Leder du efter Gennemgang af svinghjulshosting? Her har vi hos WPressBlog skrevet en detaljeret anmeldelse af Flywheel WordPress-hosting for 2020.


WordPress er den mest populære CMS i verden. Begyndt som blogsoftware, det er blevet et husholdningsnavn. Der er mange funktioner i WordPress, som kan forbedre din oplevelse med webstedet, men de har brug for lidt viden til at blande sig med.

Når det kommer til webhosting, kræver WordPress en bestemt minimumsserverkonfiguration for at køre glat. På grund af dens popularitet har mange virksomheder over hele verden enten dedikeret team og pakker til WordPress Web Hosting, eller de handler dedikeret kun WordPress web hosting.

Flywheel Review 2020

Svinghjul, der blev lanceret i 2012, er et af sidstnævnte. Virksomheden koncentrerer sig kun om WordPress-webhosting og leverer også små hosting-tjenester til virksomheder.

Planer og pakker med svinghjulshosting

Når vi taler om hostingpakker, tror vi ofte, at der skal være flere muligheder at vælge imellem. Nogle gange forvirrer det klienterne, især når de ikke er velbevandrede med den hostingrelaterede terminologi.

Flywheel WordPress Hosting Review

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige hosting-pakke for at sikre, at webstedet er oppe hele tiden, og hastigheden er lige så god på alle steder i hele verden. For at forenkle processen har Flywheel kun 5 foruddesignede pakker.

Til enkeltsteder

Lille bitte:

Denne pakke er perfekt til dem, der har et enkelt websted i lille størrelse med et minimalt antal besøgende. I denne pakke får du 5 GB diskplads, 250 GB båndbredde, 24 × 7 support og gratis SSL-certifikat sammen med mange funktioner. Når denne pakke faktureres årligt, koster du $ 14 pr. Måned. Hvis dit websted begynder at få flere besøgende, eller du har brug for flere ressourcer, kan du altid opgradere pakken ved at kontakte kundesupport.

Personlig:

Denne pakke er ideel til websteder, der har omkring 25.000 besøgende pr. Måned, og er en af ​​de mest populære på svinghjul. Under denne pakke får du 10 GB diskplads, 500 GB båndbredde, 24 × 7 support, gratis SSL, gratis iscenesættelsessted og meget mere. Du kan også gøre det til en multisitepakke ved at betale $ 10 pr. Måned ekstra.

Professionel:

Denne pakke er ideel til store virksomheder, nyhedsportaler, e-handelswebsteder og lignende websteder. Den giver den meget nødvendige hastighed og mekanisme til dit websted. Ved at vælge denne pakke får du 20 GB diskplads, 1 TB båndbredde, 24 × 7 support, gratis SSL, gratis iscenesættelsessted og meget mere. Det er ideelt til websteder med mere end 100.000 besøgende pr. Måned.

For mange websteder

freelancer:

Hvis du er en ny tjenesteudbyder, udvikler eller designer, eller du har flere websteder til at administrere, er dette pakken for dig. Denne pakke giver 40 GB diskplads, 4 TB båndbredde pr. Måned, 24 × 7 support, ingen overdrevne gebyrer, gratis iscenesættelsessteder, gratis SSL-certifikat og meget mere.

Du kan være vært for op til 10 WordPress-websteder eller få 10 WordPress-installationer under denne pakke. Hvis du har brug for flere ressourcer eller vil opgradere denne pakke til at være vært for flere websteder, kan du vælge at opgradere pakken og få det gjort ved at kontakte kundeservice.

Bureau:

Denne pakke er lavet til større tjenesteudbydere med op til 30 WordPress-installationer og giver 120 GB diskplads, 8 TB båndbredde, telefonstøtte, gratis iscenesættelseswebsteder, gratis SSL, nedsat CDN og multi-site, dedikeret kontoadministrator og meget mere.

Brugerdefinerede:

Hvis du ønsker noget andet eller ekstra fra de pakker, der er defineret af virksomheden, kan du kontakte dem og bede om en tilpasset pakke baseret på dine krav og budget. Du kan vælge plads, RAM, båndbredde og andre ressourcer i henhold til dit krav, og virksomheden leverer det bedst mulige tilbud baseret på det. De tilpassede pakker er bedst egnet til dem, der har store virksomheder eller kører websteder med stor trafik som e-handelswebsteder.

Svinghjul Enterprise Hosting

Svinghjul tilbyder den nyeste infrastruktur, der har sikkerhedsfunktioner i topklasse. Her behøver du aldrig at bekymre dig om sikkerhedsspørgsmål, da dine websteds sundhedsstatus kontrolleres hver dag.

Du får en rapport hver tredje måned inklusive driftstid, sikkerhedskontrol, sikkerhedskopiering osv. Svinghjulet er den bedste hostingindstilling for webdesignere og agenturer, der bygger flere blogs.

