo)

A2 Hosting tilbyder højdrevet hosting, hvilket gør hastighed og pålidelighed deres højeste prioritet.


A2-hosting tilbyder solid-state drevservere, der kan indlæse sider op til 20 gange hurtigere sammenligning med den ikke-SSD-server. Det er ikke kun dens hurtigste hastighed, som denne A2-vært er verdensberømt for.

Her i dette blogindlæg møder du alle dets funktioner, der gør denne hosting mere pålidelig og bekvem i sammenligning med andre webhosts som Bluehost, HostGator og Dreamhost og også om A2 Hosting-kuponkode for 2020.

A2 hosting

A2 Hosting Review 2020

A2-hostingfirmaet er fremtrædende for det er højt drevet og let at bruge webhostingserver. Det blev grundlagt af Bryan Muthig. Virksomheden tilbyder de hurtigste turbo-servere, der gør sidehastigheden 20 gange hurtigere end en anden standardhosting.

Virksomheden fokuserer centralt på at skabe og vedligeholde alle hostingtjenester for at gøre dem let tilgængelige for alle brugere. Hvis du leder efter webhostene, der tilbyder gratis SSD, ubegrænset datalagring og overførsel og gratis webstedsoverførsler, ville A2-webhosts være den mest passende i stedet for andre.

A2 Hosting-kuponkode 2020

A2-hosting tilbyder den billigste delte hostingplan, og du kan få den ved at bruge vores følgende A2-hosting-kuponkode.

Kuponkode ⇒ WPressBlog | Få 63% rabat på A2-hosting nu!

Funktioner ved A2 Hosting

De hurtigste belastningstider, 99,9% oppetid og overlegen support fra et dedikeret team er de specielle aspekter, der tilbyder den ekstra WOW-faktor til disse webhost. Udover disse har jeg her listet nogle flere kvalitetsfunktioner i denne webhost i henhold til min egen oplevelse efter at have prøvet det hele er hosting planer

 • Ubegrænset diskplads
 • Hurtige SSD-drev
 • Pålidelig skyhosting
 • Gratis kontomigration
 • Flere sikkerhedskopier
 • Ubegrænset lagerplads og dataoverførsel
 • Ubegrænset båndbredde
 • Linux og Windows hosting
 • 24 X 7 timers kundesupport
 • 99,99% oppetidsgaranti

Dog ville alle de funktioner, der tilbydes af A2 Hosting tage mere tid eller sider med noter. Det er faktisk en vigtig funktion i sig selv, fordi det sikrer dig, at du får en masse værdi for dine penge.

I det følgende afsnit vil du vide om dets forskellige hostingplaner, der er tilgængelige med fuld kundesupport og pengene-tilbage-garanti. A2 webhost tilbyder en flammende hurtig webhosteløsning perfekt til brugerne.

Det betyder ikke noget, hvor meget du har trafik, eller du har en helt ny blog eller ejer et populært forretningssted, A2 Hosting dækker alt, hvad din virksomhed kræver.

Uanset om du aldrig har kørt et websted før eller er en professionel udvikler, tilbyder de verdensklasse og brugervenlige værktøjer til webstedsbygger til at oprette et websted til dit eget.

Sådan opretter du et iscenesættelsessite i WordPress?

Et iscenesættelseswebsted giver dig mulighed for at oprette et testende websted, som besøgende ikke kan se, før du offentliggør testwebstedet. Se nedenstående video for at lære detaljeret.

Delt hostingplaner

A2 Hosting-delte hostingplaner

A2 web-værter tilbyder den billigste delte hosting i tre pakker, der er fremtrædende såkaldt Lite, Swift og Turbo.

Hvis du kan lide en god start med 1 websted, kan du købe denne pakke. Det vil koste dig kun $ 2,96 pr. Måned. Du dækker gratis SSL og SSD, let at navigere i CPanel, Ubegrænset lager og overførsel og 5 databaser.

