Glowhost-anmeldelse 2020: Er denne web-hosting god for dig?

Etableret i 2002, Glowhost er en af ​​de bedste udbydere af webhosting. De har ikke kun meget at tilbyde med hensyn til hosting-planer og -tjenester, men det er også et af de meget få Green Web Hosting-virksomheder.


Virksomheden konstaterer stolt, at alle datacentre kører 100% på vindkraft. Glowhost er bedst egnet til enkeltpersoner og virksomheder i alle størrelser. De praler ikke med at have den laveste pris, da pakkerne kun er lidt på den dyrere side, men den velstrukturerede support, servere af høj kvalitet og gennemsigtige transaktioner giver bestemt dækningen til prisen.

Hosting planer og priser

Glowhost leverer delt hosting, forhandlerhosting og dedikeret hosting. Alle hostingplaner og priser er nævnt nedenfor.

Delt hostingplaner

Showhost Shared Hosting-planer og priser

Glowhost tilbyder fire delte hostingplaner: Ubegrænset enkelt domæne, Ubegrænset multi-domæne, personlig hosting og professionel hosting. Deres prisfastsættelse starter fra $ 4,95 / mo. Alle disse planer inkluderer gratis domænenavn, privat SSL, Cloudflare CDN, gratis SEO-værktøjer og 1500+ designskabeloner.

Semi-dedikerede servere

Glowhost Semi-dedikerede hosting planer og priser

Der er tre semi-dedikerede hostingplaner: 1 skive, 2 skiver og 3 skiver. Deres priser er henholdsvis $ 49.99 / mo, $ 99.99 / mo og $ 149.99 / mo. Alle disse semi-dedikerede planer inkluderer 3x databeskyttelse, ubegrænset e-mail-adresse, et gratis domæne, Cloudflare CDN, soholaunch-webstedsbygger og dedikeret IP-adresse.

Forhandler vært planer

Glowhost-forhandler-hostingplaner og -priser

Glowhost tilbyder fem forhandler-hostingplaner: Niveau 1, Niveau 2, Niveau 3, Niveau 4 og Niveau 5. Priserne starter fra $ 24,95 / mo til $ 99,95 / mo. Alle hosting-planer for forhandler inkluderer følgende funktioner: 2 dedikeret IP-adresse, generiske navneservere, generisk serverhost, ubegrænset domæne og mange flere.

Dedikerede servere

Glowhost dedikerede hostingplaner og priser

Glowhost tilbyder fire dedikerede serverplaner: Intel Xeon med $ 129 / mo og $ 199 / mo prissætning og Dual Intel Xeon med $ 229 / mo og $ 299 / mo prissætning.

Hastighed og ydeevne

For et websted er hastighed et af de vigtige aspekter for at holde besøgende limt. Hvis webstedet tager meget tid på at indlæse, er der chancer for, at brugeren flytter væk til et alternativ.

Med Glowhosts hurtige servere og 16 datacentre over hele kloden kan du være sikker på, at webstedet, der er vært på deres servere, vil indlæses hurtigere. I gennemsnit indlæses webstederne mellem 410 ms og 650 ms uden fejl.

Som med de andre hostingfirmaer, var der tidligere problemer med hastigheden og ydeevnen, men Glowhost fortsætter med at opgradere serverne og netværkene for at sikre bedre ydelse.

Datacentre

Glowhost har i øjeblikket 18 datacentre over hele kloden, herunder i USA, Canada, Mexico, Europa, Australien, Japan og Hong Kong. Virksomhedens Global CDN har også over 77 point af tilstedeværelse på verdensplan.

Virksomheden opfordrer brugerne til at vælge det nærmeste datacenter for at sikre hurtig indholdslevering til besøgende. Glowhost tilbyder også muligheden for at oprette en geografisk spredt serverklynge, som yderligere forbedrer websteds ydelse. Denne service er meget vigtig for websteder med stor trafik fra hele verden.

Alle virksomhedens delte servere er placeret i Salt Lake City, Phoenix eller Montreal, mens de Managed Cloud Servers kun er placeret i Salt Lake City.