Hastighed og ydeevne

Hver pakke med svinghjul leveres med robust cache. Caching på serversiden fjerner kravet om det ekstra plugin, hvilket reducerer presset på de ressourcer, der er tildelt dig.

Selv med websteder med høj trafik er ydeevne og hastighed over forventning. Virksomheden tilbyder også CDN af Content Delivery Network, som kan forbedre oplevelsen for dine besøgende yderligere.

Supportteamet overvåger regelmæssigt hver server og opdaterer den kontinuerligt i henhold til kravene.

Datacentre

I øjeblikket har Flywheel 10 datacentre spredt over hele kloden. Disse placeringer er New York City, Atlanta, Dallas, San Francisco, Singapore, Tokyo, Toronto, Amsterdam, Frankfurt og London.

De globale datacentre giver dit websted bedre ydelse, og hvis du ønsker mere hastighed, kan du vælge at have CDN fra de 30 noder over hele kloden.

Sikkerhed ved svinghjulshosting

Svinghjul giver omfattende sikkerhed for alle sine kunder. Alle data, der går ind og ud fra serverne, er krypteret. På tværs af platformen gemmes eller transmitteres hver enkelt information i et krypteret format. For hvert websted leverer de gratis SSL.

Teamet af ingeniører overvåger hardware og software regelmæssigt og opdaterer dem, når det er nødvendigt. Kontiene har tofaktorautentisering, der tilføjer et lag af sikkerhed.

Kunde support

For ethvert webhostingsfirma er den reelle udfordring at yde førsteklasses eftersalgssupport til sine kunder. Flywheel har et dedikeret team af eksperter til at yde generel og WordPress centreret support.

Der er forskellige tilstande, hvor du kan vælge at kontakte dem via e-mail, supportbilletter, online chat og sociale medieplatforme. Virksomhedens repræsentanter er hyperaktive over konti på sociale medier og løser ofte mindre spørgsmål lige der i løbet af få minutter. De opfordrer også deres kunder til at følge dem på Facebook og Twitter for hurtigere løsning af spørgsmålene.

Fordele og ulemper ved svinghjul

Fordele ved svinghjul:

 • Robust skybaseret hosting til ydeevne i høj kvalitet.
 • Tilpassede systemkonfigurationer til hurtig indlæsningstid.
 • Flere datacenterplaceringer for bedre forbindelse.
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Blokerer enhver IP, der kan se truende ud øjeblikkeligt.
 • Hurtig support fra eksperter, hvis webstedet bliver hacket.
 • 24 × 7 pålidelig support.
 • Server-cache-cache-system for at reducere stress på dine ressourcer.
 • Gratis demotestplads.
 • SSL-certifikat hjælper dig med styrke dit websteds placering.
 • Gratis webstedsmigration.

Ulemper ved svinghjul:

 • Du kan ikke købe SSL, men kun installere dem, der er tilgængelige hos virksomheden.
 • Intet Git-implementeringssystem.

Svinghjul rabatter og tilbud

Det er blevet et ritual for virksomhederne at give rabat og tilbud til kunderne. Hvert år omkring helligdage og specielle lejligheder som sort fredagssalg giver svinghjul eksklusive rabatter til nye kunder. Du kan få tunge rabatter på pakkerne ved hjælp af disse tilbud.

Alternativer til svinghjul

Som et alternativ til svinghjulshosting kan du vælge WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX Hosting (Affordable hosting provider) eller Pressidium. Alle er de bedste WordPress-hostingfirmaer.

Konklusion: Gennemgang af svinghjulshosting

Svinghjulet er et af de bedste webhostingfirmaer over hele kloden, der kun leverer WordPress-baseret hosting. Med mere end 70.000 små og store kunder i killingen er Flywheel blevet et kendt navn for sin dedikation og ekspertise.

Virksomheden har 10 datacentre og 30+ CDN’er over hele kloden, hvilket giver dig en mulighed for at vælge det nærmeste datacenter til dit websted. De giver også særlige rabatter og tilbud fra tid til anden.

Minimumspakken starter på kun $ 14. Det er forståeligt, at virksomheden ikke leverer billig webhosting, men funktionerne og tjenesterne berettiger bestemt prisen.

For mere information om svinghjul, kan du se Flywheels opstarthistorie, der findes i følgende video:

Hent svinghjulshosting

Se andre administrerede WordPress-hostinganmeldelser:

 • Kinsta Hosting Anmeldelser
 • WP Engine Reviews 2020
 • Presbar anmeldelse 2020
 • WPX Hosting Review 2020
 • Pressidium Hosting Anmeldelser
Flywheel Review 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Uptime

 • Sikkerhed

 • Kunde support

5

Resumé

Svinghjul er også en af ​​de bedste premiumstyrede WP-hostingudbydere. Det er det bedste valg for freelancere, designere, udviklere og agenturer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me