Med den hurtige pakke får du ubegrænset websteder, ubegrænset lagerplads og dataoverførsel, ubegrænset databaser, gratis SSL og SSD. Denne delte hostingplan kan du købe til kun $ 4,90 pr. Måned.

Den superhurtige Turbo-hostingplan tilbyder den hurtigste sidebelastningshastighed og inkluderer alle de funktioner, som du får i den hurtige pakke. Denne plan koster dig $ 9,31 per måned. 20 gange hurtigere sidebelastningshastighed og A2-stedaccelerator er de to yderligere funktioner i denne delte hostingplan.

Forhandler vært planer

A2 Hosting-forhandler-hostingplaner

Hvis du er en webudvikler, eller du gerne vil starte dit eget webhostingsfirma, vil det at købe forhandler-hostingkonti fra A2 webhost være ekstra rentabelt for dig på grund af dets billigste pris.

A2-værten tilbyder de attraktive forhandler-hosting-pakker i deres 4 planer – Bronze, Silver, Gold og Platinum.

Med bronze-forhandler-hosting får du 40 konti med 30 GB lagerplads og 400 GB overførsel. Den anden sølvplan tilbyder 60 konti med 75 GB lagerplads og 600 GB overførsel. Den tredje guldplan tilbyder 80 konti med 150 GB lagerplads og 1000 GB overførsel. Når du køber den eksklusive hostingplan for platineforhandler, får du fordel af 100 konti 200 GB lagerplads og 2000 GB overførsel.

Gratis SSL og SSD, gratis eNom-forhandlerkonto og WHM-kontrolpanel er fællesfunktioner for alle forhandlere-hostingplaner, der tilbydes af A2-webhosts. Hele forhandlerens webhosteplaner giver dine kunder den høje oppetid og standardydelse for at gøre deres hosting-konto ultra-pålidelig.

VPS-hostingplaner

A2Hosting VPS-hostingplaner

VPS er forkortelsen til Virtual Private Server. A2 Hosting er det bedste VPS-hostingfirma. A2 Hosting VPS tilbyder ekstra kontrol og giver dig mulighed for at udføre mere avancerede funktioner med dit websted. De tilbyder VPS-hostingplaner med startprisen på kun $ 5,00 pr. Måned.

Du kan købe Umanaged, Managed og Core VPS-planer efter dit behov. Hvis du er en professionel webudvikler, skal du købe en ikke-administreret VPS-plan. De andre administrerede og Core VPS-planer er tilgængelige for kun $ 32.99 pr. Måned med ekstra lager, RAM og dataoverførsler.

Få A2-hosting med 63% rabatpris

A2 Hosting Kundesupport

A2-værten tilbyder pålidelig og hurtig kundesupport. Et dedikeret supportteam af A2-webhostere er til rådighed 24X7 timer til at løse alle slags kundespørgsmål med et personligt præg.

Kunder kan komme i kontakt med A2-host support via e-mail-chat eller direkte telefonopkald. Du kan også bruge deres amerikanske baserede billetsystem. Endelig betragtes hele supportteamet som venligt og hjælpsomt, uanset hvor let eller hårdt din anmodning kan være.

Money-Back-garanti

A2-webhost kan prale af at give 99,99% oppetidsgaranti og den hurtigste sidebelastning. Hvis du føler, at dit websted falder ned af en eller anden grund, er du fri til at kræve en fuld refusion inden for 30 dage eller en pro-rate refusion på de brugte tjenester, hvis du annullerer efter 30 dage.

A2 Hosting bruger dog de mest avancerede datacentre og bedste praksis for industrien for at sikre, at dit websted har alle de nyeste sikkerhedsrettelser.

Fordele og ulemper ved A2 Hosting

Der er et par fordele og ulemper, når man overvejer A2 Hosting som din nye webhost.

Fordele:

 • 100% kulstofneutral
 • Tilbyder serverplacering fra Europa, Asien eller USA
 • Ideel til WordPress-brugere
 • Højhastighedsbelastningsydelse

Ulemper

 • Begrænsede hostingplaner til Windows-hosting er kun en ulempe med denne webhost ifølge min oplevelse.

