GoDaddy Webhosting gennemgang og vurderinger for 2020

Godaddy er undtagelsesvis en fremtrædende top hosting plads og domæneregistrator. Fra at købe et domænenavn til hosting plads til din virksomhed eller webejendom alt hvad du kan erhverve med Godaddy.


Derudover tilbyder Godaddy VPN og dedikerede servere. De giver temmelig populære brugerkontrolindstillinger med brugervenlige Cpanel- eller Plesk-kontrolpanel samt rodadgang for teknisk-dygtige kunder.

Kom så far er en go-to domain webhost for millioner af brugere over hele kloden. Flammende – hurtige belastningstider, sikkerhed og support, et gratis domænenavn med årligt abonnement såvel som stadig voksende brugernes netværk er grundene til at gøre denne webhost til en af ​​de bedste rangere.

godaddy hosting anmeldelse

Dette er shortlistede funktioner leveret af Godaddy webhost:

 • Hosting planer
 • Branche-førende hurtige belastningstider
 • 99,96% oppetidsgaranti
 • Prisvindende sikkerhed og support
 • Enkel, let at bruge interface
 • Avancerede webstedsbyggerværktøjer
 • Telefon, e-mail og chat support
 • Money-back-garanti

Delt webhosting

godaddy linux delte hostingplaner

GoDaddy leverer månedlige basis Linux- og Windows-delte hostingplaner, men hvis du går efter den årlige plan, kan du få den til lavere satser. Fornyelsesgraden for GoDaddy er meget høj end andre hostings. I dette tilfælde er HostGator bedre end GoDaddy.

Dedikeret webhosting

godaddy dedikerede serverplaner

Godaddys dedikerede hostingplan starter fra $ 69,99 pr. Måned som Economy Dedicated Hosting. Du får 4 CPU-kerner, 4 GB hukommelse, 1 TB opbevaring, uovervåget båndbredde, 3 dedikerede IP’er og gratis et års SSL-certifikat. Denne pris er startprisen. Når du fornyer din hosting, vil din pris være original ($ 169.99 / måned).

VPS Web Hosting

godaddy vps hosting-planer

GoDaddys VPS-planer starter ved $ 17.99, men på fornyelsestidspunktet vil det være $ 29.99. De leverer 1 GB hukommelse, 40 GB lagerplads, uovervåget båndbredde, 3 dedikerede IP’er og gratis et års SSL i sin økonomiplan.

WordPress Web Hosting

godaddy wordpress hosting planer

GoDaddys WordPress-hostingplan starter fra $ 3,99 pr. Måned og $ 8,99 på fornyelsestidspunktet. I sin økonomiplan kan du være vært for et websted i 10 GB lagerplads.

Cloud Web Hosting

GoDaddy leverer stadig ikke skyhosting. Hvis du kun vil gå til Cloud-hosting, anbefaler WPressBlog dig som et alternativ at vælge Dreamhost eller Bluehost.

Branche-førende hurtige belastningstider

Alle ønsker at gøre deres websted tilgængelig for deres kunder i 24X7 timer. Det er kendsgerningen, ca. 79% af brugerne kan ikke lide at besøge webstedet igen, hvis de oplever langsom webstedspræstation.

Må ikke bekymre dig om Godaddy. At tilbyde hastighed til deres kunder er det primære mål for denne webhost. I de sidste par måneder har de haft et stabilt gennemsnit på 394,6 ms. Selvom det er for tidligt at kalde denne webhost den bedste, er de alligevel allerede en frontløber. Det kan heller ikke besejre hastigheden på SiteGround.

99,96% oppetidsgaranti

Godaddy tilbyder 99,96% oppetid. Hvis din ansøgning eller dit websted kræver mere oppetid, kan du gå til de andre premier webhosts. Men når det er sagt, er 99,96% oppetid for de fleste kunder nok.
Her er et kort hurtigt kig på de sidste måneders forestillinger med hensyn til oppetid-

Gennemsnitlig oppetid i 2018

 • Januar oppetid: 99,98%
 • Februar oppetid: 99,96%
 • Optid i marts: 99,91%
 • April oppetid: 99,99%

Prisvindende sikkerhed og support

Godaddy tilbyder 24 X7-værdipapirer med DDoS-beskyttelse for at holde dit websted væk fra hackere og malware. Et vel dedikeret team af sikkerhedseksperter er her for at hjælpe dig ved at holde øje med dit websted og server.