Lokationerne for datacentre inkluderer:

 1. Atlanta, Georgien,
 2. Chicago, Illinois,
 3. Dallas, Texas,
 4. Los Angeles, Californien
 5. Miami, Florida
 6. Phoenix, Arizona
 7. Salt Lake City, Utah
 8. Mexico City, MX
 9. Toronto, ON
 10. Montreal, QC
 11. Sao Paulo, BR
 12. London, UK
 13. Nottingham, England
 14. Amsterdam, NL
 15. Hong Kong, CN
 16. Tokyo, JP
 17. Sydney, AU
 18. Melbourne, AU

Sikkerhed

Hverken webstedsejere eller webhostudbydere kan efterlade nogen smuthuller, når det gælder websikkerhed. Glowhost sikrer, at alle websteder, der hostes på deres servere, får ligebehandling med hensyn til sikkerhed.

De bruger 2048-bit SSL-kryptering til dataoverførsel og understøtter PGP / GPG-e-mail-kryptering, som sikrer, at alle de data, der overføres via deres netværk, er 100% krypteret og sikret.

Glowhosts team af ingeniører opdaterer regelmæssigt firewallerne på serverne for at holde angribere ude af systemet. Deres supportteam sikrer, at der er DDoS-angreb på webstederne og blokerer eventuelle skitserede IP’er næsten øjeblikkeligt fra adgang til dataene på serverne..

Money-Back-garanti

Glowhost tilbyder 91 dage med en pengene-tilbage-garanti. Hvis kunder ikke er tilfredse med Glowhost-hosting, betaler de en fuld refusion af hosting-køb.

Kunde support

Stærk kundesupport sikrer, at kunden forbliver hos virksomheden i alle mulige scenarier. Webhosting er et felt, hvor nogle få sekunder af nedetid kan forårsage store tab for webstedsejere.

Hvis du har brug for at kontakte kundesupport, kan du gøre det via e-mail, online chat og sociale medieplatforme. Virksomheden opfordrer ofte brugerne til at tilmelde sig deres SM-konti på Twitter og Facebook, hvor de kan stille dem spørgsmål til det hurtige svar.

Supportteamet er tilgængeligt 24x7x365. De har også et dedikeret supportteam til WordPress-baserede websteder.

Fordele og ulemper ved Glowhost

Fordele ved Glowhost:

 • Glowhost er kendt for sin stærke kundesupport. Det giver 24x7x365 support til alle sine kunder før og efter salget.
 • Virksomheden er hyperaktiv på konti på sociale medier, hvilket gør det lettere for dig at støtte.
 • Med 18 datacentre og 77+ CDN-point er hastighed og ydelse svært at matche.
 • En bred vifte af pakker sikrer, at du har rigelige valg til dine websteder.
 • E-mail-service er hurtig og pålidelig.

Ulemper ved Glowhost:

 • Pakkerne er på den dyrere side.

Der har været nogle klager over hastigheden, men virksomheden fortsætter med at opgradere den forbedrede brugeroplevelse.

Det kan være nødvendigt, at du venter et par minutter på at komme i kontakt med kundesupportrepræsentanten, især i feriesæsonerne.

Glowhost Rabatter og tilbud

Fra tid til anden frigiver Glowhost rabat-tilbud til de nye kunder. Disse kuponer kan bruges til at registrere en konto på webstedet. Hvert år især under Black Friday, jul, nytår og nogle andre vigtige lejligheder, kan du forvente kuponer i dine postkasser fra Glowhost.

Få Glowhost med rabatpris

Glowhost-alternativer

Som et alternativ til Glowhost-hosting kan du vælge GreenGeeks, SiteGround eller InMotion Hosting.

Konklusion: Glowhost Review 2020

For en websideejer er det meget vigtigt at vælge en webhostingudbyder, der har hurtige servere og positive samlede anmeldelser. Glowhost kan være en dyrere mulighed, men virksomheden er ikke kun en af ​​de største tjenesteudbydere, men den bruger også 100% vedvarende energi til at drive sine datacentre. Virksomheden har en bred vifte af pakker at vælge imellem, hvilket gør det lettere for dig at få den bedste pris.

Læs også:

 • Scala Hosting Anmeldelser
 • SiteGround Hosting anmeldelser
 • InMotion Hosting Review 2020
 • GreenGeeks Hosting Review 2020
Glowhost Review 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Sikkerhed

 • Kunde support

 • Penge tilbage Gurantee

5

Resumé

Glowhost tilbyder standard hostingydelse. Du kan bruge det til at være vært for dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map