A2-hosting-kuponkode og rabat-tilbud

A2-hosting giver den største rabat lejlighedsvis som ved Black Friday-salg. Du kan også få en særlig rabat ved hjælp af vores specielle A2-hosting-kuponkode, der kun leveres af A2-hosting til vores læsere.

Delt hosting-kuponkode

Få den højeste rabat på 63% rabat ved hjælp af følgende kuponkode. Du kan bruge denne kode til al den delte hostingplan. Hvis du ikke ønsker at bruge kuponen, kan du klikke på følgende knap. Rabataftalen anvendes automatisk.

Få 63% rabat på delt hosting

Forhandler-hosting-kuponkode

Du får 34% rabat på alle planer for forhandlerhosting. Klik på følgende knap for at få rabat.

Få 34% FRA på planer for hostforhandler

Administreret WordPress Hosting-promoveringskode

Få 63% rabat på styret WordPress-hosting-promokode. For at få denne rabat skal du blot klikke på følgende knap.

Få 63% FRA på WordPress-hostingplaner

VPS Hosting-promoveringskode

Få 40% rabat på alle VPS-hostingplaner ved hjælp af vores VPS-hosting rabatkoder. For at aktivere dealen skal du klikke på følgende knap, og dealen aktiveres automatisk.

Få 40% RABAT på VPS-hostingplaner

Dedikeret hosting-kuponkode

I dedikerede hostingplaner får du 33% rabat ved hjælp af vores dedikerede hosting-promo-koder.

Få 33% RABAT på dedikerede hostingplaner

Ovenfor har vi leveret alle kuponer og promo-koder til alle A2-hostingplaner. Læs vores følgende tutorial for at vide “Sådan bruger du dem”.

Sådan bruges vores A2 hosting-kuponkode?

 • Vælg først den hostingplan, du vil købe, og klik derefter på linket, der findes i det afsnit ovenfra.
 • Når du klikker på knappen, vil den omdirigere dig til det officielle A2 Hosting-sted.
 • Du kan igen vælge den hostingplan, du vil købe, og derefter klikke på knappen Kom i gang.

A2 Hosting-kuponkode 2019

 • I det næste skærmbillede kan du indtaste det domænenavn, du vil tage til dit websted. Hvis du allerede har et domænenavn, kan du vælge andre indstillinger efter behov.

A2 Hosting Rabatkode

 • Klik på Fortsæt på næste skærm.
 • Hvis du vil skjule dine personlige oplysninger på det næste skærmbillede, skal du fortsætte med at markere afkrydsningsfeltet ellers fjerne markeringen i feltet ID-beskyttelse.

A2 hosting-promo-kode

 • Nu kan du indtaste vores specielle kuponkode “wpressblog”I afsnittet om kuponkode. Der anvendes en rabat på den endelige pris.

A2-hosting-kuponkode

 • Endelig kan du klikke på kassen og foretage betaling.

A2 Hosting Alternativer

A2 Hosting er den hurtigste hostingudbyder. Du kan vælge SiteGround, Bluehost eller HostGator som det bedste alternativ til A2 Hosting.

Endelig dom

Hvis du muligvis betaler lidt mere for at få en høj kvalitet og premium hosting, der har 99,9% oppetid og ægte support 24/7/365 fra folk på telefonen, skal du være klar til A2 webhost med vores A2 hosting-kuponkode.

Hvis du har en oplevelse af at bruge A2-hosting, så fortæl os venligst din feedback om det i kommentarafsnittet nedenfor.

Læs også:

 • SiteGround-gennemgang
 • Kinsta Hosting anmeldelse
 • Hostinger anmeldelse
 • Dreamhost-kuponkode
 • HostGator-promoveringskode
 • Hostinger-kuponkode 2020
A2 Hosting Review 2020
 • Funktioner ved A2 Hosting

 • Kunde support

 • Pengene tilbage garanti

5

Resumé

Hvis du har brug for en hurtigst mulig hostingudbyder, kan du gå til A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map