De overvåger også brugen af ​​andre klienter på din server for at sikre hurtig og konsekvent ydelse. Godaddy tilbyder SSL-certifikater for at beskytte brugerens data mod at blive hacket. Hvis du tilbyder produkter og tjenester, som de besøgende kan købe, er SSL et vigtigt beskyttelseslag at have med alle hostingfunktioner.

Med hensyn til ekstra sikkerhed tilbyder Godaddy også en næste niveau websikkerhedstjeneste kaldet Securi. Det scanner dit websted regelmæssigt for at fjerne malware-inficerede filer.

Brugervenligt interface

Du kan traditionelt installere masser af almindelige applikationer på få minutter. Godaddy webhost leverer en 1-klik installation brugergrænseflade til installation af CMS som Joomla, WordPress, Magento og Drupal. Det sparer masser af tid og kræfter for brugerne.

Selv for begyndere har Godaddy været løsningen til let at komme i gang med webhosting. Nyudgivne 1-klik installationstjenester med en simpel grænseflade såvel som opgraderingssupport er de vigtigste kendsgerninger for at gøre denne webhost velkendt blandt de øverste delte værter.

Det avancerede webstedsbyggerværktøj

Godaddy tilbyder et kreativt webstedsbyggerværktøj kaldet GoCentral med fantastiske funktioner som SEO og marketing, integration af sociale medier og inkludering i Google Analytics.

Godaddys SEO-guide hjælper dig med at optimere dit websted med de foreslåede søgeord og rangere højere på Google. Du kan også få personlig SEO-vejledning fra en ekspert, hvis du er i en e-handelsplan. For markedsføring på tværs af kanaler kan du synkronisere dit websted med dine facebook-butikker.

Google Analytics-integration er en anden bedste del af Godaddy-webhost. Du kan nemt få en sporingsrekord for besøgende og visninger i alle tidspunkter. Godaddy sikrer sine brugere for at få en strålende og gratis analyse.

Kunde support

Godaddy hjælper altid deres kunder med 24X7 timer tilgængeligt supportteam-ekspertise. Du kan nemt komme i kontakt med Godaddys kundepleje-chefer via telefonopkald, e-mail eller online chat-system.

I henhold til resultaterne kommer fra den nylige undersøgelse, er cirka 89% af brugerne, der bruger Godaddy webhost, tilfredse med dens tjenester. Det er ikke dårligt.

Penge-tilbage-garanti

For at få deres kunder til at sikre webhotellernes kvalitet, tilbyder Godaddy 30 dage og 48 timers pengene-tilbage-garanti til henholdsvis årlige og månedlige planer.

Nogle produkter er dog ikke berettigede til refusion, f.eks. Indløsningsgebyrer, overførsler, premium-domænenavne, konfigurationsudvidelser, cloud-servere osv..

Fordele og ulemper ved GoDaddy

Dette afsnit henviser til nogle fordele og ulemper ved Godaddy webhost. Du kan tage en beslutning til fordel eller imod denne webhost i henhold til dit forretningsbehov.

Fordele:

 • Du kan oprette et websted og få det live på lidt tid.
 • Det har let at bruge og enkel 1-kliks appinstallationsgrænseflade.
 • Godaddy tilbyder billige hostingplaner med en sammenligning med andre webværter.
 • Hurtig og venlig kundesupport er et ekstra funktionstilbud fra Godaddy webhost.

Ulemper:

 • Begrænsede lavprispriser.
 • Høj hosting-vedvarende priser.
 • Blandede anmeldelser om teknisk support.
 • Ingen månedlige planer for grundlæggende hosting.

Besøg GoDaddy

Endelig dom

Godaddy er en af ​​de overkommelige anbefalede webværter til kun første fakturering, så jeg anbefaler dig stærkt at vælge SiteGround i stedet for at vælge GoDaddy.

Hvis du har erfaring med GoDaddy, så fortæl os venligst om dit via en kommentar.

Læs også:

 • iPage anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser
 • HostGator anmeldelser
 • Hostinger anmeldelser
GoDaddy Hosting-anmeldelse 2020
 • Brugervenligheden

 • Pris

 • Hastighed og ydeevne

 • Kunde support

 • Sikkerhed

1

Resumé

Der er mange billige webhost tilgængelige sammenlignet med GoDaddy. På grund af mange ulemper som sikkerhed, kan jeg varmt anbefale dig at gå til en anden hostingudbyder som SiteGround eller Bluehost osv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map